Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Eno spremembo opazla na sebi danes.. zgleda, da pride z leti.. da v trgovini zatezim, ce mi kaj ni prav in nisem tiho, kot sem bila ponavadi.. in da se moram zraven se celo brzdat, da ostanem lepo vljudna :eek: x:o)x x:Dx se nisem navajena take, ponavad sem bla tih in pac pustila, da me nategnejo tko al drugac... xrolleyesx

Yes!! Cel petek sem frej x:)x Ze oddelala svoje. Pa soncek je, bo treba motorcka mal iz garaze spravit, vsaj za en krog x:px http://www.motosvet.com/tabla/uploads/av-265.jpg

Ze vidim, da bo kul dan x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>http://www.motosvet.com/tabla/uploads/av-265.jpg

xDDx :palec: x8Dx

jaz sem pa taka IN drugacna. ne da iz krotkosti al ponizhnosti (sam) ne 'zatezhim', ampak praviloma predvsem ker se mi ne da.

znam bit pa tud gajstna (mi najbrz ni treba posebej poudarjat x:px x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xDDx  :palec:  x8Dx

jaz sem pa taka IN drugacna. ne da iz krotkosti al ponizhnosti (sam) ne 'zatezhim', ampak praviloma predvsem ker se mi ne da.

znam bit pa tud gajstna (mi najbrz ni treba posebej poudarjat x:px x;)x)

Ma ja, saj verjetno jaz tud taka IN.. sam ne prakticiram tele drugacne prav dostkrat x:o)x Evo, zdele grem v Domzale, po modrc, ki mi ga ze 3 mesece obljubljajo.. bom lahk se mal vadla tezenje x:px

<{POST_SNAPBACK}>mmm x:px

nč proti xDDx

:P

tamal bil na kosilu.. doma so spet brez kuhinje x:o)x Pa se kofi pa cikec sva, zdaj se grem pa oblect, pa do garaze.. Yes! Najprej v Domzale, pol pa se ne vem kam bi se pelala.. xscratchx Tam pri MB je dons ena predstava, ki smo si jo mislil it pogledat, sam so vsi skenslal.. bi lahk sla.. sam bo premraz zvecer za nazaj :o|o:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Mrk? x:px

Jaz sem mrknila v sredo v Barcelono :vio:  x^x , pa se vam javljam iz hotela.

x;)x

Lep pozdrav vsem,

Moji Brankici pa drzim pesti ves cas! x:)x

hej :palec: glej jo ,glej xDDx x8Dx barcelona kr!uzhivaj she zame! x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

jaz sem bla pa dons ful prijazna (prodajalke).

izkupicek: dvoje hlac!!!!! :onfire:

DVOJE!!!!! x8Dx

mater tko tezko jih dobim, res ono ulite, pa drago je, pa nic fajn, no pa sem koncno nasla dvoje, ki so mi sedle, pa sem kupla kar oboje, da je mir za neky cajta. jes. pa vsega boga, kje vse nisem bla.

ribe kupla, sardelce, koncno prisla do njih! x^x

je pa fak, cist sem se presvicala, pol pa se slecem, pol sem pa prec kasljat zacela... :|||

Kok zmatra nakupovanje, ce nisem 20 hlac probala, tud ne vem... :xx!: xrolleyesx

no saj zdaj bom pa bolj al manj gagala do konca mesca, ampak glavno da so racuni placani.

ne vem kok casa si ze nisem nic kupila. jes... xDDx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa danes sliko, za v kuhinjo, ok, ni ravno "umetniška" sam men je tko topla, rabim to - oranžna, sončnica...

počutje danes nič drugačno kot včeraj...

sem pa bila danes že na mojem prostoru v gozdu, pa ni bilo tistega filinga kot ponavadi... pa oči imam zabuhle, pa pečejo me, sem zjutraj razmišljala o tem, če sploh naj grem od doma. Ampak se ne da, sedaj grem samo še gor (kot da mi kej drugega preostane). Pa loto moram vplačat, ker rabim nekaj mio x:o)x

no saj zdaj bom pa bolj al manj gagala do konca mesca, ampak glavno da so racuni placani.

ne vem kok casa si ze nisem nic kupila. jes... xDDx x8Dx

:palec: sede a ne?za dushco neki kupit. :palec: x:)x

gagamo pa skor vsi skoz x:Dx kurc gleda,si pa ja clovk lahko privoshchi enkrat toliko,ne x^x

jaz tudi glih razmishljam o nakupu kakih ceveljcev,pa en plashchek si ful zhelim,sem vidla enga lepega ,tko bolj krajshega,nekje do riti pa take lepe zelene barve,moram si ga ubost x:px

shakti gawain

xyesx xyesx sede fulare ja, za dusho! x8Dx

ja, glih zelene so oboje hlace, mi je tolk manjkal zelene barve... sem tud tak jacky vidla hud, pa mi je bil mal premajhen (prekratki rokavi, skoda skoda, drugac kot ulit, sam ena cifrca vecja, pa bi blo dbest, niso mel... :V: tak zameten, sicer pa kot kavbojski, pa taka lepa zelena barva).

In a ves da sem tud plascke gledala? prav taki tud men pasejo (sicer mi plasci ne, cele plahte men ne pasejo) in tud cevlje rabim, sem gledala ene skorenjce ful lepe, sam bi rdece al pa zelene, ne rjavih, ne bi imela tud na nic nosit, ker nimam nic rjavega... razen ene oblekce zametne (ki je bila umazano oranzna, pa sem jo na crno pofarbala, zdaj pa je rjava, saj je kul, pa clo pase mi barva... sam nisem za rjavo, nikol si nc ne kupim rjavega, razen semish jakna je lohk rjava xDDx).

sam sem vseen hlace, tolk blazno nujno jih rabim, pa najtezy jih dobim, zdaj ko ni sixty vec oz. sam se zlo redki, najveckrat cist specialni pisi, ki mi niti vsec niso vsi, al so pa hlace 30 jurjev, men je blo pa ze 18 razuzde'.

ampak, pol jih mam za 7 sezon, ce so kul, ce dam pa 5 jurjev, mi pa po enem letu razpadejo, se razvlecejo itd.

sixty sem si kupla skor 10 let nazaj, oprijete, zametne, oranzne, raztegljive... se zdaj jih mam, so jasno zgazhene, sam... to sem selila v njih 3x, po tleh se plazla, razstave postavljala... pa nobenih kolen pa nista, iste barve lepo... ful hude... no zdaj pa nimajo vec teh programov, blazno pogresam, so mi ble genau.... xyesx

no te so pa podobne, en 'nov' (zame) brend.

jes jes jes jes jes. :onfire: x:Xx

Picasso

hlache so tud meni problem, ponavadi vse predolge,v pasu pa da ne govorim-za anoreksicne :o|o: res tezhko najt taprave.

zadnje cajte najdem v tom teylorju par cunj tko zase in tud un plascek zelen,zameten sem tam vidla enkrat v zacetku septembra,pol sem sla na dopust,me ni bilo cel mesc in zdej upam,da ga se najdem kje v njihovih trgovinah,ce ne bom spet norela... x:px

ceveljce sem ene lusne danes tud zelene,kot bi bile iz zelenega zhameta ,vidla x:Ix sam she razmishljam,ker sploh niso glih moj stil,me pa privlachijo,cena 13 chukcov,pa nisem ziher...ce bi jih nosila. xDDx

bom she mal pochakala,pa shla she drugam mal pogledat,da se spet ne zajebem.

so mi pa tud lushni shkorenjci,taki z mucko ,pa nekimi trakci okrog zavezanimi,sam so spredi cudni-hvalabogu,ce ne bi she to hotla met x:o)x xDDx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>hlache so tud meni problem, ponavadi vse predolge,v pasu pa da ne govorim-za anoreksicne :o|o: res tezhko najt taprave.

zadnje cajte najdem v tom teylorju par cunj tko zase in tud un plascek zelen,zameten sem tam vidla...

saj ene sem v tom taylorju kupla, no, od sportine je stacuna, pa je tud to not, sam te ki sem (tadruge, ki so ble mal cenejse), so ble Only al kaj (prvic slisim), pa take, ki jih sicer NIKOL ne nosim (ker mi navadno ne pasejo), siroke, z zepi pa tem... pa je krajsi pas pa mi sede, ker mam tako postavo. men so pa vedno prekratke vse hlace... :||| tud zato sem tolk shizila na sixty, ker so ble koncno ene dovolj dolge (no saj te zdaj so tud, Morgan al kwa, cist nc ne poznam teh novih brendov).

Ti mas pa ocitno bolj zhensko postavo......

No tam sem tud oni zeleni jacky gledala. :vio: xDDx

Picasso

jst mam barochno postavo x:o)x x:Dx

enkrat grem kupit hlace,super so zgledale,pa mal elasticne,cena ok,pa jih probam,pa so mi bile 30 cm predolge x:Dx

:eek: pogledam in whaat?halo ,kako je to mozhno,v pasu prav,v nogah,vse ok in 30 cm predolge.... x:Dx

pa vprasham prodajalko kaj je zdej to,ker sem visoka 168 in ne meter pa pol,recimo...pa se mi zacne smejat ,pa pravi,da so to za rejverje ,ko majo une shuhe s pol metra debelimi podplati x:Dx

shakti gawain

x:Dx x:px

si hecna. xDDx

ja, te so pa glih zame (zgleda da mam pol ful kratek trup :fool: x;)x - ker sem tam nekje okol tebe, okol 170, zdaj najbrz 196, najvec kolkor so me pa zmeril, sem bla pa 171.5)...

jaz pa nimam barocne postave..... sem noge z joski bolj sam. :P :P

Picasso

jaz pa nimam barocne postave..... sem noge z joski bolj sam. :P :P

x:Dx x:Dx x:Dx noge z joshki ,ta je dobra x:Dx

jst pa shlaufke okrog pasu,da se sluchajno ne utopim :inocent: x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Jst tudi.  :xx!:  x:o)x
<{POST_SNAPBACK}>mi se mormo res dobit "barochne revmaticharke" x:Dx buahahaha x:Dx  x;)x

ma daj/ta, men je slo pa vedno na zivce, ko 'nisem mela bokov' (v navednicah zato, ker mal jih ipak mam xDDx, zdaj sploh za kake pol cm vec x:px, od poroda, namrec, mal je res, da jih 'dobis', v glavnem je pa to nakladancija, sem bolj al manj enaka kot prej, kvecjem sushja xDDx).

Picasso

ma daj... xrolleyesx ne nakladaj... vsakdo ima 'nekaj lepse'... a je to dejavu al kaj, al se mi sam zdi, da glih teb glih to nekak pisem, ze nekajkrat sem ti morda (al sem ti pa sam mislila, ok, morda je pa sam to)...

nom rekla, da nisem zadovoljna z nogami in tko.... sam... nic narobe z mal boky tud in tako dalje. ;)

pa pege sem hotla met. no evo. xDDx

Picasso

ma daj Misty! :xx!: xrolleyesx xcivx

cist brez veze. :mad2: x!x xyesx

vsakdo je tak kot pac je. in vsakdo je lohk lep, sexy in vse, ce je NAJBOLJSI ON SAM. vsaj TO smo pa res ze 1000x. xyesx

kaj pa ce jaz hocem barocno postavo in krajs noge? naj mi jih mal odsekajo? al kaj v tem primeru narest? enim daljse? (ker, ustnice, joske, trebuhe, vse je lohk manjse, vecje in daljse in kaj jaz vem xDDx x:px... no kaj pa noge recimo? al pa sploh, KOLIKSEN si?

kaj pa ce so men vsec manjsi!!?? kaj pa ce hocem bit 150? naj me odsecknejo za ene 20 centimov... in kaj ce pa hocem bit 231 glih? a naj me dostukajo in kako? :P

a ves...

butast! xyesx

Picasso

butast. :o|o:

ves kok je sele to schtraufenpachtsk', da si postavna rdecelaska!!!! xsuperx x;)x

Picasso

Kake probleme mate xrolleyesx x:o)x

No, ko smo pa ze glih pri hlacah.. jaz tud ze cel teden po trgovinah hodim, pa se vedno nivc kupila.. Iscem ene cist navadne (no ja..) kavbojke. Črne. Ne sprane, ampak črne! Pa mal na zvonc spodi, pa mal visji pas, ne ravno tist, ko se pri luknji od riti zacnejo. To so pa vse zahteve, sam se neha že pri črni barvi. Ni. Ker so pac zdej moderne tele sprane barve xrolleyesx

Pa skorenjce tud jaz iscem, sem jih par probala.. eni mi ful krive noge naredijo, ker je ravno tista vmesna dolzina, eni so semis in pol crknejo ob prvem dezju, eni so 15 jurjev xrolleyesx

Ma ja..

Sla do Trojan po krofe. Cist prazna cesta, noro uzivala, ovinke polagala x:px Pa po modrc v Domzale, ga dobila koncno. Pa na servis pogledat, ce je veriga se kul, pa mal pocvekat. Drug teden dobijo er6, sem se zmenla, da pridem pogledat x8Dx (motor...)

Zdaj si tle s Tristanom delim trojanski krof, pa mal bom knjigice brala.. tko cist na easy vecercek bo.. pa ful bi se mi pasalo mal crkljat, pa nimam s kom :o|o:

loesje

Spet nazaj -

...zadrege nestandardnih lunatik xcivx x:Dx :inocent: x:px

fajn, Marsa, za hlače :palec:

...da ne začnem s svojimi nogami, za katere nikakor ne najdem dost dolgih hlač xrolleyesx

sam na srečo sem ugotovila, da za mojo XXL postavo delajo kot ulite cunje v Triglavu, pa tudi za podaljšanje hlač se da zmenit v fabriški prodajalni x^x

aja, pa tega nisem povedala, da so mi na sistematskem pregledu namerli 182 cm, pa prej nikol več kot 181 ... nisem valjda na stara leta spet rast začela :O: x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>

Iscem ene cist navadne (no ja..) kavbojke. Črne. Ne sprane, ampak črne! Pa mal na zvonc spodi, pa mal visji pas, ne ravno tist, ko se pri luknji od riti zacnejo. To so pa vse zahteve, sam se neha že pri črni barvi. Ni. Ker so pac zdej moderne tele sprane barve  xrolleyesx

ejjj! te ki sem kupila, majo tud crne. crne crne... xyesx NE sprane...

.. eni mi ful krive noge naredijo, ker je ravno tista vmesna dolzina..

Mam tud jaz tak 'problem... mam mal na x noge... pol pa pri nekih teh dolzinah se to ful vid...

jah, problemi... x:o)x

... crknejo ob prvem dezju...

x:Dx :o|o: (ja)

Sla do Trojan po krofe. Cist prazna cesta, noro uzivala, ovinke polagala  x:px Pa po modrc v Domzale, ga dobila koncno. Pa na servis pogledat, ce je veriga se kul, pa mal pocvekat. Drug teden dobijo er6, sem se zmenla, da pridem pogledat  x8Dx  (motor...)

mi je vsec to pri teb... x8Dx

Zdaj si tle s Tristanom delim trojanski krof, pa mal bom knjigice brala.. tko cist na easy vecercek bo.. pa ful bi se mi pasalo mal crkljat, pa nimam s kom  :o|o:

super, jaz pa se ne vem, najbrz tud kaj tacga, morda pa si kremo koncno nardim, sem ze 2 mesca skor brez (al kolk xscratchx)

<{POST_SNAPBACK}>...zadrege nestandardnih lunatik  ....

... fajn, Marsa, za hlače :palec:

a ne, thanx ko mi privoscis!!! ker, kolk tumach!!! folk mi sploh ne verjame, da tolk tezko dobim... jaz, ki pa res fit... no okol nog pa pac res.... ampak ne!!!!! :xx!: cel schtraufenpacht vedno!!! mesce, LETA (prisezhem!! dokler nisem odkrila sixty, sem morala levis 501-29/34 - mam rada cifrce in vse si zapomnim xDDx)...

'zadrege nestandardnih lunatk' x:Dx :palec:

...

aja, pa tega nisem povedala, da so mi na sistematskem pregledu namerli 182 cm, pa prej nikol več kot 181 ... nisem valjda na stara leta spet rast začela :O:  x:Dx

joj men tud vsakic drugac namerjo... enkrat so mi odstel 4 cm za tenkcane obnosene 10 let stare olstarke, ki so sle ze v minus, kaj sele da bi bil plus x:Dx (pr 'vishkih')... no in so mi 4 cm odstel.... al clo 5...

pol pa 'tekmujeva' s frendico.. x:px.. ki je kake 2 cm manjsa... in njej namerijo pol cm vec...

in se vcas 'skregava' (strelec/sco/sco/sco/dev/dev...../koz) x:px zarad mer avta recimo... recimo jaz trdim, da je en (morda moj, ampak ni vazno, point je v 'imeti prav' x:o)x) daljsi. xyesx da je pac. xyesx

in ona trdi, da ni al kaj tacga... greva v navodila... :P - res je ta, ki jaz trdim, daljsi. xyesx ampak - za dva milimetra recimo. :P :P

kao, kolk mam uch. :D

ampak ga mam, ocitno. ;)

skratka: cifre, mere... in vse taksno... to me zlo zanima...

predstavljam si milimetre, centimetre, metre, kilometre, stotine kilometrov...

tezhe... obsege... vse vse vse.

ampak... ne predstavljam si pa: sto milijonov ljudi... kolk jih je to? ne stekam? nimam te percepcije...

niti 2 milijona... tam v tisoce, stotisoce se mroda... ampak... sirse... na-a.. tega pa ne stekam...

Picasso

jooooooj, kok sm jest zmatrana...sm bla na Šmarni. Po 100 letih, sm enmu živce kravžlala, k smhodila k upokojenka gor in sopihala k lokomotiva. x:Dx

Zdej sm pa stušana, sita in se mi nkamor ne da...mal bom kle, mal bom brala, kak film pogledala,pol pa v mižale. x:px

Mystica...pobož. Vse se je zgrnil nate, ampak pol bo pa mir in sama blažena sreča. xsrcx

Ostali dve ciganki (marsa vključena) , ne blebetejta o svojih ''bednih'' postavah, k bom popizdla in vaju namahala! :vragec: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...