Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Evo, doma sm in grem vsa naspidirana spat...čez 5 ur pa vstat! Ful sm zadovolna sama s sabo...enkrat za spremembo. I rule! Lepo ajite. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Jutrček Končno lahko vstanem iz pojstle 3 dni ležal, stalno okol 39 vročine, pa grlo :xx!: , ne jest ne pit nisem mogel, da o bolečih očeh ne zgubljam besed (brez TVeja in branja :xx!: ), edina dobra stvar je, da sem končno preposlušal vso novo musko, ki se mi je nabrala plus LPji in kasete, ker se mi je comp sesul v torek :xx!: Zadnji (vsaj napol) zdrav dan (ponedeljek) sem na sprehodu našel bučo , lepa, mala, oranžno-zelena me je čakala na kontejnerju pred blokom pa je nečakinja dobila prvo bučo za Noč čarovnic PS: Lia, Viševnik je v brezgrešni coni (preverjeno ) 2050 m, pa krasen razgled na sivo-rjavo svnjarijo, ki jo dihamo :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jutro............mater kako je čuda enga folka se je angažiral, da men avto najdejo drgač se pa z direktorjevmu vozim, direktor pa peš no, sam dons pa jutr še, pol pa mal dopustka, ma a bo pasal drgač vse po starem, razn tega da je folk totalno negativn :xx!: se mi zdi da zmeri bol......sam eno jamranje pa nezadovoljstvo, nekterim res niti ena stvarčica ni všeč dosadni so ko triper pol se pa čudjo, k se mi ne da z njimi ukvarjat, pa mene za nedružabno upajo proglasit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 daaaannnnnn..... pika pikica..... ..... onix..... jutro, todika.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 o amis.............midve najbolj prtegnjene sred noči ustajama pa bluzma tule no ja, sej dons že ni več tok zgodi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Sred noči, ja obup od vstajanja ob 7h ma ja, sej sm kar kul v bistvu.. mela ene sanje.. točno o tem.. negativizmu.. kako bi blo treba nekje neke besede zamenjat, ker so čist brezveze negativne.. mislim, da clo nekje na LNF sam se ne spomnim Joj, pa sanjala sem, da sva si s sosolcem (ki ga bom verjetn dons vidla) kopalnico delila.. Grem delat, mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 he js ustajam ob petih morm direktorja na šiht zategnt, da lohk pol avto koristim KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 o amis.............midve najbolj prtegnjene sred noči ustajama pa bluzma tule no ja, sej dons že ni več tok zgodi hi hi hi....danes je še ok....včeraj sem pa vstala ob pol petih k sem si pozabla uro prestavit.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 hi hi hi....danes je še ok....včeraj sem pa vsata ob pol petih k sem si pozabla uro prestavit.... js sm bla v nedeljo 15 do osmih na šihtu namest 15 do devetih pa še pol sm hotla ob 12 zapret, namest ob enih KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ja, sej...kaj nardi en trapast premik ure...da ne štejem 14dnevnega prilagajanja na nov ritem...za pop*.....sam men je ves ta kažin s premikom res odveč.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 itak brezveze.....pa zjutri sonce svet brezhibno, ob petih je pa čist noč pa zmeri delam tedi k se prestavi in čist zmeri zafukam pol KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 to, da je zjutraj svetlo je kr ok...a čva podaljšat dan še zvečer....tja do kakih 22 bi lahko bil dan.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 lalalala... kok je krasn dan. en pacient me je kr pozdravlu, pa da se mi vid da sem se dobr naspala... pa predstojnik me je tud ogovoru, da če sem zmer tko dobre volje jasno da sm. že čutm da bo en fajn dan. sploh ta mali PETEK. juhuhu... kr petek je že jutr... nč jasnuuu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Uf...kr lepo tih bodta vidve...jst sm šla šele ob 2h spat, pa itak sm bla vsa naspidirana in sm se zihr 1 uro premetaval v postli. Zjutri, k mi zvoni ura, se zmer sprašujem, če neb raj zavestno zaspala? Drgač pa dobro jutroooooo! Amiska. Joj, hvala Bogu, da je jutr petk. Zeh, zeh... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ... pa, pa, pa-ra, pam... spal bom cel dan... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Morgen , preživela svoj prvi enodnevni post . Sploh ni kak big deal, v bistvu bi se šla loh še . Sem prebirala, kok je fajn spočit mal svoje telo od filanja s hrano. Se mi je zdelo dokaj logično in sem šla sprobat in sploh ni blo problema . Tako da ponovim definitivno . No in zjutraj iz radovednosti svinjske stopim in vidim 55kilc , že ne imela iz srednješolskih let. Sem tko zadovoljna, ker me v bistvu briga, da ne rabim čekirat skoz vage . Pa 2. dan brez kave, pa še kr živa . Fajn no, presenetljivo . Pa tibetančkam, me je kr mal strah da škripnem od vsega zdravja . Sicer pa gužvastično v službi mrbit se še kej fočknem. Uživajte Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 glihkar sm zvedla, da sm od 12h dons pa jutr do 4h frej. Cew žur...ni nč dela, pa so mi v obeh službah frej dal. Spal bomo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 55kilc oh maj got!!!! :OO!: :OO!: pr tvojih 3 metrih :OO!: :OO!: đizs spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 oh maj got!!!! :OO!: :OO!: pr tvojih 3 metrih :OO!: :OO!: đizs KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 če je pa res!!!! no u glavnem u službi je žuuurrrr ful mi dogaja. sam k ma klele sosed tu mač dela... pa ne morm it h nemu viset včer je s konja padu... kobila ga je dol vrgla matr sm žleht spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Jutrček PS: Lia, Viševnik je v brezgrešni coni (preverjeno ) 2050 m, pa krasen razgled na sivo-rjavo svnjarijo, ki jo dihamo :xx!: dobro, da nisem tega prej zvedla bi v brezcarinski coni še kej prepovedanga storila drgač pa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 sej lih to je to... tm ni prepovedano spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dezinformacije...men so rekl da še 50 m manjka do 2000 m ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...finally!!!!...diploma sprejeta, zagovor mam 18.11.2005!!-to bo zur-zadeva pride lih 4 dni za tem ko mi tranzitn jupiter dela sextil na natalnega in 10 dni preden mi nardi tranzitn jupiter sextil na luno(vladar 9. hise) in MC..., poleg tega bo tranzitna luna po v konjunkciji z natalnim soncem(ce bo zagovor okoli 14h, celo exaktni)... mislim, da sem diplomiral... .ajaj pa 18. je itak moja cifra...sem taX rojen... in zadeva bo 18. v mescu poleg tega je pa tut dnevna stevilka(18+11=29; 2+9 + 2+ 5=18!!!!)... hahaha... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dezinformacije...men so rekl da še 50 m manjka do 2000 m why o why? A bi šla do konca nalogo nardit al bi šla rajši spat za eno uro.. me strašno mika tole drugo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts