Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kaksen dan! V bistvu mi je bilo prav zoprno, ampak ko sem sla na zrak, je bilo prav prijetno. Jaz ze vonjam sneg RES Par uric makroekonomije, 2 urici fitnesa in 2 uri cesanja Tima pa dan mine Lih kar zvedla, da se dobim z Mysti That's it Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Poskusi s smreko.......smrekove veje v lonec in kuhaj....hlapi NAJ bi očistili dihalne poti... Te ne strašim..ampak ,navadno je "pri nas" šlo takole: zamašen nosek- vneto grlo in uho-driska.... Jooooooooooooooooooooj.... :OO!: držte pesti, da pr men ne bo tko, ker jest kot "novopečena" in (pre)mlada mamica sm bl panične sorte in sploh... že tko skor nč ne spim, za fax nč ne nardim, sam še s pikico se ukvarjam in sploh sem že čist preč pa še jest sm zbolela :xx!: živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ojla vsi skupaj eni ste po hribih lezli in sončka lovili ... matr bi včasih rabila koga, da me malo v rit zbrca in kam potera jaz sem pa v enem (z)mešanem razpoloženju... sem dopoldan sedla k eni knjigi in nisem vstala, dokler je nisem prebrala... razen, da sem vmes spacala kosilo. me je dobesedno vsrkala vase in ganila do solz (Priscilla Cogan: Stara pajkovka ) Jutri pa obvezno ( :xx!: ) razkazovanje na pokopališču... ok, mami na ljubo že potrpim... hecno je, da gre njej to razkazovanje tudi na živce, a čuti 'moralno obvezo', da je prisotna ... prepričana pa sem, da dedek in babica ne bi imela nič proti, če bi se jima poklonili ob kakšni manj razvpiti priložnosti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 hm, jst neb nč smreke, sploh pa ne na dojenčka rahlo slana voda pa čistit nos....če še dojiš, brizgni mleko v nosek.... pa nič panike, tist so bli Enjini otroci (Enja brez zamere, ampak najslabš kar je mladi mamici črne scenarije risat)*pleničko na ponev z maslom pa kak timijan naravn ne olja, pa kamilce...pa pazi da deteta ne opečeš- na prsi... *pa ko previjaš , nežno z oljčkom masirat, v vdolbini na ramah, da poženeš limfo....pa čez hrbet lopatice.... Lia, hvala za spodbudne besede živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jooooooooooooooooooooj.... :OO!: držte pesti, da pr men ne bo tko, ker jest kot "novopečena" in (pre)mlada mamica sm bl panične sorte in sploh... že tko skor nč ne spim, za fax nč ne nardim, sam še s pikico se ukvarjam in sploh sem že čist preč pa še jest sm zbolela :xx!: da te več ne čujem, tak paničarit mal počitka rabta....konc debate... pusti še drugim , da malo pokažejo svoje kvalitete, poskrbi zase in za tamičkeno potem pa dolgo nič....ko bosta zdrave boš pa študirala pa pospravljala,....itd ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...poskrbi zase in za tamičkeno potem pa dolgo nič....ko bosta zdrave boš pa študirala pa pospravljala,....itd to mi je ful vsec pr teb, Lia... pa se pr kom... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 .. dones je dan že minil, zelo fajn in prijetno. je še noč pred mano, dones se ga bom malce nasekal.. ampak ne preveč, lih tok da bo fajn. preživite lep večer honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 direktore! čin! honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 da te več ne čujem, tak paničarit mal počitka rabta....konc debate... pusti še drugim , da malo pokažejo svoje kvalitete, poskrbi zase in za tamičkeno potem pa dolgo nič....ko bosta zdrave boš pa študirala pa pospravljala,....itdLia je pametna punca , prav ima...le pogumno... ...pospravljanje in fax res lahko počakata... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 da te več ne čujem, tak paničarit mal počitka rabta....konc debate... pusti še drugim , da malo pokažejo svoje kvalitete, poskrbi zase in za tamičkeno potem pa dolgo nič....ko bosta zdrave boš pa študirala pa pospravljala,....itd Lia, sej sm že rekla, da si sonček, ane? No, če še nism, ti rečem zdejle: SONČEK SI.Hvala za tvoje nasvete, se bom potrudla jih upoštevat. Ampak, človk ne more zmer iz svoje kože - sej veš tisto; drevo se upogiba, dokler je mlado... hihihi Bom pa vseen poskusla ne paničart - vsaj do naslednje panike, a prov? LP in živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kakšeni dnevi Včeraj popoldan šibale na drug konec Haloz po kostanj in ga logiš - zvečer pekli. Moj nekaj motovilil okrog..me pa se posedle okrog ognja - še sosedova ta mala in kot prave čarovnice brskamo po ognju. Kostanje- že nekam suhe - zalivamo z moštom(tako prevenitvno ) in njam..bili dobri. In se že čisto stemni - oblačno, nič zvezdic..samo sapica tu in tam..kar zaslišimo: POZOR ČAAAAAAAAROOOOOOOOVNICEEEE GREEEEJOOOOOOO! Ta male planijo pokonci, kot da jih je pičilo kaj....in kriče zbežijo za hišo.......(joj, čarovnice........)Jima pravim - pa saj prehitevajo za en dan...in se sosedova mala ojunači in kriči nazaj - Zmotile ste se za en dan..bejžte domov..Glasovi v temi pa se niso dali - celo okrepili so se z rdečimi in belimi svetilkami..pravi ples žarkov ratal..male pa spet kričale in se skrivale. Jaz pa se dušila od smeha. In cviljenje je trajalo ene pol ure. Potem pa šele pride ta pravo - iz sosednje vasi so si organizirali predčarovniški pohod..in cela vas pešačila po naših ljubih Halozah..Deca pa so odšibala naprej postrašit take junaške punce kot sta to naši dve in sosedova mala Ko so pohodniki prišli do nas se ustavijo in zapojejo..ne vem več kaj...prvič slišala tole pesem..skratka krasno doživetje res. ..tako ob ognju, kriku...pesem pole... Sploh če vemo, da se naša mlajša punca že cel teden pripravlja, kako bo malo deco strašila In danes usposobila buče - da lepo žarijo v temi..se namaskirala v čarovnico..dobila na obraz pajkovo mrežo s pajkom in so s sosedovo malo šle v lov na sladkarije... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Bla na obisku, pelala zdajle še mucka na sprehod.. sem mu obljubila, ko sem šla od doma.. Sam je mraz... Sva bolj na kratko.. tamal ful uživa skakat in valjat se po odpadlem listju WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Še ti se daj, da te ne bo zeblo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Yes, kok se mi pa fajn zdi, da sem se čist skor normanlno sposobna pogovarjat po špansko Zdajle visela dve uri na MSNju in čvekala s cimrom mojim iz Madrida.. unim, ki sem ga najprej za ful čudnega imela, saj sem še pisala tle in bla čist zgrožena nad njim.. Pa pol sčasoma ugotovila, da je velik in sva še zdaj v stiku.. Hehe, zdebatirala vse, o punci njegovi, mata neki probleme, pa o službi, pa o smislu življenja... Prav rada bi ga že spet vidla v živo.. Če lahk v London hodim, res ne vem zakaj si ne bi še za v Madrid karte rezervirala sem smotka mal.. Evo, nočni bluz.. čarovnice letajo okrog, jaz grem pa spat. Tristan mi že eno uro na roki spi.. je omagal pred mano... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Grem se stušat in glavo oprat... wow, keri mood swings...zdej sm totalno up! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 daaaaannnnnn...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jutrček Spal, spal in spal....... Nič, grem se zbujat pod tuš...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 daaaaaaaan, Amiska. Mick, sm glih spod tuša...pašeeeeeee Zbudi prec! Kok sm fajn...vsa čista...vse ''pizdarije'' splaknla stran. Kok te lohk voda spuca...tko enregetsko...tok uživam pod tušem, da wow. Sm mal prtegnena, a ne? Ah, to itak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 Kok te lohk voda spuca...tko enregetsko...tok uživam pod tušem, da wow. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Mhm. Men tud paše tuš.....pa kopel tud. No, zdej sm prerojen, kej čmo dans ušpičit? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ušpičl bomo to, da smo si glavo posušil, oblekl, zdej gremo pa k najbolšmu prjatlu ''Banetu'' mal bluzit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Okidoki. No, jst pa grem bakico mal sprehodit, pol pa s frendi na nočni sprehod na britof..........pol pa nazaj spat, sm kronično neprespan No, to zadnje ne bo ratal, verjetn.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 cist odbito, pa grozno se derem. hec, da sta se spomnili na to. 'prevec studentsko' na studentskem tematskem veceru.. Je bilo prov fajn Sva se spomnili nate, zato ta glasbena želja - če je že bil punk tematski večer ane Včeraj smo bili v Grazu - cela družina, je bilo prav fajn - glavni cilj je bil šoping v IKEI... zdej urejamo polno enih prostorov tko da rabimo vse sorte in tam majo fajn stvari po dokaj ugodnih cenah - in to res lepo in kvalitetno z bratcema smo se zafrkavali skoz in noreli naokrog... ušpičili vse mogoče... res malokrat se zgodi da gremo prav vsi nekam... Danes sem se pa naspala za par dni nazaj in naprej, popoldne se dobimo pri babici (morm jo vprašat, ob kateri uri je bila rojena, da ji izračunam horoskop) - tko za dan mrtvih... jst sicer nič kaj dosti ne dam na ta praznik... tistih, ki so mi umrli, se spominjam celo leto in zato ne prižigam svečk le za prvi november... ampak navade so pač navade in vsako leto se takole dobimo. Sicer pa imamo danes filmski maraton... prej smo že obdelali eno komedijo, zdej pride na vrsto še en film, zvečer grozljivka... kar paše malo lenarjenja tu pa tam Lepo se mejte Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 morgen.... vcherajshnji BDSM party uspel..... spoznal dve novi kandidatki... :whip zhival je bila seveda prisotna, fotke pa sledijo (k jih obdelam)... razmishljam, kaj bi danes pochel...pa mi nich kaj pametnega ne kapne... doma se mi pa ne visi... no ja, bo zhe... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 Je bilo prov fajn Sva se spomnili nate, zato ta glasbena želja - če je že bil punk tematski večer ane ta je bla ze 100x v fotkah, pa jo postnem se semle, ker pac pase, ker je drugac.... ves kolk je to nazaj, tle sem bla stara enih 17 let.... lohk bi bla pa tud 35... recimo...hecno, v bistvu...no, to je s koncerta cao pick (ne vem a iz novega rocka al iz studenta al od kod) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts