Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Evo, našla reklamo! :onfire: Super! Čestitke, Marsa in Mitja! :palec:

Ampak, Marsa, malo bolj bo pa treba pazit na okončine... x;)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, nov dan že lepše izgleda... :palec: Boli še, ampak ne tako grozno. Zdaj se ukvarjam še z odpuščanjem in povrnitvijo zaupanja. To je “ta težek” del vsega...

Mal grobo bo sicer za slišat, sam - lajf pač. Kar nas ne sesuje, nas naredi močnejše. Problem pa je nekje drugje; vsaka bolečina v nas naredi nekakšen filter, skozi katerega potem opazujemo in živimo lajf. Hočem reči - človek, ki ga je enkrat pičil modras, se ponavadi boji celo slepca. Resnična umetnost torej je še naprej sprejemati izkušnje, v katerih smo enkrat doživeli bolečino, čisto in neposredno, ne pa se pred njimi bolj ali manj zapirati. Zato razmišljaš več kot prav - vzeti si čas, pogovoriti se, poskusiti povrniti zaupanje ...

čačača

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:o|o: ravno včeraj smo enga v grob djal.....

:vio: od poskušanja ni nječ x^x

:8): človeški lajf je ena silno slabo napisana groteska :vio:

...receptura za ohranjanje zdravih živcev v tej igri

-soočenje

-sprejetje

-plavanje mimo

-pustiti času čas xcivx

*

zunaj sije sonce :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hvala, Nosorog! x:Xx

Se strinjam in se trudim. V življenju ne bi ob svojih izkušnjah nikamor prišla. če jih ne bi "popucala", se soočala z njimi. To je edin način, če nočeš zakrknit. In tega nočem. Jaz se hočem vse življenje učit, pa četudi "vsaka šola nekaj stane".

Zdaj bom pustila, da se mi "dotični" malo prilizuje... :vragec: x:Dx Paše včasih. x:Ix

Marsa, odrež že tist, pa namaž z bepanthenom al pa čim takim, za hitrejše celjenje..

thanx!! saj najbrz bom res morala kar odrezat... :||| no saj se je kozhe ze spodaj dost naredilo...

upam, da si ti tud ok ze. xcrossfingx

x:Dx Yes! Glihkar rezervirala karto za London

xokx

...skos ena prerekanja na forumu ta tedn. ...

saj je v glavnem skoz isto, v enih intervalih, je pa vedno sorazmerno tud s kriticnim stevilom 'modelov' na forumu... vedno jih je par, ki v teh smislih izstopajo. eni ostajajo v svojih enih temah sam, enih je poln ves forum, eni pa cel schtraufenpacht zakuhajo in se ves forum zarad njih krega. to je vedno blo, sam zdaj vec, ker je vse vec ljudi. 400 clanov je lazje hendlat kot 4000, med 400 clani je 20 modelov, med 4000 pa 200. vemo pa, kaj ze en model lohk povzroci. tko je s tem.

eh pismo.....sm si hotla ikono zamenjat, pa noče....

sem vidla da ti je ze Mystica odgovorila, to je sam point.

Kje Marsa

ja v oni, pujsa... si hecna str. 58...

o šit...saj res...hvala pujsa, da si me spomnila...sem vedla, da sem nekaj pozabla napisat prej.....

....marsa&mitja....čestitke.... xsrcx :palec:

thanx, no saj ni nic tacga, d abi bil najin dosezek, sam glede na to, da mamo ze skor en let to na planetu pa da najbrz sploh ne veste tega oz. folk ne ve, se vid, kok je pomemnbna reklama.

Morda bi si morala dat v podpis. ;) :P

Evo, nov dan že lepše izgleda... :palec: Boli še, ampak ne tako grozno. Zdaj se ukvarjam še z odpuščanjem in povrnitvijo zaupanja. To je “ta težek” del vsega...

Najlepša hvala vsem za spodbudne besede in tolažbo! x:Xx Sploh ne veste, kako ZELO ste mi pomagale! Sem vas brala, odločila sem pa se, da bom odgovorila šele danes, ker bi bil sicer sam cmiv-miv in ohcanje in ahcanje. (česar ne maram) :xx!:

Po nasvetu vseh sem počela vse živo – hiša je bleščeča, jaz sem bleščeča, sprehod, mnogo razmišljanja, še en pogovor z dotično osebo...

“ven dala” sem že dan prej, takrat pač, ko se “je zgodilo”. Ufff, je bilo vpitja in joka! :att: :!!:

Danes mi je malo nerodno, ker sem kar direkt prosila... Ampak sem res potrebovala. Sem se že naučila, da moram povedat, kaj rabim, sicer tega ne morem pričakovat. x:Ix

jp, ti kar rec. ;) :palec: super da je boljs!! xsuperx

Evo, našla reklamo! :onfire: Super! Čestitke, Marsa in Mitja! :palec:

Ampak, Marsa, malo bolj bo pa treba pazit na okončine... x;)x

jo, to itak se dobr da mam sploh se vse prste. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja v oni, pujsa... si hecna str. 58...

x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix

Končno tudi hecna Pujsa najdla xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx . Sem dobila očitno čuden izvod One, da mi ni tole, kar me je še posebej zanimalo skočilo v rilc x:Dx x?x x;)x

Čestitam :palec:

Zdej vsaj vem, za kaj konkretno x:o)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

58... x;)x (13)

nisem sla se dol...

ej, koncno si recem, briga me, dons si nastimam kopel, pa ce mi odpade palc, me ne briga.

a nisem ms dobila! :o|o:

kaksne bedaste sanje sem mela dons.

no ene so ble pa lepe, sporocilne. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in tud, pa res!!! kdaj????

sam to je pa prav PRAVILO. x!x xyesx

ce se slucajno kdaj pojavim v kakih cajtengih, kakorkoli, je to vedno v sco.

no saj tle je drugac, ampak vseen... hec...

Picasso

ajaaaaaaa...našla oglas ja... čestitke Marsa :flowers:

ja nič,,,zbolela, kot zakleto, ni kej :xx!:

ampak se ne dam...bom danes tole stvar premagala in juti bom že čisto fit x^x

mal sem pospravila doma, ker se nočm vrniti domov v t'prau svinjak :o|o:

zunaj ful lepo vreme...mogoče bom šla pop na kak sprehodek...(po ulci gor, po ulci dol...več itak nism sposobna, pa tudi pametno mislim, da ni)

med pospravljanjem sem se ukvarjala s tem, ali se je pametno ko zboliš tuširat...pa ne mislim tko, da pol ceu teden smrduhaš, ampak pač mislim, da se vsaj tist dan k zboliš ne smeš tuširat...ne vem zakaj tko mislim xnckrivx

čez urco pride še kolegica na obisk...za 5min me sam pogledat...(prepotovalni sindrom...vsi te hočjo vsaj za 5 min vidt...k da nam nazaj pršla..vedno je tko)

na grob morm...pa mi je tak sufer, da bi si vse lase raj ven populila...kr ne morm...ker pol bi mogla še k babici k tam živi...ah ja..tale 1.11 je vedno tko čuden, moreč, bljakkkkk :xx!:

...no mogoče bom šla do knjigarne na sprehod...oz to ni knjigarna ampka papirnica in si bom kupla kak lep blokec x:Ix ...včasih sm prou otročja, ampak si res želim tak lep blokec kamor bom potem rusko slovnico not pisala...čim lepši je bl veselo bom listala po njem... x^x

Matija je ful tečen že 2 dni :xx!: učer sva mela zvečr na drinku spet en tak najin trenutek ko v glavi nože en v druzga mečeva x!x

še zdej nism pisma napisala...DaNeSsSsSssssssss bom x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

med pospravljanjem sem se ukvarjala s tem, ali se je pametno ko zboliš tuširat...pa ne mislim tko, da pol ceu teden smrduhaš, ampak pač mislim, da se vsaj tist dan k zboliš ne smeš tuširat...ne vem zakaj tko mislim xnckrivx

imam tud jaz eno mnenje o tocno temle.

menim, da ko zbolevas, prvi dan, 2., se NI kul tusirat.... nenazadnje skoz dol splahujes kislo plast...... je vcas kul se mal pokuhcat v tem lastnem zosku. x:o)x

potem pa itak cutis, ko si ze mal bolj pri moceh in ti tud pase (prej ti ne pase, sam hoces, ker svicas in taksno).

in tedaj pa te tud pozdravi, ce ujames pravi val.

itak menim, da cist pretiravamo s tem, en folk se po 2x, 3x dnevno tusirAJO - nic cudnega da nic ne zalezhe, ce so vso plast si dal dol.....

menim, da je 1x dnevno (razen recimo polet) cist dovolj.

tenkju za cestitke. x:Xx

Upam, da se bos mela fajn, jutri gres, ne, sem si zapomnila, da 28.? skratka, maximalno uzivaj! :palec:

Nic ne skrbi, vedno mal 'zbolimo' tkole, predno kam gremo - mal je res tega fiverja, potovalnega, mal pa je to iz strahu (kaj pa ce bom zbolel, pa skoz mislis na to in vse, in ko si ves vznemirjen in vrocicen, pa se dejansk pocutis kot da bos zbolel) - ze naslednji dan bos pa pozabila, bo odslo. xupx

Picasso

Jaz se hočem vse življenje učit, pa četudi "vsaka šola nekaj stane".
zdajle mi je prislo na misel... ti si bik, a ne?

no lohk mas mars okol sonca, retrograden, to je kar motec vpliv lohk, da ne govorimo, da mas lohk sonce zdaj v opoziciji - kar pomeni, da potem je se manj cudnega, da mas mal frk.

ko sem ti glih astro stose omenjala, tisto so bli splosni vplivi, no tole kar pa ti zdaj govorim, pa so individualni, tvoji osebni.

Picasso

zdajle mi je prislo na misel... ti si bik, a ne?

no lohk mas mars okol sonca, retrograden, to je kar motec vpliv lohk, da ne govorimo, da mas lohk sonce zdaj v opoziciji - kar pomeni, da potem je se manj cudnega, da mas mal frk.

ko sem ti glih astro stose omenjala, tisto so bli splosni vplivi, no tole kar pa ti zdaj govorim, pa so individualni, tvoji osebni.

Pismo, Marsa, nekaj bo na tem. So se še z drugega konca name spravli. :xx!: In to hudo in na grd način, krivično. Na, spet me stiska. Jst bom še zbolela, vam povem.

No, ampapk, če planeti tako pravijo... Treba potrpet. Zobe stisnit. Samo, da se ne bo med njimi znašla čigava vratna arterija... :vragec:

:C: Pa SPLOH nisem taka, da bi cmizdrila tja v tri dni... Za crknit.

odvisno kaj mas konkretno (morda je se kaj se bolj osebnega, natancnega, lohk tud dolgotrajnejsega), drugac tole konkretno (bo mars po biku setkal sem pa tja) do nekak decembra, tam okol 10., 7. morda... vmes bo dolg retro, kar blokira energije (vsem, ne sam teb oz. bikom)...

tko da ne bo se kar konc.

je pa res, da zdaj so bli tud mrki pa to, je blo se dodatno, bo vseen zdaj manj (ceprav, nas cakajo kar opasni tedni se)...

Picasso

(ceprav, nas cakajo kar opasni tedni se)...

:o|o: Jaz se bom šla zimsko spanje, zbudte me aprila, če bo sonce, drugač pa maja. Hvala.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hmmm. Torej - pomirjevala. Metin čaj bom spila za začetek, če bo prehudo, bom pa kar eno pivo kresnila. Zdaj me bo še kdo alkoholizma obtožil... x:Dx

Samo upam, da bom preživela in da nikogar v besu ne umorim... :bomb:

Marsa, nočem izkoriščat tvojega znanja astrologije tukaj, kjer čvekamo. Čeprav sem imela že napisane rojstne podatke... x:Ix Sem nekje zasledila, da me čaka težavno obdobje, ja.

Kar nas ne ubije, nas krepa! :xx!:

Tudi vsem drugim želim, da se čimbolj gladko prebijejo čez te težje čase. xsrcx

, če bo prehudo, bom pa kar eno pivo kresnila. Zdaj me bo še kdo alkoholizma obtožil... x:Dx

x:Dx x;)x

thanx za razumevanje in obzirnost. x:Xx

saj sem rada v pomoc, sam sem vcas mal cudna, ne maram da je kar samoumevno da nekaj se ukvarjam.....

drugac se mi pa lohk cist da... vendar tud sama nisem ravno pri svoji energiji zdaj, pa mi je tako res mal tezje se tolk posvetit nekomu na tak nacin (jaz se kar vrzem v vse kar pocnem, pa zato). ti ze usput kaj povem, tkole vmes kdaj kaj, pa tko. vcas me pridejo kake punce tud v napoved vprasat, pa tam keri al komu se kaj recem sem pa tja. :palec:

Picasso

Boš zrihtala dons, bo kot nov x;)x , pa še skoz ga boš loh mela na očeh

thanx se tule! x:Xx

a to si dam pred tusiranjem lohk? :8):

a ostane v tem primeru gor?

sem si namest odrezala kar odtrgala kozo dol... pa ni zive rane, razen na zadnjem mm, ko je najbolj globok, me pa skomina pa mal se zatika (tam ko je bil rez, pa je mal kozhe se cez), tko zoprn filing, mal mravljincast. :||

Picasso

Loh glede na to, da nimaš samo 1ga x:Dx x;)x (če se ti bo odlepil, pa zamenjaš z drugim) , nisem ziher, ni preverjeno - glih zdej spoznavamo ta artikel, loh se pa javiš za dvorno preizkuševalko, pa javiš x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

morgen..... x:)x

blagovolili smo odpreti eno celo oko in drugega trichetrt... x:)x x:)x x:)x

do konchnega prebujenja bo minila she najmanj urica...skratka prva shalica kave.. :inocent:

drugo pa zhelim popiti popolnoma prebujen, da lahko uzhivam v polnem okusu.. x:o)x x8Dx

tale uvod seveda leti samo k dotichni z svinjskim rilchkom, ki navadno kasira ono neizmerno shtevilo x:Xx -ou... x:)x

kaj se mi pa danes obeta bom pa prepustil svoji MOIRI (karmi, usodi, al kr kol zhe to je)... :vio:

zlomk....tralala

in seveda ne sme umanjkati she 777 x:Xx -ou na rilchek

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

itak menim, da cist pretiravamo s tem, en folk se po 2x, 3x dnevno tusirAJO - nic cudnega da nic ne zalezhe, ce so vso plast si dal dol.....

menim, da je 1x dnevno (razen recimo polet) cist dovolj.

Enkrat mi je nekdo razložil takole:ljudje z neprestanim umivanjem spiramo s svoje kože naravno zaščito(nanašanje kremic in pomad ne zadostuje)..in tudi zato naj bi bil rak kože tako pogost( no, pa ozonsko luknjo odmislimo)...

Marsa: čestitam za "reklamo"...bi bil že čas, da požanješ, kar že dolgo seješ :palec:

Lia: sprašuješ, kako ohranit star dokument? Vprašaj na Arhiv slovenije(izpostava je tudi v Kranju)...ONI bi ti morali dat pameten nasvet x^x ...drugače pa se je pri hiši ohranilo nekaj takega, shranjenega v temi in med dvema plastema stekla x^x

ja jaz sem tudi že slišala, da ni dobro, če se preveč umivamo...vsaj z milom ne...sej voda sama kot taka ne škoduje...

isto velja za živali...jih ni fajn šamponirat (psi, mački) x!x

mislim, da vsako živo bitje vsaj malo čez "kožo" diha

ampak jaz bi se fullllllllllllll sturširala...smrdimmmmmm :xx!:

sam je pa res, da če si predstavljam sebe zdejle pod tušom...brrrrrr...me takoj mine

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Loh glede na to, da nimaš samo 1ga x:Dx x;)x (če se ti bo odlepil, pa zamenjaš z drugim) , nisem ziher, ni preverjeno - glih zdej spoznavamo ta artikel, loh se pa javiš za dvorno preizkuševalko, pa javiš x;)x .

thanx, ne nisem, se mi ga je zdel skoda. x:px (moja neka skor bedasta finta, venera v biku je to sicer drugac, pr men). xDDx

zdaj mam pa na zraku zadevo, si pa dam, ko bom ven skakala, sploh je pa dbest, ko mam se vse, ker saj ves - jaz to dostkrat rabim. :)

lepo se mej!!! :palec: :vio:

(*Onixa nic ne vidim, upam da je ok, pozdravi ga, ce ga vidis!)

Enkrat mi je nekdo razložil takole:ljudje z neprestanim umivanjem spiramo s svoje kože naravno zaščito(nanašanje kremic in pomad ne zadostuje)..in tudi zato naj bi bil rak kože tako pogost( no, pa ozonsko luknjo odmislimo)...

Marsa: čestitam za "reklamo"...bi bil že čas, da požanješ, kar že dolgo seješ :palec:

a ne, no vidis, se mi je zdel, da prav razmisljam. :)

Thanx, ti si tolk prijazna pa pozorna, pa privoscis ljudem, mas res dobro v sebi, pa zivali RES maras. :palec: x^x

(*s tem nisem mislila, da jih drugi mord pa ne al kaj jaz vem, sam se mi zdi, da si tko pristna pa hkrati stvarna, pa tud razumevajoca do vseh plati, to mi je mega! x8Dx :palec:)

mislim, da vsako živo bitje vsaj malo čez "kožo" diha

ampak jaz bi se fullllllllllllll sturširala...smrdimmmmmm :xx!:

sam je pa res, da če si predstavljam sebe zdejle pod tušom...brrrrrr...me takoj mine

natancno, dbest si izpostavila!!!!! x!x

'cez kozo diha'... xyesx :palec: xokx

sem ti hotla rect, pa vidim, da si ze sama napisala - le ce se ti da, ce ti PASHE. xyesx

ce pa ti ni filling, se pa mal umij, splahni... brez zajf pa tega. lohk uporabis jabolcni kis, zmesan z vodo, 1/2 al pa 1/3... kis se razdishi, NE smrdi, kasnej. pa se fajn je, zdravilen, pa na kozho dbest deluje. xyesx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...