aakhut 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Itak brezveze telefonarim in si nabijam stroške. A me sploh kdo kliče kdaj? Ne! Jaz sem tisto budalo, ki vedno kliče in se sili! Nič več, ko jih j...!! jaz ne čvekarim po telefonu in nemaram telefonarjenja v splošnem, ampak rihtam zadeve, se trudim za druge - za to mam telefon - nič več. Za čvekanje mam pa forum. ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 bemu so me iz tira vrgl-....torej nikoli ne hvali dneva pred nočjo, pridem na čist tak prjazn slavnostni obisk, vsa napedenana, z rojstnodnevnim darilom, fak , še dobro, da me je slaščičarka prepričala da nisn še s torto uletela....je rekla naj pridem raj zvečer, da se nau torta čist razlezla... no in potlej ...se odpeljemo nekam...tam pa štirje fletni jamarji pa gema 15-20 m pod zemljo madona sem rekla, se bom kr v jamarsko društvo vpisala....kr naenkrat postanejo vsi problemi s površja zemlje zero, nul nul,..... ves hepi ven prideš...pa kr naenkrat se svet pokaže v čist novi lepši luči...se ti oči čist v drugi percepciji odprejo.... smo bral to v literaturi, kako to pomaga k duhovnemu razvoju...sam se mi je zdelo , da je to ful tupo i glupo...da greš v temo , v jamo meditirat za kak teden, pa prideš k novi ven, s čist novim pogledom na lajf in ljudi okol sebe... zgleda , da sn tui klavstrofobična, pa tega do danes še vedla nisem.... vidla tui enga kjut netopirčka...je bil ko črni tulipan na steni...pravjo jamarji da so zarad insekticidov čist zdesetkani..... se spomnim iz otroštva so me peljali na Koroško pod Uršljo goro je neka jamica, ki je povezana z vrhom , takrat je blo tam netopirčkov nešteto... No danes pa en sam revež dol s stene visu no čakam , kaj še ma danes za dol padit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Hej Bili smo v šopingu v LJ! kupila ene hlače, eno jopco in en šal/ruta (zmer morm kakšen šal privlečt domov namesto recimo kakšnih štumfov)... Zdej bo pa treba še v napad na kakšno torbico, še kakšne hlače, čevlje (imam nagledane...)... še kakšen šal seveda... Čist sm zmatrana od šopinga... bom šla pomoje kr spat za kšno urco... oz. rajš Harrya brat Harry je zakon Potem pa pridem domov, hiša čist prazna, vse odprto, v dnevni pa tamau sameva (14 let) ves žalosten na kitaro igra - Ajda mene so pa kr pustil doma samga, vsi so nekam šli... tko de mu zdej družbo delam in poslušam k igra... je ves vesel... Bo treba narest seznam opravkov za nasl. teden, pospravit sobo, narest kakšno seminarsko... pa še delam jutr... kolk enih stvari... sm lihkar ugotovila, da mam letos vse ful pestro, skoz se neki dogaja... sej fajn Lepo se mejte še naprej! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz pa cist povozhena... :|||pocutim se kot bi en po men hodil... :|||in CIST NIC se mi ne da vec... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 te bom drugič v jamo s seboj peljala ful zdravi tud razpoloženje drž se , zdaj si rekonvalescent Marsa , mal počij ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 vau, Lia, no comment Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 no...no....lepoglede na to, de sm klele ochitno edini "izprashani" jamar....lohk ustanovimo LMF jamarsko drushtvo, nardimo techaj, pa lazmo po podzemlju lia u keri lukni ste pa bli? ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 te bom drugič v jamo s seboj peljala ful zdravi tud razpoloženje drž se , zdaj si rekonvalescent Marsa , mal počij tahnx saj natancno to pocnem, pa se to mi je muka. kar prekladam se, cim pa mal se bolj aktiviram, sem pa cist ded. :xx!: 1500x sem ze zazehala v parih urah...kava mi pa sam srce naspona. uh nic me ne vlece v kako jamo zdajle...pac pa bi mi sedel kaksen jacuzi al kaj tacga,. da bi v topli vodi lezala, pa da bi mehurcki me masiral. to bi pa blo! eh ja, kukuruz sanja svinjetino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 eh ja, kukuruz sanja svinjetino. american dream ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Marsa, al pa če bi mogoče forsirala zelieni čaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 mi nic ne disi, mi kar slino vzdiguje (ce se spomnim), je tak mal... zholchen....pasal bi mi leden donat (ki pa ga nimam), al pa limonada oz. agruminada, kar pa mam, sam sem prelena za nastimat, morda se lotim kasnej.pasal bi mi kaksen leden rdec sok, recimo borovnicev al pa ribezov... ne sladek....al pa ananasov. druzga mi pa nic ne pase.... :||| (jedla sem pa pico, pa sem cist sita se vedno) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Potem pa res ne vem, kaj še čakaš Mene je glava nekaj bolela in sem kar dve močni tableti vzela, ker se mi danes ne da ubadat z bolečino. Ni bil danes en lep prelep sončen jesenski dan? Pa toplooootaaaa V upanjiu na najboljši večer... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 ja to je to glih.... nimam energije... NIC se mi ne da, se limonade ne stisnit, a stekas.... najrajs bi bla kaca - legnes ides. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Saj štekam, ampak veš, brez muje se še čevelj ne obuje Bom nehala težit Lep večer vsem skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 1500x sem ze zazehala v parih urah...kava mi pa sam srce naspona.eh ja, kukuruz sanja svinjetino. pa ne mi rečti, da si štela to se meni dogaja na lektorskih vajah, potem pa me prfoksa kara, jaz pa dalje zeh zeh, če je pa dolgočasna prfoksa in ob taki uri mamo, ko bi jaz mela kosilo če drugače ne, se vrzi pod tuš in se polivaj, to tudi včasih hasni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Saj štekam, ampak veš, brez muje se še čevelj ne obuje Bom nehala težit Lep večer vsem skupaj mah kje, hvala za skrb, , sory za tezenje, nic mi ni prav, kaj ces mi pol, saj vem... Macona, to sem pretiravala, sem pa enkrat od KUD-a pes do Kodeljevega vso pot kolcala in ko sem enkrat vmes se odlocla, da bom zacela stet, sem jih mensezdi se 70 al kolk nastela. strasno... pa cist te izmuci.. kihnem pa itak NIKOL sam 1x. se sprozi nekaj in pol kiham, vcas tud vec kot 10x, najveckrat pa tam okol 4x do 6x. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 uf, kolcanja pa ne prenesem, raje 100 krat kihnem, kolcanja pa ne! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 a ne, jaz tud ne maram kolcanja, cist me izmuchi.saj kihanje me tud zmatra, sam je fajn, me se spuca recimo, je boljs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 glasno kihanje pa sploh pomeni dolgo življenje sam v bistvu ni dobro zadrževati kolcanja oz, nobenega refleksa, recimo pri zadrževanju zehanja pride do otrplosti in tresavice, pri zadrževanju kihanja celo do glavobola (iz Knige o ajurvedi). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 seveda, taki *orgazmi* razni. cist kul, se nabira, do viska, 'eksplozija'...superca. sam ne pa 12x, pol je pa ono, shtala (pol ma pa clowk ze mal dost ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 uh kaksno kislico sem si pa zdajle nastimala za pit... se sam limono cut, pa je blo ful grejpa, je vse na kislo potegnil...ampak drugac je pa fajn, tko osvezilno. uh kar faco mi je skup potegnil. tkole: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Sem prišla še malo sem pokukat in kaj vidim... Marsa se je zmigala in nardila pijačko Tralala zdaj pa res grem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 a nisem sokol no? (*jakamuda* ) mej se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 celo popoldne v BTCju preživela...vmes ene 5 živčnih fasala (1. premejhne joške, 2.predebele noge, 3.premejhna, 4.premal denarja, 5.premejhne joške in predebele noge) nič učenja danes...jutri bom gagala k raca žalostna Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 pa pejt drugič v H&M in boš sama sebe videla manekenko v tistih njihovih odličnih kabinah s super špegli - to ja trgovina, kamor greš brez odpora in strahu, da ne boš mogel potegnit zavese v celoti in te bo kdo videl. Al pa v New Yorkerju se spomnim, me je enkrat en tip gledal skozi vrata, ker se ne dajo do konca zapreti, pa še neprijazni so. In to, ko sem si slekla modrc. Sam je videl, da sem ga opazila in je potegnil črto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts