Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Yeah! Kul! Najs! Bom ščekirala tole! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Zdej grem pa na večerjico se zabavat...prov fajn bo. Pridni bodte. Pridem rečt nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 naj se obrestuje tale reklamca jaz pa danes po petih mesecih tekla, jupijupija.... pa skor celotno progo, kot bi po zraku hodila in nič utrujena, poudarek na še... aja, sedem tam pod eno drevoin kar naenkrat se neki name vsuje, dobesedno, nekaj deset živalic... grooozzaaa, me je skoraj panika zagrabila, ker so se prilimale na kožo, no sem se skulirala, pobrala dol, ena je pa doma na tla padla (upam, da ni nikjer nobene več), ampak zanimivo, nisem še videla - oblika klopa, kar malce večja kot tisti mali klopčki,samo s krili... kot mušica... prvič videla klopa s krili... kva se kej tole tule pri nas dogaja? ni gob, sadje zelo slabo, oreh lešniki - skoraj nič...kostanj ne pravi okus, čudne živali, hm...ampak tekla sem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 mater ej, grem iz šihta dons, se prpelem v rondo, pa začne ful neki trest avto....tak čudn je blo, sm se ustrašla taprvo da je z mašino kej k že tolk cajta olja nism nalila pa glih kupla sm ga.....zapelem tm na parking, pa vidim da je guma šla......in se pol zajebavam tam, taprvo da sm jo dobila iz prtljažnika, k ma tamal poln ene krame raznorazne not........voofer pa spalke pa čuda.....me je u križu skor preštihnal.....no pol je en tm travo pršu kosit, mi je prijazno pomagu grem na pumpo da mi mal dofilajo rezervo, pa po stari cesti ajd domu........inse pelem lepo počas, ful je blo čudno....pa začne spet rukat neki....popizdiš....se ustavim, grem gledat, rezerva skor čist prazna, do doma še kr neki pa nobene bencinske več in pol sm kr šla, ka čem, stat zdej tm al kaj groza in kr direkt k unmu tipu, klicala mojga da mi je gnar prpelu.....mi je zrihtu, pa rezrvo je hotu napumpat, je pa urezala totalo.....tk da mi je novo zrihtu.......u glavnem popizdiš, pa mi je šov cel dopovdam zarad te klinčeve jajce...........sam dobr da mi ni recimo na avtocesti urezala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 kwa? dve gume na en mah?! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 kwa? dve gume na en mah?! che zhe...potem dve gumi polpismene babe zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ne glih....taprvo ena pol pa še rezerva KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 popoldne sem likala, za ceu mesec nazaj...k bi vsaj lahko za naprej rabla bi 1 dan na of...čist na of...nič delat pa sam sladkarije žret pa čipse in to seveda pred tvjem... al pa kakšno knjigo PO LASTNI IZBIRI v roke vzet in jo v istem dnevu stolčt (sladkarije in čips ostanejo) x!x morm pod tuš zdejle, ker sm ob 21.00zmenjena...še zadnji trzljaji (ne vem zakaj vedno k kam grem me hočjo vsi PREJ vidt... x!x ) spet sm bla razočarana zarad une kolegice...sem vedla, da se ni fajn z njo za ziher ment :xx!: grlo me boli..upam, da bo do petka vse ok Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 che zhe...potem dve gumi polpismene babe zlomk....tralala ajlavjutu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 Danes smo pa vsi nekam slavistično razpoloženi. pa res, glih gledam al se mi ze blede in v kateri j* temi sploh f* sem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Hello 3 dni v Lj, 2 dni faks od osmih zjutraj do osmih zvecer, enkrat malce manj. Sem padla notr totalno Zelo sem zadovoljna!!!Oba dneva bila z - 3 mesece "ze" traja Tudi na pokopalisce sem ze sla...sicer grem enkrat na mesec ponavadi, ampak 1.11. ne grem letos, tako da sem zdaj ze use porihtala...Dobila karte za Alamuta gledalisko predstavo... , zdaj se upam, da bodo za Ljubezenske zgodbe ( balet ) tudi... Aja, pa dala sem sivilji delat oblekce Prijetni dnevi... Cestitke za reklamo Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 vido ciljajta na najstniško populacijo, če obstajajo še kake revije pa to, se tja ufurajta z reklamo,, ne more bit tak drago kot dnevno časopisje...TV pa raje izogib ja Oj! nisem vidla! a daj, si vidu, pa prec vedu??? ja saj... saj mava nekaj reklam (glih s to ciljno, ki omenjas)... sam v glavnem gre sam za kompenzacije vedno... :|| mutual izmenjava pa to... :\\ (*da ne govorim o #ponudbah# :xx!:, ki jih dnevno dobim, recimo:Spoštovani! Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem spletnih strani. V pripravi imamo obsežen portal, ki bo ........ Obsegal bo različne kategorije npr. ..., ..., ..., ..., ..., horoskop... Sodelovanja z vami pa bi si želeli v naslednjem kontekstu: Vi pišete dnevni horoskop, mi pa vas oglašujemo na našem spletnem portalu z linkom na vašo spletno stran. ...svojega zoprnega in nataknjenega odgovora (ki ga pol nisem poslala, sem se odlocla, da je skoda energije) ne bom objavljala, najbrz pa vam je bolj ali manj jasen. * sicer pa; :xx!: - spet se mi je odtaknila kozha... namest da bi odrezala vse pa mir, se trudim s 4 milimetri kozhe, ki se skoz nazaj zaviha...pa se boli. no, hm, niti ne boli, se hujse... cutim elektricnost sam not, a kot da ne bi bil moj pis prsta. :\\\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Marsa, odrež že tist, pa namaž z bepanthenom al pa čim takim, za hitrejše celjenje.. Ful mi telo ne deluje danes... čist čudn.. se vozim okrog in dojamem, da ful, ampak ful slabo vidim. Ne sam na eno, na obe očesi.. tko, kot bi se mi v enem dnevu za 0,5 al pa še več dioptrija pokvarla..In potem čez čas.. mi kar levo uho neha delovat.. ne slišim.. oz. mam zamašenega, kot bi ful pritisk mela.. pa desno bezgavko mam total zatečeno..Kr neki!!! Grem si eno porcijo vitaminčkov naredit, pa par žlic medu, pa spat.. in upat, da se ne zbudim slepa in gluha WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 večer je biu res peijeten..samo mal so se mi solzice nabrale v očeh, ko smo prišli na temo: kje bom z mojim "voluharjem" živela... on bi še kar mleko sesal in sesal..in sesal...meni pa se trga... sej noben ni slab z mano, do mene,,,samo problem je v tem, da so tukaj grlo me še kr žgečka...ah ja... nism bila najbrl pridna danes...nism nardila vsega kar sem si zadala... lunceeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Yes! Glihkar rezervirala karto za London Tokrat grem sama, pa povabljena sem na 'družinski' izlet s frendicama in njunima cimroma. Yes, to bo žurka Začetek decembra.. Kako bo z denarjem bom pa sproti reševala.. sej bo, itak da bo nekak.. Če si nečesa močno želiš, stremi vse stvarstvo k temu... Zdaj pa res nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Večerjica bla zelo zabavna...fajn blo videt ljudi po dolgem času. Jedl smo ko svinje, pa dobr je blo, čvekal tud... Zdej sm pa že stušana in zadn čas, da se spokam spat... Hm, res seka tale luna/saturn....skos ena prerekanja na forumu ta tedn. No, pa sej smo že kej hujšga prežvel in na konc uugotovil, da se mamo vseen radi. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 eh pismo.....sm si hotla ikono zamenjat, pa noče , edin kar je nardilo da je to k sm jo do zdej mela čist popačlo no, tko bom začasno brez, dokler ne poštudiram ka za en vrag je zdej to.....pa sm jo primerno zmanjšala, sam nč.........tolk da boste vedli....da sm še zmeri js pičim zdele na job.......komi čakam da bomo mal frej, pa še dopusta mam ful, morm skoristit zdele enkrat.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 dobro jutro sončki, bonbončki!!! ma dosn sem mučos betros. naspala se... lalala sice sem čist brez glasu. amapk zamašena nisem več. sam še nosek. gru mičekn buba... ampak ni panike. kašl je hud amapak se ga bomo tud losal do jutr... heheheeh.... en krasen dan vsem skupaj. matr sm se dobr naspala... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 jutroooooo........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 uh saj res... a je kdo videl vceraj (al kdaj) prilogo dela Ona?Not je -KONCNO!!!- reklama za Lunin horoskop na Planetu. Kje Marsa ? Jaz nisem opazila, pa imam slučajno v službi zadnjo Ono, pa nikjer najdla . A je blo to not natisnjeno, al na kakem listu v Oni priloženo? Nič jasn... Sicer nisem najbolj pozoren opazovalec, sam sem šla prou še 2x polistat. sicer pa; :xx!: - spet se mi je odtaknila kozha... namest da bi odrezala vse pa mir, se trudim s 4 milimetri kozhe, ki se skoz nazaj zaviha...pa se boli. no, hm, niti ne boli, se hujse... cutim elektricnost sam not, a kot da ne bi bil moj pis prsta. :\\\ Boš zrihtala dons, bo kot nov , pa še skoz ga boš loh mela na očeh . Včeraj končno spet vidla en fuuuuuuuuuuul lep utrinek. Zdajle ga pa že dolgo dolgo nisem vidla, včeraj ko smo prišli domov, se je pa ena zvezdica utrnila in čez fuuuuuuuuuuuuul neba padla . To je pa zamen eden izmed najlepših prizorov narave. In jasno sem ta utrinek spet investirala v eno vročo željo . Danes pa mal drugačen dan. Čaka me Fatiranje doma po mojem, sem spustila en teden in se pozna . Stropi takoj delujejo par cm nižji, zarad tolk smeti po tleh . Naj se vam naredi en prekrasen dan in jasno 666 , ko bodo blagovolili v ekran poškilit Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 o šit...saj res...hvala pujsa, da si me spomnila...sem vedla, da sem nekaj pozabla napisat prej..... ....marsa&mitja....čestitke.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 A ti si vidla to ? je to v tej Oni, kjer je tok o zobeh Jasno da čestitke, sam jst bi tut vidla . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Wow! Jst sm pa že jut frej...sam še dons do 15h delam, pol pa špricam faks in grem mejbi mal v šoping pa bluzit....kok je hud dan...čeprov sm se skor spet zabila dons, ampak se je vse lepo izteklo. Wow, kok se dobr počutm, pa še lepe sanje sm mela. Bo treba ta vikend kej vn in jih izpolnit...guys, here I come! Fajn, fajn, fajn. Lep dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Evo, nov dan že lepše izgleda... Boli še, ampak ne tako grozno. Zdaj se ukvarjam še z odpuščanjem in povrnitvijo zaupanja. To je “ta težek” del vsega... Najlepša hvala vsem za spodbudne besede in tolažbo! Sploh ne veste, kako ZELO ste mi pomagale! Sem vas brala, odločila sem pa se, da bom odgovorila šele danes, ker bi bil sicer sam cmiv-miv in ohcanje in ahcanje. (česar ne maram) :xx!: Po nasvetu vseh sem počela vse živo – hiša je bleščeča, jaz sem bleščeča, sprehod, mnogo razmišljanja, še en pogovor z dotično osebo...“ven dala” sem že dan prej, takrat pač, ko se “je zgodilo”. Ufff, je bilo vpitja in joka! :!!: Danes mi je malo nerodno, ker sem kar direkt prosila... Ampak sem res potrebovala. Sem se že naučila, da moram povedat, kaj rabim, sicer tega ne morem pričakovat. Coccinelle: nasprotno, izvrstna si v tolaženju, ravno zato, ker ni oguljeno. Hvala. Selene: zdi se, da si dosti takega dala skoz. Hvala, da si delila z mano, kar si se ob tem naučila. Amis: hitrostno pobiranje s tal sem razvila že v športno disciplino... Umetniškega se pa ne grem, da ne bo res performance/drama. Hvala. Marsa: tudi, če se čudno sliši, tudi to me tolaži, da je vpliv aspektov tak. Saj problem vseeno JE, le moje DOIŽVLJANJE je težje. Kot pri pms, npr. Hvala ti. Pika Pikica: evo, tisti človek je “spucan”, vse je šlo ven... Hvala tudi tebi. Res ste krasne, vesela sem, da sem tukaj, z vami! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Danes mi je malo nerodno, ker sem kar direkt prosila... Ampak sem res potrebovala. Sem se že naučila, da moram povedat, kaj rabim, sicer tega ne morem pričakovat. Men je blo pa glih to ful všeč, da si prosila. Zakaj pa ne, če si rabila? Lažje je človeku dat nekaj, za kar veš, da potrebuje. Lahko bi sam prišla in povedala svoje in ne prosila, pa bi mogoče kakšna 2 kaj rekla v tolažbo...tko se jih je pa več potrudilo in ti po svojih najboljših močeh in s svojim načinom poizkusilo pomagati! Potrebno je veliko poguma, da priznaš, da potrebuješ pomoč, kaj šele, da prosiš zanjo! Super si. Pa kr tko naprej...bo vse še ok. Samo, da spregledaš in vidiš realno. Pol boš vidla, da je tko še najbolš...vsaj jst pol vedno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts