lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 tud brez zvezd bi pravi jack si ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...finally!!!!...diploma sprejeta, zagovor mam 18.11.2005!!-to bo zur-zadeva pride lih 4 dni za tem ko mi tranzitn jupiter dela sextil na natalnega in 10 dni preden mi nardi tranzitn jupiter sextil na luno(vladar 9. hise) in MC..., poleg tega bo tranzitna luna po v konjunkciji z natalnim soncem(ce bo zagovor okoli 14h, celo exaktni)... mislim, da sem diplomiral... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...finally!!!!...diploma sprejeta, zagovor mam 18.11.2005!!-to bo zur-zadeva pride lih 4 dni za tem ko mi tranzitn jupiter dela sextil na natalnega in 10 dni preden mi nardi tranzitn jupiter sextil na luno(vladar 9. hise) in MC..., poleg tega bo tranzitna luna po v konjunkciji z natalnim soncem(ce bo zagovor okoli 14h, celo exaktni)... mislim, da sem diplomiral... .ajaj pa 18. je itak moja cifra...sem taX rojen... in zadeva bo 18. v mescu poleg tega je pa tut dnevna stevilka(18+11=29; 2+9 + 2+ 5=18!!!!)... hahaha... Sicer vsega tega sranja, k s i gor napisu, nč ne štekam, bi lohk sam napisu tko: Diplomo mam 18. in to je ful ugodn dan zame. Pa bi vsi štekal. Čestitke, poba...zapil ga bomo pa k bo narjena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Sicer vsega tega sranja, k s i gor napisu, nč ne štekam, bi lohk sam napisu tko: Diplomo mam 18. in to je ful ugodn dan zame. Pa bi vsi štekal. Čestitke, poba...zapil ga bomo pa k bo narjena. ...hvala, hvala... zapil ga bomo pa itak vecX!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 a da bomo? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Zdej grem pa sam še na banko, pol pa k sestrci, da bom mal pestvala našo lubiko malo. Papa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 why o why? za vsako izgubljeno priliko prideta dve še boljši ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 a da bomo? mi bomo, zate ne vem... ...ti si bl a la Cashy, ne??? Aja se tole, ce je kaxn slavenist/ka tuki gor, k bi mi lahko od 7.11.-9.11. zlektoriral diplomsko, naj mi prosim poslje ponudbo na OS! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ponudbo drugač pa jz eno fajno poznam. čak ti bom os poslala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Hello Frej dan! No, ja, makroekonomija me vseeno caka Sem se narocila k frizerju za jutri, ker imam grozno cupo ze...pa na ciscenje obraza Veliko casa na stolu, torej.Tak lep soncek se je pokazal, tako da grem v kratkem na verando brat gloss pa finance...bo pocakalo malo ucenje Fino Samson Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Na mojmu koncu Ljubljane tud nič sonca.. čakam enga frenda, da priden na kofi.. pol me pa tako zelo mika skenslat faks... sam ne bom! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Pridi mi delat družbo v BTC jutri. Grem zapravlat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ja kaka devička pa si, da rabiš lektoriranje, daj ne mi sramote delat, to sn jaz vse sam spedinau, za ta dnar ga piješ jebo te ...slaba devicka... v teh ozirih bolj dvojckovsko/uranski... ...pa tut zdej baje kr orng cekirajo vse...sej slovnica bi se nekak sla... mene bl skrbi ce sm vse smiselno prevedu ker je bla vsa literatura v tujih jezikih.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 a bi se še mal od Trojan dol zapeljala a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 čakam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ... mislim, da ne bo šlo jutri. Preveč vsega. Pa ne vem,. če bi bil moj za to. Enkrat pa bi prišla, ja. Jaz tud, pa pejva enkrat skp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 hihi, vela ti pelješ To itak, ampak ZELO POCASI Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ustal zgodi, zbudu me telefon... ..šou v radovljico v DM-a nabavt mal za zobe umivat pa brado in brke brit pa še mal šamponov&kondome... emmm... popoldne morm kuža pelat še enkrat k veterinarju.. potem treba mal spokat cunje, jutr potujem... drugač pa želim vsem lep in prijeten dan honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Samsonajt, jst bi ti rade volje pregledala diplomsko (zastonj) pa mam v naslednjem tednu ful dela. Pa še priprave bomo imeli doma - na mamin 50 rojstni dan. ...hvala za namen... sej mi je ze aiwa eno dobro in ugodno zrihtala... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Mysti sej bos men rajs a prav? Cez 2 pa pol cez 3 leta, ce sem optimist Dela ti ne bo zmanjkal glede tega Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 do 15ih, aiwa ... do kdaj delaš ti? verjetno ravno do 15ih. šmrk šmrk sej mi je ze aiwa eno dobro in ugodno zrihtala... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 morgen.... ne morsh verjet....spal sem 18 ur... ampak abchutk...abchutk je pa nepapisn.... pa sej je biu zhe cajt... kajti.....danes jovo-na-novo.... Čet/03.11./22.00- ORIGINAL ROCKERS 01:Dubtafari soundsystem (selektaz JahZiggi & Ohoroho)02:Vadafunk soundsystem (Peers & Pertz ) skratka....da ne dolgovezim....ragee - pa she ziggi pa ohoroho skupi rojdan praznujeta... kar pomeni zelenila in ostalih tovrstnih dom in sub-stanc na pretek... spet bo juhuhu... zlomk...tralala bemuuuu.... skorajda pozabuuuu..... 777 -ou tjakaj poslat zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Takoj, še frišne pohrustam . 666 - ta zbujevalnih na Vaš naslov Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 mi ni ratal nč prestrečt spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Takoj, še frišne pohrustam . 666 - ta zbujevalnih na Vaš naslov oooo....najlepshahvala vashe svinjsko (shujshano) velichanstvo PUJSAzhe prej si bla za pohrustat...zej pa she bl suhcana....aj aj ajbo treba tortozherce uvest...pa mash de prva pridesh mljask....mljask...mljask zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts