Aliana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Jutro! Imela ful hude sanje, sploh nisem mogla oci odpret, ko je ura zvonila.. Pijem cajcka, potem pa na faks.. me caka celo dopoldne in se malo popoldneva predavanj.. Julijana, mogoce daj kak oglas, ce kaj takega rabis.. da vsaj za zacetek dobis kaj rabljenega in malo prisparas.. Hmm.. a se komu Siol ne dela ze od vceraj? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Siol ne dela že od včeraj...ne vem jst sm zvečer ugotovila da ne, kdaj pa je nehal sploh?! Hm aja povezava dela? Mislim tisti ki imajo Siolov internet se lahko povežejo al kako? Ker strani njihove pa ne delajo, niti siol.net niti webmail, niti uporabniške spletne 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Joj, mam tok za napisat. Sanje: sanjala, da se je en model hotu ubit...bli smo nekje v naravi, pa pojma nimam, kdo je to bil. In pol smo pršli do enga mosta, voda je bla 2 m pod mostom, nč kej globoka in se je model z glavo vrgu na skale. In mu ni blo nč in pol še enkrat in še enkrat....kok mi je blo grozn to gledat. FAK! :xx!: Kva je to? Jebemo. Grde sanje. No...TELEMACH. Popizdla bom. Včer sm cel dan bla na vezi z eno operaterko in sm popenla in je rekla, da je res grdo to, kar so nardil in da bo dons ob pol 5h res pršu...in pol me pred 10 min kliče druga bejba in reče : Ja, smo preverl, mate dostop do neta a vam kr pogodbo pošljemo? In sm vn padla, jebemo, pogodba je že od četrtka tm in jst mam datum dons. Pol je pa rekla aja, ja, sej res, oprostite. Grrrrrrrr...nemojte vi meni, je...t ču vam svu familiju po spispku. Kok sm jezna. Če dons nov unga, grem vsem jajca potrgat! Ok. No, ne bom ta tretje službe delala sm se premisnla, neb šla spet v to. :xx!: Če bo pa una ta druga na voljo, pa bom. Včer sm nama z mami za večerjo nardila špinačo in pire...matr, je blo dobr. mjam. Še znam kuhat. Pa valda je bla ta prava sol zravn. Ok, no, če bo po sreč, se popoldne javm, s svojga neta, da mu junfr vzamem. Držte pesti. Aja, pobož Mišelki, Micku, pa vsem, k rabte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 saj je LN na siolu, mensezdi, tko da ne bo to, da je kar ves siol dol...saj je najdi.si tud na siolu mensezdi. Dobro jutro! Julijana, jasno da ti pade vse dol, ko koncno napedenas zadeve. Drzi se! Mick, zdrzi, bogi, 24 ur, pa se sluzba, pa z ljudmi, jaz sem vsaj doma. Kaj je pa z Mich? jaz tud sanjala, da je bla kobra, pa je mela take oci kot jaz... ne spomnim se tocno, a je blo tolk odstekan... gledam kobro, nenadoma pa kot da je mali spegu, izrez za oci in 'se' gledam, v bistvu je bla pa kobra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cel popoldan sem se trudil za zdravo prehrano, na koncu je pa ena zapisala HURA ZA SOL http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=6887 eh sstane, ti si taprav humorist sm čist naspidirana dans......krem plejs mal odkidataja pa drgač sm menda spet noseča spet sprašujejo sestro od mojga kk zdej, pa da bom baje rodila vsak cajt zdele.....pa kume pred enmu mescu sem nazadnje rodila svašta KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ...kaj vse nardijo besede..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Hehe, Todika, ce bos rabla kaksno pomoc pri varstvu, kar rec.. k pocas jih bo za cel vrtec Nisem sla na prvo predavanje, grem zdajle ob 11h.. je tko fajn imet dve urci cist zase, pa za nic delat Ful hud make-up sem si nardila, pa se nohtke si bom spilila Ne vem, jaz sem vceraj zvecer hotla mail prechekirat, pa ni delal, pa www.siol tud ne.. povezava ne vem, jaz mam kabel, bi mogla doma vprasat.. sam.. bi lahk tud kej sporocil, ce so se odlocli strajkat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ja če bi blo po naravnih zakonistih možn kej tajga bi jih že sama mela za cel vrtec sej sm slabš k miš, enga na mesec je včeri pršu moj lubč mal ajhan domov zvečer, mene je zmankalo tam na kavču, pa zleze k men pa se ful neki stiska pa mi lupčke tala pa skoz moja lubika, js te mam tk rad....hvala k si tk fajna...js pa pa začne razlagat kk so vsi kolegi sam neki jamrali čez bejbe svoje, pa tečne, muhave, zamerljive, sam neki se kurčijo pa pizdijo in se mu je tok fajn zdelo k je poštudirov da nima kej pojamrat čez mene, čeprov se mu je že skor zdelo da bi mogu k so že vsi in so mu bli fovš mal k me je sam hvalu kok sm oh in sploh fajna moj ego spet mejhn zrastu sam paše čut take stvari... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, mam tok za napisat. No...TELEMACH. Popizdla bom. Včer sm cel dan bla na vezi z eno operaterko in sm popenla in je rekla, da je res grdo to, kar so nardil in da bo dons ob pol 5h res pršu...in pol me pred 10 min kliče druga bejba in reče : Ja, smo preverl, mate dostop do neta a vam kr pogodbo pošljemo? In sm vn padla, jebemo, pogodba je že od četrtka tm in jst mam datum dons. Pol je pa rekla aja, ja, sej res, oprostite. Grrrrrrrr...nemojte vi meni, je...t ču vam svu familiju po spispku. Kok sm jezna. Če dons nov unga, grem vsem jajca potrgat! hja, ko smo mi kabelsko dobil od telemacha, nam je vsakih nekaj dni za nekaj ur internet crknil, vendar se zadnja pol leta to ne dogaja več pogosto, občasno pa še vedno...za včeraj pa tudi nekaj minut ni hotel odpirat strani, vendar se je kmalu uredilo...Predlagam pa, da prečekirate ponudbo firme T2 T2 www.T-2.netsem prepričan, da je to najboljša ponudba trenutno na trgu. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 eh, sm iskala ponudbo, pa je sam forum vn skaku, zdej pa je, kar je. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 jutrchek sploh vech ne pridem do doma :xx!: do otvoritve she dobrih 30 ur, dela pa za slaba dva tedna sestavil tri dni brez spanja in dol padel v avtu na parkingu she dobro, da je cyberkafe zraven, namesto v klet raje na kavo in LNF pa she tipkovnica neki j..e, shumnike so nekje zgubil, Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Sam en mimogrede....Dogaja, na vseh straneh. Končno mal akcije drm-drm, je treba konkretno pristopit k stvarem in pokazati zobe. Včeraj dobila email od moje daljne pogrešane sestrične iz NL, že nekaj let... sva enako stari in sva vsa poletja v otroštvu preživljale skupaj...potem pa po puberteti nekako izgubili stik in nisva kontaktirali....zdaj pa -bum town tras-, na moj mail prileti družinski album, ona, otrok 1, otrok 2, ona in mož, madonca še vedno luštna, postavna zrela ženska, uspešna. Psihologinja s svojo prakso. Sem se pol mal zamislila, zakaj imamo tok psihologov v žlahti?? Se mi zdi, da ene 8 komadov. Mal čudna koncentracija Noh ja...sem se pa z njeno pomočjo spomnila vseh norčij, ki sva jih uganjali madonca je včasih luštno bilo, pravi, da je ready za nadaljevanje in se morava nujno dobit hjahja...sam zdej sva samo ene 10-15 let starejši, ne bo kaj velike razlike. Sam kaj bodo pol njeni otroc rekl??? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Dons je pa par tonska skala padla z mene , a ste kak potres občutili? Po napovedi sva si z enim moškim povedala, kar je blo za povedat tako da je zadeva urejena. Hvala vsem ki ste kokrkoli mislili name ob tem, še posebna zahvala pa Zlati svinji, ki mi je stala ob strani . Mater, zdej se mi še napoved ne zdi več tok slaba . Njams Marsa za radič. Obožujemo solato s krompirjem in jajci, z bučnim ali ovilnim oljem . Nič šibam delat, mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 U, cosma...sm včer dobila uno knjigo...zlikane gube, štrleči balkoni...ko preberem, sporočim umetniški vtis. Mystica...sm si kupla uno jogo - hopla. Bomo vidl, če si mela prov. Pilates je pa že bil, veš....mislm, da 16.09. Tko da to si se zmotla...naslednič bo ena aerobika mensezdi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Zivjo,da se malo javim.Tezave so se vedno velike, moji starsi so popenili zarad mene, nekak imam obcutek, da sem jih razočarala. Ampak vseeno se mi zdi, da mi stojijo ob strani in da se zna tudi ta stvar uredit. Ceprav pomeni najvecjo prelomnico v zivljenju, kar sem jo kdaj imela Ni mi lahko, zdaj...sploh se ne morem zadrzat, samo jokam ( kot bi se gledala kako leto nazaj). Ne znam vec pozitivno mislit :xx!: Nic optimisticnega od mene torej, cau Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Mich, kaj dogaja? Mah, če to dans slučajn preživim bom jutr preživel......v pojstli . Upam vsaj, no.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mich, kaj dogaja? Mah, če to dans slučajn preživim bom jutr preživel......v pojstli . Upam vsaj, no.... Mick, poglej, kaj pravijo in še ti kaj napiši, recimo, niti nahoda si ne znam odpravit z zdravo soljo http://www.salesalute.com/forum/forum.asp?wreg=0&GroupId=38 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>100 % prepucavanje (brezplačen klistir Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Nein danke . Sm mel 1x dovolj :xx!: :xx!: Sstane , bom preštudiral, k utegnem........pa če nem prej zdrav že... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 men se je pa tista bula prestavila nižje :xx!: pa spet je vneto vse...očitno nimam kaj več čakat :xx!: Michelle, vse se bo umirilo, boš videla, čez nekaj časa bo samo še spomin, karkoli že je... Marsa, si nabavila tisto kar potrebuješ ?mah.... najbolj da spokam dol da ne težim, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zivjo,da se malo javim.Tezave so se vedno velike, moji starsi so popenili zarad mene, nekak imam obcutek, da sem jih razočarala. Ampak vseeno se mi zdi, da mi stojijo ob strani in da se zna tudi ta stvar uredit. Ceprav pomeni najvecjo prelomnico v zivljenju, kar sem jo kdaj imela Ni mi lahko, zdaj...sploh se ne morem zadrzat, samo jokam ( kot bi se gledala kako leto nazaj). Ne znam vec pozitivno mislit :xx!: Nic optimisticnega od mene torej, cau Michelle, sem ze tamle vprasala, nisem nic ujela, kaj dogaja? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 siol tehnična pomoč je št. 080 8765za t-2 pa 02 3205972 grem se šišat,dons pa res k mam že dost tegale,groza od čupe vm pravm.nimam pojma, kaj naj si dam na glavo, sm ful zajc za frizuro zamenat, sam bom rekla naj mi nardi neki kul, kar mi bo pasal pa da ne bo neki preveč za urejat, k nism preveč prjatla s špangami pa to navlako. mejte se Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 yeeeeehaaaaaaaaa!!! Glihkar sm razdevičla svoj internet! Hvala, hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 o ti je uspelo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 zjutraj vstanem....in zacutim spet tisto 'prebujanje' ,na katerega sem upala,cakala ,da se ponovno pojavi. vdihnem prvi zavestni dih v jutro,se pretegnem in vem ,da sem se kar cez noc prebudila v veliki inspiraciji,ki kar prehiteva cas.... ...najprej sploh nisem zastekala,da je to res...pol pa nasmeh na obrazu ,muving se je zacel navsezgodaj.....kr nisem vedela tocno kje bi zacela,pa sem za zacetek skuhala kavo...in nisem je sploh uspela spiti,mudilo se mi je ustvarjati ,realizirati ideje....takoj sem se odpravila v knjigarno in kupila blok za pisanje....spet bom scenarij napisala cisto me je prevzelo mesha se mi od idej spet sem odmaknjena v svoj domisljijski svet,kjer se dogajajo nenavadne scene...in vesela sem ,da sem mirno pocakala ta trenutek ,ki mi je vmes za nekaj casa usel in brez opozorila ,poslovila...ni povedal kdaj bo nazaj.vazhno ,da sem vedela,da se bo vrnil,le par lekcij vmes sem se morala nauciti.zdaj pa ponosno ,cigo,naprej! vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts