Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 jaz pa sem si koncno kremo nardila (nisem mogla zarad zapestja prej, sem zlo natancna, ne sme bit niti ene grudice...)...pa nohte na nogah sem si nalakirala. zdaj grem pa se dalje prckat. drzimo pesti za tamale! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 joj kako sem blazno zalostna zalostna ratala... ... ko sem prebrala Valkirino zgodbo v temi Ljubezen in bolezen..... kar cmok mam v grlu... pa v glavi me je zacelo stiskat...jaz pa, speh, tko nemarno vcas ravnam, se mi zdi zdravje nekaj samoumevnega, pa je to RES najpomembnejse... ni neko lapanje, ki nam tastari s tem tezijo....kok je teh zalostnih zgodb... se dobr da nisem sam riba.... me to cist ubija.... uhhh...namenoma pisem sem in ne tja... kaj cem tam s tem... je sam moj odziv... in pase v dnevnik.....svaka cast vsem plemenitim in pogumnim, ki majo tolk ljubezni, da v teh tako grozno pomembnih trenutkih ne fejknejo.....uhhh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 oprosti, ker sem napisala, ampak saj si napisala. ne mores si predstavljat, kok me je to prizadelo... prav jokam zdaj, solze mi tecejo, ne morem verjet... sem hotla Mitji prebrat en odlomk (si tko lepo napisala, in da ni nic jamral ) in se mi je kar glas prelomil, sploh nisem mogla prebrat...oh, uboga oba, kaksna strasna preeizkusnja zivljenjska pri dvajsetih!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ..mas pa res zaj**** lajf.. sori da te vcas pol se jest nerviram!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. sori da te vcas pol se jest nerviram!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 in včasih se nam zdi, kolk mamo zajeban lajf, a? samo katero zgodbo moramo slišati, prebrat Samson21 zaslužiš si en velik medvedji objem za to izjavo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ...ce je pa tko pol te bom pa se bolj... kosmatinka... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Čist mim, če se navadiš na šumnike ..jah ne smes se razvadit... mors skoz tko asketsko pisavo furat-kokr jest!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Valkira, če se ti to zgodi pri tipkovnici, pritisni naenkrat ctrl in shift (puščica navzgor obrnjena), pa bo fertik problem...s tem namreč de/aktiviraš angleško tipkovnico! You're welcome! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Jaz pa nic prezgodaj vstala Zdajle, pred pol ure zlezla s postelje.. kok je pa fajn blo lenarit Zbrskala med posodo se eno cisto salcko in si caj skuhala, tlele me caka en kup mailov za odgovorit, pol pa na pospravljanje mal. Pol pa prebrat in nardit obnove in ozadja ene treh knjig... Kul, cista uzivancija Vceraj me ena razglednica presenetila.. Ko srecas ene ljudi, ki so ti v tistem trenutku ful vsec in se total zastekas z njimi, sam pol gres in pozabis.. in se potem vcasih najde kdo, ki te po 3, 4 mesecih spomni nase z razglednico z mucki WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 hehe, ene crne kavbojke mam pa kljub vsemu pobarvala vcer ene modre, skupaj s puloverjem.. ki je ratal siv, ker je pol plastike.. ampak se zmer WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 the best, tko se ustvarja nova moda Vse je stvar (ne)srečnih naključij ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ceeelo jutro po shtacunah bluzila :xx!: ne maram jaz nakupovanja,sam sem si hotla ubost un plascek in so ga prodal,ne da se ga narochit....in pol je sledila obhodnica kopra.in ker imam she zmer barochno postavo sem si ubodla barochno krilo in to zeeeeleno nakrancljano,svetleche-obvezno ammm...kako b temu rekla-cigansko barochno no in valdaza zravn she jaknco ,tud zeleno zdej pa she sholenchki falijo,ne vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 o, dons pa ti!!! skoda za plascek, sam morda pa se boljs, morda se kakega hujsega zagledas kje, pa bi ti blo zal, ce bi ze zapravila cash za to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ja,tud mozh...upam,no ,da enga najdem dans sem pa promet nardila Clarku,prvic pri njih kupila... ni glih pocen ,ampak ok,vsaj mam neki novga vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Že dva dni se mučim z oblikovanjem, pa mi sploh ne gre Prosim za kakšno sugestijo http://www.salesalute.com/biodieta.asp http://www.salesalute.com/biodieta.asp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že dva dni se mučim z oblikovanjem, pa mi sploh ne gre Prosim za kakšno sugestijo http://www.salesalute.com/biodieta.asp http://www.salesalute.com/biodieta.aspkr potrud se mal vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Hejla... včeraj je bil en prav lep dan. Slovenščina ni delala večjih blemov.. in predstava je tud uspela.. potem pa v Pekarno... v Gustafa na koncert... pa nismo bli dolgo.. sma šla s Timom šetat... ob pol enih sem že bla doma... ma lep dan je bil... in tud danes je.. morda malo manj.. ampak.. je pa lepo bit doma spet.. čeprav me spet vleče ven... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 O Kristalka, haj, lepo te je videt! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 zmatrana.... cel dan u italiji u šopingu bla.... zdej pa na pIVO... lalalala... lep večerčič... pa divjo noč! ilovelunouribah!!!čeprovbolihkaruovnu...hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zmatrana.... cel dan u italiji u šopingu bla.... zdej pa na pIVO... lalalala... lep večerčič... pa divjo noč! ilovelunouribah!!!čeprovbolihkaruovnu...heheheLepo se mej!!!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Vsi neke kavbojke pa shoping Jaz pa pospravla kuhinjo in kopalnico u nulo, pa macka sem pelala na sprehod (mater je mraz ), zdaj pa kruh pecem, pa ce bo vse po sreci bo cez 5 minut film zloudam in se bom zasedela tlele za racunalnik. tko fajn, ko mi stanovanje lepo disi Brala nisem pa nic, bom jutri.. jem pa tud ze cel dan neki WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 En komar mi bo žice požru! Lep dan bil...bla na sprehodku z našo lubico, mal sm jo cartala...tok je lušna. Pol sva pa z enim kolegom mal lutala, šla na tortice, pico, pa na grob eno njegovo kolegico ''pogledat''. Kul dan. Mir. (glihkar ratal komarja fentat) No, zdej grem pa neki gledat...k mi nben ne da vislc za rešvt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ..predolg sem ze trezen... grem mal v neptunske vode plavat!!! Uzivite tut ostali!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ursha 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..predolg sem ze trezen... grem mal v neptunske vode plavat!!! Uzivite tut ostali!!! Samson mal se merki... neptun je retrograden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts