Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

jp, sam da je na mestu nove objave zdaj pomocnik, al nekaj tacga, skratka je zamenjano, pa se mi skoz tist odpira.

ja, saj sem se jaz debelo pogledala, ko se mi je sivomoder odprl zjutraj.

x:Dx x:Dx meni pa tako čudno...zdaj pa vem...zakaj mi miška skoz v uno stran uhaja x:Dx x:o)x x8Dx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ves kok jaz! xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

kok se matram s tole napovedjo spet, tolk se mi ne da (ko je skoz se vse zivo in sem cist razstelana na 1o koncih, pa tud nic fajn pocutja). :|||

No, lezem pocas, sem ravno koncala 'Lunino'. :o|o:

Marsa mene pa zanima zakaj ti je to tko težko napisat...napoved...kako pa to delaš?

Si že večkrat rekla, da ti ni fajn...zakaj je pa tko zoprno?

x?x x?x x?x

Kolk cajta ti pa vzame?

x?x x?x x?x

Vidš sama vprašanja so me

:vio: :vio: :vio: sončkeeeeeeee

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

sej mi ni vedno, zlo velikrat pa ja, ker grejo tedni tko hitro okol. :)

tezko je zato, ker sedim pred praznim 'listom papirja'...

kot bi MORAL vsak teden naslikati sliko, ilustracijo, ki bo povedala, kako se bomo pocutili v tem tednu. torej, jaz ze vidim, kako bo, vendar to preletim z enim uchem in vem...

zdaj pa moram to spraviti v razumljivo obliko za druge.

Vzame mi od dveh do kakih... hm, 5 ur.

lahko je sama vsebina gor, vse kul, pa me motijo nerodno postavljeni stavki in tko...

kaj se medsebojno izkljucuje, podpira in tko....

Imam ze vse napisan, pa se spomnim se necesa, pa nimam vec kam vtaknit, ker je recimo ze kompaktno (kadar je xDDx).

Odvisno je od stanja na nebu - vcas lohk kar pisem in pisem, vcas pa ne... je prevec izkjucujocih dejavnikov, recimo.

Pisem, dokler kaj vidim, ali, dokler se ne navelicam, ali, ko je ze tolk nujno, da jo dam gor, da pol pac zanemarim se kake.... zacimbe in drobtinice, ki bi jih sicer morda se dodala. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, sm vidla ja, da si že končala...

a pa to je samo za 1 teden...lahko se tko mal prepleta...a veš kako mislim?...ne 7 dni pol pa čist nova stvar...

k si napisala, da si končala lunino napoved...kere pa še pišeš?

kaj pa če ne morš napisat?...če res ne moreš npr, da ti gre dobesedno na bruhanje, ko že pomisliš na to...a jo pol vseeno napišeŠ? :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

dobr razmisljas.. ja, to je pac tako omejena casovna enota... jasno da se vplivi tud potegnejo.....

Lunina je vpliv lune cez ves teden, pol je se sonceva (ta je v glavnem dost nezanimiva, ker je sonce v enem znaku en mesec, vendar vedno vplivajo tud druga nebesna telesa, pa je pol to v soncevi), pa se merkurjeva (za katero velja podobno kot za soncevo).

To so pac na nas najbolj delujoci planeti oz. nebesna telesa.

Druge planete, kot je Mars, vkljucim ze k eni od omenjenih.

Potem pa je se nasvet, ki pa je pravzaprav spet samostojna napoved - tu 'obdelam' zdravstvene tezave in ta stanja, torej ne sam splosnega pocutja (kot je to v Lunini) - no tega pa se ni, glih zato, ker je spet mal vecja celota.

priblizno enkrat letno je prav ne napisem. no letos se je to zgodilo do zdaj sam 1x (lani pa recimo ni bilo 3 al 4 - ker mi jih ni zneslo napisat pred morjem - letos recimo sem jih).

Sicer pa mal meckam, vendar navadno je pol vsaj v ponedeljek gor, redkeje v torek, se pa kake 2x zgodi, da se pojavi sele v sredo.

Ce je tko, da je prav ne morem (prav na bruhanje pa tak xDDx)

Drugac se pa pac mal prisilim.

Pa tlele mal jamram. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No zarad jamranja pa morda res ne glih najbolj. x:o)x

marsa, a to je una k skoz sam jamra... al kwa? :P ;) :D

Picasso

No zarad jamranja pa morda res ne glih najbolj. x:o)x

marsa, a to je una k skoz sam jamra... al kwa? :P ;) :D

:vragec:

obratno.... x:o)x

kadar vidm de zajamrash...si najprej rechem: "OOOoo....marsa napoved pishe!" x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx x;)x x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no kul, da bo vedno pol zgledal da sem sam pridna tolk. x:px

Picasso

Thanx!! xsrcx

(*ampak 1000 procentno je se katera bolj pridna xDDx)

Picasso

:vragec: bemu...spet pozabu....777 x:Xx -ou....tja dalech v notranjsko x:px x;)x

x:Xx x:o)x x:Xx

pol pa uletim in cist popizdim x:Dx, pol pa net dol pade za clo par ur, se mi zdi, tako da grem stavit, da so kaksni mislili, da sem tolk pop*, da sem ga skenslala. :P :P

En dva tri zame x:Dx x:Ix :P xflirtx xzobkox . Je blo tko fajn, uletiš, razlagaš kako naj se vid zadeva, da lahko da bi se pa ne dalo en čas pisat sploh, da bi se po človeško uredile zadeve in ck, ne morem več na LNF x:Dx x;)x . Nisem si mislila da iz kakšne žlehtnobe, bolj da te je kak pedagoški moment zgrabil, pa v bistvu ne bi bilo nič narobe s tem x;)x .

Jaz pa bila na enem sestanku zunaj, vmes sem se pridružila shopping krožku LNFja, dobila kiklco v svinsjkorozakožni barvi, pa en pulover v ustrezni, pa še nekaj malega za zraven x:px x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

En dva tri zame x:Dx x:Ix :P xflirtx xzobkox .

x:Dx x:px x;)x

sam je dbest! x^x

Tokrat so najboljs napedenal tale apgrejd. x8Dx

Ful bagov se zlosal, hitro laufa vse, ful enih boljsih zadev (tale hitri edit je zame majka, v glavnem mroam namrec skoz popravljat: mroam, rpec, rpedvsem, mroebiti, mroda in taksno... ;))

v glavnem mroam

x:o)x x:Dx xrolleyesx

(no to x:o)x)

Picasso

ma sej pol ti pride kar v kri, se dobro da sem s takim tempom, ker sem opazila, da sem se v zandjem cajtu ene parkrat razp*...

ponavad mam daljse tele intervale. :P

Picasso

Heh, Marsa se ornk potrudi pa fajn nardi, pol pa tud mal pohvale pričakuje.... :OoO: x;)x Če pa sam oh in joj, pol pa v stilu......ma koji k se jaz trudim, preklemansko :angry: ... x:Dx Jaz tud pogost tak........Marsa :palec:

Spet lep jesenski dan. x:)x :palec: Pa počas prhajam k seb, manj kašljam, smrkam itd., sam nekak sem še brez prave energije. :o|o: Dogaja pa velik..........zlasti lepega x:)x :palec: Ful mi prihaja :vragec: ....fajnih stvari nasprot ....materialnih in nematerialnih.....in zelo pomembno -v dobrih odnosih sem z meni ljubimi ljudmi, pa v glavnem z ljudmi nasploh, pa job špila..... x:)x Pa Mick postaja mal drgačn Mick, manj nemiren. Upam, da ne samo trenutno. :o|o: Skratka, ohol bi bil, če ne bi opazil, da mi je fajn trenutno v lajfu..... x^x Pa tud škoda bi blo, k večno tko tako ne more bit. Žal. Ali pa ne. K mogoč res šele v slabem začnemo cenit dobro. No, (vsaj) danes si jaz to želim tud v dobrem. x:)x Lepo se imejte, lunatiki.... x:o)x :palec:

Big foot mama mi paše dans..... xbendx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Big foot mama mi paše dans..... xbendx

ti si itaQ skos neki rock-ersko razpolozhen

probi enkrat za spremembo z:

DICKY MUST BY HARDY

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ouki folk, grem jaz pod tus, z ono rokavico in vsem tem. :D

me prav zanima, ce bom kaj zascitla prst al bo se slabs, not mehko in taksno, pa se bo vseen razprl urez... :|||

mam namrec ze tretji dan tole maslo na glavi. x:o)x x:px x:Dx

Picasso

Marsa x;)x x^x

Mal prej pršu v MB. Bom pa kmal spet dlje v LJ. Tudi zato k sem se s prijateljičino xsrcx pomočjo odločil nardit neki zase, kar že dolgo sam lapam, da bom. x:o)x Pa tud nasploh zadnje čase nekak nardim več zase, se mi zdi. In še bom. Ja, ta moja prijateljica je huda bejba, tud v srcu. :palec: x:)x

ti si itaQ skos neki rock-ersko razpolozhen

probi enkrat za spremembo z:

DICKY MUST BY HARDY

Pa ja, nekak mi je najbl bliz..... xnckrivx Ah, saj sicer pa poslušam vse živo rad.... x;)x Hm, njih poznam pa sam po imenu, bom, thx za namig. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hm, njih poznam pa sam po imenu, bom, thx za namig. :palec:

no...mishljeno je bilo bolj v prenesenem pomenu.....ampak....ma ja....nej ti bo x:Dx x:Dx x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...