Ruby72 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Pri nas pa ne piha , še manj suši :xx!: Kroki, spet super slikice Prvi Škorpijonski dan že 3 ure Kak super oktober Na misel mi pride tista lepa Šifrerjeva popevka:' Do takrat oktober, ni nil slab in ne dober, le v vetru zapisan čas...' Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Lia Kroki, na prvi so mi ful všeč barve, za drugo si pa našel pravi naslov no pa še en moj utrinek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 ko glih dajes fotke (sklepam, nisem kuknila), sem vceraj ob urejanju foruma nasla temo rakitna, kliknila na fotke in se v nobenem primeru, torej noben link ne odpre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ko glih dajes fotke (sklepam, nisem kuknila), sem vceraj ob urejanju foruma nasla temo rakitna, kliknila na fotke in se v nobenem primeru, torej noben link ne odpre.Vse, karkoli fotografiram; ali imam negative, pozitive (ce slikam na diase), ali pa RAW, ce slikam z digitalcem.Na varnem.Niso izbrisane, niti najmanj. Slike s foruma, pa sem sam umaknil (ne samo te, tudi tiste z drugih "LNParty-jev") po svoji presoji.Lahko razlozim zakaj, pa verjetno ni potrebno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Dober dan Vidm da je bila debata o šoping problemih... Pri meni je problem predvsem premalo denarja - trenutno... jaz povsod najdem kaj zase... včeraj recimo prve hlače ki sem jih zagrabila so šle z mano in jopca... ponavadi je problem v tem, da mi nič ni všeč... sploh čevlji so letos dokaj grozni... čeprav sem včeraj našla ene luštne škorenjce... naslednji mesec pridejo na vrsto Tko lep dan je, jst pa čez 2 ure že delam... sej bo fajn... drugače pa itak ob nedeljah nč pametnega ne počnem... Lepo nedeljo vam vsem želim!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 lahko bi me obvestil kot urednico, saj si posebej odprl temo prav s tem naslovom.nic narobe ne bi bilo tud ce bi o tem obvestil tud na forumu, saj nas je blo velik gor.torej lohk sklepam, da ce bi mel moznost, bi kot avtor preprosto izbrisal, meni nic tebi nic?tko kot je zdaj 'in'? :xx!: drugac pa, ja, sem hotla videt sebe nekje, ce me je ze nekje nekdo posebej objavil... zato sem recimo iskala fotke. pa tko mal, za spomin pa to, saj stekas.....mi je vsec, ce dobim nekaj tam, kjer sem mislila da bo... :||| eh ja... p.s. ja, saj mi je blo jasno, da ce se ne odprejo, da si jih sam umaknil, kajti sicer bi najbrz poskrbel, da bi linki delovali, kot navadno storis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 haj folk... ....kolk dobre fotke kroki in selene.... .......pa napisali ste tolk, da sem komaj prebrala....ne morem vsega komentirat....lia...na boljše dni.... včeraj en fantastičen dan...prav res....sploh ni kej za komentirat......vse se je poklopilo v nulo.....danes se mi pa nič ne da....kopalnica za spucat....pol pa likanje....navdih za tovrstna opravila =0.......navdih za kaj druzga=bi se našlo, če se potrudim..... ....grem mal pogledat, kaj je vse marsa preštimala in zrihtala na lnf..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 yeah!!! mami prelaufala. carica! modelka! sej sem se še jz čist zmatrala k sem jo na različnih koncih lovila pa slikala pa vodo dajala!!!! juhuhuhu!!! matr folka!! 8000!!! prov prime te da bi kr laufu jutr začnem... mogoče bom pa jz drug let tud na maratonu hehehe... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 3x si glavo našamponiram, pa se še nič noče penit.. OK, mam zgleda ful umazano, ne vem od kje sicer, gremo še enkrat... in še enkrat.. in pol končno pogledam na embalažo in ugotovim, da sem si že četrtič z balzamom lase oprala Že mal pospravla stanovanje, kruhka pečem, pa kosilo se spravljam kuhat.. si bova s Tristanom purana delila, mi je zadišalo meso nekaj.. Pol pa preberem do konca Pepito Jimenez, ful huda knjiga v bistvu, kljub temu, da je obvezna.. moram ugotovit, če obstaja prevod.. Sem tamalmu včeraj ene odlomke prevajala, sva umirala zraven Pa en filmček me čaka.. Pa mogoče še kaj TV prižgem; včeraj potem kar obvisela pred njo, do 3h zjutraj gledala en show na TVEspana.. (ampak je tale TV obupna stvar.. saj jo prižgem enkrat, dvakrat na mesec, ampak.. če se ne odločim že na začetku, da pač gledat ta in ta film al pa dokumentarc al karkol že, pol kar preklapljaš in mal to, mal ono.. pa mine pol dneva pred TV poneumljanje ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 men pa tud ono ni neljubo...men so pa vsec... okoliscine, ki mi se bolj dajo sebe. tko kot nocni cas pac... in podobno.recimo jaz tud dez maram... temo... in tko....res pa je, da rabmo sonce in svetlobo za funkcioniranje.ampak... pac tko je...eni majo rajs.... romanticne filme in komedije, drugi mamo pa rajs kriminalke in drame. maš prav, vsega moramo dobiti, da je slika popolnasonce in svetloba in barve, ne samo za funkcioniranje, to je tisti občasni nadstandard no, pa smo ze v škorpijonu se mi je kar zdelo, da bo nekaj takšnega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 no saj... je blo sam moje razmisljanje... eni pa majo rajs sonce, pomlad, poletje.jaz mam tud blazno rada zimo, recimo, pa se smucam ne (torej da bi blo zarad tega)... preprosto mi je svec to pravljicno vzdusje.zakaj pa mislite, da je tok pravljicarjev dobrih iz skandinavije? to je cist ena spesl atmosfera, kot ne bi bla resnicna. ceprav je pa fantasticno, prav res, ko je jeseni sonce, ki se ujame v tele pisane krosnje!!! cista fantastika. nekdo je rekel, mroda goethe, da kako lahko clovek gleda naravo in hkrati negira obstoj boga... (nekaj takega), ful se strinjam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 saj je vsak letni čas ok....drži in vsak ima svoj čar....ugotavljam, da sem imela včasih bistveno raje vse letne čase....odkar sem v službi jih pa nekako ne opazim več tako....škoda v bistvu....moj naravni ritem je ful drugačen od tega službovskega in mi gre pogosto križem. zgubim stik z naravo na nek način.....edino zima je izjema....za moj okus definitivno premrzla zadeva......pa mi je včasih tud všeč pogled na pravljično vzdušje..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 ma lej to no!!!!! a TKO bodo resval?????????????????Najprej vse zasvinjajo, zdaj bodo pa kar vse pobil!!!!!!Ejjjjjjj, masovno pobijajo perjad!!! pa ne no!ejjj! :xx!:za znort!mater jaz ne bi mogla bit kak tak aktivist, 100x na dan bi me kap zadela pa vsak dan bi dobila rano na zelodcu vsaj 5x. * odvihala se mi je nazaj kozha... :|||||zdravim pa zdravim... ne mroem met skoz flajstra gor.... pol pa avtomaticen gib naredim, pa konc. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 bedaki :xx!: :xx!: :xx!: upam, da do tega v Sloveniji ne bo prišlo... mater bi imeli veselje nekateri... ma ne moreš verjet... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ja, tudi zima ima svoj čar, sploh, ko/če dočakamo snegin so zvoki zadušeni in noči jasne (po možnosti zvezdnate )in kakšen dan, ko se prikrade do nas celo kakšen sončni žarekali ko sediš na toplem in opazuješ, kako zunaj naletava po drugi strani pa mraz :xx!: :xx!: občasni problemi s prevozompa zračenje, ko imam ful rada odprta oknapa preden se perilo posuši ... in še diši ne potem kot bi moralo :xx!: ampak ok ...prav pa ne maram megle in dežja in mrakobnosti in tiste sivine, sploh, če se vleče dalj časa ... kar novembra ponavadi se ... še dobro, da nisem gledala TVeboran je ta svet ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 no saj... je blo sam moje razmisljanje... eni pa majo rajs sonce, pomlad, poletje.jaz mam tud blazno rada zimo, recimo, pa se smucam ne (torej da bi blo zarad tega)... preprosto mi je svec to pravljicno vzdusje.zakaj pa mislite, da je tok pravljicarjev dobrih iz skandinavije? to je cist ena spesl atmosfera, kot ne bi bla resnicna. ceprav je pa fantasticno, prav res, ko je jeseni sonce, ki se ujame v tele pisane krosnje!!! cista fantastika.Kratek dan in dolga noč...nič elektrike, TV, NET-a , pa se "rodijo"pravljice, bajke, legende......in otroci Vsak letni čas mi "diši".Najbrž so to vonji pridobljeni v mladosti..in shranjeni v podzavesti... Ptičja gripa? 60 ljudi v Aziji je zaenkrat umrlo zaradi ptičje gripe......26.000 ljudi je letos umrlo zaradi vročinskega udara v Evropi, ki je posledica "svinjanja" našega planeta! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 evribadi thenks za prijazne misli.... neki konci in neki novi začetki..... umiranje , rojevanje nek nikoli zaključen krog.... neka otopelost, volan in km avtocest... zeleni vrhovi nizkih gora prepredeni s sončnimi barvami...vsa Štajerska v soncu in vetrčku... naj vzame zemlja, kar je njenega in nebo tistih nekaj gramov.... naj nasmeh malih ublaži bolečino tistih , ki so ostali... ni solz, ni objokovanja... neka odsotnost ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 kaj mas Lia? nisem porajtala.... vcer sem se nate spomnila, so nekaj kazal iz ene jame, sem rekla o glej tu je bla pa lia (mitji), parvim glej tamle je - me je debel pogledal. *a ne enja? men tud disi zrak vsakega letnega casa drugac. ja, spomini... saj to je z vonjem povezano, v bistvi. ja, tele masovke, to pa cist znorim... boge kure... tam v onih zabojih, cakajo na tole.....ojoj, kok mi je hudo za te zivali....tam se ven mecem v kaksni temi, mal nalasc, na vse konce skacem, resnica pa je, da mene BOLI, ko gledam kaj tacga.Ko sva sli s frendico v italijo, sva stali za tovornjakom s kravami, ki so skoz 5 centimetrske luknjice gobcke ven molele, hlastale za zrakom, zejne najbrz tud ble... ej, tak cmok v grlu, obe sva jokali.....tko da svaka cast vsem, ki se zavzemajo za zivali, sam zal mi 70 % nacinov ni vsec. :|||to je pa taka tema... tumach...tole res, kot da gre za plasticno maso...se ce bi tisoce LUTK, igrac, zazgal, unicil, bi se mi zdel skor grozno, kamoli z zivimi bitji tkole postopat - zarad nase pozresnosti. ohhhh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 naj vzame zemlja, kar je njenega in nebo tistih nekaj gramov.... naj nasmeh malih ublaži bolečino tistih , ki so ostali... ni solz, ni objokovanja... Lia V zadnjem času sem bila na pogrebih... ..zaradi tistih, ki so odšli ...zaradi onih, ki so ostali Pri nekaterih smo odšli v cerkev in poslušali mašo, pri drugih smo se ustavili "na piedestalu"in poslušali Šivala je deklica zvezdo......Po jezeru, bliz Triglava....... kaj mas Lia? nisem porajtala.... vcer sem se nate spomnila, so nekaj kazal iz ene jame, sem rekla o glej tu je bla pa lia (mitji), parvim glej tamle je - me je debel pogledal. *a ne enja? men tud disi zrak vsakega letnega casa drugac. ja, spomini... saj to je z vonjem povezano, v bistvi. ja, tele masovke, to pa cist znorim... boge kure... tam v onih zabojih, cakajo na tole.....ojoj, kok mi je hudo za te zivali....tam se ven mecem v kaksni temi, mal nalasc, na vse konce skacem, resnica pa je, da mene BOLI, ko gledam kaj tacga.Ko sva sli s frendico v italijo, sva stali za tovornjakom s kravami, ki so skoz 5 centimetrske luknjice gobcke ven molele, hlastale za zrakom, zejne najbrz tud ble... ej, tak cmok v grlu, obe sva jokali.....tko da svaka cast vsem, ki se zavzemajo za zivali, sam zal mi 70 % nacinov ni vsec. :|||to je pa taka tema... tumach...tole res, kot da gre za plasticno maso...se ce bi tisoce LUTK, igrac, zazgal, unicil, bi se mi zdel skor grozno, kamoli z zivimi bitji tkole postopat - zarad nase pozresnosti. ohhhh... Pa si videla, kako te živali pobijajo? Tlačijo jih ŽIVE v neke vreče.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 ne nisem, joj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 celo popoldne sem namenila temle butastim nalogam :xx!: :xx!: :xx!: veselema sm, ker je Matija prelaufal kar si je zadal sploh nism imela časa se pripravit na nov teden (ne vem ravno kako bi se mogla pripravit, ampak mi manka nedeljsko popoldne) jutri spet norišnica...ah ja...kr neki no Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ma lej to no!!!!! a TKO bodo resval?????????????????Najprej vse zasvinjajo, zdaj bodo pa kar vse pobil!!!!!!Ejjjjjjj, masovno pobijajo perjad!!! pa ne no!ejjj! :xx!:za znort!ja, kruto, vakuum v glavi in kamen namesto srca!! kaj če bi šli politike tako in mafijo in pedofile (malo za primerjavo! ) Ne znebim se občutka žalosti. Čudno vse skupaj. Kot da sem razdvojena. Potem še gledam, kaj se po svetu dogaja in ... Eh, danes sem popoldne šla ker spat, ker se bojim, da me napade depresija. Je že nekje blizu. :xx!: Poleg tega - sovražim jesen. To mokroto, nikjer sonca.ne, ne, depresija ne! kera je močnejša, ti ali ona? pa kaj, jaz tudi mrzim mokroto in sivino, ampak sanjarim celo zimo o poletju, se zaposlim, vsaj snega se veselim, včasih celo sonček posije, pa je prec bolje. bo že. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 joj, koncno spet da bo v nedeljo napoved ze gor... ( )ne boste je pa nic veseli... :xx!:(kot da sem kriva kaj , uboga revca ) sam se sonce v bistvu, pa jo fliknem gor. mater... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 joj, koncno spet da bo v nedeljo napoved ze gor... ( )ne boste je pa nic veseli... Hvala, za opozorilo...je sploh ne bomo brali (kar ne veš, ne boli) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 kar bo, temu se ne mroemo izogniti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts