Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 V pm nej grejo pof***** policaji... :xx!: pa mam sodnika za prekrske...jebemu...p****a :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sem se umirila, zdaj ko sem najdla luknjo in dvomim, da bom placala Tudi meni je bilo lustno danes z vama Skoda, da se mi je mudilo.Smo peljali babico in njenega fanta na kosilo in je bilo presenetljivo dobro Sem se ze bala...Potem sem sla pa se moji astrici zamenjat gume...zdaj ma zimske in grde feltne To je pa vse Se mormo se kdaj zmenit. Ce bi prej vedla, da pikica pride, bi ji prinesla muffine Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 A ti si jih tudi zelela? Naslednjic dobis Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ja, sej...a nis vidla, Michelle, kok sm ti v torbo naskrivaj gledala? pol pa kr nč ni blo...sm mal pojokala doma. Men je blo tud prov fajn!!! Ne veš, kaj vse si zamudila, Michelle...sej pol sva še tebe mal prešimfale. A se je komu kej kolcalo? Kok paše.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hehehe modelke jz pa zmatrana... grem kr spat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Meni se je kolcalo, bemti. Zihr sta se vidve pol na skrito sestali in sem jaz ostala brez muffinov. zdej se pa tle fine delate. Mmmmmmmmmmm, kok so bli dobri muffini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 za nekaj Michellinih muffinov bi pa tvegal par mozoljčkov po faci ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Grem pod tuš! Živčna sm, k 100 mater. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aina 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 zaj bi še jaz mela malo muffinov..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 sej vem, pol, kbom tm, bo kul, sam zdej....damn...tresavica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 a dons? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 psssssst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 za nekaj Michellinih muffinov bi pa tvegal par mozoljčkov po faci a da bi js bi jih tvegal se po hrbtu, pa kakega na riti mufini Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Uf, upam, da mi bo ratal še mal pokonc ostat.. me neki firbec matra..Sam sem ful zaspana... pa jutr ob 8h Ja, pa zvečer mamo neko srečanje sosolcev bivših.. bom šla mal pogledat.. Grem posodo pomit za začetek, pa lase si posušit, pa... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Rezime... Imela težave z očesom, kr naenkrat krvavo ...baje alergija, sam ne vem na kaj...gospod rekel, da preveč za mladimi fanti gledam ...jaz????, no, mal pa že , sam od tega še nikoli alergije dobila... ..pa pravi gospod..." jesen stiže, dunjo moja"... Hm, kaki cajti, zdaj še gledat več neb smela... * lepo te je spet en mal videt dunjo moja pa magari je jesen...nekaj žlahtnega manjkalo tule v dnevniku, maš zmeraj kake poučne daaannnnn..... todika...na nov avto.... ...vreme je še kar smotano.... :xx!: ...pa celga kupa stvari mi je dovolj.....js pa u jok pa na drevo pa vse igrače s sabo. press mejte se..... nauči se živet brez igračk, pa te ropotije jutro.........mater kaki dnevi avto crknu, mašina urezala, na avtocesti, pr 140 no sej, pričakovano zdej boma pa nekak štrikala......dokler ne zrihtam neki....mater skoz ena pizdarija, js se pa nč ne morm sekirat....mal bi se žih, klinc, sm čudna.....po britofih nism nč hodla, k nimam nobenga novga kostima, al pa vsaj montla tri dni delam pol mam pa en tedn dopusta tacajt bo pa treba en avtoček zrihtat.... mejtese ha, ha ...Todika ti si en kapsel, men se je ob takih prilikah iz nosu kadil, ne pa da bi šla štrikat če greš ponoč na britof, lahko tud v ta starem kostimu Že več dni praznujem svojo (mednarodno) polnoletnost (in ni še konec) in ne pomnim, katero leto bi mi bilo še tako lepo Bern pravi, da je prvih 24 ur svežega solarnega povratka zelo važnih, uau, se mi dobro leto obeta torej Lunatki ste me zasuli z najboljšimi željami na vse možne načine, hvala vam In dobila sem tako čudovita darila , da zaradi pozornosti in dobrohotne čutnosti obdarovalcev še vedno malo jočem v sebi od ganjenosti *Upam, da se je Bern zmotil...pa kaki ti je to začetek, če še zdaj jočeš zgleda da bo treba nardit reprizo praznovanje tak kak se zagre...da ti bo srce vriskalo in pelo Uf, upam, da mi bo ratal še mal pokonc ostat.. me neki firbec matra..Sam sem ful zaspana... pa jutr ob 8h Ja, pa zvečer mamo neko srečanje sosolcev bivših.. bom šla mal pogledat.. Grem posodo pomit za začetek, pa lase si posušit, pa...* kok maš pa ti enga dela pišuka si želim iz srca takle natrpan urnik bivše sošolce sem pa zmeraj rada šla pohledat no ja če sem iskrena, zmeraj manj, zdaj so vsi že rahlo utrujeni pa plešasti in pivskih trebuščkov ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jao...zdajle šele vidim...ne znam citirat spljoh bemu dobro, da ni napovedi, oziroma je nisem videla... in to sam zato, ker mi tri doze kofeta, niso mogle zbistrit glave in držat vek pokonci...bemu še zobotrebci niso več to kar so bili, so se kuj vkup zlamali.... sam taka lepa noč na britofi je pa sam enkrat na let, je ni za zamudit grem spat predno prletijo varuhi lepe slovenske besede kmalu bojo prleteli uni trije škrti, zagamani ,dolgobradi , mal razmislite, kakšne želje jim boste napisali, da vas ne presenetijo nepripravljene Sweet dream ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 dogaja miiiiiiiiiiiiiii!!!! Uživam! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Je vidt dej kej govor, ful preveč muzke WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jah...nism jst odgovorna za program....zvečer je bl u izi. Sej me boste mel še povhn kufer. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kaj mormo poslušat... Radio + frekvenca? 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Nom javno tega govorila, petrca...sej veš,k sm ti rekla...khm, khm...dobiš os. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Super, super Samo da ti gre Pikica! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 No puedo más... Grem spat, drž se Piki, dobr ti gre Pa mal mu vrn, bo blondinke neki zaj** Evo, vmes nardila pol naloge za espanol... sam kok bo pa jutr kriza vstat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Pikica - Nič ne bomo kritiziral, kul je...ne zdej dvomit v naše presoje tut če bi cel forum vedel Zdej pa grem.......OOOOOOOMG avto je odletel sej je bil zmeri mal psiho, duševna kriza pa tko odkar se je v tisto požrešno drevo zaletel Samo da niso Harrya ukradl joj Heri je tok zakon Ne zdej pa moram med rjuhe, dragi že čaka - hvala bogu se ne bom stiskala z espanjol tako kot Aliana Lahko noč vsem 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ej, bejbiki...hvala za nasvetke...bomo upošteval! Zlati sta, ful cenm odkritost! Lahko nočko...jst paše pol urce lapam, pa čav bav. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts