Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

katero gim si pa obiskovala? škg ali katero od škofijskih?

isto k ti...

Uf, dons blo za zjokat se v sluzbi.. sam nisem se cist se odlocla, a od smeha al od tragike x:o)x Kr neki...

Pelala mucka kastrirat, po moje tko miren, kot je danes (še ves zadrogiran x:o)x ), ne bo nikol več.. Pa ful je bogi, ne sme jest še cel dan..

Pa dobila se z bratcem na kofi..

Zdaj pa mislim, da grem zadremat za pol urce, ker me pol čakajo delavnice do zvečer, pol pa še party, jaz se pa vlečem ko megla okrog..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Noro, če danes preživim bom še kakšen dan... totalna gužva v službi, zdejle prihitela domov, imam še neki zadevic za natipkat, se spreoblečt, potem pa nazaj delat... upam, da so ti izvajalci vsaj tolk simpatični kot so bili za petek 13 x:o)x

danes vzamem fotoaparat s seboj, aja pa danes ne bom v modrini ;) črna ljubim te črna...

ok Ksenč bejž delat

mejte se :palec:

Amis pri nas pa sonček za izvažat, a prideš ? Mystica, jaz sem ti že pvoedala da je pri nas fajn x:Dx Pujsika, soooriii ker nimam časa trenutno zate... evo sem izkoristila dnevnik v gužvi še za malce spročilc ;)

isto k ti...

Zdaj pa mislim, da grem zadremat za pol urce, ker me pol čakajo delavnice do zvečer, pol pa še party, jaz se pa vlečem ko megla okrog..

isto, ko jaz? :eek: koko se te ne spomnim? :vragec: moj spomin je čist v k... :xx!:

a pol si dobila voščilo za god od Jerneje? al te je imela "Lojzka" x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

vcheraj sem se odlochila narediti rez z macheto.

ne zmorem vech s temi ljudmi okrog,ki me samo ozhemajo,vso energijo mi pobirajo,spet se mi je nabralo pol k. vsega in sem morala narediti ta 'cut'.NE GRE VECH TKO. :sori:

vsak dan istih pet ljudi okrog mene...sluzhba,dom,okolica...in vsi se name naslanjajo,jemljejo energijo,ker je tko najlazhe,saj sem je vendar jaz polna,ne :vragec: :o|o: bem jim...ni prav tko.

pesham ,shepam zhe,chist sem zmolzena,zhalostna,nikakva.

sem morala se vcheri zamislit nad tem spet,po dolgem chasu in nardit 'prekid'.

DOVOLJ VAS MAM x^x

zdej se bom pochasi spravla k sebi,si nabrala regenerativno energijo,

da bom spet jaz pozitivna,nasmejana in zadovoljna in ne bom vech dovolila blizu nikomur,

nikomur ne bom vech pustila mi energijo krasti

ne!

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Hej x:)x

Zmatrana sem... ampak dobre volje x^x včerej sva z mami spraznile moje bodoče stanovanje - zdej mormo samo še prebelit x!x vse sva razšraufale, brez moške pomoči in znosile v kombi xDDx

Včer sva s Tanajo* na punk tematskem večeru dobile glasbeno željo - dva komada od Čao pičk x:)x :palec: ful je bilo fajn... sicer sva nameravali na en študentski večer ampak je bilo preveč... študentsko :vio:

Skoz nekej delam... jutr tud... no, bo vsaj plača temu primerna x:)x da bom šla končno po ene čevlje.

Sicer pa nič posebno novega... danes sem bila v Bohinju - službeno - je bilo toook lepo... kakšne barve... jesen je tko lepa... pa tko toplo je... jst sm pa toooook dobre volje, vsa vesela skoz x:Ix x:)x zdej pa sploh k sm popoldne spala pol urce (s tamalmu sva skupi na kavču, vsak v eno smer x:Dx )

Lep vikend vam vsem želim!!!

Uživejte x:Xx xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

adijoooooooooooooooooooo

čaw-čaw

čez 10dniiiiiiiiii

x:Xx x:Xx x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

isto, ko jaz? :eek: koko se te ne spomnim? :vragec: moj spomin je čist v k... :xx!:

a pol si dobila voščilo za god od Jerneje? al te je imela "Lojzka" x:o)x x:Dx

Nisem bla v domu. Sej jaz se tud tebe ne x:o)x od PP.

---

Evo, ze doma, sploh nisem sla na party.. sli na en drink po delavnicah, spila 2 dl refoska, pa sem cist pijana xrolleyesx ok, na prazen zelodec...

grem spat..

Mana, uzivaj!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dobro jutro vsem x:)x

no,pa mi je ratalo vcheri zvecher se pocartat s kopeljo,skor sem se stopila v njej x:px

pred spanjem sem nameravala malo meditirati ,pol sem pa big brother gledala x:o)x xDDx

no,vseeno mi je bilo fajn,sem prisla k sebi,se lepo naspala in danes kot nova v sluzhbi,edino zdej ,ko se pogledam....

... :eek: sem oblechena kot klovn,ker sem kr neki nataknila nase,ko sem hitela v sluzhbo.zdej me je malo sram taka okrog hodit,bi se najraje preoblekla... x:Dx ampak ok,samo ,da sem jaz drugache ok s pochutjem.

lepo jutro,malo mistichno megleno z ogromnim rdechim vzhajajochim soncem :palec: x8Dx

lep dan zhelim vsem x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Nisem bla v domu. Sej jaz se tud tebe ne x:o)x od PP.

---

Evo, ze doma, sploh nisem sla na party.. sli na en drink po delavnicah, spila 2 dl refoska, pa sem cist pijana xrolleyesx ok, na prazen zelodec...

grem spat..

Mana, uzivaj!

hja, sta dva P.P. eden kot glavni za glasbo, eden kot direktor celotne ustanove...zdaj naj pa voham, kateri je pravi x:o)x

mi nekaj v spomin hodi...a si mogoče ti poleg V. D. vodila osrednjo prireditev ob odprtju telovadnice, ko je prišel na obisk vrhovni salezijanec Vecchi?

očitno se mi bo tale sobota malo sfižila, ko gre moja simpatija za ceu vikend v belo krajino...a se kera druga javi, da jo peljem v kino? če ste današnje astronovice brali, to v mojem primeru ne pomeni, da bi rad seksal z njo :vragec: x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

daaannnnnn........ x;)x

dans popoldan pa na fusbal tekmo....pa sonce sije....žur bil ok....gledali posnetke z jadranja, se smejali in plesali....super je blo.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Glede na to, da sem vam morila zadnje dni, se edino spodobi, da vam povem, da danes sem pa...

SUPER! :onfire: :onfire: :onfire:

Lep dan vsem skupaj! x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

včeraj sn se en mau zalubo spet :2src:

A b rad, da sm lubosumna? :vragec: x:Dx :palec: Najprej ščekiri, da ni celulitasta, da nov pol kak problem. x;)x

Jst bla zuni včer...do 3h...valda, k sm bla u nulo trezna....sam je blo pa fajn...sm se nadensala, narežala...škoda, da ne morš tel. klicev vmes med pogovorom snemat, k bi se en, k je dons totalno mačkast, dons pogreznu nekam od sramu. A ne, S...? :inocent: x:Dx

Zbudila sm se ob 10h, zdejbom pa gledala Izgubljeno s prevodom...popoldne pa v Postojno. :palec:

Joj, morm se spravt dons sobo pospravt. Sej ni štala, sam vseen, me mot.

No, tok za zdej, lep vikend, ne? xsrcx

:inocent: ja nč, vsem na frišno zalublenim xwizardx xloveyx

za vse ki se mate super fajn :palec: xwizardx da vam čim dlje potraja xsrcx

*

pr nas pa čmurno sivo....

si bo treba kaj zmislit x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona

hej folk!x:)x

prav happy sem, da sem spet malo doma. mačkonec se je še bolj zredil in je postal še bolj carty. xDDx če včasih ni niti pisnil, zdaj že prede naglas kot traktor. x:Dx

joj, včeraj, ko me je mama peljala domov z železniške, sve bili šokirani, ko sva poleg ceste pri sosedovih zagledali enega vaškega pijančka s hlačami spuščenimi do kolen, kako je scal, kavbojke je mel vse poscane, gate celo posrane, ... :O: :sori: to je vnuk od Stanka Vraza. :o|o: :xx!: (živim v bližini rojstne hiše Miklošiča in Vraza)

jutri grem z bratkoslavom v disko :onfire: - nisem bila že 5 let!

danes je točno dve leti, odkar imam izpit za avto! x8Dx x:)x :palec:

lep vikend!

No ja..slavni predniki še nič ne pomenijo x:)x

Moj stric bil Avgust Gajšek.

Oz..bil pač poročen z mojo teto...in prave štorije se dogajale na njenem pogrebu. Se megleno tega celo spomnim..Tip igral tako žalost, da ga je moja mama(levinja) skoraj pritisnila okrog ušes..Zato tako protivljenje, ko sem začela nekaj s prozo(da ja nauš kot oni šoštar - bil pijan kot maura, Micka pa zanj delala...itd..itd..)

In sina njegovega so menda deložirali...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Bila v shopingu na cevlje tokrat x:px Skornjcki in salonarji, ful fino. Za na kiklo, hlace vse. Pa eno kiklo, ceprav sem mal zakompleksana, ker sem se zredila in se 38 poslavlja? :xx!:

Anyway, dober nakup smo "proslavili" z dobrim kosilom ob enem jezeru v italiji, juhica, tris, ostali postrvi, panakota al kako se ze rece. Bravo Michelle, res delas na hujsanju xrolleyesx

Zdaj se malo spocijem potem pa na fitnes, vsaj malo kalorij zgubit x:o)x Potem pa ven z xsrcx in dan se bo koncal. Za makroekonomijo dans ni casa x:o)x x:o)x

Naslednji teden grem mogoce smucat! Dobro kaze vsaj! :2src: :2src: :2src:

Uzivam kar

x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

morgen... :o|o: :o|o: :o|o:

kok je biu pa huuuuud party..... x:o)x x8Dx x:o)x

zlomk....tralala

kdaj boš zibal? x:Dx x:o)x

ej zlomče, a lahk kej geste zrihtaš ? :inocent: x:o)x

drugač pa nč , lep dan in večer, predvsem prijeten noč x:Dx

honor and respect

kdaj boš zibal? x:Dx x:o)x

ej zlomče, a lahk kej geste zrihtaš ? :inocent: x:o)x

drugač pa nč , lep dan in večer, predvsem prijeten noč x:Dx

:vragec:

zibal bomo enkrat konc januarja... x:)x x:)x x:)x

kar se pa geste tiche je pa tko...de morsh povedat za kdaj...pa se zna zgodit x:o)x

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...