Aliana 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ekran mi je plaval pred očmi že danes.. tri ure risank imela po celem dnevu na faksu + premal urah spanja ponoč...Zmanjkal mi bo časa za učenje, dans skor nič naredila Odločla, da se ne bom živcirala, če bo bo, če ne, grem še enkrat. Pod 8 se ne pogovarjam. Jutr popoldne bom, kar se še da.. pa delat, pa spakirat, pa faks, pa ...Končno ujela unga profesorja, blo za crknit smešno, ne bom šla v detajle rajš v glavnem, 8 O bednem drugem profesorju rajš ne bi zgubljala besed :xx!: :xx!: Itak noben nč ne šteka tegale, jaz pa še najmanj, tolk crki, da sploh ne vem več kaj delam.. grem se tjale v posteljo zavalit Ma ja, spala bom pa v Londonu. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kwa Astra se dol daje a res Amis? Englbengl, čestitke za kilce, to ni kr tko Pikica si vsekakor zasluži eno veliko zlato ker je junaško prestala obisk pri zobodercu. Vsem pobožkov potrebnih, pošiljam en koš pobožajlotov. tetivo sem si nategnila na treningu...ampak bom pa lepa in pa fit, pa še dobro rit morebit se pa že ful veselim smučarije, k bom imela tako extra kondicijo, sem se resno lotila priprav. razmišljam katero pidjamo, bi si gor nataknila, za prosti čas ali za akcijo ali pa ne diraj to je zdaj dilema Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kwa Astra se dol daje a res Amis? Englbengl, čestitke za kilce, to ni kr tko Pikica si vsekakor zasluži eno veliko zlato ker je junaško prestala obisk pri zobodercu. Vsem pobožkov potrebnih, pošiljam en koš pobožajlotov. tetivo sem si nategnila na treningu...ampak bom pa lepa in pa fit, pa še dobro rit morebit se pa že ful veselim smučarije, k bom imela tako extra kondicijo, sem se resno lotila priprav. razmišljam katero pidjamo, bi si gor nataknila, za prosti čas ali za akcijo ali pa ne diraj to je zdaj dilema Ja tele pižame so res hudič živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ja tele pižame so res hudič Thinking še vedno.... take važne odločitve so res od težke..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Thinking še vedno.... take važne odločitve so res od težke..... Sej pravm Lahko pa poskusš kej skombinirat, sej če razmišljaš..., lahko pa na hitrco rešiš težavo in greš spat brez pižame, pa je živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 aha...sam da nea slučajno medo že spi pol lahk greš tud gola spat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Moj medo nea spi. On tko kot vsi genijalci potrebuje 4 urce spanja ali pa še to ne, meni se zdi, da on nikoli ne spi in pol ga vedno kregam zaradi tega. Ko grem jaz spat on še bedi, ko vstanem medi že bedi...jaz pa pančkam 7-8uric.Pidjamca je pa taka nedolžna bela z medeki, dreams come true....ah ja.... Pa jaz imam rada pidjamce in jih imam na tone, kaj čem taka sem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 in tako te imamo radi rakice tehtnice huh...je rekla ena danes veste kaj imamo v naši hiši vsi skupnega, da imamo vsi mene radi, ker sem tako leeeeeeepa če želim mal miru, da me ne najeda , jo pogledam globoko v oči in rečem kako si pa ti danes lepa in gre odmah preverjat v najbližji špegu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 rakice tehtnice huh...je rekla ena danes veste kaj imamo v naši hiši vsi skupnega, da imamo vsi mene radi, ker sem tako leeeeeeepa x:o) Pa smisel za humor imamo dober, a ni očitno! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 englbengl, cosma in lia.... ...ste poskrbele za mojo jutranjo dozo smeha.... jutrooooo vsem!pri nas diši po snegu :xx!: ....burja je na ubogih 130....ne vem pa še, če narašča....bi pa znalo bit, ker nekah hudo ruži okrog vogalov....če bi danes deževalo, bi se spet o horizontali pogovarjali....komunikacijski mrki so stalnica....vsaj ponekod....drgač pa nč novga..... mejte se.... ...ah, ja...dans je že december..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Po štirih popolnoma budnih nočeh uspela včeraj zaspati kot top..s pomočjo melise,mete in medu(3xM) Kako zelo zdravilen je spanec sem ugotovila zjutraj - ko sem se že lahko smejala - ne tako ironično kot te dneve ampak od srca..me v smeh spravljata punci..le kaj bi jaz brez njiju...Hvala vsem, ki mislite na nas nespečneže in za dobre vibre - tudi pomagajo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ....drž se, Nataly Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Nataly , sem šla malo s strahom brat zdaj tole, ampak sem pa super vesela . Kakšna pa boš brez lepotnega spanca . Jaz se tudi danes fuuuuuuuul naspala, sem malo dalj spala - do 4.15 Imam tudi jaz svoje dogodivščine, kaj pa čem. nekak pod podobnimi astro vplivi živim kot vi, vsi ostali . Grem naprej sitnarit, sem glih ta prave volje za stranke terjat, nekam čudno malo dolgov je zadnji mesec, ko sem v feelingu . Uživajte Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 nataly..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ah, človk je tud brez lepotnrga spanca lahko lep... - vsaj tistmu, k so mu všeč sove Nataly... blagor teb... jest jih mam pa že do kolen... podočnjake mislm!!! živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Hvala vsem še enkrat(za vnaprej in za nazaj )Sem pa se spomnila, kako kvalitetno v bistvu preživljam čas s puncama..ful se pogovarjamo - o vsem..kar nas teži..o šoli, službi..vse tri izlijemo svoje skrbi male ali velike..in se vzpodbujamo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Nataly Jst sm mela pa nemirne sanje. No, ampak sm vsaj zaspala, ni blo take panike. Čeprov zbo se še kr obnaša...ta zdravljeni. Ampak ni taka bolečina, da neb mogla preživet. Cosma, men pa kronično primanjkuje pižam, a maš kej za podarit? Joj, sam fehtam te. Zanč si mi milijon nakazala, zdej bi pa še pižamo. Ja, taka sm, mi prst ponudš, jst pa celo roko pojem. Amiska, Pa še vsem ostalim, k vas trga. Dons mam spet nočno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2005 Avtor Prijavi Deli 1. december 2005 POFOCK!! (*vcer se nisem niti za dve minuti usedla za racunalnik, sem okol sibala, pol sem pa po flatu prckala, na konc se pa s sabo ukvarjala )Dons tud sibam, sam pofockat sem se prisla, nisem prebrala niti enga posta niti odprla nobene druge teme razen tele in sanj (ker sem morala se od predvcerajnsjim nekaj zapisat, da ne pozabim).Tolk dda vas nou kej skrbel. * Vem da gre astra v london in zadnjic sem zasledila, da tud aliana - srecno pot in lepo se mejta! In vsi ostali tud se mejte fajn, ciao! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2005 Avtor Prijavi Deli 1. december 2005 Pridnaa ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 prav fajn da si se oglasila... sem bla resno v skrbeh, da so te tiste mučilne naprave v fitnesu zmečkale, al pa da te je kaki dežurni bilder uporabil za utež sam da si okopana pa zdepilirana *Nataly dont do that...nikar ne govori z otroci o svojih občutjih....oni ljubijo oba fotr je fotr pa čeprav bukov štor če ne moreš lepih stvari, bodi raj tih....če nimaš človeka s katerim bi premlela izmenjala občutja...piši, piši, piši....izlij...sam lepo prosim ne frocom * megla, led, mraz....ha..kdo je reku da ve za ugodne ponudbe za tople kraje...jst morm jt mal kosti pogret če ne drgač se morm spravt u savno...*Pazite nase ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 : *Nataly dont do that...nikar ne govori z otroci o svojih občutjih....oni ljubijo oba fotr je fotr pa čeprav bukov štor če ne moreš lepih stvari, bodi raj tih....če nimaš človeka s katerim bi premlela izmenjala občutja...piši, piši, piši....izlij...sam lepo prosim ne frocom * : bohnedaj otrok res v ta zos mešat kar mata vidva Nat, rešujta sama, če pa ne morta, pa bohpomagi..........sam ne otrok v bedast položaj postavljat in jim vzbujat občutek krivde ker mata fotra rada, pa tak kreten k je dost bolš boš nardila če boš otrokom o njem kako lepo srtvar povedla, pa čeprov s knedlom u grlu......te bojo cenili zarad tega kasnej........če boš pa po njem udrihala, se znajo pa proč od tebe obrnt.........verjem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 samo, da vas pozdravim z zasnežene koroške. ja, pravkar sem odfitnesirala , ob 12h grem pa masirat...pa mam malo časa,da vas pogledam in kaj preberem... ...se pa tudi strinjam z lio in todiko...otrok ne sme biti razsodnik.že itak je obremenjen s sabo in nimamo pravice, da ga obremenimo še s svojimi pogledi in občutki, saj konec koncev so starši "kao" odrasli in naj bi znali svoje probleme reševat sami.je pa težko, to pa drži...ja piši,piši,piši-to je mene marsikdaj rešilo, ko bi ga najraje... ...zdaj sem pa že dokaj kul in se mam fajn. vas mam pa vse rada, pa vam želim en lep dan fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ooooo julijana tebe že pa od štirnosdemstga ni blo videt sam da si dobr pa de se maš kolkr tolk fajn kul ej, res KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 br dan. se mi njč ne da... pa vsi neki napeti... kr neki se kregat... jao. no sam sm raj mau tih... pa da se pobotamo, se mi ne da zarad res brezveznih stvari skregat. no drgač sem ok. sam dons grem spet bl zgodi spat. smo včer mel predpriprave na veseli december... pa sem dons enmau zmatrana. fejst bodte. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts