Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 jaz sem na mojmu vsa etericna olja, ki jih mam sprobala.. da bi vidla kaj mu smrdi in pol sla kapljat tam, kjer nocem, da se sprehaja.. pa ni ravno vzgalo.. so mu bli kar vsec aja, pa voda.. kao, pospricas macka z vodo, da ve da ne sme.. Jok, pri nas ne.. tamal sploh ne reagira.. da ne omenim, da mi skor pod tus zleze, medtem ko se tusiram, ko grem pa ven, je pa definitivno on pol noter.. in se pol ure valja tam pod tusem in cist moker ven pride... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 uh seveda, pa na olivca, kar trapast se zacnejo vesti (v obeh primerih), kar tko mal se jim utrga..ko sem mela olivca pa jajc (rumenjak, glih to mara, beljaka pa ne in ji ga tud ni fajn dajat) nA LASeh al pa faci, me je ne sam lizala, pac pa se je kar 'tko cudno obnasala'...kar po tleh se vali (al pa ce ji das olivo), kar prede zraven pa mal zarenchi, pa cist cudno se obnasa skratka, prav utrga se ji mal.... aja, banana ji smrdi, suhe banane pa je'. in prav tko rozine - ne mros verjet! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 bomo probal tole z olivcem kdaj se jim se strga.. ko muhe lovijo.. kr en tak meketajoc zvok spusca WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 aliana, a ves da je prav res tko, da majo macke kaj vodnega pol, ce marajo vodo... ves kolk smo mel mack ze pa mladickov, pa spremljala pol tud razvoj pri nekaterih mal, ampak vse ki so shizile na vodo, so bile ribce recimo al pa rakci.. sam manj (mimi je rak, pa ne mara vode, dve zadnji mladicki, ki imajo obe frendi, sta pa rojeni istega dne kot lunin forum. 1. marca in ful shizita na vodo, kar not je sla s tacko pa pljuskala pa nic bezhala, drugac pa macka praviloma ne mara vode...Mishko sva mela veckrat na morju (pa tud Nezho 1x), to je bil tak hec! Kot dojencek, sploh nisva mogla hkrati v vodo. Edinkrat ko sva sla, je vsa zmeshana laufala gor pa dol ob obali, vsa crna, po belih skalah, in ker se je ni slisal, ko je zjala in mijavkala in se pritozevala (zarad sumenja vode in hrupa tega morskega) je sam tko hecno usta odpirala, se je zdel... nic slisal, sam ona usteca so se pritozevala... haha, sami problemi so bli tedaj... pa folk, vsi s psi na morju, mi pa z macko ke po skalah, halo, vsi so se smejal! pa na vlak smo rinil, pa tik pred vlakom je usla, pa cele frke.... ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> bomo probal tole z olivcem kdaj se jim se strga.. ko muhe lovijo.. kr en tak meketajoc zvok spusca to to, evo mekete!!! :P tko med sikanjem pa meketanjem. ja, muhe, konc!!!! vse ujame! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Sem ze razmisljala kako dolocit macku kaj je po horoskopu, ja.. me ful firbec matra.. sam nimam pojma kdaj rojen, zdajle naj bi bil star 4, 5 mesecev.. se pravi maj, junij.. tud april se mogoce.. kok to fajn slisat, da ste macka vlacli na morje sem mislila, da sem sam jaz tko sfuzlana sam zmer je kriza s temi psi.. za katere je logisch, da so odvezani in valda si pol ti kriv, ce se kej zgodi, kaj pa macka vlacis okrog, ko je misljen za ven, na travo al pa za v stanovanje, ne pa za okol vozit, kot psa.. evo, tale olivc probam, sam da se zbudi zverina WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Moja znanka je doma v bloku in je furala svojga mačka po mestu na sprehod kot psa. Mel je oprsnico, jermenčke, ki se zavežejo- kje drugje- kot okrog prsnega koša muca in ven vrvico. Pol je pa muc ušel na drevo kje ob pločniku, pol je pa stala spodi, z roko v luft pa držala tist štrik... Hehe...naš muc je pa čist free...pride ko pride pa gre ko gre. Včasih pride sam zato, da se naje, pol pa spet ven miške lovit... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 midva tud to delava.. na sprehod, pa na vsak drevo je treba splezat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 A dej nehi. Z oprsnico? Jejhtata Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 pha!!!! jaz sem se pa hvalila, da pih!!! ne sam da MACKO vlacim na sprehode pa kakat ven, kot psa, je pes na vrvici, moja Mishka pa ni bla!!!! nic na silo pa na vrvico, macko, halo??? a mis da mara macka to?no mishka ni, je rajs sama sla. mishka je bla taka kot jaz... ce me ne bos dal na vrvico, bom bolj tle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 enkrat sem vidu macka na vrvici mi mamo tud macke doma, k so mejhni se ti skos muzajo pa crklajo. k odrastejo se skos sam gonjo okol pa se sploh ne pustijo vec bozat, pa jih tud po en mesec ni nc domov. pol k so pa enkat starine se pa spet vrnejo domov pa spet bi se sam crklal..mackom se jebe za cev svet. cist neodvisni pa fuul egoisti. js bi biv macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Mishka pa za mano mim policaja na Subicevi, smuk cez cesto, nazaj sem jo odganjala, ona pa za nami vztrajno, pa do Maxlna, pa not (x!x ), tko da sem jo morala zagrabit pa ven vreci. za znort... povsod za nami, ze zoprno, ko je tolk cest, pa po centru vse to!!!! (prej pa po siski, se je selila z nami pa povsod so nas pol poznali, ko smo mishko setkal)ja, jaz bi bla tud macka, ce kaj zivalskega... sam spi. pa mal spona... sam da jaz nisem tolk krvolocna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Nekje sem brala, da je grozdje (rozine) toksično za pse, ne vem pa za mačke. Sem brala, da so psi zarad rozin tud že umrl... V Vitaliji (tko je govorila sestra k je bla še mini) sem kupla torbico, zdej pa že mortadelo malčam. Nikjer v Slo se ne kup tko dobre mortadele Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 ves kolkrat sem se natancno tkole jezila, Mystica! res, vcasih (preveckrat): :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 kako da ji ne pripada resilc??? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Pr nas je tko, tist k zahteva več dobi več. Morš popizdit, pa bojo prletel. Če si tih pa prjazn te majo za papka. :!!: Tko žal je. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Saj moja mica doživi tudi kako drevo, no. Sem jo tako navadila, da naredive par krogov okoli hiše, pa Riki zraven. Ona pa za nama lepo caplja. Sedaj sem garala cel popoldan, presenetila samo sebe, popucala vse, še okna in zavese že oprane visijo, totalno v nulo. Ma sem zmatrana, ko svizec. Pa še sebe sem popucala po vsem tem. Sem bila kot kak orkan v stanovanju. Nič ni ostalo skrito! Šmarna je odpadla, sedaj grem gor samo z gondolo. Sedaj pa že čekiram počasi po netu, kaj kje dogaja, predvsem kak rock, ne vem kaj mi je zadnje čase, samo to poslušam, no poleg tiste za meditacijo. Pa koga moram še našuntat da gre zraven, če ne pa sama, to ni zame več nek tabu, tok, da ne bi šla, mislim. Malo mi je zoprno, če se mi kak neprimeren nalima, primernega pa itak od nikoder. Tako da imam rada mir. Malo z ta zgornjimi podebatiram, pa je cool. No lepo prosim, ko angelček. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a veš ti? Jst ne vem. Morda, ker je sobota? ja ne vem, men je (ravno v soboto) voda odtekla... 'prezgodnji porod' - v 15 minutah je bil resilc... Ne bi rada sirila krive vere (pa to je bilo pred 13. leti, pravzaprav skoraj pred tocno 13.5), ampak, tko je blo - in tko bi si tud predstavljala, madonca, ce je nujno. To ti s takim krotkim glaskom tam prosis, se kao 'pozanimas', moras bolj odlocno nastopit! Upam da mam prav, ce pa nimam, pa tud ne bo konc nobenga, pac logicno se ti zdi... jasno... ce se rabi taksna pomoc, se najbrz ne okleva.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Moja tud, sred ordinacije. So jo not potegnli pol in je dosegla, da ata ni umrl doma. Bli pol ful prijazni pa vse. Dokler pa ni zapizdila, so nas pa hotl kr z levo roko odpravt, da ne govorim, da atu morfij ni več prjemal pa tko. Mysti Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Drži se, Mystica Čeprav me zate sploh ne skrbi. Si kozorog in po izkušnjah sodeč, vi take zadeve z levo roko. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>MOj mil glasek ni imel nč pr tem. Mama klicala, če je treba zna zarjovet (škorpijonka). Upam, da bo vse ok, ker se mi zdi butasto, da tako ravnajo z umirajočim - ali pa so taki ravno zaradi tega. saj res, pa tud sem vidla pol (sem dolg pacala tisti post, pa vmes drugje komentirala pa tak)... Odpri temo v ZR kot smo jo ze nekoc za en primer, ko je bilo tkole nujno in na hitrico! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 aha! kul! morda vseen ni odvec, al pa se pac prikljuci kaksni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 bemu...neki slabo kazhe za mlado meso dons bo treba it ven kej poiskat global recimo... al pa lipa... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu...neki slabo kazhe za mlado meso dons bo treba it ven kej poiskat global recimo... al pa lipa... ..OM.. in pol se neki nad Ninom... mene tud neki ven vlece.. pa po drug stran.. se mi pa ne da... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>in pol se neki nad Ninom... jst si grem vsaj poiskat... oni se pa samo slini ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts