cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 no, ja, če bi kaj preveč zadela, kdo je pa rekel, da moraš ta denar obdržat zase...lahko ga bi dala komu, za katerega veš, da ga zelo potrebuje, sama pa bi še naprej ostala to, kar si. Sam zase vem, da bi rad komu pomagal z denarjem, ko bi ga imel preveč, vendar nisem prepričan, da bi se takrat, ko bi denar dobil v roke, sploh mogel ločiti od njega. Ne vem, kakšna psiha se me drži, hehe to,itak da bi pomagala,sam jaka muda dat senkan dnar,ves....itak kot pride tud gre.ampak tud vem,da ce zdej dam nekomu ,ki rabi ,dam iz srca,z dusho tisti denar,ki je tud prisluzhen trdo,zato bolj cutim tisto pomaganje....ce bi ga pa dobila za shenk,bi ga dala ,pa ne bi cutila ,da sem sploh prispevala s svojo dusho.ce nekaj dam,hocem tud vzajemno(mogoce egoisticno)obcutit v srcku,da sem res pripomogla...ne znam glih razlozit...ce kdaj dobim slucajno kako sedmico,mam zhe prerachunano komu gre en del dnarja...ziher slepim za racunalnike v soli in to osebno bi sla na dom k tej osebi,da sem ziher ,da ni kak 'dobrodelni' RDECI KRIZH K V SVOJ ZEP RINE DOBRONAMERNO to je sam eden od mojih dobronamernih nacrtov,ker poznam par slepih ,ki zivijo ,da ne povem kako.....in kje vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Še oblečem se, pa pičitis v službo, pol na drinko, pol nečakinjo pogledat, pol pa v kino. Jutr pa kroejšaaaaaa...še mal študiram, če bi sploh šla...k po eni strani, če doma ostanem, mam cel dan mir pred tastarima dvema....damn, tough decision. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 u a si se že stuširala? pejd u kroejšo stara k ti bo prov fajn del. sej si rekla da une ful rada vidš. če rabš dan brez tastarih pa h men prid... boš mal mojo tastaro gledala... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 morgen... hihi.....dons pa petek mejchken delat....pa veeeeeeelik zhurat kwa mam jst fletno sluzhbo.... vi pa kr garejte...kurc vas gleda ..OM.. pa 777 -ou....ma sej je jasn kam tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pa 777 -ou....ma sej je jasn kam Ena izmed redkih lepih stvari dons Pošiljam 777 Svinsjkosvežih nazaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ena izmed redkih lepih stvari dons Pošiljam 777 Svinsjkosvežih nazaj mljask.... ..OM.. tole je pa prou svinjsko pasal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 spet same svinarije spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Hej!Dobila sem ponudbo za job Pa ne bo nic, se mi ne klapa urnik z vsemi predavanji. Ampak je fino dobit tako vprasanje Pa nasplosno mi se ni do tega. Najprej school...Sem sla v teh dveh dneh ze cez vse zapiske iz predavanj in vse stekam Ful se fajn pocutim Me caka se pospravljanje moje kopalnice ( nobenga ne pustim notri, da ne bi slucajno videli ) , pa fitnes, pa pol zvecer mogoce mal z Joj, pa ravno sem prebrala, da je umrl Dane Zajc Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 kakšna dva fina oglasa za delo sem zdaj videla: -sodelovanje pri nastanku dvojezičnega slovarja (kaj mi pomaga, če iščejo absolvente )- simultano prevajanje nemščine (nisem na prevajalski smeri in nimam izkušenj). Fuck, bo treba kaj ukrenitit v tej smeri. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 she en plac na gestlisti za zvecherkoga zanima? ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 morda mene? sam... pol morm dokoncno rect... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 morda mene? sam... pol morm dokoncno rect... bi blo zazheljeno... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Helou Spet imamo internet zdej tko fajn hitro dela . Jst pa po dolgem času en cel dan frej jeee ... spala sem do 12h..... sem rabila ta spanec ful...čist skoz mam neki, zdej to potem tisto skoz se neki dogaja. precej tud delam in celo hodim na faks zadnjič mi je bilo všeč eno predavanje... Dobila sem 5. knjigo Harrya in sevede skoz berem, vsako prosto minuto, pa nej bo ob 3h zjutraj, kadarkol... čist not padla... v predalu pa cel seznam študijske literature ... bo treba začet delat na tem, da ne bom do ne vem kdaj na faksu... Doma imamo enega fajnta iz Romunije na obisku. Tamau ima izmenjavo - nasl. leto gre on tja. Jutr jih jst peljem v Ljubljano - šoping pa to... v sredo sva šli s kolegico v šoping, pa ne vem, a sm jst enostavno tolk zbirčna al pa so res tko grozne cunje... Dobila pa sem eno jakno... Da o čevljih ne govorim... kriza... Zadnje čase sm nekak zlo dobre volje... tko vse se mi zdi ful dobr, najboljš... lajf,folk pa vse nasploh... kr ene take feelinge mam, sploh ne znam povedat... nič sploh me ne more spravt iz tega feelinga še preselit se moram na svoje, pa bo še boljš ... komej čakam... Kolk enih problemov, ko takole crkne računalnik - disk šel po gobe... s tem tud vse moje seminarske, eno pa nujno rabim jah, tko je Grem zdej še mal pobrskat po forumu, kaj vse se je novega nabralo zdej ko me ni bilo En krasen vikend vam vsem želim!!! Uživejte Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 marsa toolate babygesta polna mejte se...papa ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 bi blo zazheljeno... ... aha zdaj vidim ze novi post.OK, hvala ker si obvestil, da se ne ufuravam. Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Hehe, kaj se mi je dons zgodil na faksu pridem na predavanje ob ta pravi uri in v ta pravo predavalnico (sodeč po urniku na netu in urniku, napisanem na vratih predavalnice..) nekaj čudni ljudje sicer okol, ampak OK, saj res ne poznam vseh sosolcev.. Pa ženska profesorca, čeprav mam nekak v glavi, da bi moral tip to predavat Pa ja, sem se pač zmotila.. grem not, se usedem bolj zadaj nekje.. ženska še ene 5 minut nekaj brska tam po svojih papirjih.. pol pa odpre usta in... začne nemško govorit!! AAAa!!!! Nočna mora!! In pol nisem vedla, a naj ostanem not in se potuhnem in se delam, da mi je vse jasno (da me ne bo slučajno kaj vprašala, ko bom po 5 minutah zapustila predavanje.. in ženska potegne ven liste, kao bomo nekaj reševali... :OO!: Sem sam pograbla stvari in ven ušla In šla na kavo z bratcem, pa pol s frendico, pol pa še na drug konc Ljubljane frenda pogledat. In ne, nimam pojma kje mamo predavanje WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Tak..Definitivno bom slamnata vdova..najmanj pol leta....oz. še več.Definitivno sem dobila v službi nagradni naziv - Letalka(se selim iz enega del.mesta na drugega) nič še ne vem, ali mi naj bo tole všeč. Recimo da mi bo( kao..znam vse delat in take bedne reči)da ima starejša že spet dve neopravičeni ni skoraj nič novega..že neko športno napoved zbira(šus pri poslovanju)..mlajša same petice..misim......eh..osivela bom. In gube.....mater..čez noč..so leta prišla za mano. Se gledam v špegl(dobro da ni počioo) pismo...prave brazde...na faci.. In pes zaljubljen..je predvščerašnjim imel kar oring odnose...pa ju je starejša zmotila(zgrožena, ker sta se psa zalepila in nikak šla narazen..pa je hotela biti klic v sili..ni ratalo..) Sama sem doma..pms me daje..dedc na terenu že cel teden..skratka..ne vem kako bomo tole prenašala..bo se treba zaposliti dodatno.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Pa ženska profesorca, čeprav mam nekak v glavi, da bi moral tip to predavat Pa ja, sem se pač zmotila.. grem not, se usedem bolj zadaj nekje.. ženska še ene 5 minut nekaj brska tam po svojih papirjih.. pol pa odpre usta in... začne nemško govorit!! AAAa!!!! Nočna mora!!Me prav zanima, kera je bla. Ker ene so res zoprne, ki so me mele v prvem letniku. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Nimam pojma Sem ušla ven.. Ni nemščina ravno moja priljubljena stvar Pa itak ne vem kaj so tam not sploh počel sem šla pol gledat na naš oddelk, če je kakšno obvestilo o spremembi, itak da nič..Ma kr neki tale faks včasih... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Helou Spet imamo internet ..... fak za disk! Hehe, kaj se mi je dons zgodil na faksu pridem na predavanje ob ta pravi uri in v ta pravo predavalnico (sodeč po urniku na netu in urniku, napisanem na vratih predavalnice..) nekaj čudni ljudje sicer okol, ampak OK, saj res ne poznam vseh sosolcev.. Pa ženska profesorca, čeprav mam nekak v glavi, da bi moral tip to predavat Pa ja, sem se pač zmotila.. grem not, se usedem bolj zadaj nekje.. ženska še ene 5 minut nekaj brska tam po svojih papirjih.. pol pa odpre usta in... začne nemško govorit!! AAAa!!!! Nočna mora!! In pol nisem vedla, a naj ostanem not in se potuhnem in se delam, da mi je vse jasno (da me ne bo slučajno kaj vprašala, ko bom po 5 minutah zapustila predavanje.. in ženska potegne ven liste, kao bomo nekaj reševali... :OO!: Sem sam pograbla stvari in ven ušla kul. Tak..Definitivno bom slamnata vdova..najmanj pol leta....oz. še več.Definitivno sem dobila v službi nagradni naziv - Letalka(se selim iz enega del.mesta na drugega) nič še ne vem, ali mi naj bo tole všeč. Recimo da mi bo( kao..znam vse delat in take bedne reči)da ima starejša že spet dve neopravičeni ni skoraj nič novega..že neko športno napoved zbira(šus pri poslovanju)..mlajša same petice..misim......eh..osivela bom. In gube.....mater..čez noč..so leta prišla za mano. Se gledam v špegl(dobro da ni počioo) pismo...prave brazde...na faci.. In pes zaljubljen..je predvščerašnjim imel kar oring odnose...pa ju je starejša zmotila(zgrožena, ker sta se psa zalepila in nikak šla narazen..pa je hotela biti klic v sili..ni ratalo..) Sama sem doma..pms me daje..dedc na terenu že cel teden..skratka..ne vem kako bomo tole prenašala..bo se treba zaposliti dodatno..nat! to je tud ta mrk pa vse tole, da tko cutis, se tezje pol vse.Gube - morda si pa sam shujsala... pa ni tko strasno, vseen tud zginejo, ko se mal sp0ocijes pa tko.. pa eno bolj ornk obravnavo si bos privoscila, pa tud od znotraj - vec pij in vse. saj bo. ce bo pa panika, ti bom pa mal svoje kreme poslala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Saj res Marsa, iz česa pa izdeluješ svoje kreme? In kere pripomočke uporabljaš? Mene to tudi ful mika, na kozmetični mi je bilo dbestično pri vajah, ko smo izdelovali labele, depilacijske kreme, zeliščne obloge. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 heeeej!!! kaj se mi je prejle zgodil! nekak sem zgubila vse uhane, mdr tud enga z lapisom, ga nimam ze vec kot pol leta...vceraj sem VSE preiskala (ko sem se koncno odlocla, da konc, da ga bom pa nasla, ker je ziher kje tlele zadaj padel). nisem nasla.dons mi med pogovorm hoce crknit mobi, dam filat, se tam premakne zica.. in se pojavi moj uhan z lapisom. kar pojavil se je, no!!!!ne mroes verjet!!In zdaj mam spet oba, pac par!!! evo zdajle ga bom dala gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 In gube.....mater..čez noč..so leta prišla za mano. Se gledam v špegl(dobro da ni počioo) pismo...prave brazde...na faci..Sama sem doma..pms me daje..dedc na terenu že cel teden..skratka..ne vem kako bomo tole prenašala..bo se treba zaposliti dodatno..Nataly, kaj pa če bi trenutno si vzela čas zase (ko že imaš čas ) gube - se mi zdi,da sem se jaz tud postarala čez noč, pa temni kolobarji okorg oči imajo tudi svojo zgodbo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 nekaj za tolazbo...ko okol 30. zagledas prve gube... je nekak bolj... 'grozno'...a ni, kot tedaj sklepas, da se to kar... poglablja, da s takim tempom pol to gre.traja se desetletje/a , da se res kaj poglobi.skratka, ni tko, da ko mas pri 30. prvo, da mas pri 31. ze 3 in tako dalje.ne gre tko rapidno, skratka. ste le 10 let mlajse od mene, no al pa vsaj 8 al kaj tacga. tko da - trust me, I know what I'm saying. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts