Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ajaaaaaaa...že 2 dni ful folka srečujem k jih že 100let nism vidla... dons sm clo biušega fanta vidla Matiji sploh povedala nism k je biu zraven... ah ja...se mi zdi, da spet mal začenjam živet...kar je fajn...pol po drugi strani je pa spet tko utrujajoče...pa skos se neki dilat sprot s problemi... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 (1. premejhne joške, 2.predebele noge, 3.premejhna, 4.premal denarja, 5.premejhne joške in predebele noge) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 celo popoldne v BTCju preživela...vmes ene 5 živčnih fasala (1. premejhne joške, 2.predebele noge, 3.premejhna, 4.premal denarja, 5.premejhne joške in predebele noge) kwas dobr napisala. tko se mi zdi itak vse babe dostkrat počutmo... no jz bi kšno točko za kej druzga zamenjala ampak drgač pa itak točn tko ja nč dons sm res ceu dan lenarla tko k se spodob... s posle na kauč, s kauča na poslo... vmes še kej na wc... in to je to... se mi zdi da sem sicer zjutri neki sonce vidla... sam sm pol itak naprej zaspala skratka krasn dan.... jutr bo pa bl akcija... bomo pa okol skakal sam bo tud to pasal po takmu dnevu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 (1. premejhne joške, 2.predebele noge, 3.premejhna, 4.premal denarja, 5.premejhne joške in predebele noge) uh, na srečo se strinjam samo s 1. in 4. točko, ostalo mi ne dela sivih las. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz pa sam s 4. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 srečnica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jst pa samo z 2. :xx!: Me še čaka nočna mora. Enkrat drug teden mislim it nakupovat. Me že tlači nočna mora, ker vem, da bom zamorjena. Hlače zame ne obstajajo. o bejbi...ti sploh ne veš kako te jaz štekam...matija sploh noče več z mano po kavbojke, ker ve da ga čaka cela drama... jaz čist nč čez stegna ne spravimueeeeeeeeeueeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 ma saj mam jaz tud s tem probleme. pol mi pa ena majca ful stoji dbest, super materialcek, CIST PRAV, dbest barva, skratka, wow!!!cena? 22 jurjev. majca s kratkimi rokavi! :|||recimo. vseh jeter tud ne mislim nosit... sam tezko tezko dam vec kot 20 cukov za majcko s kratkimi.sploh ce jih nimam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz pa sam s 4. blagor teb...sej ti prvoščm...sam seb pa tut Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Pri vsem naštetem bi spremenila samo premejhne - v prevelike Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 ej mana in macona (kao 'blagor men')..OD NASTETEGA...pac nimam premajhnih josk niti predebelih stegen. to pa nic ne pomeni. no mal ze. recimo lohk bi mela mal VEC riti... pa mal MANJ okol pasu... In taksno... drugac sem pa kar povprecna... med 36 do 40, odvisno od standardov. zadnjic sem probala jopico eno, nisem mogla verjet, xxl, pa cist prekratki rokavi... 36 mi skor nikol ni prav, ker mi je prekratko pol... 40 pa zna bit presiroko. mors najt svoje modele pa svoj brend, pa ne zarad brenda, pac pa zarad standarda tega...recimo sixty sem sam oblekla. ck. 28 al pa 29, gremo, skor probat nisem rabla. dolzina, vse. idealno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ja sam miss sixty je preklemano draga firma njihove kavbojke lohk jaz sam od daleč gledam...aja čez glžne jih še pravm ja...tm se pa počas konča :xx!: :xx!: :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 saj pravim, Mana, majo sam se spesl pise (sixty), sem lani ene hude vidla, zelene, pa so ble 30 jurjev.... tolk mi pa spet niso ble vsec, pa tud ne podpiram tehle oderuskih marzh, po mojem tud zato ni vec tolk tega, sam se mal pisev, ne vec celih kolekcij.ja, drago. jaz sem zdaj eno znamko 'odkrila' (pac, ene hlace so mi cist prav, v nulo, pa isto sam oblekla, frendica pa je vprasala, ce so sixty, ker ve da to furam in najbrz zato, ker so kot ulite) - Morgan. so bile pa tud drage (17.900).sam jaz kar skrbim za oblacila, sixty sem nosila skor 10 let. tud zato tolk shizim in sploh pomislim dat tolk za coto.se sam jezim, ce pocen kupujem. se kolena naredijo, frslusi se pokvarijo... razvlecejo se na riti, zdrajsajo prehitro... pa vse taksno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 meni pa pašejo kavbojke, ki zožajo boke (pa nimam preširokih, enostavno me to ful naredi višjo in postavno) in se ful zlijejo s postavo. Cifra ponavadi 38, 40 je že prevelko v riti in nogah, 36 premalo v pasu, čeprav mam pa tudi 36 elegantne hlače in iz streča. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 danes je bil eden najlepših dni v tem letu, ker sem se srečala z nekaj čudovitimi ljudmi iz tega foruma pravimi angelčki dan poln sonca, topline, smeha in vedrine ter pozitvne energije HKS VSEM mojin dragim lunatkom in nekaj iz drugih forumov krasni ste lahko nočko http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 povsod se neki lunatki srečujejo, Škorpijonke in tako, pa nič ne vem. In tortožerk ni bilo že od maja uradno, če se ne motim? Zdaj bi lahko počasi kaj bilo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 mystica, dalec od idealne, seveda.pac, ja, noge mam pa res cist okej. mam pa clo jaz predebele gleznje. aja saj res!!! hehe, neke meritve so in po njih imam pa tud jaz predebela stegna. tko da....ne smete sklepat po enih probanih hlacah, enemu modelu... ves kolk je razlicnega folka, postav. jaz sploh nimam tipicne slovenske, ker mi ni blo prav nikol, sem na polovicnih cifrah... tud pr cevljih, ceprav zdaj so se mal spremenile cifre, pa mam kar 39 (prej pa 38.5 recimo, glih tolk da ne mroem nosit mass pa dr. martens, ker je glih vmesna cifra.. no al pa mam pac jaz)... men so pa vsec te zhenske postave - boki pa mal stegna nabita... se mi zdi cist sexy. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 ki pa vidve nimata... al kaj? LOL al kaj? :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 man je pa všeč anoreksičen look...žal Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 trapast. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Raje sem taka kot sem, kot da bi imela anoreksičen look. Resno!ja normalno, haloo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 lepo se imej! * evo prejle sem nekje govorila, da nikol ne kihnem sam 1x. no zdajle sem 6x kihnila.cist odstekano. ker prav nikol sam enkrat, prav res, tko je pac.a ima to se kdo?ker folk 1x kihne in ciao. poonavad. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ti povem recept...kihni enkrat, nato pa si z prstom porini konico nosa navzgor, in te bo minilo...lahko pa to narediš, preden bi prvič kihnila, in tako to preprečiš ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ojoj kašna debata.... men se pa tok ne da obremenjevat s svojo postavo. pač sem bajsek. bomo začel spet mal laufat, da bo mal kondiciji pa kšna kilca dol... pa je. sploh se mi ne da niti kej preveč ubadat s tem. tud k grem u trgovino...pač kar dobim dobim. pa ne kupm kr neki. ampak tist kar mi je všeč. sem pa zihr.. za par štacunc, da bom zmer kej dobila. tko da je trenutno edina ovira dnarček... ampak tud tole se bo zdej izbolšal... če ne druzga je rojstni dan pred vrati spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tebi se niti ni treba ubadati, saj si taka sexy mačkica ne morem verjeti, ampak cimra mi je podarila par majčk - pa ful lepo ohranjene, ena je celo v glamuroznem looku , dve fajni črni bombaržni in ena rdeča za doma, tak model, ko najraje nosim. Pa je drugače ful škrta in to, danes mi je pa celo kostanj ponudila. Je bil ful dober. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts