aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ah, ti zlomk zlomkasti pol pa zlomk zlomkasti.... sej si sam napisu... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Eh, kurc, k pa si ti moje poste vedno nekam čudno tolmačiš .....pismo, pa ja menda ne dvomiš v svojga prijatla, mickenega Hahaha, ja....sem, no.... Mah, sam glavn, da rastura.....in "prenese, no" Hahahaha....ma bluzim, sem fajn, no..... Rola rola se mi zdej, sanjamo naprej...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Odvisno je od stanja na nebu - vcas lohk kar pisem in pisem, vcas pa ne... je prevec izkjucujocih dejavnikov, recimo.Najprej čestitke in pohvale Mitji..in tudi tebi Marsa.Modra barva je pomirjujoča in je ne bom spreminjala.Vse dodatne izboljšavebom spoznavala počasi, ker sem itaq računalniški teleban . Odvadila sem se misliti, da nekaj MORA biti( ker drugače, se bo zrušil svet)...ampak spoznanje, da nič ni nujno....da je strašno fino, če je...če pa ni, pa tudi ni konec sveta.....ja ,to spoznanje je fino . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 Najprej čestitke in pohvale Mitji.. Thanx (saj je za tole zasluzhen sam on, mene se sam 'vidi'). ja, jaz tud racunalniski teleban. :|||(saj se jaz, ki sem admin, ne poznam cist vseh funkcij, zadnjic sele postekala par novih zadev, pa sem 3 leta gor, pa pravila sem pisala, pac, pomoc, pomagala ne, oba sva pisala... )... Je pa res dbest. vse vec moznosti in vsega.Sva zlo zadovoljna... ga se niso tko spedenal do zdaj, je ze fulkrat bil apgrejdan (tud ta, ta nov, sicer smo itak ze 2x predtem selil, tako da je itak skoz kaj), pa nikol se ne tko in ne tko opazno. tko da, zakon, da je tkole smooth ratal.Pa na mrk.Pa pravim mitji dons, ti a nisva prejsnjic tud na mrk?Mislim da glih sva. je ze tko prav, pac plutonovske fore. Evo, cin cin - obisek prisel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Evo, cin cin - obisek prisel. aaahahahaaaaa..... jest nism, pa sm te, jest sm kle, heheheheheeeeeee ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Novo frizuro imam! Frizerko ja skoraj kap, ko sem ji povedala, da nisem bila pri frizerju od lanskega decembra. Rekla je, da je mislila, da sem bila pred enim mescem na striženju, tako malo poškodovane lase da imam. In da naj bom srečna, ker mi nonstop poganjajo neki majhni laski ob lasišču. Cufajo pa se mi grozno, ker imam tanke. :xx!: Punca, ki mi je prala lase, pa je rekla, da mam blazno zamaščeno lasišče, na konicah pa se prav čuti, kako suhe so. Sami problemi. Lahko sem srečna, da sploh imam lase. Končno, končno sem si kupila kavbojke, v eni levi trgovini, kjer majo poceni cunje. Prav lepčkane so, glih za mojo postavo - naredijo vse skupaj malo bolj oblo, ne pa kavbojke, ki te naredijo desko al pa robota. Dala sem pa 4 čuke. Zdaj mam pa res mir s cunjami. Ful ne maram nakupovanja, ker se težko najde kaj zame. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Že ves mesec sem suh in komaj čakam na nakazilo, ker sem dve plači pognal za šolnino. Zdaj pa še nekaj zavlačujejo z napotnicami, gre precej na tesno s stroški, ampak bo že, jaz pravim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 grem stavit, da so kaksni mislili, da sem tolk pop*, da sem ga skenslala. :P Še enkrat probavam z barvo... Sm glih s Šmarne, sva šla z bratrancem. Sm gor jedla žgance in zelje...prvič v življenju sm si to naročila, k prej nikol nism marala in sploh ni blo švoh. Mal sm zgonena zdej. Dobila težko pričakovani klic glede joba...neki se dogaja.... :xx!: Ok, grem mal čekirat, kaj dogaja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Sm glih s Šmarne, sva šla z bratrancem. Mal sm zgonena zdej. ...za posrat!!!! MAL zgonena... xg:Dx a na skrivaj treniras???? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...za posrat!!!! MAL zgonena... xg:Dx a na skrivaj treniras???? Zgleda, da res, dons sm bla v 35. Jupiiiiiii Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 wow!!!!Kaj si joske doma pustila??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 wow!!!!Kaj si joske doma pustila??? Ja,za vsak slučaj, če bi ti k men na obisk pršu, pa bi ti blo dolgčas...bi vsaj kitke lohk pletu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...kako uvidevno!!!!You're my hero!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...kako uvidevno!!!!You're my hero!!! HEROINA, prosm. U, to se je pa zdej drghač slišal, kt sm hotla. Ne droge...ženski spol heroja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ..jst sm povedu kokr sm mislu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Jst pa ne...okol ovinka mal, k sm bl butasta. Študiram zadne čase, da b se res na blond pofarbala. Da neb folk bil v zmoti, k b se z mano pogovarju. Pa leče bi si ubodla. Hm, hm...še študiram. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ekh... ne mors bit tko iskrena, no... eno masko pa moras met(pa cetud slabo)... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ekh... ne mors bit tko iskrena, no... eno masko pa moras met(pa cetud slabo)... You're my hero too. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 joj ne, men so ušeč shpeglarke A mislš, da bi lohk kej blo med nama? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ooo, spremembe **o, kaj vidim ... da sem član, št. 64... moja cifra x!x (6+4=10=1) kuuulll zjutraj sem samo na hitrico, zdajle pa mal bolj vidla, kaj vse luštno novo klele ... hvala M&M helou huh, sem si pa kar mal oddahnila... sam da vse olrajt s tabo ... tole pa nocojšnja lunca funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 zjutraj sem samo na hitrico, zdajle pa mal bolj vidla, kaj vse luštno novo klele ... hvala M&M huh, sem si pa kar mal oddahnila... sam da vse olrajt s tabo ... tole pa nocojšnja lunca ... thx mene je pa proti jutru medla, ko je sijala direkt v posteljo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ej, ampak res, kaka luna je....velka k balon! K sm se zvečer dam pelal po obvoznci, je bla direkt pred mano...sm kr mal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 tole pa nocojšnja lunca huh, sveti z večjo močjo kot Sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...možna ukinitev študentskih servisov.....ker predstavljajo "nelojalno konkurenco" redno zaposlenim, zaposljivim (kar je res ). Kljub temu sem ful proti ukinitvi, mogoč omejitve, ker se je zadeva mogoč res razpasla, predvsem v korist delodajalcev (pokliče, ko rabi, ni bolniških, ni dopustov itd.)........samo.....kaj pa mladci manj premožnih družin......kako naj si privoščijo študij brez dela? Kaj pa vem......potem je pač treba spremeniti sistem štipendiranja, ki bo jačal enake možnosti za izobraževanje. Kar bi najlažje mogoče celo v kombinaciji z delom preko SŠ, ki bi res služilo predvsem temu in sorodnim namenom...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...možna ukinitev študentskih servisov.....ker predstavljajo "nelojalno konkurenco" redno zaposlenim, zaposljivim (kar je res ). Kljub temu sem ful proti ukinitvi, mogoč omejitve, ker se je zadeva mogoč res razpasla, predvsem v korist delodajalcev (pokliče, ko rabi, ni bolniških, ni dopustov itd.)........samo.....kaj pa mladci manj premožnih družin......kako naj si privoščijo študij brez dela. Kaj pa vem......potem je pač treba spremeniti sistem štipendiranja, ki bo jačal enake možnosti za izobraževanje. Kar bi najlažje mogoče celo v kombinaciji z delom preko SŠ, ki bi res služilo predvsem temu namenu...... WTF? A so prfukneni? Kako nej si jst pol faks plačujem, jebemo? Nej grem fehtat gnar od hiše do hiše? Prekleti cepci butasti. Česa se bojo še spomnl. Je*?=/&$#"#"$!##!#))$*(/!&$?#! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts