Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem se umirila, zdaj ko sem najdla luknjo in dvomim, da bom placala x:Dx

Tudi meni je bilo lustno danes z vama :2src: Skoda, da se mi je mudilo.

Smo peljali babico in njenega fanta na kosilo in je bilo presenetljivo dobro x:Dx Sem se ze bala...

Potem sem sla pa se moji astrici zamenjat gume...zdaj ma zimske in grde feltne x:o)x

To je pa vse x:Dx

Se mormo se kdaj zmenit. Ce bi prej vedla, da pikica pride, bi ji prinesla muffine x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

ja, sej...a nis vidla, Michelle, kok sm ti v torbo naskrivaj gledala? x:Dx :yumy: pol pa kr nč ni blo...sm mal pojokala doma. :C: x:Dx

Men je blo tud prov fajn!!! Ne veš, kaj vse si zamudila, Michelle...sej pol sva še tebe mal prešimfale. x;)x x:Dx

A se je komu kej kolcalo? :inocent: x:Dx

Kok paše.... x:px

za nekaj Michellinih muffinov bi pa tvegal par mozoljčkov po faci x:Dx x:px

a da bi :P js bi jih tvegal se po hrbtu, pa kakega na riti :D mufini :yumy:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uf, upam, da mi bo ratal še mal pokonc ostat.. me neki firbec matra..

Sam sem ful zaspana... pa jutr ob 8h :o|o: Ja, pa zvečer mamo neko srečanje sosolcev bivših.. bom šla mal pogledat..

Grem posodo pomit za začetek, pa lase si posušit, pa...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Rezime...

Imela težave z očesom, kr naenkrat krvavo :eek: ...baje alergija, sam ne vem na kaj...gospod rekel, da preveč za mladimi fanti gledam xrolleyesx ...jaz????, no, mal pa že :inocent: , sam od tega še nikoli alergije dobila... x:Dx ..pa pravi gospod..." jesen stiže, dunjo moja"...

Hm, kaki cajti, zdaj še gledat več neb smela... xrolleyesx x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

*

lepo te je spet en mal videt dunjo moja xsrcx pa magari je jesen...nekaj žlahtnega manjkalo tule v dnevniku, maš zmeraj kake poučne x:px

daaannnnn.....

todika...na nov avto.... :palec:

...vreme je še kar smotano.... :xx!: ...pa celga kupa stvari mi je dovolj.....

js pa u jok pa na drevo pa vse igrače s sabo. press :C: x:o)x

mejte se.....

x:Dx x:Dx :vragec: nauči se živet brez igračk, pa te ropotije x;)x

jutro.........mater kaki dnevi xrolleyesx x:Dx avto crknu, mašina urezala, na avtocesti, pr 140 :O: no sej, pričakovano :o|o: zdej boma pa nekak štrikala......dokler ne zrihtam neki....mater skoz ena pizdarija, js se pa nč ne morm sekirat....mal bi se žih, klinc, sm čudna.....

po britofih nism nč hodla, k nimam nobenga novga kostima, al pa vsaj montla :vragec: :vio:

tri dni delam pol mam pa en tedn dopusta x:o)x tacajt bo pa treba en avtoček zrihtat....

mejtese

ha, ha ...Todika ti si en kapsel, men se je ob takih prilikah iz nosu kadil, ne pa da bi šla štrikat x;)x x:Dx če greš ponoč na britof, lahko tud v ta starem kostimu x:Dx x:o)x

Že več dni praznujem svojo (mednarodno) polnoletnost (in ni še konec) x:o)x in ne pomnim, katero leto bi mi bilo še tako lepo :palec: xsrcx x^x

Bern pravi, da je prvih 24 ur svežega solarnega povratka zelo važnih, uau, se mi dobro leto obeta torej x:)x

Lunatki ste me zasuli z najboljšimi željami na vse možne načine, hvala vam xsrcx x:Xx

In dobila sem tako čudovita darila x:Ix x^x , da zaradi pozornosti in dobrohotne čutnosti obdarovalcev še vedno malo jočem v sebi od ganjenosti x:Ix

*

Upam, da se je Bern zmotil...pa kaki ti je to začetek, če še zdaj jočeš x;)x xcivx zgleda da bo treba nardit reprizo praznovanje tak kak se zagre...da ti bo srce vriskalo in pelo xwizardx xmusicx xsrcbumx xsingx

Uf, upam, da mi bo ratal še mal pokonc ostat.. me neki firbec matra..

Sam sem ful zaspana... pa jutr ob 8h :o|o: Ja, pa zvečer mamo neko srečanje sosolcev bivših.. bom šla mal pogledat..

Grem posodo pomit za začetek, pa lase si posušit, pa...

*

x:Dx kok maš pa ti enga dela x;)x x:Dx pišuka si želim iz srca takle natrpan urnik x;)x bivše sošolce sem pa zmeraj rada šla pohledat :inocent: :o|o: no ja če sem iskrena, zmeraj manj, zdaj so vsi že rahlo utrujeni pa plešasti in pivskih trebuščkov x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:O: jao...zdajle šele vidim...ne znam citirat spljoh w:Iw :wOOt:

xrolleyesx bemu dobro, da ni napovedi, oziroma je nisem videla...

x;)x in to sam zato, ker mi tri doze kofeta, niso mogle zbistrit glave in držat vek pokonci...bemu še zobotrebci niso več to kar so bili, so se kuj vkup zlamali....

sam taka lepa noč na britofi je pa sam enkrat na let, je ni za zamudit :2src:

xrolleyesx grem spat predno prletijo varuhi lepe slovenske besede x;)x

:xmas: kmalu bojo prleteli uni trije škrti, zagamani ,dolgobradi , mal razmislite, kakšne želje jim boste napisali, da vas ne presenetijo nepripravljene x:o)x

Sweet dream xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kaj mormo poslušat... Radio + frekvenca?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No puedo más... xcivx Grem spat, drž se Piki, dobr ti gre x:)x Pa mal mu vrn, bo blondinke neki zaj** x:o)x

Evo, vmes nardila pol naloge za espanol... sam kok bo pa jutr kriza vstat xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pikica - Nič ne bomo kritiziral, kul je...ne zdej dvomit v naše presoje x;)x tut če bi cel forum vedel :palec:

Zdej pa grem.......OOOOOOOMG avto je odletel :eek: :C: sej je bil zmeri mal psiho, duševna kriza pa tko odkar se je v tisto požrešno drevo zaletel x:px Samo da niso Harrya ukradl x:Ix joj Heri je tok zakon xsrcx

Ne zdej pa moram med rjuhe, dragi že čaka - hvala bogu se ne bom stiskala z espanjol tako kot Aliana x;)x

Lahko noč vsem x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...