cosma 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Sta ble dones/včeri pravi balzam za mojo dušico Te čisto razumem, včasih virtualni poboži in besede razumevanja pomenijo več, kot pa RL. No še enkrat, te rada preberem in mi je všeč tvoj smisel za humor. Kakšen dan ko sem že v osami kak 3 ali 4 dan, mi prav sedejo poboži od Marse-ki to zelo obvlada in pocrklja vsakega izmed nas s svojo pozornostjo, pa Amis vedno najde besedo skoraj za vsakogar, Coccinelle itaq super punca, Pujsa itd...., da ne naštevam vseh. Nekateri so bolj grupirani in si samo med seboj talajo nekateri pa najdejo trenutek za vsakogar izmed nas. Klošter mi ne uide. Malce popazi, kateri red si boš izbrala...saj veš ene morajo bit tiho celo življenje a s normalna???A ves da ti lohk spodrsne... nism jest tak adrenalinski đanki... Đek! Sem se zdele fejst nasmejala. Danes lepa deževna nedelja. Pojedla zajtrk in se še vedno nisem spričkala z možem to je že kr čudno za nedeljo najbrž, ker sem si dala opravka s pranjem oken in zaves, spet pomišljala na ukinitev le teh Ne vem zakaj imate take predsodke pred sušilci, jaz imam stvari, ki jih dajem v sušilca in nekatere, ki jih ne. Cunje niso nič bolj zmečkane, pač pa jih tudi likati ni treba. Oz. če imam kako stvar za likat in je zelo zmečkana jo navlažim in dam za nekaj minut v sušilca se veliko lažje zlika, ker se gube razpustijo na vlagi in toploti. Ker živim v bloku kopalnica ni primerna za obešanje, balkon odpade, ker ne bom svojih gat obešala na glavni cesti v Lj. in cunje, ki se sušijo ob glavni cesti, ne dišijo po vetru in travi Ja Marsa, se spomnem, ko si pri meni kvihtala s stroji v pomoč serviserju si. Ok...se grem naprej igrat Feng shui, danes spet ven mečem mi paše. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Malce popazi, kateri red si boš izbrala...saj veš ene morajo bit tiho celo življenje Uf, hvala, da s opozorila na tole! Veš kaj bi mi dogajal, če neb smela čvekat! Me pobere v enmu dnevu. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 ...Ker živim v bloku kopalnica ni primerna za obešanje, balkon odpade, ker ne bom svojih gat obešala na glavni cesti v Lj. in cunje, ki se sušijo ob glavni cesti, ne dišijo po vetru in travi saj... recimo glih to - vcasih te okoliscine nekak prisilijo, da se potem necesa taksnega posluzis. recimo kot bi bli vsi ful pametni, da je boljs met na plin kot pa centralno, sam ce mas pac centralno, jo pac mas. ves kok je zoprn, ce se skoz selis, pa puscas pol svasta, ker nekje mors kupit, ker ni not, nekje je pa ze vse not, pa pol svoje djabe okol talas al pa puscas po kleteh, dokler ne splesni vse. :||| pa ce nimas placa velik, ti vse narobe hod in vse skoz te oci gledas... drugac pa, se dobr da mam balkon, shizim na balkon, pri nas doma ga nismo imeli in sem tolk tezhila skoz s tem balkonom - da naj ga pa sam mi si ubodemo. (*da bo kar tko ven strlel edini iz sedmega stuka stolpnice brez balkonov ).Prav ufurala, da se mormo preselit v ene grde nove bloke (sam zato ker so mel blazno dobre in velike balkone ). Boga mat je mroda kdaj res omenila, da bi pa morda... in pol sem pa jaz zapela. Konc. se zdaj pravi da ni sans mi blo kaj rect, ker pol nisem spustila, skoz gnjavila, tezhila, dokler nisem dobila. sam balkona pa nisem.klavirja tud ne.pac pa en mini sintesajzarcek.saj je dbest moja mat. kaksna sem bla pa jaz... no ampak pac..... kwa so mi pa tolk tezhil, bi se lohk navadil, da na silo pri meni ne gre nic. pa na mulo kuhat pa taksno. pa na slabo vest. to sovrazim! pol sem bla pa pac taka. kaj cmo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 spala 12 ur,do 1h. Pol pa mačk popenil in začel po vratih skakat. Ga čist razumem v bistvu Dons pospravljam in delam nalogo in se učim. In bom čez pol ure, ko preberem kaj je novga, ugasnla računalnik, ker drugač spet nau nič od mene Mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 :xx!: Nagrauzno x!x sem se spekla, ogabno, da mi kar gori roka, mehurji mi ne ginejo.In to kje??? na notranji strani zapestja, tam tocno med dlanjo in roko, tocno ves ta del, ko se vidi tale kost na sredi, ko je cist tenka kozha in zilice in vse... kar kozho mi skup vlece...kaj pa sem *naredila* - ribo (file) sem dala pect, pa je mela tolk ene vode al kaj (je bla zmrznjena, sva dobila od 'tasce') in je spricnil men po obeh zapestjih...sem si hitr dala kar solato okol zapsetja (ker sem jo glih trebila... trebila... tile izrazi nekateri... )... joj...se tipkam tezko...(heh, mam izgovor za napoved )jao... pol sem se pod mrzlo vodo drzala, pa se zmeri zhge. vse bolj zhge.....mater, pa kako da se drugim to ne dogaja, a drugi nikol ne pecejo pa tak? ma daj, pismeuh! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 :OO!: NE ZDAJ AVTA KUPIT, JAO EJ Zakaj ne zdaj? Kdaj pa bo primeren čas? Jaz bi tudi morala nekaj nabavit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 zato ker bo retro merkur, poleg da je retro mars... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 :xx!: mater, pa kako da se drugim to ne dogaja, a drugi nikol ne pecejo pa tak? ma daj, pismeuh! :xx!:imam na prstih leve roke mehurčke že skor suhe... sem prejšnji teden spet mal po olju šlatala... ne štekam kva to počnem... ampak zanimivo je pa to, da me sploh ni bolelo...sej veš kaj pomaga ane;)jaz pa iščem tisti nasvet od Lie glede kamilic, pa popražit pa v krpo... a kdo ve kje je to opisano?pismo se mi zdi, da že ful dolg nisem nič v dnevnik napisala...Marsa, popih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 mater, pa kako da se drugim to ne dogaja, a drugi nikol ne pecejo pa tak? ma daj, pismeuh! :xx!: Zakaj ne zdaj? Kdaj pa bo primeren čas? Jaz bi tudi morala nekaj nabavit Se opečemo, redko, ampak se....ja takoj mrzla voda, da se opeklina ne širi v globino...in potem..šetjanževo olje... Ali je primeren čas, za prodajo avta? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 zato ker bo retro merkur, poleg da je retro mars... Marsa, če bi napoved napisala, bi mi mogoče blo jasno, kaj hočeš povedat, tako pa si samo predstavljam, da to ne pomeni nič dobrega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 balkon odpade, ker ne bom svojih gat obešala na glavni cesti v Lj. in cunje, ki se sušijo ob glavni cesti, ne dišijo po vetru in travi Cosma se strinjam... "zastave" na balkonih so včasih prav simpatične(in neestetske), Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Marsa, enim se to redno dogaja Sem si ravno zadnjič šla kupit contractubex, za brazgotine, ker mam tak ogaben črn flek še vedno od une opekline od auspuha.. Ravno zdajle šla mal brskat po netu in gledat kako hitro naj bi stvar delovala, pa vidim, da bom morala bit kar vztrajna.. Namaž se z uno kremico... Evo, zdaj pa res dost interneta.. Grem delat kaj pametnega.. Maček odkril nov najprostor za spanje - umivalnik v kopalnici Ne morem fotkat, ker sem posodla fotoaparat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Jaz sem ga 14 dni nazaj. A je bla napaka? Bla pr frizerju dons...spet zmeri bl blond. Pa včeri sem bla v Italiji. V sisleyu majo ful lepe stvari (zahodna roba najbrž, ker pr nas majo sam krafl), pa kaj k je šef prepozn nalog podpisla in bo šele jutr plača No vseen kupla en kostimček v Benettonu. Sploh ni bil drag, ednin mal morm shujšat. Kdaj je post? Morm prečekirat!Morm bit mal bl zrihtana zdej ka mam mal bl resno službo Aja pa včeri sem dala namontirat zimske gumena svoj avtočk. Je bla kr gneča, kaj bo šele drug teden. Aja pa kolk sem se nasmejala vašom komentarjem. Samson, Pikica Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 ... sem prejšnji teden spet mal po olju šlatala... Marsa, popih popih, , thanx!! das olivca, fliknes not kamilce, ck ck, ugasnes. si pripravis flikco eno, not zavijes, das na pljucka. cist simple (sem pa tud jaz komplicirala, predno sem prvic ) Se opečemo, redko, ampak se....ja takoj mrzla voda, da se opeklina ne širi v globino...in potem..šetjanževo olje... Ali je primeren čas, za prodajo avta?ja, saj sem, voda, solata, pa vsake tolk voda, pol grem pod tus pa vse, pol se bom pa s sentjanzevko al pa z ognjicem namazala, aja saj res, vmes pa se z aljoj, ko je bolj taka... *hladna*. un je tak vroce pol, ce je tko mastno, mi se ne pase zdaj... Thanx! prodaja? moram mal chekirat, nisem se nic podrobno gledala, sam ziher boljs kot pa nakup, sam tud to mroda bolj mal pocakat... Marsa, če bi napoved napisala, bi mi mogoče blo jasno, kaj hočeš povedat, tako pa si samo predstavljam, da to ne pomeni nič dobrega saj jo bom, pozrtvovalna, kot sem, v tezkih mukah tlele. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Iiiiiiiiiii, zdej je bla naša lubika pr nas. Sm jo mal pestvala. Joj, cel dan je že mimo, pa kr gnojim...no, vsaj kosil sm si skuhala. Zdej pa ne vem, a čm filmčk pogledat al grem pod tuš pa glavo umit? Grem kr gledat film raj, un lohk počaka. Marsa...pobož za roko...sam ti pa res nimaš sreče s temi svojimi rokami...skos je kej. Popihat pa s kako dobro kremco namazat, da bo bolš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 Thanx Pikica, ves sam mam sreco, glej to, glede na vse bi bla lohk ze brez prstov zdavnaj. moje rokce so kar kul, nic nesrecne... sam spehast pa res ravnam z njimi... :|||| grem vsake tolk pod mrzlo vodo, je mal boljs, zoprn je, ker drgnem tocno s temle, ko premikam misko... :\\\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 nisme hotla prej pisat...mi sme tud v opeklinah :xx!: tak isto notranja stran roke...cvrč na vročo pečico jst pa tle kofetkam in si dajem volo za nove delovne zmage....bemu cunje *ceste so mokre in spolzke.... *Put putujem, put daleki,sav te život ljubim,ne zaboravim.al žao mi,nemam kome rečida te pozdravi....da te zame poljubi sempa tja metalno razpoloženje, omame Hej, dušo, hejšto ti moje riječi vjetar ne nosi..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 a ti tud, plutonov poljub? pa se mas veselje za pesmce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 veselje ja , sam talenta nč so šparal s tem, ko so mene delal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2005 Avtor Prijavi Deli 6. november 2005 ah pajade, saj mas ful dobre, vecinoma ne citiram, ker mi je brez veze po delckih, ko bi lohk vsaki besedni zvezi se posebej smejala ali se navdusevala, vcasih, tako da ne rabis nic skromna bit tlele. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 joj si prjaznček danes... * mene pa dones ful neki žre...dej mi povej kaj si ti misliš o IMŠIRAGIČEVIH stopinjah? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Sem mal pogledala pa je Vojko tud napovedal opekline. No jaz se zadnje čase opečem le še v jezik (baba požrešna ) Upam, da se vam opekline kmalu zacelijo Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 pazi na jezik, ti bo še prav prišel prav pogrešam te upam da si dobro in da boš sam še boljš zdaj ko si se čist zresnila v tej ta zaresni službi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 lia Bom pazla Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Se sel malo dlje sprehajat danes, pa me ujela nevidjena megla. No, ker je itak samoumevno, da imam popolno orientacijo ,sem prisel iz gozda 20km stran od avta. Ampak, ker sem lep, mlad in postaven , sem dobil stop za cas posla(pa ustavila je micna gospodicna, ne moski, preden kdo vprasa )Ko sem se ravno vsedel v (tokrat svoj) avto, se je pa vlil dez.Heh. Objemajoc se v megli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts