aakhut 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 sedi slonchek pod palmo, pa mim prletijo tri muhepa prau slonchek: "Chao pichke!" zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 daaaaaaaan, Amiska. Mick, sm glih spod tuša...pašeeeeeee Zbudi prec! Kok sm fajn...vsa čista...vse ''pizdarije'' splaknla stran. Kok te lohk voda spuca...tko enregetsko...tok uživam pod tušem, da wow. Sm mal prtegnena, a ne? Ah, to itak. haj, haj...ti privoščim in mal sem ti fouš.... ...dans bi sam mogla it pod kakšen slap, pa tam stat pol dneva.....grrrrrrr..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 marsa, pa ti si cariiicaaaa tam gor ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Uf, bom popizdila...spet kreganje pr bajt. Pa ne morm verjet, kok je naša mami naivna....že 30 let sta poročena in iz leta v let je slabše, pa še kr upa, da se bo fotr spremenu...alkoholika ne morš spremenit. Jst mam pa že tok povhn kufr tega, da jo morm skos jst tolažt in ju oba poslušat, kok sta grozna. Ma, tu mač. Namest, da bi zaživela svoje življenje, hodila vn (avto ma, denar ma..) skos visi doma in rine vanga, on jo pa žal. Ej, tok sm že naveličana tega, da ji morm skos govorit, kaj nej dela, pa da nej si ne jemlje k srcu in naj gre vn, uživat....za popizdit. Grem vn, da se mi nov zmešal. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 jz sem mela pa dons ful produktiven dan. končno sem bla mal doma, pa sem vse zrihtala. telovadla, pospravla, seminarsko dokončala, kuhala... šla vn s frendicami.... ni da ni za zakluček še kle mal štrefnam... pol mam pa še eno knigco super fajn za brat predn zaspim xrosex krasndan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...če druzga ne, mi je vsaj uspelo načrt skup spravit....kaj bolj produktivni pa prazniki niso bili....navdihujoči pa še manj....rolanje retro marsa blo na sceni....ma ja....gremo naprej.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a dej?jz pa tri dni na rojstnih dnevih... dons pa tok produktivna k že dooolg ne spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Že doma Bakici so neki noge otekle, ni hotla na sprehod, pa sva mal čvekala. Mal je pozabljiva, hehe, njej nkol teme pogovora ne zmanjka k ene te iste lohk tud 100x pove ...no, saj kul, sam da se ma fajn, jst se pri njenih letih nem več nč spomnu, že zdavni tam neki pod zemljo.... Pol pa večerni sprehod po pokopališču.......bemu, sm komi frendov grob našu, pa opazu kar že pozabu....tud on je bil vodnar ....toti vodnarji se tak al drgač vedno name lepijo, pismo No, ta se več ne , sm pa še zdej mal jezen nanj, k je kar odšel i nikome ništa..... No, pol pa mal kuhanga vinca popil, pečene kostanje jedu (vsak drug je bil "mesni" :xx!: ), mal počvekal........ekola, zdej pa sn doma, si grem kosilo kuhat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Lia, sej sm že rekla, da si sonček, ane? No, če še nism, ti rečem zdejle: SONČEK SI.Hvala za tvoje nasvete, se bom potrudla jih upoštevat. Ampak, človk ne more zmer iz svoje kože - sej veš tisto; drevo se upogiba, dokler je mlado... hihihi Bom pa vseen poskusla ne paničart - vsaj do naslednje panike, a prov? LP in nisem sončk....sam paniko sem tok potencirala , da sem segla do dna pol pa ni blo več kej izbirat... vse boš lahko še delala, naredila...nikoli več pa ne bo ta tvoja bejba tok mejčkena in verjemi, samo sprosti se in uživaj, ostalo pa če bo šlo skoz bo šlo, če ne pa kdaj drugič.... pri njej popravnega izpita ne bo... (sej ne vem, a je fantič, a je pupa) tole ni teorija , to je sama praksa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 nisem sončk....sam paniko sem tok potencirala , da sem segla do dna pol pa ni blo več kej izbirat... vse boš lahko še delala, naredila...nikoli več pa ne bo ta tvoja bejba tok mejčkena in verjemi, samo sprosti se in uživaj, ostalo pa če bo šlo skoz bo šlo, če ne pa kdaj drugič.... pri njej popravnega izpita ne bo... (sej ne vem, a je fantič, a je pupa) tole ni teorija , to je sama praksa nauk: upogni drevo, dokler je še mlado, da ga boš imela skos pod kontrolo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a dej?jz pa tri dni na rojstnih dnevih... dons pa tok produktivna k že dooolg ne no evo...tle sem zaj*...pomanjkanje žurov..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 te jz povabm prec!!! boš vidla kok ti bo pol vse laufal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 * drgač pa, mene so upogibal, pa jim ni ratal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pišuka, aiwa...ideja ko šus...sam za hitro uporabo recepta si mal predelč.... upogibanje...pajade...a zdej naj bi s človečkov bonsaje delali......tumač.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hmmm predelč... mi boš mogla povedat kam se prpelem... pa kje lohk pol še svojo rit parkiram do streznitve spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kaj sem se narežala.....za parkiranje ni problema.....drgač je pa smer....na os-u..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 porkamadona da se res namenmo jz sem itak zdej čist u scoactionu... sami rojstni dnevi pa to spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 če bojo sam škorpjonke pa mogoče res pridem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Eh, moji prazniki so bli pa bolj ali manj spanje, spanje, spanje.. Sem se na trenutke ko medvedek počutla.. Ampak je pasalo, sem zgleda ful rabla. Pa sedenje za računalnikom pa mal obiskovanja sorodnikov.. Kakšen žur je res manjkal mogoče Ne vem a se mi sam zdi al se maček res že mal umirja.. Sam da ne bo pretiraval, pol bo dolgčas... He, drug teden dobim shisho komi čakam!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja, sweetie, najnovejši model.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 men se sliš kot kaka nova frizurca....sam ne vem še, če na glavi, al kak meter nižje, ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 KVA, a pol Pikica ne sme pridet... maj got z njo bo treba neki ukrent... enga škorpjona nekam podturit nč lupčki grem jz spat... oz. morm še neki prebrat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Uf, bom popizdila...spet kreganje pr bajt. Pa ne morm verjet, kok je naša mami naivna....že 30 let sta poročena in iz leta v let je slabše, pa še kr upa, da se bo fotr spremenu...alkoholika ne morš spremenit. Jst mam pa že tok povhn kufr tega, da jo morm skos jst tolažt in ju oba poslušat, kok sta grozna. Ma, tu mač. Namest, da bi zaživela svoje življenje, hodila vn (avto ma, denar ma..) skos visi doma in rine vanga, on jo pa žal. Ej, tok sm že naveličana tega, da ji morm skos govorit, kaj nej dela, pa da nej si ne jemlje k srcu in naj gre vn, uživat....za popizdit. Grem vn, da se mi nov zmešal. :xx!: poznam, čeprav ne ravno v tem razmerju. Pozabila dodat, sej bo - ker zmeri JE - sej veš, zapreš oči in poklopiš ušesa... 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Pikica xrosex očitno morata dati to skozi, pa tudi, če traja celo življenje :nckriv:Tebi pa želim, da bi se iz te situacije naučila tisto in ravnala, kot misliš, da je najbolje. Več ne moreš narediti ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 He, drug teden dobim shisho komi čakam!!! Pridm na par dimou k bom u Lublan! Pa sadne ukuse obvezn! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts