Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

zivcna ko pes :o|o:

naredila tehnicni za avto...100 jurckov kot nic in nove gume +centriranje in optika pa se lepo 50jurckov,bankrot :xx!:

bravo jst :o|o: tko,zdej bom pa tri mesce piskala :xx!:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

zjutraj sem že bla na Golovcu, kar nekaj me je pičlo in sem se zagnala v hrib, laufala in prelaufala, kar sem si zadala, pol sem laufala nazaj v grabo in še po ravnici - vse skup dobre pol ure. fajn fitkano se počuim. ja, premamlo me je it na Golovec, magar grem še na jogo, bom pač mela danes športni dan, čaka me še ura hoje. :palec: x:px

pico pečem. :yumy: (spet) x:Dx

super vreme je in počutim se najbolje, kar je možno! xokx

mmmmmmmmmm What a diff'rence a day makes twenty-four little hours, brought the sun and the flowers, where there used to be rain...

Sem šla na sprehod in se pustila božati soncu, nor feeling in se mi je stalno pela ta pesmica. Ok sem!

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ljubi moji lunatiki...

Imam eno prosnjo. Ker je moje zivljenje tako bedno, da nimam nikogar "v zivo", da bi ga to prosila.

Vceraj sem izvedela nekaj, kar me je povsem sesulo. Recimo temu, da me je izdal clovek, ki mi je najblize.

Moja zalost je tako globoka, da je niti poskusala ne bom opisat.

Ker ocitno sama tezko prenesem vse skupaj, vas prosim za kaksno spodbudno besedo, ker vem, da ste dobri ljudje.

P.S.: se opravicujem, ker nisem nasla ustrezne teme za to, enostavno nimam moci se s tem ubadat.

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

ucheri blo megastichno... x:)x

savnica, fitness, vecherjica, posteljca.... x:)x x:)x x:)x

pa toooooooook kjut trebushchek maaaa x:)x x:)x x:)x :hepko: :inlove:

si kr predstavljam tkole, kuko malo zlomkasto bitje uzhiva tam not x:)x x:px x:)x

dolns bomo pa bl doma....mogoche kak perchek na metelko :inocent:

zlomk....tralala

pa vseh 777 x:Xx -ou naenkrat tja.... x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ljubi moji lunatiki...

Imam eno prosnjo. Ker je moje zivljenje tako bedno, da nimam nikogar "v zivo", da bi ga to prosila.

Vceraj sem izvedela nekaj, kar me je povsem sesulo. Recimo temu, da me je izdal clovek, ki mi je najblize.

Ker ocitno sama tezko prenesem vse skupaj, vas prosim za kaksno spodbudno besedo, ker vem, da ste dobri ljudje.

P.S.: se opravicujem, ker nisem nasla ustrezne teme za to, enostavno nimam moci se s tem ubadat.

freia xsrcx

sicer nisi ravno na pravo naletela, tolaženje drugih mi ne gre ravno od rok... verjetno tudi zato, ker ne maram oguljenih fraz kot npr. drži se, glavo gor, bo že bolje...

Le nekaj bi rekla: ne zapiraj se vase... izjoči, kar je za izjokati, magari razbij nekaj posode, potem pa se z nečim zaposli ali pa pojdi ven, v naravo... fizičen napor navadno pomaga... ni pa univerzalnega recepta za premagovanje žalosti.

in vedi nekaj: imaš več prijateljev, kot si misliš xsrcx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

political business games sucks.en let pa tri mesece ze gledam to in mi gre res na zivce vse skupi domov hodm in se morm trikrat bolj kulirat k prej ...tehnike iz stone age lahko vidis na vsakem koraku, vseskozi se moras borit za svoje vrednote in vseskozi bit zaveden da to nisi ti ampak sam biznis, pase mi adrenalin ne pase mi princip...vse na noz, zavist skodozeljnost spletke intrige kakonaj hudica prezivim v tem, kukrkol se vseskozi kuliram in vseskozi drzim nazaj in stojim ob svojih vrednotah sem v zadnjem letu obcutila te lastnosti ne morem verjet da so bile tudi v meni, zgelda spijo vse v vsakemu preizkusnje tebe in tvojih vrednot vsak kurcev dan miljon situacij ob katerih se sprasujes koliko si zatajil sebe miljon manipulacij. najhuje je to da potrebujem adrenalin in biznis kot biznis samo ne zelim tega principa. kje je meja kaj doloca kdaj enostavno reces ne in kdaj ja . gradnja osebnosti in pranje mozganov. vse temelji na egu. nacrtno spreminajanje osebnosti posameznika. rast ob vsakodnevnih preizkusnjah in konstantnem izprasevanju sebe in spoznavanju sebe v popolnoma drugi luci kdo si ko si na takem tempu in stresu.emocionalna inetligenca vseskozi balanciranje in iskanje pravih cloveskih odlocitev sanjarjenje da ja tudi idelaisti kot jaz alhko prezivijo v takem okolju in ga z svojo prisotnoastjo tudi spremenijo.varnost izobrazevanje potovanje denar kupuje tebe, vsak dan se boris da te ne kupi ker vsak dan te poizkusa kupiti.clovek postane utrujen od tega in si zazaeli tisine in miru. harmonije toplega objema.AMPAK GREM NAPREJ SPREMENILA BOM SVET vsaj en majcken majcken atom vsaj en majcken majcken spremenjen miselni vzorec v nekomu, vsaj ena majhna majhna iskrica v oceh potoplejnega idealista ki se je vdal, naucila bom ljudi spet leteti To je moja obljuba mojemu zivljenju.
velike sanje malega vesolcka

Ljubi moji lunatiki...

vzemi si čas zase, pojdi na sprehod, ni potebno nekam kjer bos sama, izberi si sprehod mimo izložb, opazuj... če imaš rada naravo, pojdi v gozd, vzemi si dobro knjigo, uživaj v trenutkih sama s seboj, uživaj v glasbi, mogoče v kopeli... tisto kar počneš počni s pozornostjo in srcem...zberi misli v eno točko, v Zdaj... predvsem pa vedi, da je tvoje življenje odvisno od tebe... lahko si polepšaš trenutek... ne oziraj se nazaj ne naprej, le BODI...

in pokloni nasmešek ter pozdrav neznani osebi na cesti -pomaga.... sej bo :palec:

freia xsrcx

sicer nisi ravno na pravo naletela, tolaženje drugih mi ne gre ravno od rok... verjetno tudi zato, ker ne maram oguljenih fraz kot npr. drži se, glavo gor, bo že bolje...

Le nekaj bi rekla: ne zapiraj se vase... izjoči, kar je za izjokati, magari razbij nekaj posode, potem pa se z nečim zaposli ali pa pojdi ven, v naravo... fizičen napor navadno pomaga... ni pa univerzalnega recepta za premagovanje žalosti.

in vedi nekaj: imaš več prijateljev, kot si misliš xsrcx

freia....se čist pridružujem coccinelle....xsrcx svet itak ni pošten...in takih stvari je u lajfu dost....umetost je, da se po padcu poberemo..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Freia (sploh nisem opazila, sem nekak v dveh drugih temah bila bolj gobcna), zalostno.

Kot pravi Cocci - tud jaz nisem glih dbest oseba za tolazzbo, vse se tud men slisi tko oguljeno....

naj te mal 'potolazim' s tem, da so mal tud aspekti na nebu krivi, kajti nisi edina, ki se tko pocutis v teh dneh.

Najboljs je, kot pravi selene, it na sprehod, se mal nadihat in razpihat.

pa kej pocet pa spat. spanec je vcasih zelo ucinkovito zdravilo za tele dnevne depresije in taksna obcutja in stanja.

drzi se! xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

freia....se čist pridružujem coccinelle....xsrcx svet itak ni pošten...in takih stvari je u lajfu dost....umetost je, da se po padcu poberemo..... :palec:

to je bl samoohranitveni nagon.... x^x

umetnost bi bla, che bi iz tega naredu performance x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

to je bl samoohranitveni nagon.... x^x

umetnost bi bla, che bi iz tega naredu performance x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala :vio:

tud to se da...aha...sem že sprobala..... x;)x

x:Dx x:px

sej eni ga, drame in taksno... :P

tud to se da...aha...sem že sprobala..... x;)x

normalno...sej dober nasvet vedno temelji na lastni izkushnji.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

x:Dx x:Dx x:Dx

sam veš, zadnjič sem prebrala, da lajf na srečo ni tolk dolg, da bi v njem lahko sprobali vse napake...kakšno reč se da mal naučit po tujih.... x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

sam veš, zadnjič sem prebrala, da lajf na srečo ni tolk dolg, da bi v njem lahko sprobali vse napake...kakšno reč se da mal naučit po tujih.... x^x

definicija tuje izkushnje:

ti mi povesh, kaj si vcheraj jedla za kosilo....jaz pa sem od tega sit

zlomk....tralala x:Dx

Freia...vn morš definitvno dat! Al pejt tult v gozd al napiš pismo in spluvi totalno to osebo al povej prjatlom....ne v seb držat. Pa nared kej zase. Zamoti se...je ful težko, ampak bolš, kot da skos tuhtaš, zakaj se je to teb nardil. Bo bolše z vsakim dnem. xsrcx

Sem imela bližnje spečanje s policaji :bomb: , pa ni blo prav x:Dx , bolje rečeno dobro zame, saj sem takoj fasala hudo alergijo, zdravilo zanjo pa stane 50 000sit, jupi.

Upam, da jih ne bom več srečala, ker pol bo pa :xx!: .

So mi rekl, da je treba počasi vozit. Sam jaz še zmeraj mislim, da so oni krivi, ker imajo premalo koristnega dela in jim je preveč dolgčas. xnckrivx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

tko odločitev padla v minuti - grem jaz mal gozdna bitja obiskat, pa nekak ptičji druščini dopovedat, da v teh časih ni vsaka družba prava, da morajo mal pazit s kom se družijo, ...

mejte se :palec:

uh saj res... a je kdo videl vceraj (al kdaj) prilogo dela Ona?

Not je -KONCNO!!!- reklama za Lunin horoskop na Planetu. x^x

glih vidla sem v Vikendu za vremensko napoved, pa se pomislila, nase pa ne oglasujejo, a mormo res vse zraven sami??? saj gre tud zanje ne! :o|o:

pol pa Mitja Ono dam prinese, pa reklamcka not!!! x8Dx

(*se tarazpet je gor, pa ga najprej sploh vidla nisem)..

in je pac od te reklame v Oni (no, morda je blo pa se kje, pa nisva vidla) FUL viden ucinek; velik vec izracunanih horoskopov, povprecno!!! xsuperx

mater!!! kok dbest, pa kok ogabno, za nas 'tamale', da je TOOOOOOOOOOOOOLK odvisnega od reklame... :xx!:

sam cash, cash,. cash... tumbanje folku... pa vse prodas.

dobrih stvari pa folk v kopici vsega pol sploh ne najde.

jasno - kako bi si lohk midva privoscila oglas v Delu? al pa tik pred Dnevnikom na TVS? x:o)x :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...