Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

lalalalala... neki dobr se počutm :hepko: :hepko: zih sm zadeta od vseh žaub :frog: sam upam, da se mi nos (in cela glava) čimprej spuca, da bom lahk normalno spala. drugač pa neki en gnojn kašl hoče mutit... pa mi težit :ermm: mislm da mam trpotc še doma x:px

drgač pa a je kej nouga? u službi se mamo fuuul d best. zmer bl fajn mi je u tej službici x:Dx se neb prtožvala, če mi podalšajo :fiju:

no lep večerček... mal se bom še razvajala... xsrcx xsuperx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uiii!!!! Kok je blo dbest!!! Dve čehinji, ful obvladata tole, teater in vzgojo in delo z otroki! Yes, d best, čist sm not padla! Sploh ni škoda faksa, čist nič, bo že potrpel en teden, jaz tole nočem manjkat! Yes, ful vesela x8Dx x:)x x^x Pa šele začel smo, pa je že ful novega blo x:)x

Pa še mucka pelala ven zdajle, zdaj bom šla pa kar spat počas.. jutr še en naporen dan..

(smo se pogovarjal o dnevnikih, če kaj dnevnike pišemo.. sem ugotovila, da ga že od 7. razreda bolj ali manj skoz.. čeprav sem unga papirnatega nehala.. je tule gor bolj ali manj vse.. se moram enkrat spravit vse poste zbrat in shranit nekam, pa bo dnevnik za zadnjih par let...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kakšen dan je biu pa dons :o|o:

vsa zamorjena sm bla cel popoldne ker sem vedla da se morm učit kemijo, pa nimam glih pojma (no pa pomoje ne sam zarad tega, kr eno čudno počutje je blo prisotno...)... in jst se nerada učim neki kar vem da tud ko se bom dolg cajta učila ne bom štekala vsega.. pol se raj sploh ne učim, se do zdele še nism :xx!: jah noč bo dolga mhm x^x no ob 8h sm šla h kitari , prec mal bolš vole pršla domov xDDx , zdej pa kmal se morm začet učit ja... pa sej bo še jutr cajt... pišm šele 6 uro... tko da bo med prvimi petimi urami cajt za učenje x:Dx

Kaj študiraš, da ti je vedno tko odveč it na fax? :inocent: x:)x

Jaz končno doma. Pojedla eno domačo mineštro. Kolk je bla dobra. Vreme še vedno v k*** Do kdaj se bo vlekla tale sivina?

ma ni keč v tem kaj študiram, ampak to da imam ful prenatrpan urnik in, da me izčrpava.. :o|o:

prišla domov...seveda izžeta...mogoče se bova šla mal crklat v posteljo...

mogoče :inocent:

nikamor ven ne grem več danes...sm svojo bemflo (beri rogou kolo holland) že u garažo (beri pod štenge) parkirala x:Dx

:vio: :vio: :vio:

Turčijaaaaaaaaaaaa...oleeeee ole-ole-oleeeee....hir aj kam x!x x!x x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

odvisno od dneva x:Dx x:o)x

Eh... :xx!: te pa nič. :C: x:Dx

kaj berem... xDDx

:palec:

ce je tecka, je riba, ce je tecka, je skorpijon, ce je marsa, je tecka in ce je tecka, pol bo zihr marsa. x:o)x x:px

enacbe neke hude in komplicirane.

saj... x:o)x x:px

Ja, a ti nism povedala, da mi je matematika zmer dobr ša...logika v bistvu tud.

x;)x A tist, k sm pa za dvojčke omenla, si pa mirno spregledala. :o|o: Ja, sej. :vragec: x:Dx

Sm mač betr vole. Prej dobila klic z radia, da nasledn tedn spet spikam...wiii, jih morm impresionirat, da me bojo kr za stalno vzel. x:px

Zdele sm delala...kolegica rabla pomoč v računovodstvu, tko da sm crknena. 3 ure une cifre premetavat, po že tko 2h službah...ampak je saj mal cekina padl. :palec: Se nom pritožvala. x:)x

Ok, mal še preberem, kaj vam dogaja, pol pa pod tuš in ajat. xsrcx Lepe sanje vsem. xsrcx

V zadnjih desetih uzrah sem zelo velikokrat videl dno pirovske steklenice. Temu primerno se počutim. Brp ...

Čikov in alkota definitivno za nekaj časa dodt.

lalala

smrc :xx!:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Hehe Nosy, vsaj pol litra vode, pa eno limonco not stisn, preden gres spat. (pa ce soli ne bom omenla, bo Sstane zjutri tkole - :o|o: ) Da ne bos zjutri mel tigrcka...

Aaaa, pol 1h ze ura, kdo bo mene zjutri s postelje spravil.. buenas noches x:Xx

loesje

Spet nazaj -

jutrooooooo...pestri dnevi tako in drugače...skoz nekaj....al v službi al drugač.....ampak službovskih for sploh ni za opisovat, ker boste rekli, da pretiravam.....drgač pa razmišljanja v slogu, kakšni talenti smo za si zakomplicirat lajf......pa da ima vsak pravico si ga v nulo zj* če tako hoče.....težki zalogaji.....

veselo dejstvo: še tri dni....pol pa prazniki..... x^x

mejte se.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hehe Nosy, vsaj pol litra vode, pa eno limonco not stisn, preden gres spat. (pa ce soli ne bom omenla, bo Sstane zjutri tkole - :o|o: ) Da ne bos zjutri mel tigrcka...

Nočna poraba je bila 4 litre soka.

Sploh nimam tigra. Po mojem sem še majčken nabasan. Čikov in pera pa mam vseen za neki časa dost.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

nosorog, nekaterim paše paradajzova juha po gledanju dnov pirovskih flaš. pol pa še gobova, vmes pa en kozarec kislih kumarc in še kakšen kisu šaminjon...
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

dan. xrosex no sn ful vesela k se mi je glava en mau odmšila. pa smrku je smrku ratu xpartyx drugač pa res en grozn kašu se me lotu :!!: amapk ga bomo ugnal v kozji rog. v službi vse na izi... x:Dx naj kr bo tko... x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

Nč faksa dons.. sem se glihkar odločla x:)x Grem kupit mami darilo za r.d. pa odpeljat se z motorjem do doma, da ga za čez zimo v domačo garažo spravim. Evo, tko, tok lep sonček je, ne bom med stenami visela dons, ne bom xsuperx

Pa novo porcijo agrumov treba it iskat, ste preveč kihali tle v ekran in še mene nalezli nekaj x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

Ahoj! :palec: :vio:

ja, ful lepo vreme. x^x xyesx

sem spet mela *nocno*. xDDx

sla ze spat, vstala ob 2h, sla nazaj spat po peti.

najprej sem mal tv gledala (o tigrckih, joooooj, kok so lustni :2src:), pa ene filme...

pol sem zacela pa brat eno kriminalko enga skandinavskega avtorja (mankel morda?) in je kar kul, prvic tega avtorja berem, pa mi je svec (se pa spomnim, da so mi ga kdaj ze priporocili).

hecno, sem cist slucajno (spet) nekak na skandinavcih dost. :)

se zmery moram tale prst v luft drzat pri vsem karr pocnem. :|||

tko bi sla rada v banjo, pa se mi tko NE DA z ono rokavico se it vijavaj.... ko me vse skomina pa skoz se zdi da je se vse nazajfano, bljek.

mejte se! xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ahoj!

Co to vijavaj je? :inocent: x:Dx

Kva dogaja, folk? x:Dx

Dons bo fajn...najprej delam, pol grem dam cote prat, pol pa na dinner....mjam. Kok bo fajn. :palec: Mal ideje nabirat za teme na radiu. Wuhu. x:px

Nč, grem mal brt. x:)x

Ta-ta. xsrcx

pa to ni res, kako zmeraj naletim na šiht, kjer ni nič za delat :sick:

in to že 4 leta skupi nonstop...taaaaaak dougcajt je...slabo plačana lenoba x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Co to vijavaj je? :inocent: x:Dx

'sklanjatev' od vije vaje. :)

pa to ni res, kako zmeraj naletim na šiht, kjer ni nič za delat :sick:

in to že 4 leta skupi nonstop...taaaaaak dougcajt je...slabo plačana lenoba x;)x

to je pa res brez veze, pa se enmu kozorogu to nardit... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sam plačo bi ohranil

x:Dx

x:Dx saj... x:px

to ze, sam nekam hodit nedelat, to je res tecno...

Picasso

ok...prva seansa faxa je mim :switz:

morm še enkrat nazaj,...ma bi mogla še 2x...sam nea grem, pa če me na križ prbijejo, ne grem...

:eek:

sm popolnoma naspidirana in sploh ne morm misli uredit...kar je pa pri meni posebnos x!x

načeloma sm dobra v tisti: "dvakrat vdihni, pol pa šopi naprej..." danes ne x!x

vreme je zakon...zdejle bi šla km v staro Lj...na sončka pa na kak kofi sedet...al pa še lepš: sprehod po tivoliju...aja sam zdej ni več une kavarne, ne...ah xrolleyesx

ena kolegica mi je prejle sms poslal, da mi jutri nekaj prinese x?x x?x x?x

yes-yes-yes...imam ful rada presenečenjaaaaa...jupiiii...pa darila imam tut rada xsuperx

sm hotla svojo slikico na forum dat, pa ne vem kako...ne znam je pomanšat...lohk sam na leptopu, sam ga je matija okupiru xnckrivx

joj kir lep dannnnnn...mogoče si bom kej kupila danes..kako majčko x^x

ma imam še ful dela danes...morm še 2 nalogi nardit, pa za inštrukcije se jutri pripravt, pa še za dans...uh xb:)x (ej kir grd smajli)

zredila sm se mal...hm...ne vem kdaj bom dol spraula...ni časa...hrano bašem vase, ker pač nimam cajta...in potem je to vsesplošno nekontrolirano prehranjevanje...več sadja bo treba...

vsaj običaj-limona se me še kr dži...

sončkeeeeeee :vio: :vio: :vio:

Turčijaaaaaaaaa-a-a-a-a-A-a-A-a-A-a-A A A A

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Tako lepo vreme, idealen za en dolg izlet, jaz pa moram delat :C: .

Bom pa jutri bolj zgodaj vstala pa nekam šla.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...