Marsa 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kje je pa marsa? Na dopustu?hehe ne se prehitr veselit. * Ahoj folk!!! (*sam tale post sem vidla, ker je na vrhu te strani, v bistvu se sam fockam, da vas vsaj pozdravim, ce sem ze brez pozdrava odletela; zadnjic sem 2x komentirala vse zive poste (citat+), pa mi ni objavil (:xx!, pa ker sem prejle dam prisla in vmes imela se obisk, ne mroem vsega za nazaj ponovno komentirat in pol tud brala nisem nic, bom jutri, najbrz). Blazno na hitrico sem se odlocila, da grem tud jaz v Kostanjevic (ker nisem vedela do zadnjega, ce bom sla, ker nisem bila ok prevec...).Potem sem se odlocila, da saj mi ne bo hudega in da mi bo dobro delo mal pocitka pa zabave pa konc koncev da bom mal na svezem zraku, v drugem okolju in vse - in sem sla (Mitja pa je itak imel namen it, ker gre v bistvu za njegovo 'sorodstvo' - je mal zakomplicirano, pa zato v navednicah, da sem natancna dost ). Imel smo se dbest, no sem pa dons bila se kar bogyca. *Napovedi ne bom napisala danes, ce pa bom peljala mamo na dolenjsko jutri, je pa morda tud jutri ne bom.saj je morda ne boste prevec pogresali. upam da ste vsi ok in da je vse ok.nisem nic gledala, brala, sla sem v fotke, ker mam za spremembo kaksno fotkico, in semle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 'čer opažam, da se me spet loteva eno čudno razpoloženje... nič kaj dosti se mi ne da pisati, še berem bolj površno anyway, včeraj bil kar uspešen dan, s Koroške prinesli obe točki kljub okvari kegljišča in skoraj enourni prekinitvi tekme... sem se vseeno uspela zbrati in izvleči točko, ostale pa so potem tudi zelo dobro odigrale svoje dvoboje ... sam tole ogrevanje in ohlajanje, pa spet (prekratko) ogrevanje ni več za moje 'stare' kosti... čutim danes kolena, sploh pa tetivo :xx!: eh, pa kaj čem samo jamrat, saj bo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 saj je morda ne boste prevec pogresali. Bomo, ampak naj ti bo Jaz sem še kar dobro. Luno v devici izkoristila za pospravljanje, drugače pa ves dan doma Nedeljsko razpoloženje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 helouevribadi imela hecen dan... med drugim bila tudi v živalskem vrtu, kjer me je danes najbolj fascinirala tale kamela... totalna flegmancija... yeah, darling, I know, I know... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 včeraj bil kar uspešen dan, s Koroške prinesli obe točki kljub okvari kegljišča in skoraj enourni prekinitvi tekme... Bomo, ampak naj ti bo Jaz sem še kar dobro. Luno v devici izkoristila za pospravljanje, drugače pa ves dan doma Nedeljsko razpoloženje.mislila sem tudi na to, da morda ne bo ravno najbolj spodbudna, pa zato, nic prepozno za slisat, zvedet za zoprnije (sem jo ze v petek kao zacela pisat, pa sem potem bila vrzhena v malce drugacen ritem dneva, no in kasneje pa tud celga vikenda)...dons mi pa ne pade na pamet, sem se ze odlocila, na poti, vsa premrazena, da rabim sam pocitek, mi je pa pasal mal razonode. ne da se mi pa nicesar obljubljat. pac, bom vidla.itak 150 mailov in osev in raznoraznosti se, s katerimi pa se mi za zdaj ne da ukvarjat. kjer me je danes najbolj fascinirala tale kamela... totalna flegmancija... yeah, darling, I know, I know... hehe, sta se vedno cist na fotkah, pa tud polna vtisov (kot ich), kamela pa - nad!!! (*sam skoda ker je v zivalcu ) ****** je 'v nedeljo zvecer', med prazniki, da ne govorim o osebnih praznikih in udelezbah (smo mel tkole razporejene rojstne dneve - 29. - zet od tega frenda, kije praznoval, 30. mitja, 31. ta frend, ki je praznoval... tam oni, ki je igral ko sem pela, pa je imel 26. ... sicer pa se vmes dva moja dbest frenda, eden 25. in drugi 29. )... ... tko da - NIC ni tako nujnega, da bi morala TA HIP pedenat. halo? x!x in itak ne *shlogam*, zagotovo pa ne bom slogala med prazniki za vse svete. x!xtako da me pliz vsaj med temile prazniki naj se ne gnjavi na ose in maile v zvezi s tem. lepo prosim. x!x in tud nikakrsnih osebnih sporov ne mislim resevat TA HIP!!! :xx!:mam lahko kdaj v lajfu v nedeljo zvecer pa tud mal miru al pa cajta zase - ce me pa vidis, da objavljam vsa vesela, pa ne pomen (nujno), da sem zdaj na broju za vse zivo...dons sem sam forumovc!!! x!x sam mal podelim pa taksno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Jst sm pa zmatrana in bolna in sploh mam vsega dost, samo spala bi in spala.... delala včeraj in danes... zdej pa dva dni čist frej... je pa fajn, bom dobila plačo zdejle kmalu.... super komaj čakam, potem pa v napad na čevlje... Zdej moram pa še pospravit sobo, imam totalen kaos... vsaj tko morm uredit, da bom lahko v miru spala... počasi bo treba spakirat, v kratkem se bom namreč preselila... komaj čakam, juhu Sicer nič posebno novega, še zmeraj sem pri Harryu (potterju )to je tok dobra knjiga, pa kljub temu da ima 700 strani se bojim da jih bo še prekmalu zmanjkalo... več ali manj cele dneve premišljujem, kaj se bo zgodilo... Lepo se imejte vsi skupaj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 V Radeče so uletel Orleki in Podstrešje (eni otroc, k so špilal komade od Lynard skynard, steppenwolfov ipd.).A se kdo spomne ameriške skupine The Band? Ne vem, zakwa so me Orleki tolk spominjal nanjo - pač, prenešeno iz Amerike v zasavje. Trbovci pač. Glih za u rudarske revirje,. Ful veselica. http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 daannnnnn...vse skladno z datumom.....plusi in minusi.....heh...grem....mi ni za filozofirat....mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 .. dobr dan dones sm zgodi ustal s sestro sva peljala psa k dežurnemu veterinarju v kranj, dobu 5 špikov pa ene tablete za sabo potem sva šla še mal v shoping(hrana&pijača) zej sm pa doma, grem kmal vun na kosilo nekam.. ..zvečer pa žurat honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 mega, bravo ... popoldan pa na sprehodu ... sem se vsedla k enmu mini potočku, da je vodka žuborela, pa ptički okol (sem lohk kr žalostna, ko jih gledam in ne vem, kolk časa bom še lahko tkole uživala in gledala ptičke... a bomo sploh še kakšnega vidli ) in to je zame tak relax, tolk res uživam (...fotkica v ikonci je z današnjega sprehoda)Thanx!!! Ful lepa ikonca, kar zhari (*ceprav ti moram priznat, da mi je bila prejsnja se skor bolj vsec, ker se mi je zdela bolj izrazita, osebna, tud duhovita, ta je pa predvsem cudovita ) Marsa, upam, da se srečava danes na trancejadi v (še ne do konca) prenovljeni kletiOnix, hoj, a ves da sem te pogresala, se rekla sem aakhutu naj te pozdravi, mroda te je. Ne nisem bla, prvic sem se odlocla da grem v Kostanjevico v soboto (in smo sli zgodaj, bi bla cist ded), drugic sem pa brez casha, pa se mi ni dal dragih kart placvat, da bom za dve urci mal prisla pogledat, pol ko si pa brez casha, pa tud za zhurat nisi tolk razpolozhen, saj ves kako je, ipak ti pase tud kak pircek spit. pa drugic, saj upam, da bojo se kaksni - partyji pa densyce. ...upam da bo vse še okUpam da zdajle maximalno uzivata! uuuuuuuuuuuu, kok sem vesela, do stropa bi skakala uspelo me zagrabit čist tapravo petkovsko razpoloženje..... ( )....pol pa 4dni frejjjjjjjj.....včasih je svet tako lep..... Kul mal, a ne? Pelala mucka kastrirat..Kul, sem se sama zlo tezko odlocila za to, sam sem zadovoljna, ker sem se.sam da mi smo mel vmes 10 rund mladotov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 V glavnem ... naredila sem nekaj čudovitih jesenskih posnetkov. Bom kakšnega objavila v kratkem. enega sem vidla v nadaljevanju. Včer sva s Tanajo* na punk tematskem večeru dobile glasbeno željo - dva komada od Čao pičk cist odbito, pa grozno se derem. hec, da sta se spomnili na to. 'prevec studentsko' na studentskem tematskem veceru.. včeraj sn se en mau zalubo spet Glede na to, da sem vam morila zadnje dni, se edino spodobi, da vam povem, da danes sem pa...SUPER! hej folk!joj, včeraj, ko me je mama peljala domov z železniške, sve bili šokirani, ko sva poleg ceste pri sosedovih zagledali enega vaškega pijančka s hlačami spuščenimi do kolen, kako je scal, kavbojke je mel vse poscane, gate celo posrane, ... to je vnuk od Stanka Vraza. jutri grem z bratkoslavom v diskodanes je točno dve leti, odkar imam izpit za avto! hehe, bravo, pa nisi vec zacetnik! muki dohodnino nazaj dobo :$$: skoda ker jo sam 1x dobimo. Bila v shopingu na cevlje tokrat Skornjcki in salonarji, ful fino. Za na kiklo, hlace vse. Pa eno kiklo, ceprav sem mal zakompleksana, ker sem se zredila in se 38 poslavlja? :xx!: Anyway, dober nakup smo "proslavili" z dobrim kosilom ob enem jezeru v italiji, juhica, tris, ostali postrvi, panakota al kako se ze rece. Bravo Michelle, res delas na hujsanju Michelle, mroda si se pa okrepila s telovadbo, tekom, da ne gre za debelost, pac pa te je sam 'mal vec', mal vec misic morda itd.? kok je biu pa huuuuud party..... dbest, verjamem! Sm poslušala posnetek oddaje...kar je dobru, nej slabu. Hihi...no, realno...kul je blo. buče...strahci...sveče.....mrak.... vse u stilu..... tema...noč.....čarovnice.....v zraku tudi sapica ne trzne....sveče gorijo.....zablodeli sprehajalci zadržujejo dih pravzaprav maram ta toplo jesenski čas... nobene mrgolazni nikjer Še vedno čist jokalca. Sem že poklicala nove lastnike Ashe, da jih povprašam, kako je prestala enourno vožnjo. Pa slišala sem jo lajat. In sm spet čist cmerasta.aha, ste ubodli pol, nio vidis (nisem nic hodila v ono temo). vse dbest ashi v novem domu! ... nosilce hlac? ... s sestro sva peljala psa k dežurnemu veterinarju v kranj, dobu 5 špikov pa ene tablete za saboupam da ni kaj hujsega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ja, jest pa bučo dolbem dones, k je halloween , da bomo mel strahca. Pravzaprav se že celo dopoldne spravljam k temu opravilu, pa mi moje dete nekako ne da časa, da bi se zares lotla dela . Včer sm bla slabe volje, ker je moja pikica zbolela , dones je pa že mal bolš . Vesela sm tud, k mam najbolj zlatga brat©a na svetu - hecno kolk se tega zavem šele takrat, k mi stoji ob strani takrat, ko mi je nabolj hudo. (hvala ti, tamal ) No zdej grem pa še mal za fax delat, pol pa tisto bučo spedenat. živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ja, jest pa bučo dolbem dones, k je halloween , da bomo mel strahca. kok so mi vsec te buce in vse to!!! * saj res, dons ma pa Silky rojstni dan, vse naj naj, silki, upam da MEGA uzivas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 kakšen lep dan.... ožgani od sonca..... morje oblakov pod nami.... Viševnik 1900 pa še nekaj metrčkov zmanjkalo do tiste brezgrešne cone, nad dvatisoč , ko ni več greha priletelo nekaj pernatega in mi iz rok jedlo, so eni rekli, da je kos, drugi pa da je kavka....vatever blo je fajn *simbolika dneva zgolj naključna, po vseh štirih sem se splazila iz postelje in preklinjala uro in dan , ko sem obljubila, da grem.....so me ganjali ko bog mavrico, hitro , hitreje, najhitreje....sem švicala ko v savni proti vrhu pa sanjski pogled, toplo sonce, da še poleti ni blo takega v dolini sluzasto in čmurno, čakam ,da pade mrak, da prižgem svečke v bučah zvečer bomo pa še vidli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kak tumoren dan...mislm, ne čustveno...sam tko...vreme kr neki....nč, grem en filmčič pogledat...brodolom al pa Punčko za milijon dolarjev...bom najbrž kr brodolom, da mal otoke vidm, pa sončk, morčk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 grrrrrrrrrr.......kle bi moral bit hudichek morgen.....(kle un nasmejan tarmen)zakwa ne morm smehcou gor popat.....grrrrr.(kle un tardech tajezn)dons zhurka v chanal zero....juhu (kle pride un smehec k skache gor pa dol) zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 tmurno, ja...prav tumač....grrr.... ...sam vedno se najde rešitev....grem na drink s frendico..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jaz pa še ta drug del babic in dedkov obiskat.. pa sestrični nekaj kemijo pomagat.. kao.. čeprav ne vem kako bo to zgledal.. Ma ja, sem se odločila letos. Ne grem se tegale 1. novembra. Obiskala bom vse žive sorodnike, danes in predvčerajšnjim sem jih. Svečke pa hodim že 24 let prižigat sorodnikom, ki jih sploh nisem poznala in se ne grem več tega.. Bom, ko bom imela komu. Pa še takrat dva dni prej al pa dva dni po 1. novembru. Tko. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jaz pa naredila eno tako noro ikebano za na grob, da gate trga! Ful ponosna na svoj dosežek-vse sestavine nabrala uzput na sprehodu s psom, pol pa sam napikala ...Bi jo kar doma imela... Sicer običajna dosada, upam, da ste vsaj vi vsi o.k, dela čez glavo, retro Mars pa serje še naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 kaj se zabavam.. tamali oblubla fotke iz Londona.. zdej pa.. zbiram kere so primerne.. da ni gor alkota, čikov, sexa... pa jih skor zmanjka... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Hecno - vsako leto (že ene 5 let zapovrstjo) se namenim za Noč čarovnic bučo rezljat AMPAK največji hec je ta, da nikoli niti do nje ne pridem zmeri si rečem ah sej bom ah sej bom potem pa v zadnjem trenutku, mah tko je nimam kam dat ker smo pač v bloku, na okno ne gre, na balkonu je pa nihče ne vidi in sem rešena Sem pa - priznam - enkrat eno ukradla iz enega polja pravzaprav jst, sestrična in njena kolegica, dve smo odnesle moram rečt da je velik bolj zabavno kot jo kupit kje No pa še to...pač ker je prvi november bi mogla it na pokopališče, moje2 sta mislila it danes pa nekako nista do njega prišla in zato bosta šla verjetno jutri. Mi je pa malo čudno ker sama nimam potrebe na pokopališče hodit in mi to zmeraj ljudje zamerijo - tako ali drugače / če mi povejo ali ne, čutim da jim ni prav. Pravzaprav mi je vse lepo in prav poklonit pokojnemu svoje misli, da ga nisi pozabil in da je nekako še zmeraj prisoten, četudi je na "drugi strani" ampak se mi preprosto upira sama misel it na pokopališče, nosit svečke in rože pa v tisto gužvo se mi zdi, da je na Dan mrtvih najmanj tiste spokojnosti na samem pokopališču, ki jo iščeš kadar greš k pokojnemu, da se spomniš kako je bilo ko je bil še med živimi itd. Raje prižgem svečko doma ali pa v kaki cerkvici, da nihče ne ve, ker pri nas se mi zdi je vse tako - kdo bo prinesel večjo ikebano ali pa večkrat obiskal grob - vse se nekak "beleži" pri babici kar se mi zdi tko neumno, kot da je pomembno kdo bo večjo prinesel, a ni važen namen :xx!:In sploh velikokrat razmišljam, ali moram samo zaradi drugih čutit neko povezanost z osebo, kateri grem na grob. Ker recimo ena od teh oseb še ko je bila živa, mislim nisva imela ravno ne vem kakih odnosov, zmeri sem bila na zadnjem mestu od .... itd, vse so bile bolj pomembne in bolj pridne in ne vem kaj, jst sem bila pa tam ker sem pač mogla bit in zdaj hodit pa "cmerat" pa se neki pretvarjat, se mi zdi neumno. Grem če grem iz spoštovanja do ljudi, katerim je ta človek nekaj pomenil, jst pa se "poklonim" tistim, ki jih bom vedno pogrešala in ki so mi v življenju dali veliko take ljubezni, ki sem jo lahko čutila in ni bila zaigrana No sej vem da nakladam, sem hotela nekak samo pustit to tukaj, ker vem da bom jutri spet na "tapeti" če rečem da mi ni za it pa se nebi rada kregala, raje pustim danes tukaj pa jutri požrem za voljo dobrih odnosov Sicer pa se tut meni zdi da je res danes en tak turoben dan, pravzaprav je meni tut čustveno turoben ne samo vremensko, mogoče prav zato ker me obhajajo take misli, v zraku je kar ena taka čudna napetost, moja škorpijon in devička sta tečna za umret :xx!: ...pa obveznosti so tut med prazniki, sem jih diskretno zatajila že od četrtka, ne bo se svet podrl, v nasprotnem primeru se bom prej jst, če se mal ne odklopim od njih! Tako da evo, danes greva ovca in njen ovenček se ven razvedrit greva v kino pogledat "40-letni devičnik" upam da je za kej - če se bom kej dobro nasmejala bo namen dosežen Lepe praznike tut ostalim, kakorkoli jih boste preživeli! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Evo, moj strahec je uspel - zgleda tko kot en simpatičn pjanček, k ma bl mau zob . Sicer pa sem spet v skrbeh za mojo hčerkico, ker je revica mala komi zaspančkala. Btw, a kdo ve kaj nardit, če ma 4 mesce star otrok zamašen nos oz. je prehlajen? Drugač pa sem danes uspela prit tud do pečenga kostanja (pa čeprov ga ne maram prov preveč, je bil kr užitn) in sploh se je moj ati dones potrudu zame . Grem čekirat mojo pikico, se vidmo še kej mal kasneje. (trije so za srečo ) živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Sicer pa sem spet v skrbeh za mojo hčerkico, ker je revica mala komi zaspančkala. Btw, a kdo ve kaj nardit, če ma 4 mesce star otrok zamašen nos oz. je prehlajen? Poskusi s smreko.......smrekove veje v lonec in kuhaj....hlapi NAJ bi očistili dihalne poti... Te ne strašim..ampak ,navadno je "pri nas" šlo takole: zamašen nosek- vneto grlo in uho-driska.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 hm, jst neb nč smreke, sploh pa ne na dojenčka rahlo slana voda pa čistit nos....če še dojiš, brizgni mleko v nosek.... pa nič panike, tist so bli Enjini otroci (Enja brez zamere, ampak najslabš kar je mladi mamici črne scenarije risat) *pleničko na ponev z maslom pa kak timijan naravn ne olja, pa kamilce...pa pazi da deteta ne opečeš- na prsi... *pa ko previjaš , nežno z oljčkom masirat, v vdolbini na ramah, da poženeš limfo....pa čez hrbet lopatice.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Oj mladina Malo prej prilezla s 6 urnega hribolazenja. Sem kar kolena auch Naužila se nove energije našega planinskega PGC krožka. Če ljudje hodijo s pozitivo je vse lažje in bolj zabavno.Sem vsaj malce prešejkala celulitis, ki si ga nabiram, na škorpijonskih rojstnodnevnih zabavah, ki so že bile in ki še sledijo. Zdej pa na kavč in počivat stare kosti Jutri pa nov krog Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts