Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Dobila moje posnetke z radijske oddaje...morm poslušat, da vidm, kaj ga kej serjem...že vidm, kok se bom režala! x:px xrolleyesx x:Dx

xg:Dx Si me spomnila na enega znanca, ki je delal avdicijo na radiu. Čist zavzet, da postane spiker in je imel za napovedat uro zjutraj. Model jeclja zato je bil efekt bombastičen, na žalost pa na radiu niso imeli posluha zanj, pač pa je še kakega pol leta dobil za pijačo, kjerkoli se je pojavil.

Se pa oglašam s čist frišnimi vtisi iz Nabucca, jaooooo koje žalosti. Zbor je bil ok, solisti pa kr neki :sori: , kostumi :sori: kr neki ...eh... jim želim en večji oder, dobrega kostumografa in vsaj dva dobra solista. Tole je mogoče za ribico želja.

Danes imam občutek, da sem preko oceanski jumbo, ko sem zjutraj odletela z doma sem cel dan dobesedno preletala.

Danes smo imeli v Lj meščansko poroko. Center mesta je vrvel, kaj je to bilo enega življenja. Vedno znova se zaljubim v Ljubljano na take dni :2src:

Umetniška tržnica, stojnice domače obrti, ekološka tržnica, živilski trg, koncerti, srečala ogromno znancev, se naklepetala in za nekaj časa updejtana z vsemi najnovejšimi trači, kdo s kom, kdaj..tega še v Direktu ni x:Ix ... saj ne vem, če bi vsemu verjela :inocent:

Konočka vsem in lepe sanje x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sm poslušala posnetek oddaje...kar je dobru, nej slabu. :inocent: Hihi...no, realno...kul je blo. Sploh za prvič! Lohk bi kej zmrznla al pa se ful motla, pa sm se sam enkrat...ampak režala sm se pa preveč...pa ne tko hrupno...sam tko hihi. xrolleyesx Aja, pa tko bl važno sm zvenela...smotka! :vragec: No, sej...vaja dela mojstra, a ne? Ni hudič, da se nom pobolšala in izpilila. :palec:

Grem še alias gledat. x:px

hja, sta dva P.P. eden kot glavni za glasbo, eden kot direktor celotne ustanove...zdaj naj pa voham, kateri je pravi x:o)x

mi nekaj v spomin hodi...a si mogoče ti poleg ..vodila osrednjo prireditev ob odprtju telovadnice, ko je prišel na obisk vrhovni salezijanec Vecchi?

PPu, Ja.

Bla doticna zdajle pri meni, do 1h zjutraj sva se režale Tristanovim neumnostim..

Drugač pa danes končali delavnico, mi je bilo kar malo žal, da je že konec, ampak noro dober občutek, da dejansko znam nekaj novega..

Potem šla pa še mamo in ata obiskat, pridna vnukinja :) Je blo čist fino..

Zdaj pa spat, do poldne, pol pa verjetno mal na motor..

Piki, dej povej že kje ti to delaš, no.. :inocent: (lahk tud na os... (pa bom se jaz teb x:o)x ))

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jutrooooooooo...v bistvu ježe daaaaaaaan. x:px Jem sprešano jabuko in banano pa mčkn ananasovga sokca zravn...mmmmmmmmmmm :yumi: Ste mi fovš, ne? Sej vem. x;)x

Bla sm že v city parku, sva s seko kuple materi darilo za r.d., k ga 1. praznuje. Sva ji kuple kopalni plašč, k si ga je želela in to palmersov....čeprov ona ni tok fensi dečva, sam vseen. x;)x

No, kva čmo dons počet? Mal pospravlat, a? :xx!: Odkar mam net, ful manj berem, opažam....not gud. Se bom še poneumla. :eek: x:Dx

Lepo nedeljo vsem. xsrcx

Mene so pa zaj* v knjižnici na faksu, ker so bili bolni v petek in si nisem mogla nagrabit knjig za čez praznike :o|o: Bom mal po netu pobrskala, če najdem kakšno internetno verzijo tistega, kar rabim..

Drugač pa, ja, čaka gora posode..

Pa naj se sonce pokaže, da se grem peljat! (čeprav se mi že ne da več.. bom verjetno kar tle not preždela bolj ali manj..)

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

blo vcheri spet mal lushtne muzike.... x:)x x:)x x8Dx

pa za soboto neverjetno poln klub.... x8Dx

shvaba (JUSTUS KOHNCKE) vrtel taaaaak odfuk od muske de ni res x:o)x x:px :vio:

skratka...fletno x:)x

dons pa klasika...ROZA :inocent: xrolleyesx x:o)x

zlomk....tralala

mali ino veliki vodnar xDDx

de o vodnarki spljoh ne zgublamo besed... x:px x:)x :inlove:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xrolleyesx Moj dan do zdajle: vstala, jedla, sedela za racunalnikom, sla spat, vstala, zdaj si grem pa kosilo narest x:o)x

pa bo sel sončkast dan v franže, ampak očitno sem utrujena, pa nekaj se me poskuša lotevat, tko da se bom kar poslušala...

loesje

Spet nazaj -

Jest mam pa polno glavo skrbi. :cry: Nč, ampak prov nč ne gre tko kot sm si zamisnla. :ermm: Hotla sm delat za fax, pa ni znesl. :fiju: Hotla sm skuhat južno, pa tud ni znesl. Hotla sm it pogledat frendico, pa... ja, ja ni znesl. Vas kar mi je uspel dones nardit je to, da sm sm pa ke mal na net skočila in kej napisala sm gor :fiju:

Sicer sm pa dones mal bl melanholično razpoložena in se mal smilm sama seb, tko da si grem počas že na živce. :sniky: Že res, da je težko, če je človek osamljen, ampak še večji hudič je, ko to razlaga drugim in jim teži in mori. :xx!:

No grem še mal iskat kšno sorodno dušo al pa prijazno ramo, na kteri se bom lahko še mal pojokcala in se še naprej smilila sama sebi, dokler me ne bo minilo :P :)

živi in pusti živeti

EnglBengl...pazi, kje iščeš...ni vsak tvoj prjatu, k te z dreka potegne! x;)x

Jst sm tud dons čist zabluzila...tud bl spala, jedla, čvekala na forumu...no vsaj zvečer grem tarokirat. :palec:

Ampak mi je pasal mal lenart...sej bom jutr mal športala, pa kej pospravla. :palec:

:2src: buče...strahci...sveče.....mrak....

vse u stilu.....

tema...noč.....čarovnice.....v zraku tudi sapica ne trzne....sveče gorijo.....zablodeli sprehajalci zadržujejo dih :vio:

x:Ix pravzaprav maram ta toplo jesenski čas...

nobene mrgolazni nikjer x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

EnglBengl...pazi, kje iščeš...ni vsak tvoj prjatu, k te z dreka potegne! x;)x

Jst sm tud dons čist zabluzila...tud bl spala, jedla, čvekala na forumu...no vsaj zvečer grem tarokirat. :palec:

Ampak mi je pasal mal lenart...sej bom jutr mal športala, pa kej pospravla. :palec:

Pikica, sej u resnic sploh ne iščem - nč več. Sm se naučila, da je najbolj, če se človk kr sam potegne vn, pa kjerkoli že je. x:Dx

Ampak včas pa dobr dene, če lahko kje komu kaj pojamraš, a ni res?

živi in pusti živeti

Pikica, sej u resnic sploh ne iščem - nč več. Sm se naučila, da je najbolj, če se človk kr sam potegne vn, pa kjerkoli že je. x:Dx

Ampak včas pa dobr dene, če lahko kje komu kaj pojamraš, a ni res?

Ah, to pa itak...kr jamri...včas to rabš! x;)x

Še vedno čist jokalca. :C: :sori:

Sem že poklicala nove lastnike Ashe, da jih povprašam, kako je prestala enourno vožnjo. :o|o: Pa slišala sem jo lajat. xsrcx In sm spet čist cmerasta. Mah, itak bo boljše .... bo šlo mimo. x;)x

NIkamor se mi ne da. Moj xsrcx je bolan. Upam, da pride jutri kaj k meni, danes pa sva vsak na svojem. x:)x

Jokica moja.

xsrcx

Ej v takih momentih si želim, da bi moj kozorog mal bl prevladoval. Ne vem kaj je to zaen drek, da sm taka cmera. :o|o: x:Dx

Eh, jst sm tud včas...mi lohk sam prst pokažeš...klinc, če mi paše, bom jokala, ne bom zdej not v seb tišala. x;)x Kr vn dej, bo pol bolš.... :palec:

Kok sm jest en otrok...sm pozabla povedat, da sm si kupla un obesek za mobitel in to ribico, ki mi začne barvno utripat, preden kdo pokliče al pa pošle sms...pa tud takrt, ko se signal menja, pol sm pa za đabe kdaj vesela. :xx!: x:Dx xrolleyesx

Kok mene take malenkosti razveselijo...weirdo! x:Dx

Aja... a mogoce kdo ve, kje lahk kupim nosilce hlac? hozentregerji al kako se ze temu po slovensk rece.. pa ne otroske..

čakam frendico, bova imele mal obnovitve španščine...

loesje

Spet nazaj -

Aja... a mogoce kdo ve, kje lahk kupim nosilce hlac? hozentregerji al kako se ze temu po slovensk rece.. pa ne otroske..

čakam frendico, bova imele mal obnovitve španščine...

Taurus, Trubarjeva ul.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...