nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 faks in se enkat faks dons sm se zacev ucit :xx!: letos pa mam, da nardim! biv sm pa do zdej sam enkat na faksu. je blo treba it po urnik :xx!: no pa sej tok hudo pa spet ni.. mam spet na novo za spoznat vec kot 100 novih sosolk.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... sam kokr zgledam bl ne... . dej...dejchist ok zgledash... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Mystica sej nardimo veliiiiiiko selekcijo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pa sej tok hudo pa spet ni.. mam spet na novo za spoznat vec kot 100 novih sosolk.. heeeej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Ojoj...sami ff-jevci tukaj... c c c c c Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 moja trnova pot se pa sele zacenja.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 pol pa pridna ja... kaj si pa končala?...če lohk...vprašam Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 fajn...a si turšica zdej? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 lepo da se zaves, tko pac ne morem bit jezna. saj sam za to gre... saj je jasno, da se zapricas...sam - klepetate, klepetamo... vec je vklopljenih... cim je pa stvar sam dveh in clo sam neki infoti (ti a bos poklicu jutr, a ves kok je blo dobr tist, a me kej pogresas... pa taksno, to pa ne zanima sirsega dela foruma) in da ni niti dnevnisko (ces, vtisi al pa taksno, al pa debata, ki lohk se kdo drug kaj zase najde), je pa mim.se pa vsem kdaj zgodi.point je v 'se naucit nehat pinkponkat'...ni nujno za vsak *zblj* priletet pa se it to do onemoglosti. saj vcas gre clo sam za vljudnost (kao, da ne bo oni drugi v prazno nekaj).velikrat za 'met zadnjo besedo'.zlo velikrat pa tud za prazno cveketanje, ki se sprozhi z enim komentarjem in se vcas odrola v vec strani. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ja ja. Marsa je zacela zadne case neki zugat.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> dej...dejchist ok zgledash... ..OM.. maš prov... skor 3 strani že stipkala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 hah Nols. (kateri bo odnehal? ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>maš prov... skor 3 strani že stipkala bemu aiwa....che bi ti tko fejst zgledala kokr si pridna.... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 očitno je še nisi videl v živo....no, saj jaz tudi ne, ampak po slikicah sodeč je prou huda mačka ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 seveda me je vidu... je reku da nism lih za stran pogledat hehehe tečkoslav... lalalala....se more mal poglihat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 pa še ena k me je vidla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ma videt spljoh ni najhujsh.... pozabit....to je blem ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Dober večer!Ne morem verjeti - v celem centru, BTC-ju in City parku nimajo normalnih, lepih kavbojk, da bi jih jaz vsaj pogledala! :xx!: Same grde, al so grde že tak al tak - "kr neki" - za tiste brez stila ali pa majo ogabne šive ali pa kar neke bedne našitke. :xx!: Sam ene so mi ble všeč v Zari in ker so ble edine normalne, grem jutri po njih. In tudi enega lepega pulovra nisem našla zase! Saj so bli lepi, ampak vsi brez ovratnika, z izrezom ali pa preveč športni zame. Pa si bom kupila take z izrezom, itak ne maram imeti karkoli okoli vrata. Me začne dušiti in začnem se praskati. Raje mam šal. Tudi elegantne hlače sem si izbrala s težavo - cifro 36! Od kdaj mi paše cifra 36? Saj sem ja mela 38/40! Majo pa same take s širšimi hlačnicami že od beder naprej - to mi seveda tudi ni všeč. Ali so sexy v iber ali pa nič!Našla čevlje. S težavo. Zahtevna stranka sem. Komplikatorska, ko se gre za moj denar. Zahtevam kvaliteto in točno tisto barvo, kroj, material - skratka komplet, kakor sem si vtepla v glavo, da bom imela, ali pa raje ne kupim. Te hibe na srečo nimam, da bi iz razočaranja kupila nekaj, kar mi ni všeč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 tud siroke hlace so lohk ful seksi! sam morjo res lepo stat na ritki!! drgac je bl revsna.. moje skromno mnenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Seveda, če ma ženska plosk trebušček in ga kaže. Same široke hlače pa me ne ganejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 jaz sem si tud ene siroke prvic kupla zadnjic (par dni nazaj)... mi kao ne pasejo... 'debela zgledam' pa to (so ble kar jezne babe okol, ko sem o tem).no pa jih tud mam.Macona, second look. jaz tud grem, pol leta sem iskala zase!!!!! (probala 150 hlac, jaz ki kao fit in vse to!!! - nic prav, cisti nestandard! :xx!: )NIC vsec. prekratko, shivi (kot pravis), napisi (beda! :xx! in tako dalje.ce je kroj, ni farbe, ce je kroj in farba, ni cifre, ce je kroj in barva in cifra, je pa napis cez celo rit al pa kaj tacga. :||||No in sem clo jaz nasla, in to kar dvoje. mors veckrat pogledat. ne smes it tko kot v *Italijo* kao z dnarjem in zdaj bom pa kupil, ker sem se namenil.ne. ce ni nic zame, nasvidenje. pol pa nic.ze dobim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Jea vrajt, na riti pa že ne bom mela napisa sexy al pa don´t touch - ko ena pocestnica - večina itak ne zna nositi take stvari. Ali pa da bi imela na majčki čez joške en napis ko krava mlekarica. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 ja, napisi!!!sem osvezila temo obleka naredi cloveka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 se strinjam. majo obleke sam za srednesolsko mularijo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2005 x!x ker mam filing, da ne berete vsega, si chekirajte pliz tole temo:Nadgradnja LNF in posledično začasna prekinitev delovanja Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts