Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hej blagorchek aiwa, upam da je bil dober ulov! :palec:

uzivckaj ob pivcku! :palec:

Stane, kaksno pomoc?

saj je ok, tist kar sem vidla.....

ful si ubodel ponudb in vsega, variant razlicnih, pa licno zgleda, ko dobis, moja frendica je narocila, je rekla da svaka cast; dostava prec, vse kul in je bla zlo zadovoljna - je dala se frendici in sestri. x^x

sem se clo ze vclanla, da ti napisem tisto, pa mi je tko tezko, ker hocem da bo res... tko kot mislim..... ne da nekaj lapam... ja, ta sol pa ima res veliko elektrolitov. x:o)x al kaj tacga bedastga. a ves... nisem pozabila recimo... skoz mam to na umu. :|||

(*joj kdaj sem ze tole napisala, pa sem mela odprt, telefone vmes... zdajle sem opazla, ko sem hotla zapret...)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

tam si bulezha dala Enja. :|||

Jaz pa sem se sam navdusila, drugic bom tih. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hej, Marsa :) tudi tebe. Kako kaj? ja.. malo sem gor.. dans mam celo čas..

gužva.. ampak živim :D

x:Xx  x:Xx  x:)x

:palec: fajn da priletis vsake tolk. x:)x

jaz... bi lohk bla boljs (*ze kake 10 dni se mi vlece en prehlad, ko se ne pocajtam do konca, ker sem lenuh pa okol skacem pa tak).... ampak drugac sem pa ok, thanx! x:Xx

Pozdravi mamo! :vio: :palec:

a se kej bobnas, kaj pa motor pa to? pa lav in tele scene? :8):

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mah ne no x^x ...kako naj vem, da si se navdušila?.......tvoje misli včasih prehitijo prste.....

ja saj sem se razlozila vse!!!!

pa se njamyja sem dala zraven, si hecna, pa kot da sem prvic uporabla pih. :P ;)

skratka, schtraufenpacht onole! x:o)x x;)x x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Še jst na kratko. Cel dan preležala (pa tak lep dan je bil  :o|o: ). Bolečine so se vrnile.  :xx!:  :xx!:  :xx!:  Depresija. Da bi jo hudič pocitru.  :xx!:  :vragec:

:sori: xcrossfingx

(*tud mrk bo, da te mal 'potolazhim', to je tud zato... - depresija pa to, tezave razne)

Picasso

O, Kristalka, kolk fajn, da prideš vsake tolk mal naokol x:)x x:Xx

vse sorte dons... dopoldan sem bila šofer za dašo in nečakinjo (sta šli v šoping, jima nisem mogla avta dat, ker sem ga rabla), vmes šibala še v domžale po luškan šopek za sestrično xsrcx (50 let ima. pih! pa tko mega dobr zgleda!), šibala še k mami in očetu mal, pa spet v lj po tamali dve, popoldan malo čvek s sestrično, pa kontrolke popravila, končno dokončala tiste individualne načrte za nekaj otrok, sestavila naloge za nekakšne seminarske, oprala dve žehti, zribala ene soperge...

glavo bi si mogla umit, pa se mi ne da :o|o:

upam, da je kakšen prebavljiv film na teve, mi sam še to paše, da se zleknem tjale in možgane na off :blink: xzobkox

fajn bodte :palec: x^x

<{POST_SNAPBACK}>Še jst na kratko. Cel dan preležala (pa tak lep dan je bil  :o|o: ). Bolečine so se vrnile.  :xx!:  :xx!:  :xx!:  Depresija. Da bi jo hudič pocitru.  :xx!:  :vragec:

V glavnem ... nimam kaj delat. Ven bi šla, pa vsi bolani.  xsrcx  je na Obali, ker rihtajo stvari za pogreb. Jst tle doma pasem slabo voljo.  :o|o:  Nej se gre vse gonit nekam.  :vragec:

Mystica pogum :palec: ...

<{POST_SNAPBACK}>

glavo bi si mogla umit, pa se mi ne da  :o|o:

upam, da je kakšen prebavljiv film na teve, mi sam še to paše, da se zleknem tjale in možgane na off  :blink:  xzobkox

fajn bodte  :palec:  x^x

xyesx :palec:

(jaz tud

.... morda pa si namazilim kaj na lase, pa si jutri sperem.... :)

sam ne sme bit nic vlazno, da se spet in dodatno ne prehladim... :|||)

Picasso

tko, športno pop. za nami, 4 tekme dobljene, naše so zmagale z rezultatom 24-2, tamala najboljša strelka ;)

zdej grem pa kr v posteljo, pa naj bo tole noč brez morastih sanj (se mi zdi da je bilo teh za enkrat čist preveč...)

mejte se xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>:sori: xcrossfingx

(*tud mrk bo, da te mal 'potolazhim', to je tud zato... - depresija pa to, tezave razne)

Ej, tole me pa res zanima..mrk bo in vem, da vpliva na nas...je pa prav gotovo odvisno vse tudi od bližine ciklona ali anticiklona...se pravi od "vremena"

<{POST_SNAPBACK}>tko, športno pop. za nami, 4 tekme dobljene, naše so zmagale z rezultatom 24-2, tamala najboljša strelka ;)

zdej grem pa kr v posteljo, pa naj bo tole noč brez morastih sanj (se mi zdi da je bilo teh za enkrat čist preveč...)

mejte se xsrcx

:palec: :palec: xokx bravo!!!

Teb pa xwizardx za lepckane sanjce! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ej, tole me pa res zanima..mrk bo in vem, da vpliva na nas...je pa prav gotovo odvisno vse tudi od bližine ciklona ali anticiklona...se pravi od "vremena"

ja, saj to je pravzaprav tud povezano, saj tud na vreme luna vpliva (no in tud druga nebesna telesa in pac se vse zivo, en kup enih dejavnikov)...

ja, mrki so navadno v paru, tako je navadno vse to obdobje, torej tudi tista obdobja 'vmes', cutit taksna tesnenja in se dogajajo tezave... tud slucajno recimo ni na dan mrka samo....

pa bile so neke ribe, predtem nek neptun... pa ni nic cudnega, da smo jokavi in da se pocutimo otozno in tko... in seveda tudi depresije, tega pa je sploh vec v casu mrkov.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec: xokx bravo!!!

Teb pa xwizardx za lepckane sanjce! :palec:

ja, saj to je pravzaprav tud povezano, saj tud na vreme luna vpliva (no in tud druga nebesna telesa in pac se vse zivo, en kup enih dejavnikov)...

ja, mrki so navadno v paru, tako je navadno vse to obdobje, torej tudi tista obdobja 'vmes', cutit taksna tesnenja in se dogajajo tezave... tud slucajno recimo ni na dan mrka samo....

pa bile so neke ribe, predtem nek neptun... pa ni nic cudnega, da smo jokavi in da se pocutimo otozno in tko... in seveda tudi depresije, tega pa je sploh vec v casu mrkov.

Samo še to vprašam(ker me res zanima) in potem neham:torej, TA mrk ne bi smel bit tako "depresiven"...veliko je svetlobe in sončne toplote, ki tudi vplivata na psiho in recimo..revmatične bolečine...

x:px kok sem pa zdajle not padla.. mal saltala po TV, pa prisla do TVEspana, so imeli ravno eno oddajo, ki sem jo dol v Madridu parkrat gledala.. teli.. Popstars varianta.. sam ful bolj resno in tko, dejansko hudo dobri pevci. So enmu Nachotu pripeljal mamo iz Čila, pa pri enih so paello doma pekli, pa Puerta de Alcala so pel, men ful huda pesem,.. Ahhh, kok jaz pogresam Španijo!!!

Zraven mi pa Tristan v naročju ležal in predel 3 ure skup xsrcx

Ura pa tud že pol 1h, gremo spat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

br jutr... mau še postran gledam.

prov fejst je blo. frajtonarca xg:Dx xg:Dx xsmokex xcheersx

sam neki mau sm spala. bo treba it še mal potegnt.

mami je pa zakon.. se prvlečem u kuhno in vidm da mudelka kuha župco tapravo... mmmm lih za u nedelo in zame dons k bo prov pašal.. :yumy:

a je kšn dobr film za gledat? že doug nism nč zloudala... xracx

ajde lahko noč xzobkox

spet se mi je na bolš poslabšal

evo,na :o|o: vcher tko za ziher bongi razlagala,da ne grem ven,pa tko....pol sem pa shla po sluzhbi sam na en drink ....in evo :palec: budala zabluzila do 5-ih zjutraj,pijana k krava.snack bar...bil koncert ,pa pol she ni bilo dost,neeee....

ne,she k frendu domov je blo treba spit glazhek,boljshe povedano 'kilo'.

U,jebemu ...zdej pa machka,pa neprespana....ja frajerka spala 3 urce,pol pa delat....cijooo :xx!: budalo neumno vsekano,zdej pa trpi,ne x:((x :wacko: :horro-cb:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

x:Dx x:o)x kok si vec ne predstavljam kako bom jutr ob 6h vstala x:Dx tale vikend je idealen x:)x spet spala do 11h, pa laske si oprala, zdaj pa zajtrk pred racunalnikom..

*** :vragec: :!!: :att: Macek mi polil pol salce caja po racunalniku in po stolu! Zato ker mu nisem pustila na omaro plezat. Besna k ris! Zdaj, ko vidi, da je neumnost naredil, pa lahko na besedo uboga. Sedi cist pridno na okenski polici in me sam tko nesrecno gleda, ker ga total ignoriram. Mi skoci vsake tolk na stol, kao bi se crkljal, pa sam recem Dol, in skoc dol in neki mjavka sam sebi v brk.. Ejj, ne bomo se tkole sli :vragec: Nic ''televizije'' danes. (oziroma plezanja all over..) :!!:

Sem hotla povabit domace na kosilo,ker so brez kuhinje, pa so ze zacel zunaj pect.. No ja, namen je bil dober. Bom pa zase nekaj na hitro pol.. pa muffine pecem danes.. Neke polnozrnate variante obstajajo, ne?Grem mal brsknit, je bla ena tema...

Joj, pa kruh sem tko dober spekla x:px Koruzen, z otrobi...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...