Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
usluzna je tud devica, macona in strelc tud.. to je sam tvoja trma in kljubovalnost, ker nisi hotla, bogve zakaj (si se nekaj nekoc najbrz naprdnila v zvezi s tem folkom nekaj) xDDx

ker ne znam in "nočem" z ljudmi. ne, s tem folkom se nič nisem naprdnila nikoli. čist zmedena sem, ko kdo pride na obisk, še ko pridejo starši, čist pozabim, da bi najbrž radi kaj spili. x:Dx xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Enkrat si Marsa nekje v zvezi s poškodbami pisala o konjunkciji Mars/Uran. No, imam jo tudi jaz.

V zadnjih dveh tednih sem se zverinsko spekla trikrat tudi sama.

Prvič, ko sem vlekla iz peči muffine :V: , potem sem se oparila z vrelim čajem :V: , slednjič sem pri čiščenju štedilnika zagrabila za gardelco :o|o: , in se mi je lateksova rokavica kar združila z opečenimi prsti :O: :opica:

Za te fore (pogoste :o|o: :V: ) imam vedno doma Šaljićevo mast, ki si jo kupim v Bg. Ta čudovit zeliščni melem v 24 urah poskrbi, da od opekline čudežno izgine vsakršna sled :palec: x^x

Ne vem , če je v povezavi,ampak zadnjih 10 dni sem razbila tudi 5 kozarcev, Mačkin krožniček za njene dietne mesne komadiče, in ojoj :O: iz police mi je ušla steklenica terana :V:

Kaj se dogaja?????

:vragec: :vragec: :vragec:

Ne dobivam več obvestil, da mi je nekdo poslal os :V: :O: !!!

Ravnokar postnila in post je čudežno izginil! :vragec: :xx!:

:o|o:

joj ruby, nekaj je server dol padel al kaj, ocitno, pa je najbrz blo sam to.... upam, sicer pa ponovno javi, magar na os al pa mail, ce se ti nou dal v tehnicna.

Enkrat si Marsa nekje v zvezi s poškodbami pisala o konjunkciji Mars/Uran. No, imam jo tudi jaz.

V zadnjih dveh tednih sem se zverinsko spekla trikrat tudi sama.

fak! :detelca:

ja, tud, mars/uran, ma tud to velik mojih frendov (eni clo s plutonom zravemn), ma pa moja mama to (in to v ovnu - ona se je milijardkrat spekla... :|||)

aja Macona, stekam ja, jaz sem tud cist of, ce kdo uleti, pol ko gre, si vse spomnim, kaj 'bi morala' al pa lohk. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker ne znam in "nočem" z ljudmi. ne, s tem folkom se nič nisem naprdnila nikoli. čist zmedena sem, ko kdo pride na obisk, še ko pridejo starši, čist pozabim, da bi najbrž radi kaj spili. x:Dx xrolleyesx

Ej, mačona, čist isto! Totalno štekam.. sej čist z veseljem dam, kar pač mam, sam tko.. al se ne spomnim, al mi je pa tko mim ponujat (mogoč zato, ker jaz tud ne maram, da se mi ponuja podolgem in počez - to babica skoz dela, pa živce zgubljam zraven).. pa pol folk žejen odide od mene x:o)x Ma ja, reč, kaj ti je nerodn.. Sej ko pridejo rečem, povej če boš kej, kaj boš, ma kar vzem si, najboljš.. Če si pa ne, pa njihov problem.. kva smo pa tolk fini... x:o)x

Marsa, dej sprobej kremico, no...

:inocent: A kaj delam spet tle? Hja, rabim slovar, pa internet, pa ko sem že prižgala računalnik... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Bom. x!x

mam v glavi (nisem hotla prej pisat, preden dam).. sam ne da se mi bit mastna vsa... (to so te moje fore), pol ko neham tle opletat, ko grem spat...

brez skrbaj!!! xyesx x:Xx naj thanx no res itak!!! x;)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hej,

kaksen "bluzerski" dan je za mano. Sem si vse sprintala iz neta in sem pripravljanja na 3 dni celodnevnih predavanj :o|o: x:)x

Jutri me caka se predstava Alamut...me zanima kako bo...prijateljica se pa muci, da bo dobila karte za 5zensk.com, baje je zelo smesna predstava Spas teatra...upajmo, da dobimo, ker bi za rojstni dan rada mami presenetila, k jih nikakor ne dobi...

Ful se mi zdijo taki cudni, depresivni dnevi... :o|o:

No lepo se mejte, pa se slismo v cetrtek...

Marsa, ti pa pocajti tole roko neroda x;)x x:Ix xsrcx xcrossfingx

cau

x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

oukidouky... lep nedeljski vecercek (preostank)... x:Xx :palec:

hvala za druzbyco... :vio:

... se grem jaz POZABAVAT x:px :vragec: z napovedjo.... x:Dx xDDx

(vazen je etitjud! xsuperx x;)x x:px)

Picasso

Spet doma. x:o)x

Sm šla prec ščekirat stopinje, da se še jst pobaham s svojo posebnostjo, p nism niti blizu 29. :o|o: Jebemti tako posebnost! :o|o: Marsa, hit povej, za kere stopinje še to vela! :vragec: x:Dx

Jedla sm en dobr jabolčni štrudl, pr igri valda zmagala za 30 pik...dosegla rekord...ah, nepremagljiva sm. x8Dx x:Dx Ja, to mi folk ful zamer včas...pa nism tko agresivno tekmovalna, sam pač, znam strategirat, mislt logično, pa rata, jebemo...pol pa neki surle vlečejo...mah xegox :o|o: Jst ne popenim, če mi ne gre...takrt zmer mislm.-..uuuu, Pika, v ljubezni bo fajn...sej veste...kdor nima v kartah, ma v ljubezni srečo... x:px x;)x

No, zdej si grem pa eno tomatten supo narest, k mi neki toplga paše. x:px

Brb.

Aja, Marsa, k se lih spravlaš pisat, dej kej pametnga, no...al pa nared prirejeno zame...tko, da bojo sam ta dobre stvari not, une ta slabe pa spust. Ok? Kok s prjazna, hvala. x:o)x x^x x;)x x:Xx

Hej,

:o|o: x:)x

Jutri me caka se predstava Alamut...me zanima kako bo...prijateljica se pa muci, da bo dobila karte za 5zensk.com, baje je zelo smesna predstava Spas teatra...upajmo, da dobimo, ker bi za rojstni dan rada mami presenetila, k jih nikakor ne dobi...

Ful se mi zdijo taki cudni, depresivni dnevi... :o|o:

cau

x:Xx

:inocent: ni smešna ampak tragična....pristne izpovedi x:Dx x:Dx x:Dx menda se pripravlja tam za februar tud 5 moških .com x:px x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: ni smešna ampak tragična....pristne izpovedi x:Dx x:Dx x:Dx menda se pripravlja tam za februar tud 5 moških .com x:px x;)x

Ja, a ste vidl kdo igra x:px x:px To pa je izbira igralcev, treba priznat :2src: bom se po moje jaz tud spravla gledat...

loesje

Spet nazaj -

Spet doma. x:o)x

Sm šla prec ščekirat stopinje, da se še jst pobaham s svojo posebnostjo, p nism niti blizu 29. :o|o: Jebemti tako posebnost! :o|o: Marsa, hit povej, za kere stopinje še to vela! :vragec: x:Dx

:8): ti sam vpraš kera stopinja te žuli, kuj pogledam...sm lih čist not :O:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja, a ste vidl kdo igra x:px x:px To pa je izbira igralcev, treba priznat :2src: bom se po moje jaz tud spravla gledat...

:eek: dej povej kdo, kdoooooo?sem šla čekirat na stran špas teatra...piše zasedba še ni znana x^x

Aja, Marsa, k se lih spravlaš pisat, dej kej pametnga, no...al pa nared prirejeno zame...tko, da bojo sam ta dobre stvari not, une ta slabe pa spust. Ok? Kok s prjazna, hvala. x:o)x x^x x;)x x:Xx

ves da pykic, teb na uslugico. xDDx

hopsasa smajlcki, pa bo,,.

enkrat sem ze taksno (napoved), gruntam, da bi taksno, sma bi zgledal kot.,.. mars v ribah resitev (pa ce bi se se tko trudla da bi blo duhovit, vseen bi bil pridih lenobnosti - in itak bi bil, lazje smeske naskljocat kot pa besedaste besede... debese...esbede... bede v glavnem. :P

Picasso

mors met se na 13 (pha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pluton mam!!!!! :OO!: hej pa to ni res, ne upostevala, ker je na 12... 12:39, ampak, to je pac 13. stopinja, ne me basat!!! pa prva karta pa vse... heeejjjaho! xDDx)

pa na 7 pa na 17, pa na 24. x;)x x:px x:o)x

Picasso

:inocent: bodi malo bolj natančna 14 stopinja česa škorpije, bika, leva :sori: drgač ne morm pogledat x8Dx

aha, merkur v raku? heeh... ;) vladar tvojega sonca, si se bolj vodna torej...

mars mas pa na mojmu plutonu torej.... x:px x:Dx

jaz vem, ti pa ne, kaj pomen! xsmx

a ni hec! :vragec: x;)x x:px

Picasso

:eek: dej povej kdo, kdoooooo?sem šla čekirat na stran špas teatra...piše zasedba še ni znana x^x

ma ne vem, nekje sem prebrala, pa se ne morm spomnt kje :sori: mladi & stari Cavazza, pa Zrnec, pa mislim da Bizovičar pa še eden.. ne spomnim kdo :inocent:

loesje

Spet nazaj -

:O: :C: :C: :C: x;)x x:o)x

Novš verjela, ampak me nov pobral, če nom zvedla. x:px :vio:

Ah , vodna pa itak....k riba v vodi..ful maram vodo...tušanje, skakanje v vodo...k en otrok sm, kar se tega tiče...tud po par ur lohk not čofotam...nkol dolgčas ne rata. Po moje bi mogla potaplanje ufurat! x:px

14 stopinja raka- stepen povoljan za matematiku, pisanje ili pravljenje para ali redko daje sposobnost za sve tri vlasti.Srečan stepen Ponekad ćutljivost (Nikola Tesla...)

14 stopinja devica-osoba je vešta, mnogostrana, ubedljiva i velikodušna.iako poseduje svoje sopstvene koncepte, sposobna je da se prilagodi uslovima.

:8): za ostale podrobnosti pa raj neb tle v javnosti x^x

aha, merkur v raku? heeh... ;) vladar tvojega sonca, si se bolj vodna torej...

mars mas pa na mojmu plutonu torej.... x:px x:Dx

jaz vem, ti pa ne, kaj pomen! xsmx

a ni hec! :vragec: x;)x x:px

x^x ja ful hec ...mamicu vam vidim x:Dx x;)x sam zarad tega sn se sama lotila teh bukev x^x

ma ne vem, nekje sem prebrala, pa se ne morm spomnt kje :sori: mladi & stari Cavazza, pa Zrnec, pa mislim da Bizovičar pa še eden.. ne spomnim kdo :inocent:

x^x ni tak hudo, sm mislnla da je kirurg x:o)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...