Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Saj za1x se sam šuška o tem.......če pa bi resno postalo, pa se bodo valjda tud študenti temu ornk uprli......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Študiram zadne čase, da b se res na blond pofarbala. :o|o: Da neb folk bil v zmoti, k b se z mano pogovarju. Pa leče bi si ubodla. Hm, hm...še študiram. :inocent:

Kje pa studeras, a na univerzi? Ja no, ce bos studij koncala in se bos na blond pufarbala, se bom jest na crn,d naju bojo lohk lucil, ne? :frog:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Kje pa studeras, a na univerzi? Ja no, ce bos studij koncala in se bos na blond pufarbala, se bom jest na crn,d naju bojo lohk lucil, ne? :frog:

Ja, na univerzi. Lohk pa blond ostaneš, pa bova ''ta zmešani'' dvojčici! :lol:

Ej, ampak res, kaka luna je....velka k balon! K sm se zvečer dam pelal po obvoznci, je bla direkt pred mano...sm kr mal :eek: :eek: :eek:

Eno blondinko uprasajo: KWA JE BL DELC: LONDON AL LUNA? "London" Hej, novorojena blondinka, vids, d je tko, Luno se vid, Londona pa neeeeeeeeeeeeeeeeee, eheheheeeeee :frog:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Luna je mega, ja x:)x

Evo, bla na tortici in pijacki, ful lustno.. sva racunala s frendom, da se skor en let nisva videla..

Pa dobila se 250 fotk iz Londona x:px snemam zdajle na disk, pol pa uzivat v spominih x:)x

Macek dokoncno scufal praprot, nic vec je ni ostalo.

Ugotavljala danes, da sem na nek nacin xsrcx v eno punco.. ful mi je vsec njena energija.. me vlece k njej.. tko, cist podoben filing kot s tipi ponavadi.. Hmm.. a me to zdaj ze deklarira kot homo? x:Ix

Ma tko, zanimiv dan. Ful. Grem kar spat pocas.. Nocko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
:eek: ...možna ukinitev študentskih servisov.....ker predstavljajo "nelojalno konkurenco" redno zaposlenim, zaposljivim (kar je res xcivx). Kljub temu sem ful proti ukinitvi, mogoč omejitve, ker se je zadeva mogoč res razpasla, predvsem v korist delodajalcev (pokliče, ko rabi, ni bolniških, ni dopustov itd.)........samo.....kaj pa mladci manj premožnih družin......kako naj si privoščijo študij brez dela? Kaj pa vem......potem je pač treba spremeniti sistem štipendiranja, ki bo jačal enake možnosti za izobraževanje. Kar bi najlažje mogoče celo v kombinaciji z delom preko SŠ, ki bi res služilo predvsem temu in sorodnim namenom......

:!!: :!!: :blackeye: :sad: :mad2: :mad2: :mad2: A so znoreli? Kaj majo vakuum v glavi?!!!! Potem pa res odidem v tujino!

x:Dx x:Dx

No fajn, pa bi. Tud prav x:)x

Joooj, gledam fotke iz Londona.. Fak, kok so me postrigli v bistvu!! Cist too much! Pa saj mi je vsec frizura zdaj, sam tole je v decimetrih :wOOt:

Pa kok hude fotke x:Dx Cist se nam je cufal x:Dx x:Dx Tko luštno obujat spomine x8Dx

Evo, zdaj pa res spat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jutrooooooooooo......

tema, mraz, lepe zvezde, šiht, gneča......zvečer pa na eno razstavo......že dolgo nisem bla....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x x8Dx

Jutro x:)x

midva sva pa včeraj končno prodala avto xDDx x^x Smešno kakšna razlika...eni bi najraj razdrli avto, da bi preverili, če je res vse OK, drugi se pa še usedejo ne ve avto x:Dx ...no in ravna slednji so ga kupili x:o)x x8Dx

Danes pa je potrebno vso papirologijo urediti...prepis...ipd.

Upam, da lahko na Mačkovi vse uredim, ker mi je zoprno letat od občin do notarjev, pa potem spet nazaj...pa še vse je odprto samo do 16h in če imaš srečo do 17h, jaz pa delam do 16h :o|o: Mah sej bomo že uredil x;)x

Lepo se imejte,

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Morgennnnnnnnnnnnnnnnnn :P

končno preživela eno spodobno popoldne xrolleyesx . Sem si privoščila v napovedi predpisan sprehod x:Dx , pa še gospodinjstvu, ki sem se mu nameravala pošvercat sem namenila nekaj malega cajtka x:px za ta nujno. Z likalnikom sva imela salso, tko da vse zlikano :onfire: . Pa Cyberček je spet pod krtačo trpel x:Ix . Sej smo imeli 3/4 urno seanso samo. Bi rada vsaj na vsake 2 dni se šla tole, ker sicer se mu dlaka sprime, pa ni fajn feeleing, pa škoda ni zračna, pa tko. Pa ker se nekak ne da mu samemu česat, se žrtvujem jaz x:o)x .Je pa prefrigan totalno :lol: . Ko sliši zvok, točno ve, da jemljem krtačo in potem se njemu "slučajno" gre na njegovo posteljo v objem Avše (ogromne pande plišaste). POl ga je pa treba shecat, da pride v česalni salon. Sledi akcija, krtačim ga na vse pretege, nabira se kup prave bobtailske volne - sem se hecala včasih, ampak baje res iz njihove dlake delajo volno. Pismu, zih so topli puloverji, jaz pa v štacuno ponje hodim :O: No procedura se konča s kupom dlake * materialom za volno. Potem jasno sledi nagrada :medal: . :lol: .Naš Cyberček obožuje jabolka, torej za tako res težaško delo x:Dx - negibno ležanje, zasluži jabolka, da ima še kdaj željo izležavat se. Ponavadi mi to družinsko potalamo. Jaz jasno lupim, pohrustam lupino x:px , ostalo se pa približno enakovredno razdeli med člane. Ampak Cyber se obnaša ko kak računovodja xbookx , vse uoči, kam kak košček roma. Sicer ne opazuje tako zelo pikolovsko, pol zadev sploh ne opazi, ampak ko so pa jabolka v igri, pa ni šale. Vprašanje če ne zna koščkov celo šteti xg:Dx .

Sicer pa svinjsko mraz :O: :o|o: , pri nas že -3°, pismu, ledenica, zjutraj slana po tleh - sem se vedno spraševala, zakaj se reče slana, a je kej soli not, al koko? Čist lahko bi bla tut sladka, recimo... Cyberček se kr nekaj motovili, full potraja, preden se ojn spravi opravit svoje, odkar so tele polne pa prazne lune xrolleyesx . Ampak se res mal pozna, da je mejčkn raztrresen. ne vem zakaj se pretirava s tole luno, pa je ni nič, al pa preveč - cela, a ne bi mogla neka normalna kvota bit skoz x:Dx .

Pogrešam Nataly z njenimi živalskimi zgodbami - Carjem x:Ix .

No sem mal posvinjala dons x:o)x .

Naredte si en navihan dan x;)x

Pa 666 x:Xx za Gosdpodo, ko bodo blagovolila vstati x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Daaaan! x:)x

Megla, mraz... :xx!: Ampak, mi se ne damo, a ne?

Naši mački se resno keglja... Lovi kot nora. Trebušček ima velikosti poletna-šlank-forma X 4. :eek: Včeraj sva spet pobiirala trupelca miši, krtov, ptičkov okrog hiše. Ne vem, mogoče pač ne more vsega pojesti, kar nalovi, predvsem se ji zdiva pa čisto nesposobna za preživetje, ker NIČ ne loviva! :eek: x:Dx In nama prinese, da se tudi midva na zimo pripraviva... :palec: Sicer ne razume, kje dobiva tiste mnjamsi briketke pa drugo hrano, ki jo vedno čaka, loviva vseeno ne.

Mene je probala naučit lovit. Mi je V bajto najprej nosila mrtve živalice, potem so se pa seanse z živimi žačele. x:Dx Kakšna scena - ona ponosno prinese miško, jaz v luft- itak-, jo odloži pred mano in stopi par korakov rikverc. Me gleda. Jaz ne vem, kaj naj. Tista miška je bila že malce "zmatrana", ker ni takoj stegnila. Mačka me gleda, češ, ja kaj je zdaj? Malo s tačko pobeza miško, kao - glej, takole, jaz pa še vedno nič navdušena. Me je imela zadosti in jo je celo snedla v šubu. Kasneje je to probala še s taščico, pa mi je zamerila, ker sem jo direkt ven zabrisala in me od takrat ne uči več... xsrcx

Mačke so res kul. x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

evo dons pa končno mal dlje spala, ponavad ob petih vstajam :O: fajn no, čeprov se še nism čist zbrihtala...

včeri blo kul v mariboru, fajn smo se mele, mal smo ga srale pa režale se ful, ni bil kak klasičen seminar al kej, pa k se vse poznamo bol kot ne, čist tko na izi je blo.....mal smo risal pa barval x:px pa fotke iz londona gledal....dbest....pa lutke pol v emporiumu oblačli pa take fore......enkrat bo treba v london jo manht :inocent: pa obvezno prečekirat un megastore od top shopa....po fotkah sodeč je bajen res....

drgač pa une dve k sta ble zdej v londonu razočarane totalno v kak hotel so jih šibnli.....sta misle da sta omaro odprle, je bla pa kopalnca :o|o: ful mejhna....tk da je ena šla vn iz sobe, da se je druga lohk umila, ker v kopalnci se baje ne morš slečt......svašta xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest mačona

Jutro!

Vsaj en dan, ko nimam faksa dopoldne, oz. špricam ena predavanja. Ma, po 12 ur pa ne bom na faksu čepela. Petke pa mam sploh fraj! :onfire:

Maybe me bo moj tečnobec danes pobarval - prav veselim se, da bom spet temnolaska. x:Xx

Včeri sm bla na tečaju...je blo kr zanimivo...sam me je noga tako bolela, da sem vmes hotla že ustat pa domou pobegnit

Nč, danes zjutri prespala eno predavanje (sem še zdej v pižami x:Dx ) in potem me je cela panika uhvatila, ko sm vstala...

Potem sledi tisti moralni maček in to...hitr vse zapiske in knjige na kup in kr neki histerično listat...ah ja

Mam pol še ful opravkou danes..pa sploh ne vem kako boms tole nogo :o|o:

Res me bedita tole :OO:

Že vidim, da bom celo popoldne delala k pr norcih...jutr imam inštrukcije in se morm res dobr prpraut, ker je prvič po poletju, pol imamo tm na tečaju jutri že kar en nareku (aaaaaaaaaaaaaaa...kdaj naj se učim :nuke: )

pa še za fax je treba kej nardit...

da o štali, ki si je včasih še zslužila ime stanovanje, ne govorim x!x x!x x!x

neki morm pojest preden grem, pa limono morm spit (to pa vedno, nujno, preden grem)

Že vidm en D-DAY prred mano

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jz sm pa tku žalostna dons. :V: :sad: kje je sončk da bi vsaj ta mal poživl ta dan xsrcx vsaj v službi se mam fajn... pol morm pa še na vaje... pa sm tku lena in se mi ne da... sam za eno urco grem.. :inocent: tolk da se podpišem... pol morm pa še seminarsko stipkat do konca. lahk bi jo že dons končala če bi bla pridna... xideax

pa ful bi enga facoslava vidla, da b me mal u dobro voljo spravu :2src: xrosex

spet se mi je na bolš poslabšal

Končn je posijalo sonce. Sm takoj bolše vole. Kot ponavadi mi primankuje spanca, tko da se kr vlečem po hiši. Na srečo sm dans prosta, bol al manj. Upam, da ne bo telefon zazvonu: "A bi lahko ti dans delala?" Ne, ne bi mogla. Mam v načrtu en dooooolg sprehod s tekom, pa mal plavanja verjetno, pa še dragi se danes vrača domov, tko da bo zanimivo. Upam! Ga že zllooooo pogrešam. Počas bo treba kosil skuhat, sm že pošteno lačna.

Sam upam lahko, da bo lep, zanimiv in prijetn dan. Kot so prosti dnevi ponavadi!

Waw, 3 dni me ni in drugacen forum. Cestitke x^x :palec: Mi je vsec, manj nacickan, pregleden, fajn :palec:

Danes sem prej doma, ker so mi stvari odpadle. Drugace pa dnevi v znamenju studija. Mi je vsec ekonomska f, drugacno vzdusje cisto, kot na mojem x;)x Predmeti so mi vsec, razumljivi...mogoce mi je po prvem vtisu zal, da nisem vzela smeri:revizija, mi je stvar zelo domaca xyesx

Veliko casa sem prezivela z xsrcx , sla v kino, razprodali so mi alamuta :sori: , spoznala nov folk...v glavnem fino :palec: Zadovoljna z mojimi odlocitvami.

Pa v bistvu sem stvari na vseh podrocjih porihtala! Lahko neham bit zivcna.

Dans pa fitnes spet! Se dobro. Ker jesti na bone je kriminal za telo :xx!:

Lp xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

morgen.... x:)x

gospoda se je prebudila....vsa svinjsko pocmokana.... x:)x x:)x x:)x

vcheraj plesali na odlichno muziko izpod prstou DJ-a dojaja in bizzija... x:)x

prou kjut vecher....folka tko k ponavad (ene 800 :eek: )...nova klima dela odlichno x:)x x:)x x:)x

kaj pa danes?...eh....zhurat valda....na metelkovo... x:o)x x8Dx x:px

pa kako subico bi si blo fletno ubost....dokler se madam she ne vrnejo x:px x:px x:px

no....bomo vidl... x:)x

..OM.. x:)x

in pa seveda...777 x:Xx -ou tja dalech na mrzlo notranjsko

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...