Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bomo videli. Za hujšanje ne bi rekla..verjetno so tole skrbi..(kdo bi si mislil, da kao brezskrbno Nat tudi skrbi.. :vragec: )

Pa me je...

In teden mi je minil kot šus..non stop v akciji..pa služba...pa po sadje(šla obirat jabolka za ozimnico..ful ugodno tole..ko imam špar program vključen) pa kostanji nekaj..pa po gobe(ki ni duha in sluha o njih)..pa deca...in mačke in pes.......pa konec tedna.

Zvečer pa zaspim pred tv.(kot kakšna oma)

Bom pa res več pila(tule nekaj štrajkam...res spijem premalo vode..)

Sicer pa želim vsem lep vikend

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
uporabi digitalno sol za preprečevanje okužbe in izboljšanje imunskega sistema računalnika x;)x x:Dx

Sem jo že. sinu sem zarubil začasno njegov computer x:)x

bogi sinček x;)x

kolk je pa star sine?

če je v "pravih" letih utegneš najti kaj vročega na njegovem kompu (xxx) x:Dx

mal sm pokvarjen, pa nič ne de x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Kul večerček.. ful dober vinček, večerjica, mal šampanjčka, dobra družbica.. hehe, tak job bi jaz vsak dan x:)x x:o)x mal preveč pokadila, grem zdajle eno limonado si naredit, da mal C-vitamin nadomestim..

Pa še bratec je prišel zdajle na vročo čokolado..

ugasnem telefon zdajle in jutri spiiiiimmm, dokler se sama od sebe ne zbudim x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ijoj glavo mi bo raznesl.... preveč skadila včer... pa premal vode čez noč spila.... k prekajena šunka... :sick:

no 2 ure pa sm taprava... hmmmm .... sej u bistvu sem čist premal spala. šele zdej vidm kulk je ura... ma sej jz nism normalna x:Dx x:Dx x:Dx še tkrt k lahk spim... ga tkole serjem pokonc neki :OoO:

sej ni čudn da sem se zbudila... mt kruh peče x:px vse tooook diši.... joj... jo bo treba za ušesa :fool:

spet se mi je na bolš poslabšal

odfukan dan... vstal ob 6.00 ker nism mogu s5 zarad musklfibra-sm vceri malo pretiraval... in sem kar ob 6h pospravu sobo... ob 7h sem sel pa se avto posesat... kaj tazga pa se ne...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: kako trpljenje Samsone

x:px pa ne, da se staraš x:Dx x;)x

morgen evribadi....s soncem obsijano nebo, pa še sobota x:px

x^x kaj se sploh lahko še lepšega zgodi, je že zdaj prav kičasto....

:hepko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jest tut kr nism mogu spat...so ta stari tok hrupni na hodniku navsezgodi, k gresta zapravljat v Lj. Zunaj je pa tko lep dan...ma kdo kak predlog, kako ga izkoristit x;)x

Sicer pa res ne vem, kaj je z vami, a res ne znate lenarit, ves čas samo delate pa žurate x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jaz pa tudi prezgodaj vstala. Ponoči sem se privlekla okoli 4 30 iz Globala domov, ob 9h so me pa zbudili, je kamion pripeljal robo iz Grčije. xrolleyesx

Jao. Verjetno bo popoldanski počitek padel, razen če me ne bo že sedaj pobralo. Premalo spanja ni dobro za kožo. x^x

Kaj bom počela še ne vem, planiranje mi zadnje čase ne gre najbolje od rok, kar nekako sama nočem. Je pa kot vidim prekrasen sončen dan in že to je odlično.

Vsi se imejte krasno. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Jutro!!! xsrcx

Spat sem šla ob 4h, ni bil ne vem kakšen žur ampak tko fajn družba... zdej pa že vsa naspidirana, gremo v LJ v šoping - peljem tamauga pa frenda iz Romunije x:)x

Zvečer pa gremo baje v LJ na žur, sploh ne vem kam in kdaj...

En čudovit dan vam vsem želim!!!

LP Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Vsi ste nekaj zgodaj vstajali :eek: Hehe, jaz pa imela vse izklopljeno, rolete čist spuščene (ponavad jih mam na pol, da me sonček zbudi) in sem lepo spančkala do 11h x^x

Pol me je pa Tristan zbudl, ker se je hotel igrat. Prinese žogico na posteljo (trenutno elastika ni popularna) in vztraja, da mu jo mečem dol...

Nič prekajena, nič muckasta, je limonada s soljo včeraj pomagala zgleda.

Sonči je :) kaj bi, kaj bi....

''skensli vse skupaj'' hehe x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x:)x se mi ni dal razlagat, sem vedla, da boš štekala x:Xx

*čist moja fraza tole, mi je prav groza, ko se z babico pogovarjam, pa ne znam drugač tegale več povedat.. 'sem skenslala'.. in me pol gleda zabodeno.. x:o)x

loesje

Spet nazaj -

jp, glih pri tem je tko (skenslat, tko kot defolt - ni nekak besed pravih).

vis to mi je pa pri moji mt vsec... pa se bik je! :eek: ejjjj, ful steka... se hit vklopi (ma pa ful v dvojckih).

ja, ja, prec vse postekamo.. x;)x

men se je tud fajn zdel, ko sem vidla dons (to je mitja ustvarjal tule zvecer, medtem ko sem jaz gledala Se7en x:Ix).

*

Ste opazil ne, da sem uredila ful foruma cvekarije, osvezila par tem, jih ful popravila, zdruzila in podobno. x^x

Sem podrobno napisala v temi Informacije o temah na forumu.

Mitja pa pedencka LNF, zdaj trenutno koledar. :)

tamal pa je na nekem... hm, turnirju al cem... :)

je lep dan. :vio:

slabo sem spala ponoc, do kakih 5h vsaj nisem mogla zaspat. :|||

Gledala vsega boga po tv, cist nic pametnega, pa nic nimam za brat. :|||

Bla nekam zivcna zjutraj, no pol sem se pa lotila urejanja F, pa je fajn, da je sla nekam ta moja odvecna energy. :)

Lepo soboto zelim vsem! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Se vstala, umila, pojedla zajtrk, in pucala do zdaj (3 ure!!! :madpro: ) in mogla bi si zlikat cunje, pospravit in spucat sobo, ne vem, če bom vse danes. :o|o: Ne da se mi. :P

Spet bom ves dan sama. :o|o: Ne sme mi biti dolgčas. Saj berem Zločin in kazen, nekaj delam že za faks, ... :madpro: xbookx

Opazili, Marsa, opazili x:)x Pridna x;)x (tist mi je blo ful kjut, kar si enkrat vmes mela napisano tam v Informacijah, pa si pol brisala.. 'kok se je en to dorb spomnu'.. x:o)x )

Sem se povabla domov na kosilo, da mal Tristana ven spustim, na sončka. Da se mal zdivja, zverina x:o)x

Še v BTC skočim spotoma..

U, sej res, pa comp vzamem s sabo, da posnamem filmčke, yes! x^x

Mejte se *

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
Kar se mi zdi ful praktično na novem forumu je to, da če dvakrat zaporedoma koga citiraš in komentiraš ali objaviš dve fotki zaporedoma v isti temi, združi vse skupaj in je to mnogo bolj pregledno. Raste tale naš forum, raste. :palec: x:)x

:vragec:

morgen... :o|o: :o|o: :o|o:

no...temu se pa z lahko to reche "dober zhur".... x:o)x x8Dx x^x

smo ga zhgal do polosmih zjutri... :vio:

folka enih 8oo do 900..... :vragec: x:o)x x:px

3/4 pichk... x:px x:px x:px

muska mal dark sicer...ampak kjut... x:)x

dons sm pa frej... x:)x ...prask, prask, prask...kaj bom pa pocheu?

bemu...jah... xrolleyesx :inocent: ....hm....jah nch....zhurat bo treba it x:px x:o)x x:Dx

..OM.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona

Fuck, fuck fuck!!! :!!:

Prej me je tako razkuril, da sem kar mobitel zalučala v tla, zdaj pa je ekran zjeban, nič ne vidim, kaj mi hasni, če telefon dela kot je treba, če ne vidim ekrana? :o|o: Pa tako fajn mi služi že dve leti, baterijo polnim enkrat ali dvakrat na teden, pa nič mi ne crkava in to, edino ekran sem morala enkrat dat zamenjat- sem dala 10 čukov :eek: in zdaj no way, da dam še enkrat toliko. Potem raje kupim nov tulifon, sam je pa šit, ker mam že 3 anekse k pogodbi. Na mobitelovi strani sem sicer za študentske akcije zasledila, da lahko vzameš subvencioniram telefon, če nimaš aneksa 8/2005, se pravi pred nevemkerim datumom leta 05, jaz mam pa aneks 8/2003 - ker sem nazadnje podaljšala naročnino leta 2003, zdaj pa ne vem, ali je to isto sranje. Ker 30 čukov in več ne dam za jebeni mobi! :sniky: :mad2: Sem pa raje brez. Itak brezveze telefonarim in si nabijam stroške. :o|o: A me sploh kdo kliče kdaj? Ne! Jaz sem tisto budalo, ki vedno kliče in se sili! Nič več, ko jih j...!! :blackeye:

Guest mačona
jaz ne čvekarim po telefonu in nemaram telefonarjenja v splošnem, ampak rihtam zadeve, se trudim za druge - za to mam telefon - nič več. Za čvekanje mam pa forum. x^x x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...