Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:O: x:Dx x:Dx a ma brke....če mu je slučaj kej okol ušlo x:Dx

tud če jih je mel, je verjetno zdej bolj tuga od dlake okoli ust....

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Cist hudo, clo frej sem do 1h al 2h. x8Dx Bila dobrodelna ze navsezgodaj, se odpovedala honorarju za eno reklamo.. pocitnice za otroke.. x:)x

:palec: :vio:

kaj je blo Boby???

a daj!!!!!!!!!!!!!! 40 minut sem porabila od trznice do doma.... taka guzva kot v petek ob 17h na celovski...

tam okol 20h, ko sem se dam vracala, blazota! :O: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o:

prezgodi shel spat...pa se nism naspal... :o|o: :o|o: :o|o:

bo treba kar tastar riten drzhat....ob 06 u postlo..pa ke do 16-ih... :vio:

pa she prehladu sm se...valda....k she zmeri u poletnih cotkah okol skachem :vio: x:)x

zdele pa kafe...pol pa na sestank xrolleyesx

pol mi pa modeli uletijo za jutri!!!

kajti jutri....hehe.....jutri pa konchno spet nekaj po mojem okusu:

Petek / 21.10. 2005 / 23.00

IntoSomethinG predstavlja: Pravljica iz 1000 in 1 Noči - Aril Brikha & njegovih 40 razbojnikov

~večer tehnoidnega minimala, Thousa in allstyle gruvov

Into room:

ARIL BRIKHA (Transmat / SWE)

Fedja (Intosomething / UK-Slo)

Dip.Roja (Intosomething)

Damir (Intosomething)

Rojter (Intosomething)

Vizualije:

Log (K4)

Deviant grooves:

Luke Warm (What Happened? London)

Info:

Nekoč za devetimi gorami in desetimi vodami se je rodil Aril Brikha, sin Perzijskega razbojnika Ali Babe. Njegov leteči tepih ga je pripeljal na Švedsko, od kjer se je odločil da bo mešal štrene svojim somišljenikom po celem svetu. Ko ga je opazil boter zloglasne preko-oceanske Detroitske tolpe Derek May, je bila njegova usoda zapečatena. Detroit in Transmat so postali Arilov drugi dom. Začel je pisati razbojniške himne in v kratkem roku je kot po naročilu spesnil Groove La Chord, Art of Vengance, On & On. Po tem, ko je pa postal njegov prvi sonet Departure in Time klasika širom sveta, se je dolgo pričakovano končno zgodilo...

Dobil je ukaz, da se nemudoma odpravi 21.10.2005 v K4. Potni nalog Ali Babe je zahteval da razsvetli vse lokalne pajdaše z pravljičnimi pridihi najnovejših zvokov Detroit tehna, elektra in housa. Njegova naloga po zahtevni Azijski turneji ne bo lahka ampak Aril, oborožen z svojo čarobno miško in srečnim prenosnikom bo s svojimi magičnimi uroki pripravljen na vse kar bi ga lahko doletelo v Ljubljanskem podzemlju!

Arilovi pajdaši bodo to noc še Fedja, Dip.Roja, Rojter, Damir & Vj Log in vsi ostali lokalno globalni gusarji. V drugi sobi bo pa celo noč brusil mačete Luke Warm (What Happened? London) – organizator najodmevnejših roparskih pohodov v zahodnjem Londonu ki bo nadaljeval tam kjer sta Hiedi & Magda Aprila zaključile!

Dress Code:Razbojniki & Perzijske Princese & Fazani.

.........................

tole bo tko pokal de nau res.....pa she dekoracija pa vse ostalo

..OM.. x:)x

in seveda vseh 777 x:Xx -ou tja dalech na notranjsko in en x:Xx nekomu.. x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kognrečulejšns :palec: x:Xx za domovanje. A je Kroki prišel s požegnano vodo škropit? Ker če ni, bom morala jaz uletet, saj veš, da ne bi kak :vragec: razsajal tm naokol. Radeče so mi vseen pr xsrcx

Pikica :palec: , bomo našpičl :irs: pa verjamem, da bi se Karoliju prilegel kako leto premora na Viktorjih al si bo moral pa kupit kmalu novo stanovanje za vse kipce, definitivno lepo od tebe, ker si se odločla pomagat mu in prihranit večje stroške.

Amiska :wOOt: sveta pomagavka, samo da si ok. Škoda za razstavo :sori:

Mana, dej že uno glino gor, pa nogo z ledom masirat, pa čimbolj v luft jo držat, pa mogoče ne bi blo slabo, če si jo poviješ z elastičnim povojem, če že tok okol noriš. (specializirala sem na zvinih gležnjev, levi 3x, desni 4x-od tega nazadnje 2 leti rehabilitacije)

Zdelele dobim obisk, imam vsak dan obiskovalce na programu, sem že k hiša cvetja skor postala. Včeraj šla po dolgem času malce ven in se imela fajn, sicer kratek čas ampak boljš to kot nič. Je imela sestra rd praznovanje in so ji frendice pripravile totalen show z izročanjem daril, so se ful potrudile z velik domišljije in smeha, sam jaz sem statirala zraven, kot limun :inocent: sm še neki čudna. A ti anestezija lahko spremeni osebnost :vragec: ? Me je zdaj začelo malce skrbet.

Lep dan vsem x:Xx

tole si pa tko fajn povzela, da ni kaj dodati :palec: xyesx

pa vidim, da imaš še zmeri hišo odprtih vrat... pol že ni tolk sprememb v tvoji osebnosti x;)x x:Xx

zjutri mi je uspelo s kremo za roke si zobe umit :O: :sick: močno odsvetujem.....še zdej mam okus po kremi v zjalah :o|o:

:O: :sick: x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

:O: x:Dx x:Dx a ma brke....če mu je slučaj kej okol ušlo x:Dx

Ma en tak nedefiniran puh se mi zdi xOOx kr neki....

x:Dx x:Dx x:Dx ...kakšen udarec za stroko, cosma.... x:Dx x;)x

ma to lahko rečemo tudi raziskovanje novih mej...nikol ne veš kaj bo dlesni res pasal, da se utrdi :frog:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

čestitke za novo domovanje. mimgrede, ali boš kej novoletnih čestitk imel? lani so ble krasne ( veš, jaz sem ki jih lani kupla 200),midva pa sva se enkrat pred novim letom srečala v 3M pri britofu v Litiji.

Letos ne. Na takšno stvar moraš biti pripravljen, jaz pa nisem bil niti lani (ogromno mi jih je ostalo, ker je zatajila neprofesionalna prodajalna mreža) niti letos. Morda drugo leto ruknem kaj ven, pa ne le za novo leto, ampak tudi za druge priložnosti.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kognrečulejšns :palec: x:Xx za domovanje. A je Kroki prišel s požegnano vodo škropit? Ker če ni, bom morala jaz uletet, saj veš, da ne bi kak :vragec: razsajal tm naokol. Radeče so mi vseen pr xsrcx

Kroki ni nič škropil. V bistvu je uletu, k je rabu neki kamnov in knjig. Prnesu mi je pa en flaškon češnjevca, k zgleda tok ql, d ga bom odpru res ob kaki posebni priložnosti.

lalala

Ne bom povedala kje, zaenkrat, k je vseen na forumu par ljudi, k me ne morjo in res ne rabm slabe energije in publicitete od njih.

Me še vseen zanima. Mi upaš prišepnt na OS? :inocent:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pikica čestitam...

Mana sem že včeraj bentila pa nisi očitno opazila - GLINA

Kako je svet pester, eni si določenega dela veselijo, drugi si želijo s prvim vlakom stran...

Selena hvala...sm si zapisala v moj blokc...prsežemmmmmm x!x x!x x!x xyesx sam trenutno sm tko zabasana (ura je 14.49 pa sm uspela pojest 4 mulino bianco piškote)...

Danes bom Matija prosula, da mi gre na pošto pa pol še u lekarno (sej kokr sm zasledila se u lekarni tudi dobi,,,ne?) in potem se bom zvečer z glino namazala (po 22 pridem domou)

In res res...prsežm, da res nism spregledalaaaaaa x^x x^x x^x sam sm tolk štorasta da delam izključno tiste relacije k so nujno potrebne.

Hvala z skrb!

________________________________________________________________________________

_________

Jaz pa mogoče vem kje pikica dela..

Mogoče x!x x!x x!x

Danes je bla na eni radijski postaji ena taka, k bi lohk bla ona x:o)x x:o)x :vragec: ...je zamudla

a si to ti?? x?x x?x

nič zdej pa šibam nalogo delat pa še prpraut se morm do konca za inštrukcijeEeEeEeEeEeEEEEEeeeee

sončkeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
Macek spet naskakuje mojo roko.. po moje si bom kar od tamalga keš sposodla, pa greva drug teden.. Al pa ze kar ta..

xsmx Mou mou.

Ah, drugače pa sem zamorjena danes in na momente mi gre kar na jok. :C: Pa ne povem, zakaj, bom v keri drugi temi to izrazila. Vsaj zanimivo predavanje mi je pomagalo, da sem malo pozabila vse skupaj in se fokusirala na to, kar študiram. Letos mamo par fajnih predmetov pri slovenščini in nič več old school profesorjev, razen ene. Ne maram, da uporabljajo na faksu neke srednješolske prijeme. :o|o: :madpro: Kmalu bom začela bralsko sezono. Za začetek sem si sposodila Zločin in kazen. Ker razne Antigone in Don Kihoti so zdaj zadnje, kar bi me pritegnilo. Pa kdaj pozneje.

Zame je tedna konec, ker je konec faksa za ta teden. Mogoče s pošte dobim SMS, da spet rabjo za delat. V bistvu moram it še ziher delat 2 dni ta mesec, da bom drug mesec mela za stroške. Ma, saj nimaš lepšega kot delo na pošti - vlagaš razne rutarje, o´glasne pošte, pa v kuverte programe od kazinojev za Italijančke ( :xx!: x:Dx x:px :inocent: ), ...

Pikica :palec:

dej no, eni bi te pa poslušal...jaz npr.

No sem še vedno v službi, od osmih zjutraj. Pozabljam stvari zadnje čase :o|o: ampak pametni pišejo in jaz vse pišem po novem. :vio:

Odkar sem v rednem delovnem razmeju mi ne uspe domov prej kot ob 17.30. Preguramo do januarja, potem bo pa pesmica x:Dx

Se veselim.

pogrešam forum...forum pa mene ne :inocent:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Jaz pa mogoče vem kje pikica dela..

Mogoče x!x x!x x!x

Danes je bla na eni radijski postaji ena taka, k bi lohk bla ona x:o)x x:o)x :vragec: ...je zamudla

a si to ti?? x?x x?x

Hvala vsem, še enkrat, vas je preveč, da bi vas naštevala, ampak sm bla vsazga komentarja vesela. Mana, ne to nism bla jst. Sej pravm, jst sm še na uvajanju. Včer blo prvič in bo bl poredko, k nas je kr neki, tko da 1x na tedn...tm nekje. Ko bom pa redno (itak, da bom! x;)x ), bom pa sporočila ta redn termin, da se me boste eni obvezno izognl, ostali pa firbce pasl. x:px x:Dx :palec:

Dons špricala faks, k sm bla tok utrujena in sm šla dam spat. Zdej sm že bolš, čez eno uro grem pa na sestank. Bo kr dolga. Zeh, zeh.

Pobož vsem, ki ste bolni, trpite bolečine, ste slabe volje, pa še lupčka za povrh, da bo bolj pomagalo. x:Xx Aja, pa vsem, ki se se po kratem predahu vrnil med nas...welcome! :palec:

x:Xx Aja, pa vsem, ki se se po kratem predahu vrnil med nas...welcome! :palec:

A to tud mene misliš :inocent:

ker bom ful heppiiiii če ja x:Dx

Aja pravkar izvedla nemogoče, rezervirala sobe v baje prepolnem hotelu...samo na pravo noto morš igrat in bit prijazen :palec: x:Dx

:eek:

sevada bodo, saj sem jih jaz rezervirala....jaz sem pa božji otrok in meni se vedno vse izide x^x :palec:

Pa nea se hecAt s tak resnih stvari x:Dx

Zame je tedna konec, ker je konec faksa za ta teden. Mogoče s pošte dobim SMS, da spet rabjo za delat. V bistvu moram it še ziher delat 2 dni ta mesec, da bom drug mesec mela za stroške. Ma, saj nimaš lepšega kot delo na pošti - vlagaš razne rutarje, o´glasne pošte, pa v kuverte programe od kazinojev za Italijančke ( :xx!: x:Dx x:px :inocent: ), ...

hmm, Mačona, mogoče delaš na pošti na Viču? Tam dela tudi lunatka Tanči, pa tud slovenščino študira x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Halo banda frdamanova, kako ste??:palec:

Danes sem prifluala iz Djerbe direktno na + 4 stopinje, jao!!! Pa to ni res, grem kar nazaj na +30.

Sem se odločila, da moram služit toliko denarja, da če bom hotla iti čez vikend na toplo, sem bom preprosto vsedla na avion in šla par urc od tu, pa potem nazaj. Tako to je moj novi cilj. x^x x8Dx

Drugače je bilo pa full dober, totalen relax, ok pustimo divjaka, ki nas je vozil z džipom po puščavi, pa gusarjev na ladiji, ki nam niso dali mira x;)x Peščene plaže, južno sredozemsko morje, lahen vetrič, odlična hrana, postrežba na nivoju, animatorji.

Ha, ha so imeli aerobiko in jaz kot ljubitelj gibanja vija tja in se je začelo. Gor je dal sproščujočo glasbo in se je pričelo, obračaj glavo v levo eeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa, ddddddddddddvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaa, ttttttttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jao tempo. xrolleyesx

Za penzijonerke, potem sem pa raje laufala na peščeni plaži ob morju ob soju lune. Huuuuudooo!!! Ah ja. xrolleyesx Romantika. xsrcx

Ja pa na novo sem se zatreskala. :inlove: V 5 mesečno bejbi kamelo. Kaki cortek, sva se muckali, joj kok je bila srčkana. xsrcx xsrcx

Jutri pa vesejlo na dejlo. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

Super Valkira, sam da je blo vse kul. Pa fajn tamalga imaš :)

Jaz sem pa danes 'mojga' tamalga do krvi opraskala x:o)x Neki smo se lovil in igral... Pol smo se pa zezal, da bom šla v zapor, pa da sem morilka x:o)x Ma sej sta tko luštna v bistvu, ju mam prav rada xsrcx

Zdajle si grem risat človeško telo in pisat zraven dele telesa v španščini.. smo zadnjič 3 strani besed vzeli.. Taki detajli, kot da bi medicino študirala xrolleyesx

Še jutri mal faksa, pa eno snemanje, pol pa viiikend :) Kako hitro mi je minil teden...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
hmm, Mačona, mogoče delaš na pošti na Viču? Tam dela tudi lunatka Tanči, pa tud slovenščino študira x;)x

Ja, tam delam. Meni se zdi, da so tam bolj di(v)jakinje kot pa študentke. Pa tko al tko se držim bolj zase tam, velikokrat mi prej mine čas, če molčim in se zatopim v delo. xzobkox

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...