Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Eh, kurc, k pa si ti moje poste vedno nekam čudno tolmačiš :eek: .....pismo, pa ja menda ne dvomiš v svojga prijatla, mickenega :vragec: x:Dx

Hahaha, ja....sem, no.... :inocent: Mah, sam glavn, da rastura.....in "prenese, no" :vragec: x:Dx Hahahaha....ma bluzim, sem fajn, no..... :onfire: :hepko:

Rola rola se mi zdej, sanjamo naprej...... xmusicx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Odvisno je od stanja na nebu - vcas lohk kar pisem in pisem, vcas pa ne... je prevec izkjucujocih dejavnikov, recimo.

Najprej čestitke in pohvale Mitji..in tudi tebi Marsa.Modra barva je pomirjujoča in je ne bom spreminjala.Vse dodatne izboljšavebom spoznavala počasi, ker sem itaq računalniški teleban x^x .

Odvadila sem se misliti, da nekaj MORA biti( ker drugače, se bo zrušil svet)...ampak spoznanje, da nič ni nujno....da je strašno fino, če je...če pa ni, pa tudi ni konec sveta.....ja ,to spoznanje je fino xDDx .

Najprej čestitke in pohvale Mitji..

x^x x:Xx

Thanx (saj je za tole zasluzhen sam on, mene se sam 'vidi'). :palec:

ja, jaz tud racunalniski teleban. :|||

(saj se jaz, ki sem admin, ne poznam cist vseh funkcij, zadnjic sele postekala par novih zadev, pa sem 3 leta gor, pa pravila sem pisala, pac, pomoc, pomagala ne, oba sva pisala... x:o)x x:px)...

Je pa res dbest. vse vec moznosti in vsega.

Sva zlo zadovoljna... ga se niso tko spedenal do zdaj, je ze fulkrat bil apgrejdan (tud ta, ta nov, sicer smo itak ze 2x predtem selil, tako da je itak skoz kaj), pa nikol se ne tko in ne tko opazno. x^x

tko da, zakon, da je tkole smooth ratal.

Pa na mrk.

Pa pravim mitji dons, ti a nisva prejsnjic tud na mrk?

Mislim da glih sva. je ze tko prav, pac plutonovske fore. ;)

Evo, cin cin - obisek prisel. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Novo frizuro imam! xsuperx Frizerko ja skoraj kap, ko sem ji povedala, da nisem bila pri frizerju od lanskega decembra. :eek: Rekla je, da je mislila, da sem bila pred enim mescem na striženju, tako malo poškodovane lase da imam. In da naj bom srečna, ker mi nonstop poganjajo neki majhni laski ob lasišču.x:Dx Cufajo pa se mi grozno, ker imam tanke. :o|o: :xx!: Punca, ki mi je prala lase, pa je rekla, da mam blazno zamaščeno lasišče, na konicah pa se prav čuti, kako suhe so. Sami problemi. Lahko sem srečna, da sploh imam lase. xDDx

Končno, končno sem si kupila kavbojke, v eni levi trgovini, kjer majo poceni cunje. Prav lepčkane so, glih za mojo postavo - naredijo vse skupaj malo bolj oblo, ne pa kavbojke, ki te naredijo desko al pa robota. :o|o: x:Dx Dala sem pa 4 čuke. Zdaj mam pa res mir s cunjami. x:)x Ful ne maram nakupovanja, ker se težko najde kaj zame.

grem stavit, da so kaksni mislili, da sem tolk pop*, da sem ga skenslala. :P :P

xnckrivx x:Dx

Še enkrat probavam z barvo...

Sm glih s Šmarne, sva šla z bratrancem. Sm gor jedla žgance in zelje...prvič v življenju sm si to naročila, k prej nikol nism marala in sploh ni blo švoh. :yumy:

Mal sm zgonena zdej.

Dobila težko pričakovani klic glede joba...neki se dogaja.... :palec: xsrcx :xx!:

Ok, grem mal čekirat, kaj dogaja... x:Xx

Sm glih s Šmarne, sva šla z bratrancem.

Mal sm zgonena zdej.

...za posrat!!!! xg:Dx MAL zgonena... xg:Dx xg:Dx xg:Dx

a na skrivaj treniras????xg:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

wow!!!!

Kaj si joske doma pustila??? x:Dx :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...kako uvidevno!!!!You're my hero!!! :2src: :8): :palec:

Frank Zappa

..jst sm povedu kokr sm mislu... :vragec: x;)x x:Dx

Frank Zappa

ekh... ne mors bit tko iskrena, no... eno masko pa moras met(pa cetud slabo)... x:Dx :vragec: x;)x

Frank Zappa

ooo, spremembe :palec: x^x x8Dx :2src:

**o, kaj vidim :eek: :2src: ... da sem član, št. 64... moja cifra x!x xyesx (6+4=10=1) kuuulll x8Dx

zjutraj sem samo na hitrico, zdajle pa mal bolj vidla, kaj vse luštno novo klele :2src: :palec: ... hvala M&M x^x xsrcx
helou x:)x
huh, sem si pa kar mal oddahnila... sam da vse olrajt s tabo ... x:Xx :palec:

tole pa nocojšnja lunca :2src:

:eek: ...možna ukinitev študentskih servisov.....ker predstavljajo "nelojalno konkurenco" redno zaposlenim, zaposljivim (kar je res xcivx). Kljub temu sem ful proti ukinitvi, mogoč omejitve, ker se je zadeva mogoč res razpasla, predvsem v korist delodajalcev (pokliče, ko rabi, ni bolniških, ni dopustov itd.)........samo.....kaj pa mladci manj premožnih družin......kako naj si privoščijo študij brez dela? Kaj pa vem......potem je pač treba spremeniti sistem štipendiranja, ki bo jačal enake možnosti za izobraževanje. Kar bi najlažje mogoče celo v kombinaciji z delom preko SŠ, ki bi res služilo predvsem temu in sorodnim namenom......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: ...možna ukinitev študentskih servisov.....ker predstavljajo "nelojalno konkurenco" redno zaposlenim, zaposljivim (kar je res xcivx). Kljub temu sem ful proti ukinitvi, mogoč omejitve, ker se je zadeva mogoč res razpasla, predvsem v korist delodajalcev (pokliče, ko rabi, ni bolniških, ni dopustov itd.)........samo.....kaj pa mladci manj premožnih družin......kako naj si privoščijo študij brez dela. Kaj pa vem......potem je pač treba spremeniti sistem štipendiranja, ki bo jačal enake možnosti za izobraževanje. Kar bi najlažje mogoče celo v kombinaciji z delom preko SŠ, ki bi res služilo predvsem temu namenu......

WTF? :eek: A so prfukneni? Kako nej si jst pol faks plačujem, jebemo? Nej grem fehtat gnar od hiše do hiše? :vragec: Prekleti cepci butasti. Česa se bojo še spomnl. Je*?=/&$#"#"$!##!#))$*(/!&$?#! :vragec: :vragec: :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...