Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Jst tud nom napovedi brala ta teden, če je tko bed. :o|o:

Bla pr sekici zdele, sm našo lepotičko spet mal pestvala...kok je cukr, ne morm se je nagledat...mislm, da sm na frišen zalublena. :2src: Če je pa tok lepa, pa nedolžna, pa una njena polna lička, kretnje, zvoki...joooooooooooj. Za pojest je. Vsi jo skos lupčkamo, pa gledamo in božamo...joj, bo ljubezni mela! Sej je porv tko, vsak otrokk si zasluži ljubezni in pozornosti na tone. :palec:

Mal me ušes in grlo bolita, ker sm šla z mokro glavo vn...mudil se je. Sej bom pocajtala...

Lia in Mystica xsrcx držta se.

x:Xx

Jutr pa spet delat. :xx!: No, pa hvala Bogu, vsaj delam lahko in zaslužim za to, kar rabim. :palec:

Lepo pančkite. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jst tud nom napovedi brala ta teden, če je tko bed. :o|o:

:vragec: ma zanalasc ti jo nastimam , da ti vsakic skoc v nos, ko odpres karkoly. :frog: x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no kwa se me je pa zdej lotl. x:((x čist sm zamašena, da sem se prov zbudila k ne morm dihat. gru me boli da mam tud komi usta zaprta xrolleyesx nism lih pr volji zbolt... :sniky: kaj čmo narest... grem gledat če je kšna limona kje... :ermm:
spet se mi je na bolš poslabšal

:vragec: ma zanalasc ti jo nastimam <kot admin, do daske izkoristim kompetence>, da ti vsakic skoc v nos, ko odpres karkoly. :frog: x:px x:Dx

Sej ne upaš. x:px x:Dx Bom vsem na forumu povedala, kaj si nardila...in to po osih! :vragec: x:Dx x;)x

aiwk, ti tud bolančkan...ne smeva se jim pustit! xsrcx :palec:

ma ja sej se nečem. sam tole zgleda pa že oreng nevarn... tok zamašena, da je joj. treba to spucat. grem vitaminčke iskat... mrrr frrrr... prou jezna... k se mi ne da zdej zbolt. sploh nikol. pa ne še zdej. čeprov bi glih zdej šlo xzobkox sm ugotovila, da LIH ta tedn nimam nč tazga... drug teden pa norišnca... tko da do takrat morm bit k rožca. xflowx

:inocent: tudi vam dogaja....

sem sprala s sebe vse kar je nepotrebnega v tem trenutku....

ljudje umirajo in se rojevajo vsak dan....so ujeti v prostoru in času, kakor krokijevi listi....

:inocent: nič ne morem storiti za tega, ki je odšel, ničesar za tega, ki je pravkar na poti na ta svet :palec:

x;)x nekaj pa lahko storim za Pikino nečakinjo....mičkena rab ljubezen in nego svoje mame, do tretjega meseca starosti otročička sploh ni dobro izpostavljati pogledom in dotikom drugih x^x ni razstavno blago, ki bi ga vsak lahko otipaval, ocenjeval,sproščal na njem svoje strasti....torej naj se botra izkaže in zaščiti dete pred nepotrebnim nadlegovanjem mimoidočih...v trenutkih , ko mama prosi za pomoč naj pomaga, pri opravkih, da bo mama bolj sproščena in bo imela več miru ....Veliko časa bo še , da se mala pokaže svetu, to bo čas ko ga bo lahko sama raziskovala xcivx še kako leto teta Pika in ti bo razturala omare x;)x

xcivx sploh pa ne s kakim prehladom al pa gripo okol dojenčka skakat.... xrolleyesx

Želim vam obilo sreče med vijuganjem po zvezdnih stezah, da bi dobro polagali ovinke in varno prispeli na cilj xsrcx

midnajtbluz. gud najt.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jutro.....ful je nekam presenetljivo toplo.....neb si mislu človk.......dons mi bo mogoč avto clo v prvo užgal xzobkox

sm brala liin post, pa se ful strinjam....kr lasje mi grejo pokonc k vidim kej tajga....kok razne tete pa babice pa sosede pa vse živo se slini tam okol enga dojenčka.....pa vsi ga neki cmokajo, pa vlačjo po rokah :sick: mislim da čeb js mela otroka bi ropotali grozno, če bi se kak tak našu........zmeri mam eno distanco do dojenčkov......ok se ga pogledaš, pa se raznežiš mal....pa ga mogoč na roke vzameš......sam na kraj pameti mi ne pade dab kušvala pa se slinla tam po njem xrolleyesx pa ni važn a je to en čist tuj al domač....mam sestrco 6 let staro pa bratca 4, tud pr njima sm se izogibala tega.....ne vem mim mi je pač :vio:

ne vem še točno al bi kej koristnega nardila al bi tu visela......sej do tedi k bom mogla pičit se bom že odločla :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

danes že 3. zapored eno uro prezgodaj na šihtu...ko ne gre drugač zarad prevoza...a mi kdo kak avto podari, pa še bencin, da mi plačuje? x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

S prvim septembrom letos sem si lajf naštelu tako, da mi ni treba n'kamr več na šiht hodt. Ta svoje delam doma. Zato ni nobene potrebe, da vstajam takole zgodaj, a - gle ti njega. Res se ne razumem ... Njabrž sm mal prfuknjen ...

lalala :vio:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

dobrodošel v klubu..... x:Dx ...... x;)x

jutroooooo.....pišuka, ni res, kaj vse se dogaja

živali..... :V: :C:

lia.... xrainbowx

aiwek..... xwitchx ....+c vitamin&co.... :palec:

pika pikica...mala je čukrček....pa še tako fajn teto ma.... x;)x

spet en siv oblačen pršeč dan.....se bo treba zaposlit tako in drugače....ker skrajna varianta si je nabavit cd z naslednjo vsebino: hej brigade, vstala primorska & co....ful dobra in poceni metoda za preganjanje melanholije in podobnih brezveznih stanj.....dogaja se 100/uro....sam nimam pojma, kaj....no, ja....sej mi ni treba vsega glih takoj vedet.....stvari se rojevajo, umirajo in tako v večnem krogu....

.....neverendingstori.press.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amisek tenksič x:Xx

se trudim in filam z vsemi žavbami. je kr ok... edin glavo mam celo zamašeno. :ill: sam da ni vročine pa je kul.

dobr da ta tedn nimam nobenih obveznosti še pol popoldne. sam spat.

Eh, sej slinm se pa res glih ne po njej...pa tok pameti pa tud mam, da ne bom bolana rinla k njej...boleče uho je blo posledica letanja z mokro glavo zuni, ni bil 3 dnevni nalezljiv prehlad. Sej vem, da ni fajn, da bi se vsi po njej plazil in jo mečkal. Jst ne silim vanjo, sestra mi jo sama da, ko ji paše, da gre ona medtem mlekca pripravit. Nč tazga se ne dogaja, da bi se tamali mešal, samo skrbi nas za njo in smo pač vsi okol nje in jo gledamo in govorimo ko eni bebci. :2src: Si pač ne morš pomagat. Pa s sestro mava tak dogovro, da če jo kaj moti, mi pove...in je zemri vesela, ko pridem, ker je rekla, da ful vidi, kok mam rada tamalo in ji to velik pomeni. xsrcx

Evo, sploh ne vem, zakaj sm se pršla ''brant'', k po enio strani : kva vas briga! :vragec: Ma ja, sej vem, da so dobro namerni nasveti, samo, če ne visiš, kaj se dogaja, ne po napisanih besdah raznežene tete sklepat, da skačemo vsi po njej, najetga mamo tipa, k skos našo slino dol z nje briše, da sploh tamala kej vid, vsi kašlamo vanjo, hiv pozitivni jo kopajo in se je dotikajo... xrolleyesx ne bomo pretiraval, a ne? :o|o:

Ma ja, mal me je razpizidil...pač, zajeban tedn, ne? Čeprov ne grem napovedi brat. Sm se odločila, da bo ta tedn krasn zame. Čeprov začel se je bl tko...glava boli, zjutri zaspala in zamudila službo, samo na srečo šefa ni blo, tko da ni blo panike. :switz: To se mi pa res nikol ne zgodi! Pozabla sm vklopt alarm, k je po defoltu vkloplen, pa sm ga v petk izklopla, k sm bla frej zjuti. Pa vroče ,i je k pr norcih. To se redko men zgodi.

Ajd, lep začetek tedna.

xsrcx

:o|o: te čist zastopim....kaj se pa vtikujem.....

xrolleyesx mrbit zato, kr sem tečka :vio:

:8): pa skoz neki žnurim x:o)x

xcivx sorči

xrolleyesx itak, da pojma nimam...

*

x8Dx drgač pa morgen evribadi, ni tako slabo, še smo živi, ostalo bo pa že kako....

zimske gume recimo...kje so že tiste za dvajset čukov?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: te čist zastopim....kaj se pa vtikujem.....

xrolleyesx mrbit zato, kr sem tečka :vio:

:8): pa skoz neki žnurim x:o)x

xcivx sorči

xrolleyesx itak, da pojma nimam...

Ma, sej sm jst tud bedno odreagirala, sam k res nč tazga ne delam...je ne dušim glih. Sej vem, da nisi nč slabga hotla. xsrcx

...si me spomnila na gume...naš vulkanizer ma zun plakat za 20% znižanje.....sam še nisem šla vprašat, kaj to pomeni....kakšna je končna cifra. pa bo treba prav kmal...ker zdej vozim z zimskimi, ki majo leten profil..... x^x

*

x8Dx drgač pa morgen evribadi, ni tako slabo, še smo živi, ostalo bo pa že kako....

xideax :onfire: .....sm vedu, bemu sunce, da sm vedu, da mora bit tud nekaj pzitivnega v tem kurčevem pondeljku x:o)x x:Dx Joj, kak sovražim take dneve k je dans, pa apatija pa tako, morm nujno neki všpičit al neki, k to čista zguba časa, bit v takem razpoloženju k sem..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:inocent: ma ja ...mene je hotu zadnjič nahecat naj 100 čukov prštimam, pol ste me pa tle zrajcal, da jih dobite za 20....

zdej se pa grickam xrolleyesx ker dobro vem kam bi naložila prihranek x:px x;)x

*

Pika pozab... x^x

pha, glih vcer sem hotla osvezit temo zimske pnevmatike, pa se mi je zdel nekak prezgody. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

e vidiš...ni tolk zgodej...pa sej 1 bo tik tak tle...pol smo pa gotovi!

mick, haj....hitro si kej zmisli...drgač ti bo škodlo.... x;)x

xideax :onfire: .....sm vedu, bemu sunce, da sm vedu, da mora bit tud nekaj pzitivnega v tem kurčevem pondeljku x:o)x x:Dx Joj, kak sovražim take dneve k je dans, pa apatija pa tako, morm nujno neki všpičit al neki, k to čista zguba časa, bit v takem razpoloženju k sem..... x^x

x8Dx sunce ti vidim....pa ti si ja sinonim za strelčevsko uživaški lajf...

če se ti nč ne dogaja, se pa kaj zlaži, bemu x:o)x

Strelčki ne lažemo..... xcivx x;)x x^x

Amis, se trudm, pa sm mal zasipan z delom, pa še bl apatičn postajam......Neki morm nujno všpičit, nuujnooooooooooo x:px x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jz mam že ceu let zimske. pravjo, da bojo še to zimo zdržale. kupla sm jih lan za 4 jurčke xokx ja takle mamo ne...

dons se mi zdi kt da je še zmeri ura 8. tak vreme zuni. :U:

počutje bo za zdržat. upam, da nav dežval k sm umbrelo duma puzabla :inocent:

v bistvu ni slo zato.... :|||

Lia ni mislila s 'tetami' Pikice sam nujno, tud ni mislila sam lupckanja.

povezala je na nekaj druzga, ampak saj ni vazno.

Picasso

sej smo štekali....poleg tega otroci zelo hitro pokažejo, če jim kdo ne paše....in zelo nazorno.

sama sem previdna in ne rinem vanje....v dojenčke sploh ne.....itak ti sami pokažejo, če si želijo tvoje družbe al pa. in če si je ne, se umaknem na varnostno razdaljo....jih je treba spoštovat....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...