Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Eh. :xx!: Ful čudn se počutm. Kr neki sm žalostna, brez posebnega razloga. Neki pogrešam na trenutke, pa jezna sm na trenutke, pa jezna sm, k sm tok jezna. Eh. :xx!: Brezveze. No, samomorilskih misli glih nimam, sam najraj bi šla ležat in neb sploh vstala. Zakaj je zmeri tko? Zakaj? Eh. Spet preveč iskrena. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Eh. :xx!: Ful čudn se počutm. Kr neki sm žalostna, brez posebnega razloga. Neki pogrešam na trenutke, pa jezna sm na trenutke, pa jezna sm, k sm tok jezna. Eh. :xx!: Brezveze. No, samomorilskih misli glih nimam, sam najraj bi šla ležat in neb sploh vstala. Zakaj je zmeri tko? Zakaj? Eh. Spet preveč iskrena. :xx!:evo, jaz mam glih take občutke kot ti. nč nism fajn dones. http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Spet preveč iskrena. :xx!:mal nasprotujoce razmisljas - ne mors bit prevec iskren - al si al pa nisi.drugo pa je, kaj vse govoris pa meces ven, to pa se strinjam... vendar ni vsako govorjenje (o sebi) iskrenost. tud ni vsako povedano mnenje, ki si ga kao upamo povedat, iskrenost.ce nekdo rece, oh spet sem bil prevec iskren, to cele zgodbe zadaj nosi - pomeni da se clovek ma za nekaksno zrtev... s tem ne more zrasti... pa se - itak se nase jezi - to je pa brez veze.ce pa vseen hoces bit iskrena, ne glede na nic, pa ne smes reci, prevec sem bla. lohk sam si. ce je necesa prevec, pomeni da ni bilo potrebno v taksni meri - torej namest da se jezis za nazaj, rajsi glej, da se bo to v prihodnosti cimmanjkrat ponavljalo.s svojimi dejanji, besedami, vedno nekaj sprozimo...... tako je boljs srednje kot prevec, ker dobimo morda tud nazaj pol 'prevec'. in ce si pa tudi bila prevec iskrena - si pa pac bila. a bo koga konc zato?vse je isto - razen da se ti zdaj razburjas, in ker sploh se, se bos morda se kdaj.....je boljs drugac gledat. drugac pa vidim, da si vseen prebrala napoved, ko omenjas tamle tiste misli. to je depresija, ki se pri vsakem zdravem cloveku pojavlja dnevno... vendar poglabljanje teh stanj, negovanje, pa vodi v depresijo, kot si pod tem pojmom predstavljamo. torej to je vse cist normalno, ko smo custveni, smo bolj cujeci, ko pa smo bolj cujeci, pa smo bolj v sebi, bolj smo mi sami.to je cist ok... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 morgen.... najprej kavica...pa mal LNF-ja...pol pa juhuhu aja pa sestank umes...za v PETEK (k bo neki za marso pa she koga)....AUDIODEVELISH (goatrance) zvecher pa mal sproshchanja...savna, pa bazen...pa prou fletnoi se men tale lajf porihtal ..zlomk...tralalapa seveda 666+111 -ou....tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Nekam nenavaden dnevni red, moram priznat, ja. 777 svinjskih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Še bolj butast mi je pa 01.11. . Ko so grobovi polni ikeban, najdražjih rož in potem se po možnosti vsa vesoljna žlahta nabije okol, po možnosti ne glede na temperature z novimi plašči . Še najboljše je na ta dan imeti rd , tako se z dobrim izgovorom izogneš španciranju po grobovih in bednemu ogledu sveže in 'na trdo' zalimanih trajnih vodnih ondulacij, drugorazrednih pelcev, slabo ukrojenih plaščev fuksija barve, da o plastičnih čevljih za kakšno knjigo od Dostojevskega debelo plastjo blata- niti ne zgubljam besed ! V alternativi se odseliš v kakšno pravoslavno zemljo. Tamkaj nimajo takega praznika, in je 1. november povsem -delovni dan .Namreč, ko se jim zgodi mrtvec, imajo okoli tega toliko dela, siromak dlje časa nima pravice, da počiva v miru , več kot 40 traja, da je pokojnik DEFINITIVNO pokopan . Če je bil nesrečnik oz. njegovi pogrebci religiozni to v praktičnem jeziku pomeni, da za istega mrtvega kar trikrat v službi zaprosijo za 'prost popoldan zaradi pogreba' :xx!: Ergo: da bi še kak praznik imeli na to temo, bi bilo resnično pretiravanje s smrtjo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Men je mehiška varianta 1. novembra všeč... In rural Mexico, people visit the cemetery where their loved ones are buried. They decorate gravesites with marigold flowers and candles. They bring toys for dead children and bottles of tequila to adults. They sit on picnic blankets next to gravesites and eat the favorite food of their loved ones. Dia de los muertos Dručag pa, Ruby72, tale tvoj opis... Res pa ne bom spet razlagala, ker vsako leto isto... V glavnem, me čakajo danes ene kul gledališke delavnice, povezava z vzgojo Mal faks skenslala za ta teden, ampak se bom tule tud ful naučila.. prioritete pač Pa muchos boljše volje, kot včeraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 jz mam enga v femili k ma na pruga rd... je super k greva nazdravt dons sploh nism še nč jedla... nimam niti mal apetita. očitno se hoče telo spucat mogoče se doma posilm z mal juhce... pol pa pod kovtrčk spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 aja pa sestank umes...za v PETEK (k bo neki za marso pa she koga)....AUDIODEVELISH (goatrance) hej, thanx, ja vem, me je M. klicala ze in obvestila. sam se zna zgodit da gremo v kostanjevico (no lohk pa tud da sele v soboto, kar bi blo dbest, ze mal pogresam zur, sam se vedno nisem cist zdrava :|).sem najprej debel pogledala, ker sem mislila, da je Boby tole napisal, ko je bil zgoraj njegov komentar... Še najboljše je na ta dan imeti rd , tako se z dobrim izgovorom izogneš španciranju po grobovih in bednemu ogledu sveže in 'na trdo' zalimanih trajnih vodnih ondulacij, drugorazrednih pelcev, slabo ukrojenih plaščev fuksija barve, da o plastičnih čevljih za kakšno knjigo od Dostojevskega debelo plastjo blata- niti ne zgubljam besed !V alternativi se odseliš v kakšno pravoslavno zemljo. Tamkaj nimajo takega praznika, in je 1. november povsem -delovni dan .Namreč, ko se jim zgodi mrtvec, imajo okoli tega toliko dela, siromak dlje časa nima pravice, da počiva v miru , več kot 40 traja, da je pokojnik DEFINITIVNO pokopan . Če je bil nesrečnik oz. njegovi pogrebci religiozni to v praktičnem jeziku pomeni, da za istega mrtvega kar trikrat v službi zaprosijo za 'prost popoldan zaradi pogreba' :xx!: Ergo: da bi še kak praznik imeli na to temo, bi bilo resnično pretiravanje s smrtjo. ja, teb, sam oni te pa kolnejo, ko ti se roz ne morjo kupit. a takle majo pravoslavci (no vis saj to bi lohk jaz vedla ne! ja pajade ) Pa muchos boljše volje, kot včeraj jaz pa pribl. isto. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 No učer sva e mela pol kr fino, samo škoda, da Matija vsakič ko ima 5min prostga cajta začne najin odnos analizirat u nulo :xx!: restavracija se imenuje Aska in volka in je ful dobra taka bosanska restavracija...če ne drugega pejte vsaj ambient pogledat (to je mene ful pritegnilo) imajo tko kr mize na stropu hrana tut ql,,,sam sm preveč mesa pojedla pa se danes vlečem k smrku okol :xx!: ...pa definitivno preveč vina spila... :xx!: zjutri sm se komi iz postelje spravila, na bajk pa na fax...sploh nimam pojma ka mi to delamo tm na lektorskih vajah pol sm na faxu spet ful folka srečala...še eno poljakinjo katere fant je biu Matijev ql prjatu, pol sta pa ne vem neki se nista več poštekala...jo je blo fajn vidt...pa bejbi zdej že res dobro slovensko govori pol sm še par folka srečala...cela kolobocija okol gradiva...sploh ne vem kaj rabim od gradiva zdejle mam nalogo za nardit, pol pa na fax nazaj pol pa direkt na tečaj šibam x!x spet en D-day...ma se bom počas že navadla.... sončkeeeeeee petekkkkkkkkk...jupiiiiiiiiiiiiii Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ojla mladina en pofočk, da me ne bi dal v ono rubriko pogrešanih Ruby, koja morbidancija al što se mora nije težko. Ne vem po katerih plejsih si ti hodila, ampak dejansko so ljubljanske Žale en hoch plejs, sicer se mi zdi, da vsako leto trendi in zahtevnostna stopnja upadata al ipaq moramo biti updejtani, kako se moramo doterat za đir po Žalah.Recimo zadnja leta je čist prevroče za peljat na sprehod vse medvede, lisice, prasice in dihurje, ki jih skrbno čuvamo v omarah v vrečkah z lavandlom, zato moraš imeti s seboj veliko vrečko za spravilo sveč na katerih morajo biti jasno vidni napisi, razno raznih modnih gurujev. Recimo Ruby Rubenštajn in podobno, najboljši sosed je čist out iz igre, ker te nihče ne želi pozdravit, če prideš z vrečko, ki je čisti modno-zapovedan kiks. Dons sem spet imela bjuti sleep, samo še vedno nisem čisto prepričana, če kaj deluje name.Včeraj spet zabluzila z obiski, konstruktivno, fajn, sproščeno, alcohol free obisk za spremembo zelo dobrodošla sprememba Aja pa lepo popoldne preživela z zelo dragocenim dečkom, ki je veliko in me je spet pocrkljal. Gospodinjati ali ne gospodinjiti? to je zdaj dilema Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hehe, zdajle vidim, da tud na msn obstajajo blogi.. gledam od enga mojga loverja iz Valencie fotke.. Ufff.. tip se zmer lustkan... bo treba ga kje v Slovenijo povabit... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 drugac pa vidim, da si vseen prebrala napoved, ko omenjas tamle tiste misli. Ne, res je še nisem prebrala. Samo brala sem luno v levu in luna konj. saturn. nea se jezi, še vedno maš mene v rezervi Ja, hvala bogu...vsaj ti mi še ostaneš. A pa bo šlo s celulitom in gugajočim se salom? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 aha no saj zato se mi je pa cudno zdelo, ko si rekla da je ne bos, pol sem pa vidla, da si omenjala pac... take misli mracne pa to, pa sem pomislila, da si ipak sla gledat (morda zato ker si se pac cudno pocutila, kot si rekla). tle je ena fajn temca, te mroda mal razvedri, sem pa dobila asociacijo, ko si omenila salo :Nasmejmo se Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 A pa bo šlo s celulitom in gugajočim se salom? pršla dam... spet joto jedla... se mi zdi da je kr skoz... ampak nč hudga jo obožujem zdej grem pa u posla. čist sm brez energije. drugač se počutm fajn, tko notranje... sam fizično pa fertik, tko da grem počivat. pa še ene fajn knjigce od lojzke sem se spet lotla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 brrrr, počasi že razmišljam o plašču. ampak hej, prej je blo 19 stopinj in sem zmrzovala, ker je veter bil ful.upam, da bo kaj za delat ta vikend, da mi ne bo treba domov, ker sovražim 1. november. :xx!: oz. mi je mučno tam stati na pokopališču. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 brrrr, počasi že razmišljam o plašču. ampak hej, prej je blo 19 stopinj in sem zmrzovala, ker je veter bil ful.upam, da bo kaj za delat ta vikend, da mi ne bo treba domov, ker sovražim 1. november. :xx!: oz. mi je mučno tam stati na pokopališču. jp delamo kej za vikend...Turčijaaaaaaaaa...hir aj kam end hir aj gou x!x zdej pa na fax... :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Drdan Totalna crka. Bemu, stalno delam z ljudmi, pa se mi zdi, da sem se naučil DOBRO delat z ljudmi........tud mal al celo mal več diplomacije in taktnosti mi ni blem, čak mislim, da to obvladam (čeprav je tud res, da znam pol tud z enim samim"strelčevskim" direktnim stavkom vse podret). No, kljub temu pa z eno osebo mi ne rata in ne rata......pojma nimam, ni mi antipatična (mogoč mal smotana), nič tazga, sam vedno, ko delam z njo sm na konc dneva ful izčrpan in ama baš vedno se sfajtava, kar ornk. Tud ne čutim, da bi ji jaz bil tisto res antipatičen, sam ne gre in ne gre........morm neki naštudirat, bemu, ker pa sem sicer "obsojen" na relativno pogosto delo z njo.....Pismo, pa ne vem kaj je po horoskopu, me prav zanima no..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pismo, pa ne vem kaj je po horoskopu, me prav zanima no..... Riba. Mal Marso provuciram. Če je tečna, je škorpija, k je moja mat tečna za popizdit lohk...čak kera še? Hm...ja, v bistvu bi lohk bla tud dvojčk, glede na to, kok znam jst kdajzamorit...devica ne, tehtnca ne, ovca tud lohk...bik, oz. krava....to bi blo to...ostalo odpade. Mrbit. Sm ti hotla mal pomagat, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Jaz hočem biti pa malo bulančkana oz. telo rabi počitek izgleda, da se lepo pripravi na novo. Grem kar nazaj pod kouter, sem že pet minut pokonc. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ma, Pikica, dvomim, da je riba. K jaz v bistvu z ribami (dvonožnimi ) nimam blemov. Tud z Marso ne, mal se morva spičit včasih "radi reda", nekje globok v seb pa ni nekih velikih nasprotij med nama, menim. Pa včasih mi razkrije pogled, ki ga jst z mojo horoskopsko strelsko dioptrijo mal težje vidim........no, verjetn kdaj tud jaz njej. Škorpija......hm......premal emocij v njej, mam občutek........al pa ja......sam jih "skriva"....hm, pa res, možno.......pa devica bi šlo.......je "picajzlasta" zlo.....tud dvojček, ja, mirno.........pa bik. No, me prav zanima...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 mogoče je pa koza kolk mam jaz zanič dan - ampak zadeve se vse bolj kristalizirajo, kar mi je po enis trani všeč... se mi zdi, da sem v obdobju, kjer se bodo v mojem življenju ljudje pokazali v svoji pravi luči... zanimivo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Jaaaaa.....to je, definitivno.....koza! Mah, saj vemo, to tak uzput mal, za zabavo, ne morš po znaku v soncu sklepat, v bistvu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 kaj berem... ce je tecka, je riba, ce je tecka, je skorpijon, ce je marsa, je tecka in ce je tecka, pol bo zihr marsa. enacbe neke hude in komplicirane.saj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ce je tecka, je riba, ce je tecka, je skorpijon, ce je marsa, je tecka in ce je tecka, pol bo zihr marsa. No, pa maš rezervni niknejm, če ti kdaj dosadi na lnf Marsa bit......"tečka" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts