5rca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Čist sm u bedu... včeri me je pičilo in sem si šla blanžirat lase... zmanjkal hidrogena za celo glavo - bla pol/pol... kupla zlato blond - postala sprano roza krepasta bunka... šla frizerju - postala rjavolasa kratkolasa babica s štirimi vnuki - šla domov jokat ... spet nazaj frizerju - postala še mickeno mlajša babica a še vedno rjavolasa... zdej grem pa jokat naprej ... pa tok cajta sm rabla za mal daljše lase... F*** O**...Sej bo spet zraslo važno da nisi "pisana" ...si predstavljaš, jst sem enkrat hotela prešaltat iz blanširane blond na svojo naravno barvo tako kar doma in - ven so prišle vojaško zelene konice...kakih 10 cm mi jih je mogla skrajšat frizerka 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 zelje in krampir. ... kura je tista ki kluva v mene, mamu ji***niam rad tega, so what, ene že vejo A pol sm kura al nism? aja, no, tak slab dan spet ni, naredo sn en biznis bytheway Kdaj me peleš v šoping? grem gnilit pol. prideš? Mhm...v mislih bom pri tebi...te brcala v rit. Glih da se mi... prid ti sm, pa mi prnes večerjo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 1. Nisva še občevala. Kljuvanje pride po tistem ponavadi.2. Kadarkoli. 3. Nimaš rada zelja. Vse zate. 1. A lohk občevanje preskočva? Jst bi kr s kljuvanjem začela...mi gre baje zlo dobr od ust! 2. Mhm....spet nakladanje. A pol ti vse plačaš? Matr, zadn cajt, da keš pička ratam. 3. Kdo je to reku, da ne maram? Maram. Sam zdej ne bi tega. I think I'm inloveeeeeeeeeee ti tud, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 pšpšpšpš...jst mam pa jutr dejt! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Kva to tle spet eno parčkanje po dolgem in počez? Evo, celo lutke me bodo začele zanimat.. No ja, vsaj tko eno splošno izobrazbo bom mela kako in kaj se dela z njimi, čeprav mi bo teater vedno prioriteta... Luštna delavnica bla, še jutri mal.. Pol sm se pa odločla za eno srednjo varianto, ker mi je blo bedno it že domov, na primorsk se mi pa ni dal it žurat.. še od včeraj vsa prekajena Sem šla na par kozarčkov (soka) v Domino, mal družbico pogledat.. Blo luštno cunje dam prat, pa v posteljo.. mogoč mal TV pogledat al pa kar spat..jutr ne bo nič s poležavanjem v nedogled.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Eh, aliančk, mal heca pa more bit, no. A ni lepš, da se hecamo, kot pa kregamo? Jst sm neosvojliva trdnjava po ta novem. Nema trte mrte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 A, sevede, lepš, lepš Sej sm fouš eh, že spet je 11 ura.. grem spat, mejte se, lepe sanje.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Eh, kjer ni fovšije, je za vse dost....ti ga dam za en tedn. Bobnar, ta tedn aliano peci! Lepo aji! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 zaspana sem in se mi še ne gre spat...pa kdo bi se zastopu...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Prsla domov dones. Ne da se mi vec ubadat s pravilno slovenscino, ker sm cist izzeta. Sm se zmer slabe volje, ker tamala se kr smrka. Hud teden za mano - povsod sama depresija in prepiri :xx!: Vesela, da sm končno spet doma , ker mi ni treba skrebet kaj bom rekla in kako se morem obnasat itd. Zdej grem pa spanckat živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Jst rem tud ajat..dost heca, ob 9h je treba vstat. Nočko vsem, pa lepe sanje! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 noččččč...še mal pa grem tud js....sam ne morem verjet s čim so me častili danes. sem šla na čik pavzo....tam na oknu pa KUNA.... .....vsaj mislim, da je bla kuna....bom preverla jutri....tole neka huda simbolika...če kaj vem, so kune dost krvoločne živalice....če kdo pozna še kaj njihovih navad in lastnosti bom zelo vesela....ker glih usred ničeg i ništa pa tud ne žvim, da bi se mi kr kuna motala po oknu....... ....svašta....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ...parčkanje po dolgem in počez... Evo, celo lutke me bodo začele zanimat...tolk obupana??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 tle pol človeku na primeru rata jasno kaj pomeni 'iz konteksta' grem nazaj k lutkam, ja... včer spoznala enga zmaja.. totalno WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Migreno mam...sam je še v ozadju bl. :xx!: Zdej grem delat čestitke z našim klubom...jih pol prodajamo za dobrodelne namene, tko da, če ma kdo kako velko firmo in rabte novoletne čestitke, jih morte pr ns kupt! Ne, sam omenm, k gre denar v celoti res 100% naprej in sicer za eno gospo, k so ji pr operaciji slepiča injekcijo zabil v en živec in je od takrat naprej nepokretena...rabi pa dvigalo v hiši, ker brez težko funkcionira. No, dons jih bomo štepal, ko nori, bom jih slikala in dala gor slikco, da boste vidl, kake so. Tko da res, če koga zanima, pa je prpravlen mal pomagat...aja, so pa 200 SIT. S kuverto vred. sej bo fajn mal čvekt v družbi in delat za neki dobrga....jih že 2 let zapored delamo in kar grejo. To je tist, jst pravm, če bi si vsak človk vsaj 1x na let vzel čas, da bi komu pomagal, bi blo prec lepš na svet. No, sej nom moralizirala...pejte spat nazaj, vikend je. Pa lepo ga preživite v krogu svoje družine/ svojih dragih... Se bremo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Lusten vecer vceraj Z ... v easy. Sam za nocne sprehode postaja malce mrzlo.Pa novo frizurco imam Sem se kar mal prevec poblondila Zdaj pa...mikoekonomija here i come Lep dan! Zbolela. :xx!: Kašljam, vročina ... mah drek, pa tak lep dan sem imela včeraj. Zdaj pa čist crknjena, pa odprem polkna in kaj vidim? Zunaj tema. :xx!:Ojoj Cuvaj se, pa lezi, pa cajcke pa tak Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 Dobar jutar! (*uhhh, 9 strani dnevnika mam za prebrat, se mi ga ni dal niti odpirat in brat niti pisat not par dni, pa sem komaj nasla, odkod moram gledat) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Danes praznuje naš Cyberček . 5 let mu je in si sploh ne predstavljam več, kako bi bilo brez te prijazne kepice . Mal njemu na čast, pa mal ker sem sama doma sem se lotila našega svinjaka in sicer je globinsko spomladansko čiščenje. Sem v kuhinji začela, vse ven iz omarc, pa pomit pa tkole. Jah, kaj pa čem, nasveta za ta teden ni bilo, zadnjih par nazaj je bilo pa priporočljivo ukvarjanje z gospodinjstvom, tko da kej dost sigurno nisem zgrešila . Sicer pa tudi dan Italije pri meni , Al Bano pa Romina sta že imela nastop, sam sta bla na play back , zdej pa še 883, Massini pa Eros pridejo. V bistvu nad home alone vikendi nisem kaj preveč navdušena, ampak dostikrat počnem kaj, kar sicer ne. Običajno ne maltretiram z muzik recimo, sploh pa ne čez cel dan, no danes sem si pa privoščila, ker nobenega ne davim z njo . Mal so me tile blogci preveč potegnil , tko da je čistih omarc bore malo za menoj. Samo še tole zadevico stestiram, potem pa odpujsam v deželo globinskega čiščenja... Mejte se Aja pa 666 , če se slučajno pojavijo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 Mick, upam da je s tvojo bakico vse ok. Todika za novi avto! O, Astra spet mal okol! Prevzgoja! Ruby, upam da si lepo praznovala, sem bila v mislih s tabo in nisem pozabila (ti ze ves kaj imam v mislih). Cigichka, kul, ti privoscim mal oddiha (Bovec), saj skoz delas. O Stanka!! Lepo ko se javis!! Michelle, sodnik za prekrske? Tih bod, jaz se cakam... Tud mensezdi ne pise kolk cez omejitev sem sla, sam se mi ni dal pregovarjat.Pa vidim, da ste se ene punce mal dobile. Lia - no vis, vsaj teb sem ustregla, no najbrz se komu (ko ni napovedi) Onix, si bil bogi, bolan, upam da si ze boljse. janja, 55 kg??? pri tvoji visini? in post? Samson, cestitke, , vso sreco na zagovoru! Seal, sem zasledila da nekam potujes - srecno pot in fajn se imej! Cigich - za pralni stroj!! (midva sva glih dons govorila okol novega) O Amis, , si me clo pogresila, res je, sem pichila sam v kaka tehnicna pa taksno, pa v enih treh temah sem komentirala (ce sem jih ze zaktivirala - sem prejsnje dni namrec urejala forum, duhovnost), pa se mi ni dal v dnevnik hodit, ker se mi ni dal ne komentirat ne brat. Cosma, lepo za ono svecko fantku. Telefonijada po vsem svetu? sem mela enga modela iz avsttralije, ki je skoz klicaril in sva se po dve uri po telewfonu pogovarjala. clo na zur me je klical k enmu frendu, pa sva tam cvekala... jaz pa sem frenda v BG, kljub temu da je mat nasopala kljucavnico na telefon (kdor zna, zna - boga mat ) Nosorog, Ivacic? mene so 1x nahecal, ko sem bla majhna, da sem klicala v njegovo oddajo in vprasala, kako se naredi pehtranovo potico. in pol me je cela zlahta klicala, ce jih bom povabila na pehtranovo potico, men se je pa trapast zdel, da sem se pustila zmutit, in nerodno mi je blo.pa se pehtranova potica!!! v zivljenju se nisem spekla cesa taksnega. Valkira, ziher je kaksna resitev (barvanje las), ce si v frki, ti jaz lohk eno rdeco odstopim, da ne bos zapravljala. Parckanje, ja...Temu se nikjer ne da izognit (in zakaj bi tud se?). * Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 br dan.pol dneva že mem... ma sej je kr luštn. sam jz mam že dost teh žurov. reeeees! dons sem spet na enga dvojnega povablena. mislm, da ga bom preskočila. me pa ful mika it mal na izlet. bi se mal z mojim malčkom okol vozila. ja nč. grem še seminarsko popravt. pol pa vn mau sn tečna dns u bistvu ne tečna... sam brez taprave energije uuu rešitev. meditacija + tek ajd spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ja... učeri je blo pestro. hehe ste že slišal to foro, da iz svojga lastnega žura greš, zapustiš povabljence in greš v lubljano v diskača oni pa tm ostanejo,kjer se kao tvoj brzdej praznuje.. no s sabo vzameš še eno prjatlco pa pol prepričaš še eno k se je pa v tistem cajtu zmenila z eno drugo, da gre dam k misljo une dve kr spizdit v lj... ampak na konc zajebeš uno s katero si se zmenila da grete dam in greš še ti v lj....? (ne bom povedala kera od teh treh sm bla jst, je že dost bedn in še enkrat bedn, prašičje, d sm bla ena od teh treh) včer je blo to celo smešn... dons ni več :xx!: jah zdej sm se naučila kako je bit prasica... ni mi všeč... ne vem kako lohka folk žvi s tem, da se vsak dan "prašičje "obnaša do drugih... to ni zame ne... sm tko al tko bol razf**** nase kokr kdorkol name od učeri aja pa še prehladila sm se... kašlam pa smrkam, ni čudn č sm pa učeri poskušala zaspat na svinsko mrzlih tleh, pa sam spalna vreča je bla podlaga... d pa to vse še ni dost mam pa še mačka :xx!: bednooo.... sam mogoče mi je prov no.... dons se morm pa učit ja.... sam nejbrž bom šla spat mau še prej.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 tko sem sla jaz s svojga 18. so me sprasval, do kdaj bo pa trajal, sem rekla, pih, ja valjda celo noc, pol sem jim pa ob pol enih spizdila. (*v bistvu smo nardil kaznivo dejanje... nardil smo namrec blazoten zur za mojga 18. v zakloniscu, nekdo je pred nami ze vdrl, pa smo ugotovil, ker so eni ze tud zural tam mal, no pol pa se mi in to schtraufenpachtski zur, blazota folka je rpislo, cela LJ scena, fersterkerija not, vsega boga..... no pol so pa kapsi prepozno zvedl oz. so mislili, da bo naslednji teden in so s pompom nasllednji teden uletel, akcija, kible pa to - in mel izkupicek - dva boga klosarcka.. mi pa prejsnji vikend schtraufenpacht tam, pa nobenga bliz !!! hehe...) aja, vse najboljse, aishah!! (sem pa mislila, da si riba ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ne sej rojstn dan nism mela jst, sm bla sam ena od unih treh k so spizdile :xx!: jah no vi ste se mel fajn ta žurka je bla pa tko tko, hehe, zato pa smo tud spizdile.... pa zato k nismo realn razmišlale (sej nism ponosna na to... sam je pa smešn (blo)... uni vsi tm razp******, me pa v lj.... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Ojla! Zadne čase sm že ob pol štirih pokonc (kar zna bit problem, če greš prepozn spat - recimo tko ob ene dveh zjutri ) in poskušam imat odprte oči, da bi lahko zabavala svojga sončka . Hvala Bogu, me je rešla mami dones, tkod a sem lahko pol potegnila od pol sedmih do enajstih Ful dobr- sm se vsaj enkrat po dolgem cajtu mal naspala - hudo je, če maš dojenčka (pa to sploh ni problem) pa še dedca, k vse noči presmrči :xx!: (no, to pa je problem). Sm ga v četrtek "nagnala" na kavč spat, bogega reveža, da sm tud jest vsaj mal zaspala. Sicer pa zgledam že tko kot ena sova - zares ogromni podočnjaki pa skor nč več druzga obraza Tkolele, zdejle grem pa mal študirat, pa delat - so se moji javl, da bodo popazili na pikico, tko da bom lahko še sama kej naredila, da bom mela kej za pokazat . Sicer pa bom itak mal "uletela" še sm pogledat, da vidm kako se kej mate in kaj kej počnete - mogoče bom dobla še kšno fajn idejo o tem kako nej čim bolj izkoristim čas in naredim kej pametnega. Lep dan vsem živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 morgen.... tehnazha do pol sedmih..... (klele manjka she un k si ushesa mashi)gost poskushalč izbvabljat neke kreativne zvoke, pa moral potem na koncu ULIX popravlat utisno ja..sej je blo chist kul...mal prenaglas ampak ok...dons pa ne drum-bas...jasno gost odpovedal jutri pa....HEHE.....za vse FETISHISTE: Ned/06.11./22.00- K4 ROZA Live! 01:SERGIO WOW (IT) + Frigid, Rasta on the mouse02:Rominahttp://www.sergiowow.com/............... tole bo she hec.... zlomk....tralalain seveda....she tradicionalnih 777 -ou tjakaj... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts