Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 A dej no res? Delam na ekspeditu in to, kadar je. Hm, saj se niti ne moreve videti, če ti delaš pri časopisih, tam kjer stroji ropotajo (če delaš vsak dan, sklepam) Maybe pa se kaj vidive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 hihi...si me narobe razumela...samo pošto oddam tam vsak dan...knjigico podjetja, v katerem delam, prinesem...ne delam pa tam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Aja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Fensi... Nov forum... čist hudo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Preživela... ZAME fotr nama je auto zbou...samo, da je z njim vse ok, sm takoj domou laufala čim sm zvedlaavto totalka...ah ja..še dobro, da mamo bicikle pr hiš še jutri pol pa u soboto spanjeeeeeee.. jutri imam dopoldne še kilavo...4ure lektorskih vaj (ej Marsa kaj ene ikonce take k smeško bruha, pa se ne da ubost?...zdejle bi jo ful rabla )pol šibam dariu kupt...ah ja...dinarčki kr letijo k tole jesensko listje...letijo stran u daljne kraje sosedou drevo spet na naši strani liste zgubla...je vse rumen pred bajto (mislim, da bom pometala u soboto zjutri) inštrukcije sm ful dobro spelala...včasih sm pa res faca no jutri morm okol 6ih ustat, ker morm še nalogo nardit...pa tušnit se...zdejle grem sam še spavanac... ________________________________________________________________________________________ Valkira...sm ti rekla, da bo vse ok... nočko...jaz grem v pančaland Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jutr.....ustala, mal prčkam po plejsu, pa purple poslušam....zdej še bolj natih, čakam eno kulturno uro da lohk mal bol prbijem mi pašejo dons, mal bolj naspidirani.....pa kaki uriah heepi mi bojo tud sedli pol....fajn da je petek, vikend sm frej, mal zabušancije pa tko.... je prjavu včeri en tip da totalno pada na bejbe k golfa vozjo da sicer nima izoblikovanga tipa njemu všečne bejbe, sam da tiste k golfa vozjo so blazno seksi seveda sm modro molčala o svojem prevoznem sredstvu, sm rekla da vektro vozim.....se u bistvu nism zlagala, mama vektro res, sam js jo bol mal vozim svašta..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jutro lubčki moji.dons sem nadvse vesela, ker je mal bolše jutro kot včerej... sicer še zmer en kupček skrbi, kanček žalosti... ampak ful bolš... in to me pol še v bolšo voljo sprav k vidim da gre na bolš! najprej me je mau potrl k je petek... ampak .... en kup planov bo vse popravl pikec maš da se vidš z mano pa tinčko pogrešam že par dni... hmmmm u glavnem en krasen dan vsem skupaj xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 jutrooooo...jutro aiwek....sam da si bolš mana...kakšen dober pristop (še dobro, da mamo bicikle)valkira.....bravo za tamalga....sam ta tvoj je pa res taka faca..... včeraj hotla gledat umore na podeželju....zaspala.....in se zbudila ko je ura na radiu kazala 5.19.....totalna koma.....svašta....... mejte se.....na srečo danes petek..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 js tud dremala vmes sm pa enkrat na trenja prestavla in crknla skor od smeha kako motko je Slak usrau je bil en tip gost, Jazbec se je pisov.....pa tam debata težka in to, pa Slak uleti z izvajo:g.Svizec, dejte še vi komentirat crkneš....sej ga je popravu takoj, da ne, da JAZBEC KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Po enem tednu totalne ludnice spet malo tu. Včeraj končno oddali vse materiale v tiskarno, vmes še nekaj predavanj (včerajšnje zelo dobro, danes pripravljam še eno za jutri v MB) pa murje čisto druge problematike. Al bodo dali soglasje za plin na Lavrici al bomo rabil kurjavo po 50 L vsak drugi dan z bencinske še en mesec vozit in podobno, da ne govorimo o raznih sodnih zadevah pa eno zdravstveno (tavelika naša) pa ... pa ... pa še kaj. Utrujen. Kar fino spet malo surfat tod okoli Lep dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 včeraj hotla gledat umore na podeželju....zaspala.....in se zbudila ko je ura na radiu kazala 5.19.....totalna koma.....svašta............ ISTO (ne enako) kot jaz!!!!!med umori dol padla, zbudila ob pol sestih al mal prej (pa sla pospravit ajdovo kasho skuhano nepritaknjeno v hladilnik pa piskote s pulta, da ne uletijo kaksne mravlje). * Helou Izraz!!! WB! Ja, ti preboji so vedno ubitacni......ampak saj se bos kmal navadla. mal se hecam, ampak, saj bodo se kaksni zlo lepi dnevi najbrz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 marsa..... ...hih....kaj vse se dogaja....tale svet je čist zrolan! men se še zmer vrti....še slabše kot prej......ne štekam več nič..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Spala do zdej! Mi je dal 1. šefe zjutri frej, k je šel na lov. Fajn. Sm rabla ful spanc. Aiwk, v nedelo? Lohk greš pa dons z mano v kinota gledat Brata Grimm? Jutr grem v Kroejša. Juhu, petk je. Mal sm še zblojena. Jutro vsem, pa lep vikend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 u nedelo je maraton... pa morm it navijat, k bo mami laufala... sam sej nau ceu dan. lahk se pol dobiva jz se zaaa da se dobiva spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 svašta... mami laufa, hči pa sam navija... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 mami je en prsmuk mudelka totalna... jz služba, šola, in še druge obveznosti... mi ne znese 20km prelaufat še zram... ona pa u penziji... pa raztura... cele dneve joga, fitnesi, laufanje, kolesarjenje... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Šele zdele sm opazla, da ma majica prpet jezik na majci...pa nč ne pomaga, še vseen čveka 100 na uro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 mhm .. prste še zmer pridno uporabla auuuu... kva sm se zdele urezala... bemtiš dobr da sm u službi... grem flajštr sfehtat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Fensi... Nov forum... čist hudo... Jst sem (seveda) zadost velik bedak, da sem mislu, da sem po0 nesreči (spet) prtisnu na kakšen ukaz, da je forum tako čuden. lalala.com http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 tako čuden. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jst sem (seveda) zadost velik bedak, da sem mislu, da sem po0 nesreči (spet) prtisnu na kakšen ukaz, da je forum tako čuden. lalala.com Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 vceri ,kot skoraj vsak dan,sem sla v loto po srechko,kar tko iz navade.sploh nisem maniak na kesh al karkoli,sam tko rada kupujem srecke iz gushta....pa vzamem enga kuku-ja tanovega in kurc,spet brez dobitka,pa pravi prodajalka :jah,rajsh nich kokr pa prevech,ne najprej sploh nisem sla za tem kaj je rekla,pol pa mi ni slo to z glave,pa sem razmisljala,da je v bistvu rekla tocno to ,kar si ponavadi mislim,predno odprem srecko... in ponavadi zmeraj une prodajalke recejo kao vec srece prihodnjic al pa nardijo na faci nek izraz v stilu...kao skoda,bo pa drugic kej... prvic se mi pa zgodi ,da mi rece tko....hm....in jaz res tocno tko mislim,da rajsh nich kot pa nevemkolk milionov ker moj lajf pol ne bi vec imel smisla,ne bi se mi vec bilo treba truditi,zato bi tud velik spostovanja izginilo do dejanj,truda,ljudi...vsega okrog mene.....ponosno povem ,da sem srecna tako,kot cigan,ne potrbujem denarnega bogastva. prav bi mi prislo recimo stanovanje,da lahko mirneje zivim,ampak ostali luksuz ne...ne prevec... zato tudi lota ne igram ,ko gre nad 100 milionov ....bohnedej sej bi cist popizdil moj lajf...nekontrolirano....izgubilo bi ves ciganski sarm..pa ne ker bi tko hotela.... ...sem ziher ,da bi nekontrolirano kr zbezalo.... ....ne,hocem ostati cigancica in se naprej ljubiti svoj lajf brez kesha vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 cigančica js tud tko no ja....mogoč mal mičken mičken več.....da mi neb blo treba iz mesca v mesec za osnovne stvari pa stroške koperfilda se it.......sam tolk da moj drgač zakon lajf neb mel enga grenkega priokusa zarad keša brezveznega KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 vceri ,kot skoraj vsak dan,sem sla v loto po srechko,kar tko iz navade.sploh nisem maniak na kesh al karkoli,sam tko rada kupujem srecke iz gushta....pa vzamem enga kuku-ja tanovega in kurc,spet brez dobitka,pa pravi prodajalka :jah,rajsh nich kokr pa prevech,ne najprej sploh nisem sla za tem kaj je rekla,pol pa mi ni slo to z glave,pa sem razmisljala,da je v bistvu rekla tocno to ,kar si ponavadi mislim,predno odprem srecko... in ponavadi zmeraj une prodajalke recejo kao vec srece prihodnjic al pa nardijo na faci nek izraz v stilu...kao skoda,bo pa drugic kej... prvic se mi pa zgodi ,da mi rece tko....hm....in jaz res tocno tko mislim,da rajsh nich kot pa nevemkolk milionov ker moj lajf pol ne bi vec imel smisla,ne bi se mi vec bilo treba truditi,zato bi tud velik spostovanja izginilo do dejanj,truda,ljudi...vsega okrog mene.....ponosno povem ,da sem srecna tako,kot cigan,ne potrbujem denarnega bogastva. prav bi mi prislo recimo stanovanje,da lahko mirneje zivim,ampak ostali luksuz ne...ne prevec... zato tudi lota ne igram ,ko gre nad 100 milionov ....bohnedej sej bi cist popizdil moj lajf...nekontrolirano....izgubilo bi ves ciganski sarm..pa ne ker bi tko hotela.... ...sem ziher ,da bi nekontrolirano kr zbezalo.... ....ne,hocem ostati cigancica in se naprej ljubiti svoj lajf brez kesha no, ja, če bi kaj preveč zadela, kdo je pa rekel, da moraš ta denar obdržat zase...lahko ga bi dala komu, za katerega veš, da ga zelo potrebuje, sama pa bi še naprej ostala to, kar si. Sam zase vem, da bi rad komu pomagal z denarjem, ko bi ga imel preveč, vendar nisem prepričan, da bi se takrat, ko bi denar dobil v roke, sploh mogel ločiti od njega. Ne vem, kakšna psiha se me drži, hehe ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 uf, srečke, loterija, stran od tega! Ne bi rada omenjala, kdo, ampak nekdo v moji bližnji okolici sanjari samo še o tem, kako bo dobil milijone, pustil kurčevo službo, ... Ni fajn, čeprav bi tej osebi to zelo privoščila, ker v življenju ni imela ničesar, nič lepega, nič podarjenega, vse iz lastnih rok. Se mi je pa že zgodilo, da sem sanjala cifre, si zapomnila samo eno, ker so ostale bile nekako zamegljene in potem je v nedeljo res bila tale cifra med sedmimi izžrebanimi. Mogoče mi kdaj v sanjah uspe videti vseh sedem. Drugače pa sem danes fraj, kako fajn, končno malo diham. xrosex In naučila sem se skenirati in delati s fotkami - končno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts