sončk 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Dan, tako lep sončk je zunaj, uf kaj bi bila kje v naravi zdej, ne pa za računalnikom...ampak kar se mora, se mora Bern, na sejmu narava - zdravje...uf potem te pa pocukam za rokav ker si ga grem v soboto malo ogledati Še Mirzo grem malo poslušati o feng shui-ju bo imel predavanje od 12h do 13h Sicer pa moje počutje...nimam se nič za pritoževati, super, fajn Čila in zdrava in upam, da tako ostane, kej jaz zelo hitro tele gripice poberem od vse povsod, verjetno slab imunski sitem Za vse tiste, ki ste bolni xrosex hitro se pozdravite Ostali pa fajn se imejte in glavo gor Čau-bau, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Zivjo!!!! Danes sem dobila vse potrebne podatke za predavanja pa tak. Sem precej vesela....aja ce je kaksen dober instruktor matematike tukaj, naj se javi x!x V ponedeljek me caka se druga preiskusnja Bolj osebna tokrat. Ampak sem optimisticna. Na trenutke spet ne, potem pa....ma kar neki. Ravno je bil dimnikar pri nas Nebo je pa cist modro , bom izkoristila te "frej" dni na soncku, sem se odločila Pa fitnes, itak.... Bern Pika, kaj pa ti sploh studiras?Ja, Karoli je vazic Sam jaz ga vseeno rada poslusam Cau Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Uh, kak lep dan, sam sem ga zdej 2 ure in pou not preživu, ko sem z enga komada za klarinet štimo dol pobirou in zapisoval za en ansambel...sem mislil, da bom v pou ure skos...figo si nisem mislil, da tako slabo slišim, oz slabo razločim inštrumente :!!: Bern, za komp ti lahko dam številko od cimra...če kaj crkne, ti s prve pove, kaj je narobe in kaj naredi on mi je doslej še vse težave zrihtov, pa še prijazen je michelle, tebi pa veliko uspeha v ponedeljek, da se ti tud v srčku vse poštima ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 Mich (in Pika), sory za vtikanje, a Pika je rekla, da je vazicka, ker da pozna karolija (ki da je bil njen sosolc). drugac je pa mensezdi skorpijon tip.ne poslusam radia, tko da ne vem, ga nisem se poslusala, mensezdi. cashy, saj ne gre za to - nisi VAJEN TAKO poslusat... se ti bo ze izostrilo uho tud za posamezne instrumente... to pride s praxo.... tezko je poslusat loceno instrument, ce je del sozvocja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Ja ja vem, samo on se mi zdi mal vazick Sej je cist mozno, da se motim...cist Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 hvala Marsa, najbrž imaš prav, precenjujem svoje sposobnosti ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 4/8 macjih krempljev postrigla mater kako zverino sem jaz to v stanovanje dobila.. zdajle zagledam praprot tam na polici pri stropu.. je bila predvcerajsnjim se ful kosata, danes pa vsa ocufana nekaj me je ledvica (al pac tam nekje..) hotela spet ponoci bolet.. se nalivam zdaj s pijaco.. Sem se zasedela za racunalnikom, pa se mi kar ne da vstat.. Kul, varstvo odpade danes, bom lahko vse na faksu zrihtala in vecer imam frej yes!!! A Astra se je ze kaj javila? Sstane, me je mami vcer klicala, da je nek paket prisel zame sem rekla, naj odpre in si postreze WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Karoli TUDI JE Škorpijon. * * * Jaz sem svoj čas mislil, da zna vsak poslušati samo en instrument v skladbi - ločeno od drugih. Potem sem ugotovil, da je to bolj redkost kot pa pravilo. Jaz poslušam katerega koli hočem. To sem ugotovil, ko so enkrat na vaji metliški Indust bag "skidali" en komad in je kitarist vztrajno napačno prijemal en akord. (Šlo je za pol tona, namesto dura je ratal mol, kar je tolklo ven. Vedeli so, da nekaj ne štima, samo niso vedeli, kaj.) Potem sem šel po strunah in mu rekel "tale prst primi tukaj, pa bo". Potem so pa vsi , kok si vedu. Ja, normalno, sem rekel. Pa izgleda ni glih normalno. - Oni muzikanti, jaz pa gost ... Fejst fantje. Klapa ko bog... (Ko sem dobil pred mnooooogimi leti po pošti iz Anglije Made in Japan - Deep purple, sem cel dvojni album poslušal petkrat zapored (ne preglasno, dont vori; to je bilo za drugič). Najprej sem poslušal splošno, potem samo kitaro, potem bobne (jasno), potem Jona Lorda, potem basista, potem me je pa foter vrgel ven, da "sicer nima nič proti, ampak kar je preveč, je preveč ... ") Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Uh, Bern, vidim, da ful obvladaš sej ni bla tu težava durch na durch skos komad...le pri kakih hitrih frazah in vložkih, ko se klarinet včasih dost stiša, ali pokrije s trobento v isti legi in ga je takrat malo težje slišat...ali je tišje v svoji legi, ali igra isto kot trobenta, zato ni izrazit?...na tak način ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Indust bagJooooj, poplava spominov zdajle!!! Mater smo ga zhural vsakic v metliki!!! kaksni zhuri so to bli, 1000x BOLJSA organizacija kot v Ljubljani!!!!!!!za prespat, ena zaklonisca al kaj ze, po0stle pa vse, no, pa zur do nezavesti, je blo najbrz glih okol martina, torej v kakem sco..... trigoncek lepo, neptuncek delal do konca. :P ej ej... metilka, indust bag...... kok smo ga prezhural z... andrejem (saj ne vem, ce je andrej, smo ga mensezdi drugac klical)... modeli, dbest folk in dbest zhuri... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 dan za vse žnodrave pa kašljajoče da se čimprej zrihtajo.... za vse ki jim hodi hudič na kup srat tak enako.... mal davek plačujem, ker sem zadnje cajte po neptunovsko bluzla.... je treba še mal delat Karoli je * drgač pa dogaja sto na uro tu okoli, eni so noseči, drugi namest otrok delajo magisterije , sva šle na kofetko z eno bejbo moje generacije že dvakrat umetno ni uspelo, je rekla če ne bo šlo, bom pa še doktorat naredila, nekaj morm počet enga fantina so zarad pedofililije v zapor dal, pa mam tak slab filing da niso ta pravga vtaknil v čuzo bemu...ta svet je čist trapast....ob dotičnem dejanju je bil on star 18 , ostali pa od 12-16 let, so se šli otipavanje in ko bo ven pršu bo pečen...ožigosan..zaznamovan....morala bi občutit zadovoljstvo ne, k so tazga kriminalca zaprl....mi grejo pa sam lasje pokonc * mal se svetlika razpoloženje na boljš...me čaka ena fajn zabavca...bom kr sani kupila bejbi za brzdej...zaj pa študiram...da je bla neka pesem od narodnjakov....o saneh pa takih dirkah...če se kdo spomni Naslova al pa izvajalca se toplo priporočam da bo darilo imelo še zvočno spremljavo *pa 5 žensk.com grem gledat da vidim kaj so španke nardile s tipčki... *danes pa še z eno bejbo iz mladosti na čvek...vatadej ...full memories ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>eni so noseči keri to? x:px Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 mal se svetlika razpoloženje na boljš...me čaka ena fajn zabavca...bom kr sani kupila bejbi za brzdej...zaj pa študiram...da je bla neka pesem od narodnjakov....o saneh pa takih dirkah...če se kdo spomni Naslova al pa izvajalca se toplo priporočam da bo darilo imelo še zvočno spremljavo Lia, mislim da je to pesem od Čukov naslova žal ne vem http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Lia, kaksen koscek teksta ves? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Lia, vem...sankaška polka je http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 thenks sončk in aliana...nč morm jt brskat..pa mal poslušat...sam vem da so neke sani drvele.... bejbi je mal v letih ma je bliže abrahamu kot polnoletnosti...pa sem mal heca hotla nardit s temi sanmi če bo ratal bo... * marsika....ima jih mnogo čakajočih na naraščaj a začnem po abecedi al po občinah ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 sončk ....srce si....uni tam v trgovini dobi pene na usta ko mu zatežim s kakim komadom ki mu ne vem ne izvajalca, ne naslova in ne melodije... in bognedaj da mu še kej zapojem imam samo veselje do glasbe, s talenti je pa boh šparal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> thenks sončk in aliana...nč morm jt brskat..pa mal poslušat...sam vem da so neke sani drvele.... bejbi je mal v letih ma je bliže abrahamu kot polnoletnosti...pa sem mal heca hotla nardit s temi sanmi če bo ratal bo... * Ma ja meni je ful fajn komad, se z mojim včasih prou dereva v avtu ko tole poslušava ...sicer je tako otroška pesmca, lutna...no meni ful všeč http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 morgen... zamorc rolou do sedmih zjutri... folk navdushen nad prenovo....mi ap tut (de je fertig) grem she mal odspat ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karoli TUDI JE Škorpijon. * * * Jaz sem svoj čas mislil, da zna vsak poslušati samo en instrument v skladbi - ločeno od drugih. Potem sem ugotovil, da je to bolj redkost kot pa pravilo. Jaz poslušam katerega koli hočem. To sem ugotovil, ko so enkrat na vaji metliški Indust bag "skidali" en komad in je kitarist vztrajno napačno prijemal en akord. (Šlo je za pol tona, namesto dura je ratal mol, kar je tolklo ven. Vedeli so, da nekaj ne štima, samo niso vedeli, kaj.) Potem sem šel po strunah in mu rekel "tale prst primi tukaj, pa bo". Potem so pa vsi , kok si vedu. Ja, normalno, sem rekel. Pa izgleda ni glih normalno. - Oni muzikanti, jaz pa gost ... Fejst fantje. Klapa ko bog... (Ko sem dobil pred mnooooogimi leti po pošti iz Anglije Made in Japan - Deep purple, sem cel dvojni album poslušal petkrat zapored (ne preglasno, dont vori; to je bilo za drugič). Najprej sem poslušal splošno, potem samo kitaro, potem bobne (jasno), potem Jona Lorda, potem basista, potem me je pa foter vrgel ven, da "sicer nima nič proti, ampak kar je preveč, je preveč ... ") bern my kind of men js znam na pamet vsak instrument, sploh od purplov KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ka pa tebe muči To, da fejst dečve hodijo vse dišeče same šlafat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 jaz sem bila pa danes tko na realna tla postavljena... ni prijetno pridit do takšnih spoznanj kot prihajam jaz v teh dneh... Cosma, upam, da si ok, pa Astra ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 jebemu mater ,niso mi stanovanja dodelili prasci... pa she pr tockah so se zmotili,zdej moram pa za pritozhbo placat 3 jurje!!!banda lopovska in jebemti koleke in vse po vrsti.bi jih prov rada vidla zhvet v tem stanovanju z miljon procentno vlago,reshetkami na oknih in 0 svetlobe.banda ushiva! a moram froca nardit ,da bom prisla v rang za neprofitno.....!?!? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 men pa tašča prejle jagode prnesla kok so dobre, ji jih je ena dala....njamsi drgač pa mojmu eno pritožbo napisala popizdiš s temi birokrati....je res tko da č maš dve kravi, ti vzamejo obe, eno ustrelijo, drugo pomolzejo in mleko zlijejo stran..... pa za šiht neki po mejlu pošiljala....sama pisarija u tork pičim v MB na eno izobraževanje kao.....bomo vidl kk bo kej...tk da mi dogaja skoz.....nč dolgcajt ja cigančica.....šiht pust, pa ena dva froca namigi, pa loč se pol po pa mogoč padu flet KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 čer.no včeri sm bla na tekmi. je blo ful fajn. škotje so ful face dons sm bla pr zobarju... prav da je vse lepo. sam mal mi je kamn počistu. zdej grem pa mal u poslo. jutr pa spet u služba se mal zabavat. no fino fajn bodte... adjou spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts