Aliana 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Hudo, kar sprot, ko sem gor dogaja.. vsakic ko dam nove objave, je kaj novega se na dizajnu narejenega sta brzinska.. Evo, iz sestanka.. po moje po enem letu bila v Zelimljem spet.. Blo fajn, se bo dogajal Jutri mam pa uvajanje mal ene punce v sluzbi.. Moram bit tocna. Pa faks spet do pol 9h z luknjami, seveda.. Prav fajn se pocutim Kul dan... Mick.. jaz mam se neki zate, ves? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 ne morm verjet, kako tale luna seka...še tale lunin forum ni več to kar je bil sama presenečenja...najprej ubodla ene take super športne copate...hot hot red tko da bom k divja mačka na parketu.... pol dirkala v Mengeš ubodla karte za 5 žensk.com potem pa vija na Pokljuko pa mim jezerca na Bledu...pa luna prekrasna na nebu...a ste jo videli kako je velika in lepa... nekam lepša se mi zdi kakor sonce...Kadar sveti sonce je vse jasno, natančno: alles in ordnung....lunina svetloba pa omehča vse, zabriše ostre linije in kakor obliž pade na dušo zdaj grem pa probat staro računalniško finto...not pa ven....če bo hudič zagrabu tiste podatke, al me bo še kr zafrkaval...kolnkišta računalniška nočko tistim, ki gredo spat in vsem ponočnjakom sweet polnočni blues ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 kere morece barve.. mi je blo prej dost bl usec! sicer je pa pr men bl tko k se enkat na neki navadm je tist pol tanajtabols.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Hju nols, čisto spodaj na dnu foruma imaš en "drop down meni" ...klikni tja in izberi Lunin dizajn in barve bodo spet zaživele! JUB barve poživijo dom 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 se pofočkam pred spanjem nov design se še iščem barvno mi je blo prej bolš nočko Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ua nov dizajn....sm bla kr mal zgubljena, sm misla bohve kam sm pršla zdej.........skor je mal preveč steriln no......prej je bil pa tko....domač sej se bomo navadli....pičim v maribor dons službeno........bo kr kul najbrž plača pršla in šla mater, tok čaram vsak mesc, ma sej bo....mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ooo, spremembe včerajšnja luna je bila kar ... sem predlagala, da si v zbornici na oglasno dajemo marsino napoved ... otroci so bili čist žblj... sam eno divjanje, vreščanje, nemir... kadar je luna (kaj šele kakšen mrk), je hrup v avli med odmorom čist vsi nekaj nove cunjice... jaz tud čist scufano garderobo, pa bolj slabo kaže, da bom kaj dost zapravljala :$$: ... včeraj napisala vlogo varuhu človekovih pravic... a je kdo kaj z astro govoril ... fajn bodte **o, kaj vidim ... da sem član, št. 64... moja cifra x!x (6+4=10=1) kuuulll funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 jz pa gledam kwa je novga... nč novga... jz mam že od zmeri ta dizajn.. je v službi bl neopazen tko zdej pa delat... eh... še kšno urco ne... bomo najprej mal poklepetal... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 aha...sem si kar oddahnila.....sem mislila, da je sam pri meni ta modra barva....ok...sprememba dizajna torej. marsa pa nič povedala, da ne bi zagnali kakšne panike.... ........se bomo že navadili. saj res......: dobro jutrooooooo neka gužva spet v službi. člouk ne more verjet, kako so eni nadarjeni za paničarjenje. to je prav poseben dar....... za vse, ki okrevate..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jutro! sej po moje bo lunin dizajn tud nazaj, sam da najprej osnove zrihtajo men je pa vsec.. modra Tristan tud neki zbluzen.. odkar sva vstala leta iz ene sobe v drugo in mijavka.. kot da je kaj zgubil Pa neverjetno prijazen je bil zjutraj.. mi ni najprej prisel prstov na nogah zgrizt, ampak se je prisel pocrkljat ***ugotavljam, da sem odvisna od luninih zajtrkov Vstanem, dam kuhat caj, se vmes umijem in vse zrihtam, da mam pol 15 minut casa ob cajcku in kaksnem kruhku brsknit po LN Ejj, a ste vidli luno danes zjutraj? Saj je se, ful velika! Sem roleto dvignila in me je direkt pogledala v sobo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Precejpreveč sem pokadil včeraj (igral tarok do enih zjutraj), zato sem dons že eno uro drva žagal, da me je hladen zrak al razdrmal. Zdj grem pa predavat na Univerzo za tretje ž. obdobje v Sevnico. Seveda bi mi pa velik bolj pasal it mal nazaj drnjohat. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Morgen he he he, jaz tudi imam moder design na lastno željo, tako da dokler nisem začela posta pisat, se mi ni zdelo nič nenavadnega, edino za OS je mal drugač me obvestilo, da sem ga dobila . Sicer pa, vsi ti mrki, polne lune , se jasno vidi na ljudeh, še celo na našem Cyberčku. Kar odluta po svoje, nič ne sliši, če se ga kliče, ker noče slišat , ker on bi še tam nekaj polulal, pa povohal . Pa 0 danes pri nas, tako da nujno rabim kakšen toplejši pulover, ko smo že pri shoppingih, bom dons mal pogledala, če bi kaj bilo primernega. Sicer imam itak 3 trgovine v planu, kjer so zadeve ki so mi všeč in dokaj normalne cene , pa ziher najdem tam kaj zase. Če se bo dalo, najbrž v svinjskokožniroza barvi . Mi je nekak všeč zadnje čase, taka bolj nežna, ker mal barv prinese k temnim spodnjim štukom. Z zeleno se nekak ne počutim, al pa oranžno al pa rdečo. Lila težko najdeš zdaj ... No skratka bo ziher kaj toplega tudi zame . Sicer pa nov dan, nove zmage UHU KOK BARV Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jutro! sej po moje bo lunin dizajn tud nazaj, sam da najprej osnove zrihtajo men je pa vsec.. modra mater mi gre na zivce, da ne berete OBVESTIL (a mislite da je mitja zase tole delal vcer ko je dam prisel, kar pomen da je recimo 20 ur delal neprekinjeno)! In se rajs PRITOZUJETE, kot da bi sli v Obvestila.Pa rajs smo 100 OSev pa mailov dobil... Ni dost, da je na forumu v VSAKEM forumu obvestiu al kwa!!!!! padem gor, vidim, joooj, men pa ni, joooj, men je blo pa tko pa tko, joooj, kaksne cudne barve....Mater! Bodte veseli, da sploh stoji!!!Ce vam je napisal v oni PRIMERNI temi vse to!!!!!!!Lohk bi skenslala forum za 1 teden, kolkor bo pac potrebna nadgradnja. ne, cakamo, da vas ne bo tolk gor... da vas ne odganjamo.Pol vsakemu posebej odgovarjamo, tolazimo, vse.A se znate sam prtozvat?????? KOT PRAVI ALIANA, FORUM BO TAK KOT JE BIL, TKO SE KAR POTOLAZTE. Bognedaj da bi res kaj novga nardil!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ej pujsek kam pa greš u šoping? a boš kje na našmu koncu al na vašmu? aaaa? a? a? še enepar vprašanj... u bistvu najbol da se na msn spravm, da nam kle svinjala... hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Marsič, pomir se. Veš, da noben ni nč slabga mislu. S tem ''sitnarjenjem'' so sam pokazal skrb, izpadl je pa kot lenoba in delna bebavost, k niso šli v obvestila pogledat. Pa veš, da ne mormo mi brez našga foruma! Tko da v imenu vseh: SORI in KRASNA STA, DA SE ZA NAS TRUDTA Z IZBOLJŠAVAMI! Kle v službi net dela 10 x počasnej, k doma in me vmes kr mine, k morm ene pol minute čakat za vsak klinac, da se odpre. Popizditis dobiš zravn. Bom probala jst tud eno barvico fliknt...no, da vidmo...ratalu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Avč! Pa smo jih dobil po buč! Sem si lepo na oranžno naštimala, pa je skoraj čisto tako, kot je bilo.... Meni je pa noro všeč to, da se okoli mene ne vije megla do poldneva. Blazno kul! Sicer je malce bolj mraz, imam pa raje mraz kot turobno sivino... Uspešno sem se zatrapala v ene škorenjce... Zdaj bo treba še pogruntat, če so kaj praktični, ker slabo prenašam neudobno obutev, ker silno rada hodim po mestu - si malo popucam glavo... Lep dan vsem skupaj!!! Heej! Svojo številko imam! Fensi... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ni ratal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Pikica, vsakic je tko...namest veselje ob tem, kar je al pa bo novega, pa pritozevanje, ker se enim ne da napredovat, ker bodo moral kako minuto morda naprezat mozgane s cim...pa navadl so se pa tak. VEDNO je tko.Po vsem forumu pritozevanje, v TEMI, namenjeni za to, nic. defolt tule zgleda..... a mislite da zase obvestila piseva?kot receno, lohk bi skenslala forum - ciao, se vidimo 25. oktobra.Ker bodo pac potekala dela.Ko zidas bajto, tud vmes not ne zvis.a vi bi se pa ziher se pritozval, da zakwa se ne morte it stusirat pa tak... Mi gre jasno fejst na zivce tole. In da po defoltu ne berete obvestil, se mi pa prav frzmaga.saj so VAM namenjena vendar!!! Midva z mitjo najbrz veva, da apgrejdava ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Oj mladina Se zbudim v nov dan in me čaka prenovljen lep LNF ja ni ga boljšga po mrku. Marsa in Mitja Danes sem še crkljam in negujem, jutri začnem mogoče z malce social life, če ne se mi bo še res premaknilo od samote, čeprav jo potrebujem na tone. Lep sončkast dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 mah. thanx za spodbudne besede. * Cosma, thanx! *a saj ne bo tko kot je zdaj... preprosto sva morala, ce sva hotla bloge dodat, apgrejdat forum, ki prej pac ni podpiral tega... in ker je tko v nulo moral, pac cist vse, se je vse pobrkalo, tko pri dizajnu kot tud pri jeziku. vse bo kot je blo do zdaj, razen da bodo pac se blogi (pa itak bova kdaj dodala se kaksen nov dizajn viska) pa pac mal zboljsan bo, mdr. tud zascita spet jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 helou Se sam pofočkam, bom drugič brala...Se opravičujem, da sem kr tako izginila... ...ko sem rak, sem rak do konca... ...mal sem ždela v svoji luknji... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jaz sm se v ta prečudovit dan zbudila z otečeno nogo :xx!: ...ma večji problem je to, da še kr boli... Ker pač ne znam bit pr mir sm ceu dopoldne okol šepala in zdej pa res boli sama sm si kriva. POklicala za jezikovni tečaj...dubla še en frej plac...yessssssss...mogoče bom že dons odštorklala,,, Pol sm vsake 10min probale tale forum zalaufat pa ni šlo...sm bla že pošteno zaskrbljena uff..zdej pa je x!x Morm se spraut učit, pa sm tko lena, da že prou bazdim po lenobi :xx!: :xx!: :xx!: pol si pa kr nohte lakiram, pa pojem, pa neke slike gledam...pa itak da skos srfam neki po netu pa gledam stvari, ki me sploh ne zanimajo...oz ne tolk zlo, da bi jim posvetila ves ta čas... Včeri zamudla 1 rojtni dan (kaj me jezi kadar kej zamudim) ampka me čaka u petek še en...jupiiiiii čestitke za tale newlook!!!!! (ok se vdam...jaz še zdej ne znam tehle barv spremenit) Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 O poglej jo cimro ti se kr kujaj še mal, paše pol ven potegnit pa spet tornado delat...kaj češ take smo po defoltu raklje *velja astri *cigančica spodaj v levem kotu, lahko spremeniš design in dobiš željenega rumenega Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 živ žav!vcerajsnji mrk in luna sta mi bila cel dan kr naklonjena.dobra volja,presenečenja-prijetna,pa mal čarovnij tud bilo.. pol zvečer sem se oblagala z listi svežega zelja,da zgine natečenost zarad zoba....in izginilo je sam ponoči so se mi dogajale pa mal skeri scene.... sm bila kr malo boječka.sem gledala na hrt-ju eno oddajo-na rubu znanosti in je bilo govora o vesoljskih bitjih,ki se križajo z zemeljskimi.....in tko...pol se je pa oddaji začel ,že v postli dogajat,pa rajš ne bom o tem ,da ne bo kdo rekel ,da sm za v idrijo zjutraj ,danes vstala zlo obre volje,ful našponana,pridem delat,grem na internet,pa mi ni hotlo odpret lnf-ja...nič jasno,no zdej mi pa je sem najprej mislila,da je kdo pr men tle v službi čačkal po računalniku,sem se že hotla skregat marsa in mitja vidim ,da se trudita izboljšati lnf stran.lepo,sam komi čakam stare barve,pa brez zamere. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 helou Se sam pofočkam, bom drugič brala...Se opravičujem, da sem kr tako izginila... ...ko sem rak, sem rak do konca... ...mal sem ždela v svoji luknji... AstraO!!!!! hvalabogu, me je ze mal skrbel... WB!! grem na internet,pa mi ni hotlo odpret lnf-ja...nič jasno,no zdej mi pa je sem najprej mislila,da je kdo pr men tle v službi čačkal po računalniku,sem se že hotla skregat marsa in mitja vidim ,da se trudita izboljšati lnf stran.lepo,sam komi čakam stare barve,pa brez zamere. To je blo pa nekaj na serverju, ni imelo zveze z apgrejdanjem.zdaj bo forum do vecera najbrz tak kot je, ker je mitja v sluzbi, bo pedenal dalje zvecer.Ja, bo, vse bo tko kot je blo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts