Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>in pol se neki nad Ninom...

xrolleyesx

x:o)x  x;)x

mas prav... saj sem mal... popravila, sem bila prestroga res...

ja, itak je velik tega... in onega... povsod... xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:o)x v muzej x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Čer,

prespala sem prakticno cel dan :o|o: Vceraj je bila ocitno prehuda. No ja, dedek ma samo enkrat 70 let, pa tudi "tiste osebe" ne vidim ravno vsak dan, tako da se je ze splacalo :2src:

Zdaj sem pa gledala Austina Powersa x:o)x Kaksne filme to delajo x;)x

Mysti, grozno tole z staro mami :sori: Se dobro, da so prisli. Obvescaj, drzim pesti xcrossfingx xcrossfingx

Lih berem malo 24ur.com, ker sem dnevnik predremala...spet letalska? :O: "manjsa" sicer, ampak :V:

Lp

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Helou vsem..... :2src: x;)x

Sem malo predčasno kidnala s fešte :o|o: .....ker sem totalno uničena od celodnevnega športanja :palec: ....Pa narod okrog mene cel nalit......... :xx!:.....pa jutri še opravki :sori: .......ja, pa malo še moram vas pogledat...... xDDx

x;)x

p.s. ampak bil pa je cool dan :palec:

Smisel življenja je največja sreča

Današnji dan sem preživel v postelji, ter za PC-jem, praktično ceu dan doma ! x:o)x x^x

Jutri je nedelja...komaj čakam, dan za preživet v prirodi z eno posebno osebo...! xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

U, aja, jutr je pa srečanje treh dežel. Grem... :palec: če naudež.

Pa ful motoristov je blo zdej na Faakerseeju. In pol itak tle okol tud furajo...obup. Kr v štric, pa kr sred ceste se ustavjo. :eek:

Mal necarno včasih :V:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Dan za pozabit, a veče da se pamti....

:2src: neka dušica prihaja na ta svet, obiskala novopečena atija pa mamija....

Hm, vidim da se staram, kr naenkrat razumem , da so atiji dost bolj ranljivi, zaskrbljeni, kr ne vejo...kaj bi ta vmesni čas počeli.....zmedeni in prestrašeni. Ko bi vedeli, da je največ kar lahko storijo za svojega prihajajočega otroka, da ljubijo njegovo mamo xloveyx . Zaupanje , pozornost, nežnost, ščepec zaupanja vase, da bodo dobro opravili svojo nalogo.

xcivx sem morala takoj v akcijo in mu dat hitno pomoč, pa ne dihanja usta na usta x:o)x sam malo sem ga kostolomsko nalomila, revež doživel tak šok...da je rekel, da je čudežno boljš sam, da bi ga pr mir pustila. x:Dx

Mama pa čist v svojem svetu odsotna, zasanjana, ponosna x:)x in lepa na tak nebeško angelski način, en tak posebn sij umirjenosti.... ja to je takrat, ko čakaš prvega. Potlej ko pride drugi, nimaš cajta spljoh, kr komaj loviš lastni rep.

Zaključek je bil pa nartalepši...šla sem na vrh zmajeve črte , v dolini lučke in tisoč usod, tam na nebu pa se prižiga nova zvezdica. Novo življenje v ta svet, da se nasmeje, razjoče, da objame in stisne ,da vdihne in izdihne vso modrino neba , se povalja po travah sveta in mogoče nekega dne sred noči pozdravlja v tišini noči novo življenje

:flower: xsrcbumx xrainbowx xpartyx

Naj posveti malo svetlobe tudi v vaše sanje xpresentx kakor darilo z neba!

aftermidnight.blues :2src:

S solzo se bratim s svojim hrepenečim srcem, a z nasmehom izražam radost , ker obstajam.Hočem , da mi v globini duše ostane lakota po ljubezni in lepoti.Ko se spusti večer, cvet zvije svoje liste in zaspi objemajoč svoje hrepenenje.A ko se zasvita jutro, odpre svoja usta, da sprejme sončev poljub...(Kahlil Gibran)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hej x:)x

Ravnokar prišla domov... šla sem pa v petek zvečer, potem žur, pa direkt ob pol 4h zjutraj že naprej - v Gardaland smo šli - cela odprava nas je bila... x:)x res fajn, uživali smo 100/uro, kričali kot norci na vlakcih, totalno nas je prerukalo x8Dx x:o)x tko da se mi kar malo meša xDDx totalno lep dan je bil, 26 stopinj, sonce :palec: super, res... sem ugotovila, da sem še totalno otročja... x:)x spala sem pa na busu celo pot tja in nazaj :vio: pa še zmeraj zaspana, zmatrana...

Res dober vikend je bil tole, že v čet. se je tko dobro začelo... tak dober koncert je bil na izbruhovem bazenu, skakali smo kot nori, skoz... preveč tud spili sevede... x8Dx xDDx nikol nam več pila samo viskija brez vsega :xx!:

Od četrtka zvečer pa do zdejle je bil kot en dolg dan, skoz dogajanje, vsakih par ur pa malo spanja x:o)x :palec:

Zdej pa spat, počasi... x:)x upam da bom prespala čim več nedelje... :vio:

Lepo nedeljo vam vsem želim

Lahko noč x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ha, full dober sem se imela!! x^x Naplesala sem se skoraj do konca. xDDx Pa neki zelo razigrani in simpatični so bili danes :2src:

Frenda sem našuntala da gre z mano, čeprav ne hodi ven, pa mu je sedaj prišlo do taflona, pa sem ga peljala domov. x:o)x

Kok sem jaz dobra, samo odrekanje me je. x:Dx

No svaka mu čast, da je toliko zdržal. :palec:

Na Metelkovo ni hotel, preveč denarja. Potem sem ga peljala v najprej v Pločnik, pa pol Cutty Sark, pa As, pa Emonska, obstala sva pa v Backusu. x^x

No dobro jutro!! xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>

S solzo se bratim s svojim hrepenečim srcem, a z nasmehom izražam radost , ker obstajam.Hočem , da mi v globini duše ostane lakota po ljubezni in lepoti.Ko se spusti večer, cvet zvije svoje liste in zaspi objemajoč svoje hrepenenje.A ko se zasvita jutro, odpre svoja usta, da sprejme sončev poljub...(Kahlil Gibran)

:2src:

naj bitjece, ki je prišlo na svet uživa v drobnih malenkostih, naj mu bodo rojenice naklonjene xsrcx

dobro jutro, dober dan, jst pa mal muckast dan... včeraj sem se imela fino, ej moja tetkica je tam okrog mojega kozarca plesala, da pojma nimam... ampak čudo čudovišče - pogovarjali smo se o horoskopu, o luni, povezavi s starši :eek: nemorešverjameš... pa sem ugotovila da kar veliko vem, vsaj tko osnov... najbolj zanimivo pa gledam eno deklico, pa pravim sprosti se, pa me gleda pa pravi ne morem, nikoli.... zdejle pa gledam - luna v devici x;)x

joj pa še ena zoprnija zoprna se mi je naredila - sicer vesela, da sem prejela en klic, ampak na kakšen način so do številke prišli, tisto kar nekaj časa gradiš, se lahko v sekundi podre, bemu no - čeprav če se podre, potem ni vredno moje pozornosti ...

Helou evribadi! x:Xx :palec:

Ste zhurale vidim punce! :palec: x8Dx

(*jaz pa sem si vzela mal pavze od zhura)

Malcki, dojencki? x:Xx x:)x :vio:

Atiji?

Ko je moj foter tam na dolenjskem nekoc nekaj razlagal, ga je sosedova puncka (mal mlajsa od mene, ki sem bila stara kakih 7 let) nekaj casa gledala, pol pa rekla: 'mi mamo glih tacga ata.' xDDx x:px x:o)x

Dons smo povabljeni k 'tasci' na pico. jes, si jo ze nekaj cajta zelim (sam skoda ker mi je se zmeraj mal slabo)...

nikakor ne posusim cot. :o|o: kar nekaj mal dezuje skor vsak dan, pa dolg se susijo, ne stekam, a je skoz tolk vlage v zraku al sam sonce pac nima vec moci?

Lepo nedeljo vsem! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...