Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...finally!!!!...diploma sprejeta, zagovor mam 18.11.2005!!

-to bo zur-zadeva pride lih 4 dni za tem ko mi tranzitn jupiter dela sextil na natalnega in 10 dni preden mi nardi tranzitn jupiter sextil na luno(vladar 9. hise) in MC..., poleg tega bo tranzitna luna po v konjunkciji z natalnim soncem(ce bo zagovor okoli 14h, celo exaktni)... mislim, da sem diplomiral...

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx

:OoO:

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

...finally!!!!...diploma sprejeta, zagovor mam 18.11.2005!!

-to bo zur-zadeva pride lih 4 dni za tem ko mi tranzitn jupiter dela sextil na natalnega in 10 dni preden mi nardi tranzitn jupiter sextil na luno(vladar 9. hise) in MC..., poleg tega bo tranzitna luna po v konjunkciji z natalnim soncem(ce bo zagovor okoli 14h, celo exaktni)... mislim, da sem diplomiral...

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx

.ajaj pa 18. je itak moja cifra...sem taX rojen... in zadeva bo 18. v mescu poleg tega je pa tut dnevna stevilka(18+11=29; 2+9 + 2+ 5=18!!!!)... hahaha...

:o|o: Sicer vsega tega sranja, k s i gor napisu, nč ne štekam, bi lohk sam napisu tko: :att: Diplomo mam 18. in to je ful ugodn dan zame. Pa bi vsi štekal. :o|o:

Čestitke, poba...zapil ga bomo pa k bo narjena. x;)x

:o|o: Sicer vsega tega sranja, k s i gor napisu, nč ne štekam, bi lohk sam napisu tko: :att: Diplomo mam 18. in to je ful ugodn dan zame. Pa bi vsi štekal. :o|o:

Čestitke, poba...zapil ga bomo pa k bo narjena. x;)x

...hvala, hvala... zapil ga bomo pa itak vecX!!!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

a da bomo? :fiju:

mi bomo, zate ne vem... x;)x ...ti si bl a la Cashy, ne??? x8Dx x;)x

Aja se tole, ce je kaxn slavenist/ka tuki gor, k bi mi lahko od 7.11.-9.11. zlektoriral diplomsko, naj mi prosim poslje ponudbo na OS!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hello x:)x

Frej dan! No, ja, makroekonomija me vseeno caka x:o)x

Sem se narocila k frizerju za jutri, ker imam grozno cupo ze...pa na ciscenje obraza :sori: Veliko casa na stolu, torej.

Tak lep soncek se je pokazal, tako da grem v kratkem na verando brat gloss pa finance...bo pocakalo malo ucenje x:Ix

xsrcx

Fino Samson :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Na mojmu koncu Ljubljane tud nič sonca..

čakam enga frenda, da priden na kofi.. pol me pa tako zelo mika skenslat faks... sam ne bom! x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja kaka devička pa si, da rabiš lektoriranje, daj ne mi sramote delat, to sn jaz vse sam spedinau, za ta dnar ga piješ jebo te x:o)x

...slaba devicka... v teh ozirih bolj dvojckovsko/uranski... x8Dx

...pa tut zdej baje kr orng cekirajo vse...sej slovnica bi se nekak sla... mene bl skrbi ce sm vse smiselno prevedu ker je bla vsa literatura v tujih jezikih.... xrolleyesx

Frank Zappa

:wOOt: ... mislim, da ne bo šlo jutri. Preveč vsega. :o|o: Pa ne vem,. če bi bil moj xsrcx za to. Enkrat pa bi prišla, ja. x:px x:)x

Jaz tud, pa pejva enkrat skp

x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ustal zgodi, zbudu me telefon...

..šou v radovljico v DM-a nabavt mal za zobe umivat pa brado in brke brit pa še mal šamponov&kondome...

emmm... popoldne morm kuža pelat še enkrat k veterinarju.. xsrcbumx

potem treba mal spokat cunje, jutr potujem...

drugač pa želim vsem lep in prijeten dan xsrcx

honor and respect

Samsonajt, jst bi ti rade volje pregledala diplomsko (zastonj) pa mam v naslednjem tednu ful dela. Pa še priprave bomo imeli doma - na mamin 50 rojstni dan. x:o)x

...hvala za namen... :palec: :palec: sej mi je ze aiwa eno dobro in ugodno zrihtala... :8):

Frank Zappa

:vragec:

morgen.... :o|o: x:)x x:)x

ne morsh verjet....spal sem 18 ur... :eek: :eek: :eek:

ampak abchutk...abchutk je pa nepapisn.... x:px :vio: x:)x

pa sej je biu zhe cajt... :inocent:

kajti.....danes jovo-na-novo.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Čet/03.11./22.00

- ORIGINAL ROCKERS

01:

Dubtafari soundsystem (selektaz JahZiggi & Ohoroho)

02:

Vadafunk soundsystem (Peers & Pertz )

skratka....da ne dolgovezim....ragee - pa she ziggi pa ohoroho skupi rojdan praznujeta... x:o)x x:px x8Dx

kar pomeni zelenila in ostalih tovrstnih dom in sub-stanc na pretek... x:px x:px xegox

spet bo juhuhu... x:)x x:)x x:)x

zlomk...tralala

bemuuuu.... :wOOt: :wOOt: :wOOt:

skorajda pozabuuuu.....

777 x:Xx -ou tjakaj poslat

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Takoj, še frišne pohrustam x:px x:px x:px .

666 x:Xx - ta zbujevalnih na Vaš naslov x;)x

oooo....najlepshahvala vashe svinjsko (shujshano) velichanstvo PUJSA

zhe prej si bla za pohrustat...zej pa she bl suhcana....aj aj aj

bo treba tortozherce uvest...pa mash de prva pridesh x:px

mljask....mljask...mljask

zlomk...tralala x:px x:px x:px

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...