Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

daaaaaaaan, Amiska. x:Xx

Mick, sm glih spod tuša...pašeeeeeee :palec: Zbudi prec! x:px x;)x

Kok sm fajn...vsa čista...vse ''pizdarije'' splaknla stran. Kok te lohk voda spuca...tko enregetsko...tok uživam pod tušem, da wow. :2src: x:Dx Sm mal prtegnena, a ne? Ah, to itak. :lol:

haj, haj...ti privoščim in mal sem ti fouš.... xcivx ...dans bi sam mogla it pod kakšen slap, pa tam stat pol dneva.....grrrrrrr.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Uf, bom popizdila...spet kreganje pr bajt. Pa ne morm verjet, kok je naša mami naivna....že 30 let sta poročena in iz leta v let je slabše, pa še kr upa, da se bo fotr spremenu...alkoholika ne morš spremenit. Jst mam pa že tok povhn kufr tega, da jo morm skos jst tolažt in ju oba poslušat, kok sta grozna. Ma, tu mač. Namest, da bi zaživela svoje življenje, hodila vn (avto ma, denar ma..) skos visi doma in rine vanga, on jo pa žal. Ej, tok sm že naveličana tega, da ji morm skos govorit, kaj nej dela, pa da nej si ne jemlje k srcu in naj gre vn, uživat....za popizdit.

Grem vn, da se mi nov zmešal. :xx!:

jz sem mela pa dons ful produktiven dan. xyesx končno sem bla mal doma, pa sem vse zrihtala. telovadla, pospravla, seminarsko dokončala, kuhala... šla vn s frendicami.... ni da ni xokx za zakluček še kle mal štrefnam... pol mam pa še eno knigco super fajn za brat predn zaspim xrosex krasndan xsrcbumx
spet se mi je na bolš poslabšal

...če druzga ne, mi je vsaj uspelo načrt skup spravit....kaj bolj produktivni pa prazniki niso bili....navdihujoči pa še manj....rolanje retro marsa blo na sceni....ma ja....gremo naprej....

Že doma x:)x Bakici so neki noge otekle, ni hotla na sprehod, pa sva mal čvekala. Mal je pozabljiva, hehe, njej nkol teme pogovora ne zmanjka k ene te iste lohk tud 100x pove x:o)x x:Dx ...no, saj kul, sam da se ma fajn, jst se pri njenih letih nem več nč spomnu, že zdavni tam neki pod zemljo....

Pol pa večerni sprehod po pokopališču.......bemu, sm komi frendov grob našu, pa opazu kar že pozabu....tud on je bil vodnar :eek: ....toti vodnarji se tak al drgač vedno name lepijo, pismo x;)x No, ta se več ne :V: , sm pa še zdej mal jezen nanj, k je kar odšel i nikome ništa..... :o|o: No, pol pa mal kuhanga vinca popil, pečene kostanje jedu (vsak drug je bil "mesni" :xx!: ), mal počvekal........ekola, zdej pa sn doma, si grem kosilo kuhat. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lia, sej sm že rekla, da si sonček, ane? No, če še nism, ti rečem zdejle: SONČEK SI.

Hvala za tvoje nasvete, se bom potrudla jih upoštevat. :) Ampak, človk ne more zmer iz svoje kože - sej veš tisto; drevo se upogiba, dokler je mlado... hihihi x:Dx Bom pa vseen poskusla ne paničart - vsaj do naslednje panike, a prov? ;)

LP in x:Xx

:vio: nisem sončk....sam paniko sem tok potencirala , da sem segla do dna x^x pol pa ni blo več kej izbirat...

x^x vse boš lahko še delala, naredila...nikoli več pa ne bo ta tvoja bejba tok mejčkena in verjemi, samo sprosti se in uživaj, ostalo pa če bo šlo skoz bo šlo, če ne pa kdaj drugič....

pri njej popravnega izpita ne bo... (sej ne vem, a je fantič, a je pupa)

x:Ix tole ni teorija , to je sama praksa xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vio: nisem sončk....sam paniko sem tok potencirala , da sem segla do dna x^x pol pa ni blo več kej izbirat...

x^x vse boš lahko še delala, naredila...nikoli več pa ne bo ta tvoja bejba tok mejčkena in verjemi, samo sprosti se in uživaj, ostalo pa če bo šlo skoz bo šlo, če ne pa kdaj drugič....

pri njej popravnega izpita ne bo... (sej ne vem, a je fantič, a je pupa)

x:Ix tole ni teorija , to je sama praksa xcivx

nauk: upogni drevo, dokler je še mlado, da ga boš imela skos pod kontrolo x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

a dej?

jz pa tri dni xcheersx na rojstnih dnevih...

dons pa tok produktivna k že dooolg ne xsmokex

no evo...tle sem zaj*...pomanjkanje žurov..... x:Dx

pišuka, aiwa...ideja ko šus...sam za hitro uporabo recepta si mal predelč.... x:)x

upogibanje...pajade...a zdej naj bi s človečkov bonsaje delali......tumač.... :vragec:

kaj sem se narežala.....za parkiranje ni problema.....drgač je pa smer....na os-u..... x:Dx x;)x

Eh, moji prazniki so bli pa bolj ali manj spanje, spanje, spanje.. Sem se na trenutke ko medvedek počutla.. Ampak je pasalo, sem zgleda ful rabla. Pa sedenje za računalnikom pa mal obiskovanja sorodnikov.. Kakšen žur je res manjkal mogoče :o|o:

Ne vem a se mi sam zdi al se maček res že mal umirja.. Sam da ne bo pretiraval, pol bo dolgčas...

He, drug teden dobim shisho x8Dx x:px komi čakam!!! :onfire: xsmokex

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:wOOt: KVA, a pol Pikica ne sme pridet... x;)x x:Dx

:O: maj got :O: z njo bo treba neki ukrent... enga škorpjona nekam podturit x:Dx

nč lupčki grem jz spat... oz. morm še neki prebrat xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Uf, bom popizdila...spet kreganje pr bajt. Pa ne morm verjet, kok je naša mami naivna....že 30 let sta poročena in iz leta v let je slabše, pa še kr upa, da se bo fotr spremenu...alkoholika ne morš spremenit. Jst mam pa že tok povhn kufr tega, da jo morm skos jst tolažt in ju oba poslušat, kok sta grozna. Ma, tu mač. Namest, da bi zaživela svoje življenje, hodila vn (avto ma, denar ma..) skos visi doma in rine vanga, on jo pa žal. Ej, tok sm že naveličana tega, da ji morm skos govorit, kaj nej dela, pa da nej si ne jemlje k srcu in naj gre vn, uživat....za popizdit.

Grem vn, da se mi nov zmešal. :xx!:

xrolleyesx poznam, čeprav ne ravno v tem razmerju. Pozabila dodat, sej bo - ker zmeri JE - sej veš, zapreš oči in poklopiš ušesa... xsrcbumx xrainbowx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pikica xcrossfingx xrosex xsrcbumx

očitno morata dati to skozi, pa tudi, če traja celo življenje :nckriv:

Tebi pa želim, da bi se iz te situacije naučila tisto in ravnala, kot misliš, da je najbolje. Več ne moreš narediti x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...