Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

No, sm jo ravnokar "uradno" preklical, tko da si sedaj lohk brez skrbi, si pod mojo zaščito x:px , tak da prid kaj na kak drink...... x;)x :palec:

xcheersx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kuku xrosex

včer je bil super fajn dan xyesx

dons bo pa še bl super fajn dan xpartyx

sam mau me glava boli xnckrivx

drugač pa zvečer zmenjena z bratom, da greva nazdravt... pa pol še s tinčko xsrcx

amisk... a boš dons kej okol? :inocent: :flower:

verjetno v nedeljo...moram še poklicat...

haj mick

prepovedi.... :inocent:

mejte se.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Včeraj končno zmanifestirala Dan mrtvih. Kok se to morbidno sliši :C: .... Naredila mimohod, potalala svečke in rožice in se v mislih dotaknila vseh. Medtem se mi je utrnila misel, da se nekateri rodijo na ta svet, samo zato, da jih drugi objokujejo, da za seboj pustijo ogroooooomno bolečine in pri nekaterih navkljub letom še vedno ostaja isto. Praznina in bolečina :V:

Še vedno ohranjam ritual prižiganja svečke, fantku, ki je umrl pred 12 leti v prometni nesreči. Njegov grob vedno sameva, ker staršev ni tu. Ne poznam jih, vedno pa prižgem na njegovem grobu še za vse ostale, kateri so mi ljubi pa ne morem do njih. Enostavno moram to naresti.

Potem sem žalost nekako pregnala z maminimi odličnimi sarmami na družinskem kosilu in se še enkrat zavedla kako srečna in blagoslovljena sem, da imam družino xsrcx

Opravila 2h telefonijado zatem z mojo vesoljno žlahto, ko imam **napad družinske sreče** potem stelefoniram na vse konce sveta. Račun bo auch ampak duša je pa polna. Telekom nima razumevanja za moje trenutke slabosti :vragec: Vmes dobila še povabilo za smučanje z Eskimi, sounds nice, samo potem moram biti res v dobri kondiciji, da bi zmogla ves ta mraz in napor.

Bomo videli, zveni mamljivo.

Mickeni :detelca: da se uredi v tvoje dobro.

Nataly, zdaj veš kaka je razlika med vibratorjem in moškim x;)x . Vibrator ne zna trave kosit.

Amis x:Xx

Samson :palec: x:Xx

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Saj sm v LJ x;)x Joj, si me spomnla....a je alianca ki tu? :inocent: Ku, ku, alianca..... x:px x:)x Ojla Amis, pozdravljena, kak s kaj? x:)x Ojla, Cosmica, thx x:Xx , mam vse pod kontrolo :palec:

K. Čapek

ooooo...cosmica..... :onfire: .... x:Xx

mick.... x;)x

kako če bit...super....saj je vendar petek..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hm, men ta petek mal za spremembo ne diši, da je že.......k sn meu fraj teden x;)x No, pa kul za vas, te pa si ga bom še sam fajn naredu. Že delam plane..... x:px

K. Čapek

Kje pr teb? A si iz Krasa? Portoroža? Pirana? Al Ljubljane......k tu pa še sn vedno. x:o)x x:Dx Pikica x:px , mal že morm pazit, ne. Mi je življenje še vedno ljubo, pa tud lep xcivx bi rad ostal.....hahaha x:Dx

K. Čapek

Dober dan x:)x

Sem se naspala pošteno! x^x danes bo dan lenarjenja... no ja, nekej stvari morm tud uštimat, ampak to je tko tko...

Ful sm dobre volje... že zbudila sem se taka.... zdej grem pa na zajtrk in prebrat zadnje poglavje Harrya - je že konc knjige :C:

Lep petek vam vsem želim xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Uuuuu, nism vedu, škoda. Saj bom čez kake 3 tedne spet tam.....Hehe, zdej pa mam veze..... x:px x:Dx :palec:

veze x:Dx x:Dx x;)x

dons mamo totalno norišnico. me že ful glava boli. xrolleyesx xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Kukuc, še tuki.. obupna žurerka sem jaz :o|o: včeraj meli nekakšno srečanje s sošolci, blo prav fajn, niti nisem kej dost spila, sam sva pol doma s frendico še do 3h čvekale. in pol vstajat zjutraj xrolleyesx Itak, sem prišla domov ob 11h in šla spat, se zbudila pred pol ure lačna ko volk.. Tko da jem zdaj tlele in gledam kaj novega..

Zdaj pa delavnica neka ob 5h, ne vem do kdaj traja.. pol pa se odločam a it na snemanje al it na party na primorsko al domov spat..

Micki, ja... do kdaj si še? Jutr mam dopoldne in popoldne eno delavnico, vmes pa frej verjetno.. pa nedeljo frej.. :inocent:

Ajda, znaš uživat ob harryju očitno.. kolk časa že to bereš? Jaz sem še vsako v enem dnevu dokončala.. ok, sicer res od zjutraj do zjutraj x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

spet shtiridnevn paket zaporednih nochnih.... xrolleyesx

to je nechloveshko...4 nochi prezhurat...pa she skoncentriran zram bit... x:o)x x8Dx x:px

aaa...ja....jaj.... x:o)x

bo treba tole prou po zlomkasto izvest... x:Dx :vio: :inocent:

zlomk....tralala

pa itaQ de sehe 777 x:Xx -ou tja v notranjsko dezhelo..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

4 dni žura :palec:

Sej boš mel pomočnika x:Dx če se kmal sprav v klet sound zrihtat x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

4 dni žura :palec:

Sej boš mel pomočnika x:Dx če se kmal sprav v klet sound zrihtat x;)x

jah.... xrolleyesx x:)x x:Dx

nekak rachunam s tem, de sound shtima k jst uletim... x:Dx x:Dx x:Dx

pa de nau kakih MISHKO-lancij..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk(olancije)....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mishko-lancije x:Dx

a mishi so tud v tej kleti x:Dx kako pa ves hrup zdržijo in Evico preživijo ?

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

mishko-lancije x:Dx

a mishi so tud v tej kleti x:Dx kako pa ves hrup zdržijo in Evico preživijo ?

za mishi ne vem....mishko se pa vsake tolk kak najde x:Dx x:Dx x:Dx

kolk je pa na evico odporen, bo pa chas pokazal.. x:Dx :vio:

zlomk....tralala

Šel scat za brajdo in naletel na tri marele. Srečanja z mano niso preživele. Jutri jih spoham.

lalala

Aja, k smo že pr žrtju. Končno sem enkrat naredil vampe po Ivačičevem receptu in so bli ful dobri. Sicer jih mam zlo rad, a ponavad sem jih delal "po svoje" it preprosto ni blo to to.

lalalaNo2

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:8): in kak reče Ivančič...jst jih poznam na golaž varianto, al pa po tržaško...da jih nima Ivančič na žaru x:Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Šel scat za brajdo in naletel na tri marele. Srečanja z mano niso preživele. Jutri jih spoham.

lalalaNo2

Upam, da jih nisi poscal? :inocent:

No, pršla doov...utrujena... :xx!:

Bla na pijački z dvema lunatkoma...prov fajn ju je blo videt po dolgem času! xsrcx

Zdej pa ne vem, a bi šla spat, jest, gledat film al oba troje? :o|o:

Lep večer, pa ne ga preveč srat! x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...