untitled 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Kot bi reku en moj frend: A si det al nisi det? napakaa si det al ja ali a si det al si det Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 napakaa si det al ja ali a si det al si det U, kr dva štajerca me v roku 2 min oblegata. Yeah...still got the touch! Sn det! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sanja svinja o kukuruz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 sanja svinja o kukuruz No, da še jest rtebe poprvam...sanja svinja KUKURUZ! A kukuruza nema. butl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 U, kr dva štajerca me v roku 2 min oblegata. Yeah...still got the touch! Sn det! ...tud trije ti nemo viška hodl, ne Nisi det! Lažov.......sn na lastne oke vido, da nisi, ne nakladaj! Pih, če pa si......pa si ziher gej! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 poprvam...kopiras! rpec porpav! :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 :xx!: :xx!: ma daj!!!!cist brez veze, eto!!!ce pazis al pa ne, tolk pa tolk dni pac.jaz pazim, z rokavicam pomivam posodo, halooo, ko me ful skomina!!!, kopala sem se v rokavicah! lol ..in ze skor in vse... ampak ne.. dva koraka naprej, 5 nazaj!!!dam flajstr dol, da ces na zraku pa to... naenkrat, se vedla nisem, pol kozhe stran visi odtaknjene!!! se slabs kot zandjic! ma daj brez veze!!!in zdaj mam spet butast flajster in ne sam da sem na zacetku, sem na minus dva. vsaj. :||| * drugac pa... ful ponosna na tamalega...ma nic nimam dela z njim... tolk je samostojen, car, v bistvu.dons je imel recimo sistematskega, so moral bit ze blazno zgodaj tam, v mestu, no in je ze ob 6:15 sel od doma... sam poskrbel... jaz ga se slisala nisem. za vse lepo sam poskrbi, brez schtraufenpachta... se clo potihem hodi, luc ugasne pa taksno, je se obziren zraven, res mega! to je pa res zlata vredn! ma NIC se mi ni treba ukvarjat z njegovo sholo in tem...usput pove, ko tule pisem, ko pride dam, da je matematko pisal 10 in da mu je manjkal 1/2 tocke, nakar jaz recem, da bo mel zdaj en mesec hauzaresta (zarad te manjkajoce polovice tocke ). in taksno...tako da sem res ponosna... zarad tega... in ne, ker je bil vcer na turnirju tretji (od 56ih al kolkih). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...ob priliki me boš mal poučila kak tako dete nardit..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Logično! Kakršna mati tak sin! p.s.(pa ne me okol ušes, to čist drži) Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 :OO!: Faaaakkk!!! Skor sem umrla zdajle..Kar naenkrat en glas, v angleščini, ful naglas.. in dojamem, da se je TV prižgala.. :OO!: :OO!: :OO!: in pol ugotovim, da daljinc leži na tleh in da mačk že dve uri žogico okol lovi in da je zgleda skočil direkt na taprav gumb in prižgal TV.. Ampak se še zmer tresem, no... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...tud trije ti nemo viška hodl, ne Nisi det! Lažov.......sn na lastne oke vido, da nisi, ne nakladaj! Pih, če pa si......pa si ziher gej! eh, zate se zmer plac najde! Ja, res je, zaprisežen gej sm. I love men! nea se vun meči Aja, sva rekla, da bova tih. Sorči, lubi bubi. Sm dobre vole neki ratala...kr tko...grem podd tuš, pa v mižale. nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kaj se to neki hvalite.... Blagor onom ko te imaaaaaaaaa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 jutrooooooooooooooo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 evo sm si čupuro oprala, pofrezala en čokolino z musliji, ruknla en kafe, zdej pa sam še fasado gor vržem in jo lohk mahnem pogumno v svet fajn sm dons (spet )..........u službi bo kul, je roba dons, pa dobave so nam povečal mal bo norija, sam mi kr paše.....mal bo treba za kak avtoček pogledat okol......me je kr groza, golfič je za popizdit......sam neki ruži pa sami čudni zvoki.....sam muzko si nabijem da ne čujem vsega......pa mal sm že sita da je treba kr naprej neki šraufat pa kontrolirat.......sm pa u dveh mescih nardila 12.000 km tak čudn da se mi ne razleti nekje.....je pa en let mlajš kt js KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ejla, todika...pa saj tvoj štirikolesnik si zasluži medaljo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 :xx!: :xx!: ma daj!!!!cist brez veze, eto!!!ce pazis al pa ne, tolk pa tolk dni pac.jaz pazim, z rokavicam pomivam posodo, halooo, ko me ful skomina!!!, kopala sem se v rokavicah! lol ..in ze skor in vse... ampak ne.. dva koraka naprej, 5 nazaj!!!dam flajstr dol, da ces na zraku pa to... naenkrat, se vedla nisem, pol kozhe stran visi odtaknjene!!! se slabs kot zandjic! ma daj brez veze!!!in zdaj mam spet butast flajster in ne sam da sem na zacetku, sem na minus dva. vsaj. :||| Se da z enim mal boljšim sanitetnim materialom po mojem tole mal ublažit . Sicer pa tečno, ja , pa itak ko te nekaj boli se 100 miokrat not butneš . Dons nič spešl v planu, razen bolečin v križu odkrižat se , sem se ga lotila z enim simbolčkom, je kar nabit gor, pa da vidmo kok cajta bodo še križi in težave z njim . Včeraj ste nekaj o darilih tule, Nataly pa Mickeni . Meni gre full na živce to, da je za rojstni dan treba nekaj dat . Jaz ko kaj vidim, že takoj vem, za koga je in potem ne čakam mio let, da pride že tist rojstni dan , ampak dam, ko se mi zazdi. In potem obdarovani je lahko presenečen. Kako pa boš za rojstni dan nad dejstvom da dobiš darilo iskreno presenečen . Tako da moj dragi levček ponavadi enkrat marca dobi darilo, če sem pozna pa maja . Še bolj butast mi je pa 01.11. . Ko so grobovi polni ikeban, najdražjih rož in potem se po možnosti vsa vesoljna žlahta nabije okol, po možnosti ne glede na temperature z novimi plašči . sem ravno prejšnji teden slišala eno pripombo, kako da ne pogrešamo nekoga, ker ne hodimo vsak dan na grob , jaz tu ne vidim kake povezave. Ko se spomnim, prižgem svećko doma - ne nagrobno in dostikrat me spremlja tako, v mislih, obiskovanje groba po urniku se mi zdi pa hlinjenje, vsaj zame če ne čutim tako. Uf sem užgala temo . Morgen vsem sicer Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Zabila sm se skor. Mater! Sm se skor usrala...do konca sm zažlajfala, da sm se sploh ustavla, milimeter za avtom...jebemti tako vožnjo...sej sploh ne vem, kdo bi bil krev...tehnično jz, k sm od zadi prletela, sam...grrrrrrr In fora je bla, da preden sm zjutri vstala, mi je neki v glavi skos sikal glede vožnje, avta, prometne...in sm si ful govorila, da bo vse kul,, da se varno vozim....no, sej je pomagal...jz in avtočk moj ostala cela. Sam eno mičkeno v šoku. Ne rabm v napoved it to prevert, ne marsa? Ampak se mi je odvalu velik kamen. Sicer pa ne vem, kje bom po ta novem parkirala doma, sm dobila listek, da oviram varno vožnjo na ulci, kjer parkiram...ja, sej je res. Če v ovink prletiš 100 na uro, pol te res oviram, jebemo! Kok so zoprni eni. Skratka, dan se je prekrasno začel. Zdej pa ma, da je prekrasen do konca. Ajd, upam, da je pr ostalih kej bolš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 ...ob priliki me boš mal poučila kak tako dete nardit..... ehh, sam filling je treba met... Logično! Kakršna mati tak sin! p.s.(pa ne me okol ušes, to čist drži)heh Silki, thanx da tko mislis, ampak a ves da moram mal vseen protestirat. ni tolk po men tlele, zal, jaz nisem tko vesten tip, to ma bolj po Mitji.. no saj jaz sem v OS tud bla kul in vse, sam se mi zdi, da nisem nikol bla tolk vestna.kakrsna mat - to je pa pr popizdljivosti - to ma pa po men. :OO!: Faaaakkk!!! Skor sem umrla zdajle..Kar naenkrat en glas, v angleščini, ful naglas.. in dojamem, da se je TV prižgala.. :OO!: :OO!: :OO!: in pol ugotovim, da daljinc leži na tleh in da mačk že dve uri žogico okol lovi in da je zgleda skočil direkt na taprav gumb in prižgal TV... x:Dxa ves kako je mimi synt igrala!!!! pa debel zraven gledala, vklopila programe, ki jih jaz nikol nisem znala najdt, tko da so playbeki sibal pa vse!! noro s temi macki! hee, prava devička heh... luno ma v biku, je pa res, da ma jupiter v devici v veliki 4. hisi. mal bo treba za kak avtoček pogledat okol......ma saj dobis svasta, kar ces, najdes tud kaj super, midva mava zmer ful sreco s starimi avti. Se da z enim mal boljšim sanitetnim materialom po mojem tole mal ublažit . Sicer pa tečno, ja , pa itak ko te nekaj boli se 100 miokrat not butneš .hvala za prijaznost - saj me sploh nic vec ne boli, sam tko je na 'V', da se tale konica v-ja, nazaj odviha, pa jovo na novo. :|||ja, darila... :||| Zabila sm se skor.se dobr da se nisi! ja, te zelene zdaj, cela frka se vecja....a ves da ne vem ce sem napisala, hotla sem, sam se mi zdi da morda sploh nisem......ja, zdaj bodo pocasnele se bolj na bremzo pritiskale, cist neartikuliran, pa se komot zgodi, da se prileti komu v tazadno, se dobr da si mela ocitno dost varnostne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 se dobr da se nisi! ja, te zelene zdaj, cela frka se vecja....a ves da ne vem ce sem napisala, hotla sem, sam se mi zdi da morda sploh nisem......ja, zdaj bodo pocasnele se bolj na bremzo pritiskale, cist neartikuliran, pa se komot zgodi, da se prileti komu v tazadno, se dobr da si mela ocitno dost varnostne. Mah sploh ni blo zarad samoforja...gužva na obvoznici, pa folk zadn cajt bremza, pol pa štala rata. Sm šla sam pokukat tole konj. luna saturn... :xx!: pol sm pa luno v levu, pa sm bla prec bolš vole. Se bom kr na to zanašala, sploh, k mam oranžn pulover gor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 ... luna saturn... :xx!: pol sm pa luno v levu, pa sm bla prec bolš vole. mors pazt da se nous s kaksno avtoritativno osebo kaj sklala al pa kaj tacga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 drugac pa... ful ponosna na tamalega...ma nic nimam dela z njim... tolk je samostojen, car, v bistvu.dons je imel recimo sistematskega, so moral bit ze blazno zgodaj tam, v mestu, no in je ze ob 6:15 sel od doma... sam poskrbel... jaz ga se slisala nisem. za vse lepo sam poskrbi, brez schtraufenpachta... se clo potihem hodi, luc ugasne pa taksno, je se obziren zraven, res mega! to je pa res zlata vredn! ma NIC se mi ni treba ukvarjat z njegovo sholo in tem...taka sem bila jaz in sem še - tiha kot miška in samostojna sem bila, ni me bilo treba preganjati zaradi učenja. pa tega ne cenita moja starša, ampak fant. no ja, vsaj nekdo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 saj morda tud starsa macona... saj ves, zahtevam starsev je tezko ustreci, nenazadnje nas skoz vidijo kot otroka - kar zanje pac tud smo, skoz. mene tud niso hvalil.da bi o men moja mat rekla da sem vestna!!!! haha. je pa bil najvecji kompliment, ko je 1x gledala eno mojo sliko od blizu in v bistvu obcudujoce rekla: 'kok si natancna' - no nisem mogla verjet da to pravi. mene niso nikol hvalil al pa o men drugim lepo govoril, da ces kolk ponosni so name - skoz je blo bolj govora o tem, da nic dovolj dobro ne naredim, za mano sta hodili pa s prstom kazali, kaj se ni spedenano....kok sta mi sli na zivce!pa nobenih pohval nikol!!! mah... pac, tko je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ja, ampak jaz mam probleme s tem, da se moram dokazovati pred drugimi, mogoče celo nepomembnimi in nepoznanimi ljudmi, in nič, kar naredim, zame nima veljave, če me drugi ne povzdigajo v oblake. pa še potem si mislim, kako je bilo itak lahko, da nisem nič posebnega, to uspe vsakomur. :xx!: po drugi strani pa me tak boli, če sem zagnana, če mam aspiracije ali ne, nekak vedno prevlada želja po udobju. po najmanjši liniji odpora. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 če bi jst danes znala držat jezik za zobmi.... jebelacesta no, prava sitnoba sem :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 uuups, spet sem se spozabila, na faks se mi mudi. bye bye! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts