Pujsita 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ja v oni, pujsa... si hecna str. 58... No Marsa , kako boš pa tule 13ko naračunala Dons je bila pa v Poletu priloga Jesen na planetu, pa na 3. strani osebni izračun Planeti/Prosti čas/Astro/Osebni izračun Izkoristite to izvirno, avtorsko storitev, ki je edinstvena v slovenskem prostoru!Če poznate datum, uro in kraj rojstva, lahko dobite izračun in razlago svojega osebnega horoskopa. Razlaga obravnava ne le položaj Sonca, Lune in ascendenta, pač pa tudi drugih planetov, ki ponazarjajo posameznikova življenjska področja. To obsežno razlago si lahko preberete na spletnem Planetu in jo natisnete. A sem dons pri predmetu objave zaslužila vsaj krogec z minusom Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 No Marsa , kako boš pa tule 13ko naračunala Dons je bila pa v Poletu priloga Jesen na planetu, pa na 3. strani osebni izračun Planeti/Prosti čas/Astro/Osebni izračun Izkoristite to izvirno, avtorsko storitev, ki je edinstvena v slovenskem prostoru!Če poznate datum, uro in kraj rojstva, lahko dobite izračun in razlago svojega osebnega horoskopa. Razlaga obravnava ne le položaj Sonca, Lune in ascendenta, pač pa tudi drugih planetov, ki ponazarjajo posameznikova življenjska področja. To obsežno razlago si lahko preberete na spletnem Planetu in jo natisnete. A sem dons pri predmetu objave zaslužila vsaj krogec z minusom (res je, npr. nikjer ni upostevan kulminantni planet, vzhajajoci, tocki duha in fortune, nikjer!!! nisem se vidla, na svetu, v lajfu!! , saj pedenava tud za LN - bo ista zadeva - komplet interpretacija, zdaj se programiramo grafiko, ne morem verjet, to delamo od leta 2000!!! ne mors si sploh predstavljat, kolk enga dela, mislim tudi tehnicno, programerskega!!! blaznost... ce hoces seveda, da je vse avtorsko, in midva sva jasno hotla oz. hocva. ) thanx, grem v trgovino, kupim delo (itak sibam ven), upram, da ga se dobim. Thanx!! Hudo! ni 13, je pa 9 (, moja *druga* cifra, ce ni 13)27.10.2005 haha in pri men je ura napisana (pri tvojem postu ki govoris o teh cifrah in jaz pogledam na datum, ker iscem stevilcno povezavo ): 18:54. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 (res je, npr. nikjer ni upostevan kulminantni planet, vzhajajoci, tocki duha in fortune, nikjer!!! nisem se vidla, na svetu, thanx, grem v trgovino, kupim delo (itak sibam ven), upram, da ga se dobim. Thanx!! Hudo! hudo fajn....rasturaš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hudo! mega, bravo (sem že včeraj videla v Oni, samo sem se šele zdaj prigrebla do čurunalnika, da vama lohk v miru (ker zjutraj sem samo na hitro pred službo pošpegala na forum, čez dan letam sem in tja, pol se pa tamala klelele vsidra ) čestitam ... nič brala za nazaj... upam, da ste vsi okej... ... popoldan pa na sprehodu ... sem se vsedla k enmu mini potočku, da je vodka žuborela, pa ptički okol (sem lohk kr žalostna, ko jih gledam in ne vem, kolk časa bom še lahko tkole uživala in gledala ptičke... a bomo sploh še kakšnega vidli ) in to je zame tak relax, tolk res uživam (...fotkica v ikonci je z današnjega sprehoda) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hmm ja. Res je lepa tale jesen. In ptički prezimavišče iščejo(no ja - spalnico pač) se nekaj na naše podstrešje ozirajo, pa smo ga zadelali..Se nazobala danes še grozdja, da mi je bilo kar slabo(nič oprala, kar s trte)..In včeraj soseda pravi - flor razlit..folk pa mora vso silažo uničit.. Mah..najraje bi ostala v mojem malem biserčku Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ful sem vesela, da sem se na tole delavnico spravla, vredna vsakega tolarja Spet sem se ogromno naucila, ful enih idej kaj delat s skupino otrok, pa kako povezat teater in vzgojo, učenje.. Yes, navdušena, čist Pa ugotovila,da še vedno znam angleško, čist ok. Najprej sem kratke obnove delala, na koncu pa že skor simultano prevajala.. Slo/an in an/slo Pa nekdo me je danes prijetno presenetil.. Vzgojitelj iz gimnazije mi poslal sms za god, ful srček, se vedno spomni na kakšne take stvari, ki jih vsi drugi pozabijo Pol sem ga poklicala, sva se slišala po moje po kakih dveh letiih.. Bi ga lahko šla kdaj obiskat v bistvu... Ne smem pozabit Tristanu hrane pobrat, preden grem spat, imava jutri veterinarja, pa mora biti tešč. (še ena smešna slovenska beseda ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ... popoldan pa na sprehodu ... sem se vsedla k enmu mini potočku, da je vodka žuborela, pa ptički okol (sem lohk kr žalostna, ko jih gledam in ne vem, kolk časa bom še lahko tkole uživala in gledala ptičke... a bomo sploh še kakšnega vidli ) in to je zame tak relax, tolk res uživam (...fotkica v ikonci je z današnjega sprehoda) prekrasna slikca, ti pa res človeku polepšaš dan....prav škoda, da te sile teme ne spustijo kaj več k pc-ju ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 hvala, lia ... zej, ko lahk klofam kolkr čem, sem pa vsa zmahana in sam še za z dekco pokrit, lučko ugasnt, pa lupčka za sweet dreams (reče tamala - ... sej lohk pol celo noč klofaš, maš mir, k grem ven ... jest pa po pol ure že v komo padem, pa konc veselja ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Se nahitro pofočkam Ostal brez neta doma :xx!: P O G R E Š A MUpam, da uredim v naslednjem mesecu Marsa, upam, da se srečava danes na trancejadi v (še ne do konca) prenovljeni kleti Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 jutrooooo.... ....mateja.... ...njami, bi se kar potopila med liste....sej prou šajna.... ....sicer pa na zapadu ništa novo....vreme za .....že od prejšnje srede nismo vidli sonca. sem morala v lj zato...če to ni za pop* drgač pa pojma nimam od kod se vzamejo vsi opravki....včasih je blo vseeno bolj na izi...al pa nekam več časa. zdej pa že od poletja naprej sama norišnica...... folku se trže.....vsak v nekem svojem filmu terajo dalje.... če druzga ne, je danes žur.....po-jadralski..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 :xx!: enako. Čeprav včeraj si je milostno izvolilo nekaj posvetit. Urco ali dve pred zahodom. Evo, lahko rečem ... danes pa res - depresivna sem, slabe volje, koga bi na gobec in hkrati zelo zelo razočarana. Verjetno bi blo boljše, da bi šla to pisat v Črno luknjo, ampak ... heh ... pa naj bo tle. za nas, odvisnike od sonca....je tako vreme....ČISTA KATASTROFAAAAAAA..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Se nahitro pofočkamO lej ga fanta ....sicer pa na zapadu ništa novo....vreme za .....že od prejšnje srede nismo vidli sonca. sem morala v lj zato...če to ni za pop* Kok je to fajn prebrat , da ljudje pridejo v Lj. v stik s soncem, to je bolj redko za prebrat, ampak ti pa ogreje srce, ko prebereš Danes ful en bizi dan, se začne z urejanjem glave (ne pri psihiatru) samo do frizerja stopim, da naredi nekaj iz mene, ker tole nč več ne zgleda. Potem lovim minute, da pospravim gnezdovje, dobim obisk iz Koroške, ki se mi je najavil 5 min prej, potem letim še popedenat stvari, ki sem jih obljubila, **zmenek** v večernih urah, vmes še organizirat 2 praznovanja rojstnih dni v teh dneh itd...itd....No evo pa bo že noč.Najbrž se vmes še pofočkam na kofi brejku. Lep dan vsem. **** A ima kdo karte za jutrišnji koncert od BFM??? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Evo, mene je spet povozilo... Se pobiram - spet. Ampak sem že na vseh štirih, še čisto malo... Mystica, drži se! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ah, sem bla jezna včeraj - dobila SMS za delo napošti, kličem čez 15 minut, pa vse zasedeno!! :!!: bemu, sploh se jim ne sanja tam na štud. servisu, kako krvavo rabim denar! :$$: mater, kako naj pol grem ven, saj nikoli ne grem, ti jebeni stroški vedno vse zajebejo. mater, nehala bom jesti in se bom začela zabavati. :xx!: aja, domov grem danes - za 4 dni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Pa nekdo me je danes prijetno presenetil.. Vzgojitelj iz gimnazije mi poslal sms za god, ful srček, se vedno spomni na kakšne take stvari, ki jih vsi drugi pozabijo Pol sem ga poklicala, sva se slišala po moje po kakih dveh letiih.. Bi ga lahko šla kdaj obiskat v bistvu... katero gim si pa obiskovala? škg ali katero od škofijskih? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 keep it going...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 zbudila sm se čist konc (grlo, ušesa, glava...vse bo eksplodiralo) :xx!: matija je šel včeri ven, čeprou sm bila ful proti, tako da šesedaj spi in cel dan nič ne bo od njega... spet bo vse na meni...imam že polhen k...c vsega x!x morm še k moji babici in na grob...torj najprej po rože in svečo na tržnico v moste pol v BTC pol pa na grob in potem še babico pozdravt...pokanje x!x ne smem pozabit par stvari še kupit. kaj mi je rekla matijeva mama: "dej vzemi si sabo kaj za učit se..."...raj nam komentirala aja včeri sm si naročila še pr halo kitajcu zvečer in sm se spet morilsko prenažrla... pa enga čist nič krivega modela sem po telefonu ful nahrulila in mu dol vrgla tlefon...groza ajaaaaaa...v knjižnico moram...seveda sem cel ljubi tden prosila unga, če mi gre v knjižnico...vsak dan...in on seveda, da ja, da gre...knjige so še sedaj na moji mizi sem zlo slabo pozicionirana danes...upam da bo vse še ok na avionu mi bo najbrš glavo razneslo zarad pritiska in prehlada Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 uuuuuuuuuuuu, kok sem vesela, do stropa bi skakala, ker je moj tečnobec lenobec končno dosegel svoje na šihtu! eno leto so ga vlekli za nos, delal je job, za kerga bi moral biti plačan več, pa je šel do direktorja, dost mu je blo res in dobil bo večjo plačo! in čez pol leta bo tudi premeščen na drug delovni plac, vodja oddelka bo. Go, Saturn na MC, go!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 mačona.... uspelo me zagrabit čist tapravo petkovsko razpoloženje..... ( ).....še sonce je mal posijalo vmes....pa frendica končno dobila službo, ki si jo je želela že 5 let.... ...pa sej morš bit navdušen.....zvečer pa še žur....sam avto moram prej pelat k mehaniku....menjava zadnjega odbijača.... ....pol pa 4dni frejjjjjjjj.....včasih je svet tako lep..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Amis, to je pa prav lepo prebrat! Tudi jaz imam v planu par luštnih stvari, JIIIIIHAAA! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ....pol pa 4dni frejjjjjjjj.....včasih je svet tako lep..... A sam včasih , potem se pa ne skrivat Lepe praznike VSEM kakršni pač že bili, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 morgen.... mel vcheraj en kjutikjut koncertek v K4....pol pa borka do ene shtirih lomu ritme.. dons pa AAAAAaaaaaakcijAAAAAAaaaaaa..... zlomk....tralalapa jasnde ne sme umanjkat 777 -ou tjakaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 spet sama svinarija dons nas ful mučjo u službi... taprau petek je. ampak sej sam še eno urco norenja pa sm frej. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts