Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Ej, ker filing...to delo mi je pisano na kožo... x:px x:px x:px Ne bom povedala kje, zaenkrat, k je vseen na forumu par ljudi, k me ne morjo in res ne rabm slabe energije in publicitete od njih. Wiiiiii, kok sm srečna. Sicer je še bl za pokušino...neke vrste uvajanje, ampak mi je moj sovoditelj reku, da sem bla zelo dobra. :palec: Pa by the way...brez deklteja sm bla...nism šla na to finto. x;)x Ej, res sm srečna. Želim si, da mi rata in da bom to lahko počela ves svoj lajf. Kak adrenalin! Ne vem, če bom lohk spala. x:px

UPAM IN ZELIM TI TUT JEST!!! Sploh pa mi se zdi, d vem ker radijo! A tisti, k tebe, tut mene n morjo? :att: xloveyx :listen:

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej, ker filing...to delo mi je pisano na kožo... x:px x:px x:px

ampak a veš da je res to delo pisano na kožo dvojčkom x:Dx :palec: čestitke x:Xx x:Xx komi čakam da mi vse poveš x:px

pa da te pol poslušam pa kličem pa gnjavim x:o)x x8Dx x:Dx x:Dx

no jz pa u služb... sm kr ok... zjutri mi je mau oz. oreng hudo... xrolleyesx ampak... pol se hitr poštima v službi k so vsi tok kul in me prec u dobro voljo spraujo x:Dx :palec:

lep dan... se tipkamo xcivx x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

jutrooooo

pika pikica..... :onfire: :onfire: :onfire: ...ČESTITKE!!!!! to je pa res delo zate. mislim, da ni straha za kakšno odrezavost....bo vsa dinamika prišla do izraza.....SUPERRRR

jh...včeraj namesto govora na otvoritvi.....izpolnjevanje evropskega poročila o nesreči....nič hujšega sicer....mal zvitga pleha in polomljen odbijač....v križišču je ena gospa priletela v avto za mano....šoferja bolel vrat....ženska pa tolk bleda, da v dveh urah ni spravila iz sebe več kot tri besede.....upam, da jo je šok danes minil in da ji tud mož ni delal problemov......zdej pa poštimat z zavarovalnico....pol pa mehanik.....

marsa.....vse po napovedi...... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xcivx morgen, spet prekratka noč

:eek: Amis, hudo..a se morš zmeraj po napovedi ravnat :o|o:

Pika gratulejšn :palec: pametna odločitev, dekolte na radiu nč kaj dost ne nuca x;)x , upam da ti bo tud kaj žepe obogatilo x:)x

nč...na zapadu ništa novo :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xrolleyesx tolk se mi dogaja, da sem ze dva dni prepricana, da je petek..

Ok, cetrtek torej, da ne bom spet kaj z urnikom zabluzila..

Delat mal, pol pa na faks, pol pa varstvo..

Se vidmo ob 7h...

Pikipikica, dbest :palec: x8Dx drugo leto te pa ze uni viktorji popularnosti cakajo x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ej, hvala vsem, res. Zdej treba sam še pesti držat, da bom odgovornim všeč, pa da bom mela kak redn program....Karoli, here I come...Viktorji bojo kmal moji. x;)x

Binga Bonga...tebe pa ja vsi maramo....povej, ker te ne, pa ga bom na karate. :vragec: x:Dx

Drgač pa :V: novice...direkt po napovedi. Včer bla na odbojki in smo igral in je ena kolegica zabila, tip ji je blok dal in preveč v mrežo skoču in njej na nogo in je čudn padu...rezultat: odprt zlom golenice...v bistvu obe kosti. :eek: Skor nas je kap. In mi je čist zamoril večer, sem si želela, da bi radio odpadu, k sm bla čist fertik, sam pol sm se kr spravla k seb. Ne morm verjet. Mislm, halooo, odbojka!!!! In se pol zaves, kok smo ranljivi, v bistvu. Ampak se je model zelo dobr držu, morm rečt...svaka ti čast, Marjan! :palec: Upam, da je vse ok in da so ga že poštimal. kok hitr se kej tazga zgodi...pa še, k sm brala na začetku tedna napoved in opazila, da bodo poškodbe pri športu, sm si misnla: Da ga novš kej srala v sredo pr odbojki, k greš zvečer na radio. :vragec: In pol to. :xx!:

Dons mam ful naporen dan...po 5h ureh spanja, bo to res prekrasno. Delam do 3h, pol mam ob 4h faks...v tej prometni gužvi, glih do ene pol 4h pridm ke, da vsaj kosilo pojemNo, faks do 8h, pol pa ob 8h sestank dobrodelnga l+kluba...vsaj do 1oh, k mamo še ene izven goste. Upam, da se mi bo ratal domov prvlečt, k pol bom pa sam še v postlo padla. :xx!:

V soboto grem njabrž na Hrvaško, k sorodnikom...gremo babici svečko pržgat. Jih mam ful rada, ker so res krasni ljudje. Ful preprosti in ful prijazni. Ampak na žalost se vidmo (če se) 1x na let. Se veselim, da jih bom vidla. xsrcx

Ok, lep dan vsem, pa še enkrat hvala za vzpodbudo in lepe besede. Love you all. x:Xx

Kva mi dogaja. Vodim radijsko oddajo. :onfire:

Bejbi ful čestitke :palec:

Sam, da nauš tolk klela k tuki... :vragec: :vragec: x:o)x

x;)x

________________________________________________________________________________

_______

Nč jaz zdejle na fax šibam...

Sm zjutri premišljevala, da če danes preživim fajn pol se teden zame že konča...vse ostalo bo mačji kašelj (nikol nism tega reka štekala...sam mi j všeč)

S tole nogo se jutri nam u nobene pete spraula..me je prou groza... xrolleyesx

POl drug teden pa začnem resno s telovadbo...ker so iz blazinic nastale velike blazine, ki mi parajo živce...

Sončkeeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:2src:

Bravo Pikica, čestitke x;)x xsrcx

Midva pa včeraj dokončno prepisala in oddala avto, tako, da sedaj ga ni več. Po eni strani ...pa saj sem bila zelo navezana najn, moj prvi avto in ful je bil hvaležen in luštn za vozit, veliko sva preletala skupaj xsrcx x:Xx xsrcx ampak nekako sva morala denar dobiti in se znebiti dodatnih stroškov, ker z dvemi avtomobili res sedaj nisva imela kaj početi.

Včerj imela res tako naporen glavobol :xx!: Ampak je že OK, morala sem se malo spočiti od tega tempa zadnje dni...

Šla pogledat od kolegov novo kuhinjo :2src: zelo lepa in lepe barve, rumena, modra kombinacija...fino x;)x

Ko pridem končno domov, pa me čaka ena zelo neprijetna pošta...iz faksa so mi poslali, da nisem pravilno vložila prošnje za priznanje izpitov, tako, da moram še enkrat...pa že tako, sem bila zmatrana..

Danes pa spet ful enega letanja do bank ipd., :vio: xcivx

Prekrasen dan želim vsem skupaj x:Xx x:Xx x:Xx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

To mi delaj! :palec: :palec:

Jutrček x:o)x Zaspan. Nič kaj se mi ne da. Še pisat ne. Ajd, mejte se :palec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

O, pih!! x8Dx cestitke!! :palec: :palec: x8Dx

ejjejjej, zdej pa konc! xcivx xcivx xcivx xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moj nov brlog krščen s strani prvega člana LNF.

Kroki me je obiskal. Prjazen fant.

čestitke za novo domovanje. mimgrede, ali boš kej novoletnih čestitk imel? lani so ble krasne ( veš, jaz sem ki jih lani kupla 200),midva pa sva se enkrat pred novim letom srečala v 3M pri britofu v Litiji.

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

xcivx morgen, spet prekratka noč

:eek: Amis, hudo..a se morš zmeraj po napovedi ravnat :o|o:

quote]

----------------------------------------------------------------------------------

jh...kaj čem, lia....js sem tako pridno in lepo vzgojeno dete...vse ubogam in poslušam..... x:Dx

....drgač pa, a veš, če bi skoz zarad napovedi cvikala, bi tako že par mescev bla zaprta med domače štiri stene....in namesto kakšne nesreče bi dozdej že mrtva ležala....od posledic dolgega časa..... x:Dx x;)x

vsem, ki se vam nič ne da in mate lajfa čez vrh glave dost..... xwitchx

Moj nov brlog krščen s strani prvega člana LNF.

Kroki me je obiskal. Prjazen fant.

Kognrečulejšns :palec: x:Xx za domovanje. A je Kroki prišel s požegnano vodo škropit? Ker če ni, bom morala jaz uletet, saj veš, da ne bi kak :vragec: razsajal tm naokol. Radeče so mi vseen pr xsrcx

Pikica :palec: , bomo našpičl :irs: pa verjamem, da bi se Karoliju prilegel kako leto premora na Viktorjih al si bo moral pa kupit kmalu novo stanovanje za vse kipce, definitivno lepo od tebe, ker si se odločla pomagat mu in prihranit večje stroške.

Amiska :wOOt: sveta pomagavka, samo da si ok. Škoda za razstavo :sori:

Mana, dej že uno glino gor, pa nogo z ledom masirat, pa čimbolj v luft jo držat, pa mogoče ne bi blo slabo, če si jo poviješ z elastičnim povojem, če že tok okol noriš. (specializirala sem na zvinih gležnjev, levi 3x, desni 4x-od tega nazadnje 2 leti rehabilitacije)

Zdelele dobim obisk, imam vsak dan obiskovalce na programu, sem že k hiša cvetja skor postala. Včeraj šla po dolgem času malce ven in se imela fajn, sicer kratek čas ampak boljš to kot nič. Je imela sestra rd praznovanje in so ji frendice pripravile totalen show z izročanjem daril, so se ful potrudile z velik domišljije in smeha, sam jaz sem statirala zraven, kot limun :inocent: sm še neki čudna. A ti anestezija lahko spremeni osebnost :vragec: ? Me je zdaj začelo malce skrbet.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

marsa, vidim da nič kaj ne verjameš v mojo ubogljivost.... :sniky: .... (:shsh: )

cosma...spremeni ti vse odzive, ker ti sistem zafila s kemijo. receptorji so zabasani z različnimi substancami, ki jih tam običajno ni....in potem tisto, kar bi se moralo na receptorje ulovit, splava mimo in gre v franže...posledica: drugačno odzivanje.....na srečo je to začasno stanje.....je pa fajn kemijo čim prej (in brez stranskih učinkov) s telesa spravit.....

sam, da si se mela fajn...in da te obiski pocrkljajo....ker ti med 4imi stenami zdržiš približno glih tolk kot js..... x:Dx x;)x

virtualni šopek....(tega zihr še nimaš)..... xrosex :flower: xrosex

x:)x danchka dezhevnega vsem x:)x

v sluzhbi sam gledam....kr neke neznane reforme....moral bi zapret zachetek novembra ...

...in jaz bi morala biti kao brezposelna,na zavodu...

...in glej ga zlomka,pravijo zdej ,da sploh ne smemo she zapret zaradi pogodbe xrolleyesx

najemodajalec noche odstopit od pogodbe,zahteva enoletni odpovedni rok :eek:

svashta...baje ,da obstaja mozhnost,da gremo ven she letos ,ce bo najemodajalec dobre volje,obstaja pa tud mozhnost ,da bomo tu she pol leta ali clo leto. :o|o:

halo!?pa to ni res,zdej sploh ne vemo do kdaj mamo sluzhbo tle,nobenih nacrtov ne morem delat,dopusta nimam vec ,ker smo ga vsi porabili,ker bi cez dva tedna morali zapret....

no,zdej pa nic jasno.mah,dej.....neorganizacija pa taka,pa she stranke bojo mislile ,da jih jebemo v glavo.

ne vem vec kaj si mislit,sem si zhe naredila dolocene nacrte in zdej moram bit v stand by-ju bogve kolk cajta.mal me jezi ta neodgovornost z njihove strani in racunanje brez krcmarja in spremembe planov iz dneva v dan.

ampak kaj cem,zaenkrat mam se sluzhbo x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

O, lejga, si bil v prestolnici x:)x

Cist hudo, clo frej sem do 1h al 2h. x8Dx Bila dobrodelna ze navsezgodaj, se odpovedala honorarju za eno reklamo.. pocitnice za otroke.. x:)x

Kul, grem pomit posodo, pa mal knjigice se prebrat, pol pa kuhat x8Dx

Macek spet naskakuje mojo roko.. po moje si bom kar od tamalga keš sposodla, pa greva drug teden.. Al pa ze kar ta..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ma kok je spet mrzlo.....clo šipe na avtu sm mogla praskat že ta teden....pa užigat tud noče prasc, ful se pusti prosit.....nafta ž skor zmrzuje :O: uspel mi je posesat celo pa mal kopalnco odkidat :vio: sam se mi ne da premikat, k me zebe.....sej pol bi se zagrela verjetn, sam vsak izgovor je dobr :vio:

zjutri mi je uspelo s kremo za roke si zobe umit :O: :sick: močno odsvetujem.....še zdej mam okus po kremi v zjalah :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx x:Dx x:Dx ...jao todika.....nč fajn....tud pasta za britje ni nč boljša.... x^x :vragec: x;)x

:O: dobr da moj aparat uporablja....drgač bi mu zihr sumljivo hitr te kreme zmanjkvalo......razpizd me totalno k pušča na umivalniku take stvari, js pa zjutri totalno zblojena pač zagrabim taprvo tubo :o|o:

ah ja...dobr da ni kak globin biv x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

zjutri mi je uspelo s kremo za roke si zobe umit :O: :sick: močno odsvetujem.....še zdej mam okus po kremi v zjalah :o|o:

Z depilacijsko kremo je baje isti problem, se mi je potožil zadnjič frend, čist odsvetuje za ščetkanje zob, sicer se je trudil kako minutko baje, pol se mu je pa vseen zdel, da tequila ne more tok spremenit okusa :fiju:

*dotični je zoboderc po profesiji :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...