Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Guest sstane
sstaen, organiziraj, pa bo. x;)x

Nč, grem jaz spat. Pridni bodte, pa mirno noč, z lepimi sanjami! xsrcx

Pa bom enkrat :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:ermm:

boby mau žalostn k si ga tk podajajo :V:

...le glej da pred snegom x;)x :vio:

...

bemu, sploh ne morm spat, kuj ob 7h sn auf , pa nedelja je, jao cepec :o|o:

Pa ne morš bit žalosten na tak lep, deževen, nedeljski dan, no! :o|o: A ni fajn, da si te dve fejst bejbi, k radi kluvata, podajata? x:px Ti pa tud nč ne razmišlaš, poba! x;)x

Jooooooooj. Zakaj se name v večini nalepjo tipi, k prebolevajo svojo bivšo? Ne šljivim več nbenga 5 %! :vragec: No, sej, zdej vsaj v naprej vem, kako je na stvari. Al si pa vsaj mislm. x:Ix Whatever. Klošter mi ne uide. x:Dx

Še zdej mam migreno....ampak ni tko močno. Ponoč sm se zbudila ene parkrat in mi je blo ful čudn slabo....pojma nimam, od česa. Pa k nism nč tazga jedla, al pa, da bi direkt pred spanjem....mogoče je blo od unih sprejev, k sm jih včer cel dan vdihovala... :o|o: Ok, živa sm še. :palec: x:Dx

Pojma nimam, kaj bom dons delala...sm ful lena. Bomo vidl, kaj bo s pijačko. x:Ix Drgač pa lep dan, ne? xsrcx

Henloua! :palec: x:)x

Marsa:S pralno-sušilno kombinacijo nekateri niso preveč zadovoljni......če je problem prostor, postavi sušilca na pralni stroj( sušilc nima centrifuge...se pravi, ni sunkovitih gibov in vibracij).

vem ja... ja, problem je prostor (tud v primeru, da bi ga gor postavila). :o|o:

....kolk cajta zhe nisem tko fajn ga zhurala z ekipo. ...
x8Dx :palec:

Marsa, jaz mam pralno sušilnega.. Sem ga pa pol leta samo kot pralni uporabljala, zdaj pozimi pa preizkušam kakko suši.. Načeloma je treba polovico opranega perila ven dat in pol pa pol sušit, ker se drugač zažge.. smrdet začne, no.. Sem fulx mela pol čist zasmrajeno perilo, preden sem ugotovila v čem je fora.. Jaz pol pol naložim na radiatorje, pol pa v stroju posušim, ker je mal škoda elektrike.. Je pa definitivno sam sušilni boljši, ga majo doma.. Se mi zdi, da ta bolj zmečka cunje, medtem ko se jih da v sušilnem dejansko zravnat...

jaz se mu ze vec let upiram (ko me frendica skoz navdusuje, men pa ni boljsga kot vonj svezih cot, susenih na ZRAKU). :|||

Sam, kolk cajta mi vzame pa vijavaj. :|||

Glede sušilcev in pralcev, pravijo, da je bolje imeti ločeno, mami in sestra imata kombiniranega in je ok, razen to, da moraš dati pol žehte ven, jaz imam pa posebej in se mi je že pokvaril, ne bi spet te zgodbe pogrevala, ker sem že pisarila o temu in grozila Gorenju z **atomsko** ker so tako ustrežljivi, ažurni in oh in sploh :vragec: . Mama in sestra nimata težav, mogoče ker je od Bosha, jaz sem igrala pa na patriotsko struno, ne vem, če se mi je splačalo :xx!:
Vem ja, da je 'boljse'. :|||

Se spomnim, ja, se jaz sem bila *vpletena* mal. xDDx

brezveze.

nabavi DOBREGA pralnega z 1200 ali več obrati centrifuge in sušilnega ne rabiš. Res pa je da dobri stanejo 150k+... Samo je 20 let mir. No, to je pač mnenje mukija:)

so ti tut že drugi našteli slabosti, ki jih je več kot prednosti.

To tud Mitja prav, da bomo nabavil blazotno centrifugo pa konc.

pa sem se mal upirala, kajti v susilcu bojda niso tolk zmeckane, kot 'bi jih kravi iz rit' potegnil', kot je vcas rekla moja mama (recimo zame, ki sem kaj oblekla x:px x:Dx)

Zakaj se name v večini nalepjo tipi, k prebolevajo svojo bivšo? ,,,
Zato ker si tip *prijateljice*.
Še zdej mam migreno....
Upam da je dons boljs. :palec:

*

Uh kok mam dela.

Mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

k...ot 'bi jih kravi iz rit' potegnil', kot je vcas rekla moja mama (recimo zame, ki sem kaj oblekla x:px x:Dx)

x:Dx x:Dx ...kako pa je tvoji mami ime???Da nisva na konc se brat pa sestra??? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Marsa...maš najbrž čist prov, ja....prjatlca sm. :vragec: Damn! Kaj nej pa nardim? :o|o: Eh.... :att: KLOŠTER VABI, PIKA! :vragec: :V: Mam včasih filing, da se sama s sabo borim. :o|o: Pa v bistvu mi je zmer bl vseen.

Bobi, kva ti spet ni všeč...res me ne boli več....lohk da zato, k sm si z enim mazilom bučko namazala, lohk je pa od lupčka...kaj pa vem, čudna so pota Gospodova! x:Dx x;)x

Kaj nej pa nardim?

..u kanon pa u luft!!! :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

U, Samsonajt, še en moj lubimc. x:px x:Dx A greva na Šmarno? Jebeš dž. :vragec: x:Dx

a s normalna???A ves da ti lohk spodrsne... nism jest tak adrenalinski đanki... x;)x

Frank Zappa

keč v nezmučkanih cotah ni centrifuga, ampak pravilno obešanje xDDx

jao babe ej, to je tumač no kok nimate pojma... :xx!:

teb se blede, ce pa kdo ZNA obesat pa s cunam prckat, sem pa to jaz! x!x

sam glih zato, ker se mi ne da likat, mam ful opravit.

xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

....boš pa ti pred mano hodu, da te bom lohk spet u rito gledala. x:px

sej bi su, sam iz obzirnosti do prebivalcev Tacna rajsi ne... nocem, da bi prslo s5 do kaxnih poplav v dolini... x:Dx x8Dx x:Dx

Frank Zappa

Eh...v tem primeru so potresi bl logični, butl! :vragec: x:Dx

...oboje... je mel Lousinu Pero prerosko videnje ko je pel: Smarna gora bo ratala vulkan, "lava" se bo spustila po lublan... x8Dx x8Dx x8Dx

Frank Zappa

Marsa...maš najbrž čist prov, ja....prjatlca sm. :vragec: Damn! Kaj nej pa nardim? :o|o: Eh.... :att: KLOŠTER VABI, PIKA! :vragec: :V: Mam včasih filing, da se sama s sabo borim. :o|o: Pa v bistvu mi je zmer bl vseen.

x:Dx x;)x

Bogica pikica :sori: , ampak če te bo kej potolažl - za vsakga nek ena palca raste, tud ti boš enkrat dobila enga ta pravga x;)x . Če kdo NI za v klošter, pol si to ti - in se grem stavt, da nauš nikol tm pristala (razen če si tega zares močno želiš x:Dx x:Dx x:Dx ). Tist feeling o borbi sama s seboj in kolk ti je zmer bol vseen bo pa kmal minil - če ne prej, bo takrat k boš najdla svojga dedca in boš vidla, kolk je začetek kjut in kolk je nadaljevanje včas kr grozljivka :OO!: No, ampak lahko men govort, k ne vem glih za kaj se gre, a ne? Ampak vseen, ne kr obupat - včas pač mal dl traja. :onfire:

No, grem jest zdej naprej delat... (btw: ja, še zmer delam tist, kar bi mogla že pred dvema dnevoma met narjen :blink: . Vmes mam pa še take stvari, k bi jih mogla že prejšn tedn zaključit :wacko: ... mah, bo že - enkrat x;)x )

živi in pusti živeti

EnglBengl...brez skrbi, kloštr je naša intrena fora! x;)x Dej nehi, se mi zmeša tm, pa še vse župnke bi pokvarla. x:Dx Ma, sej v bistvu mi ni čist nč hudga. Sm se že tok navadla bit sama, da mi ponavad tip cel sistem poruš! x:Dx Bomo že nekak. :palec:

kaj pa te mutiš tolko...

aja, da te opozorim, merkur bo retro x:Dx x:o)x xcivx

x:o)x (kaj mislis zakaj? x;)x a smo ribe al nismo :P)

vem ja... :|||

Mitja pa avto **kupuje** (elasticno)

saj bom sla v jeklene, pa mroda dobis se kak os kdaj v kratkem. ;)

te morm neky vprasat.

Picasso

ne ne, ne zdaj... zdaj se 'zacenja' projekt (ke si nor, mitja je sco, valjda ne bo kar navalil, sam zdaj ze mal gledkava xDDx)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...