Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Danes je pa tak dan , da bi blo definitivno treba komu vrat zavit....pa mašno nardit,,,

pOtem pa pridem sem gor, pa dežurni zlomk dela reklamo za novo drogo....

:vragec:

bemu noooo....che je pa RES dobra zadeva x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala....hopsasa x:)x x:px

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lia x:Dx xcivx

Nea se jezi, lia, pa si smešna, da si lajf pokvariš z zavijanjem vratu...... x:o)x To bi bili sicer intenzivni, vendar precej kratki trenutki zadovoljstva :vragec: .....tako in drugače. x;)x Tko k s trdimi drogami...... :o|o:

Jaz tud mal "out", sam ni panike, miren, poskušam stvari sprejeti takšne kot so, vsaj tiste na katere nimam posebnega vpliva. Škoda, da nis bliz doma, bi se šla na pir mal jokcat...... xcivx x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

la,la,la :farb:

Vem,da tukaj gor ni tema zato kar me zanima samo jaz vas bom vseeno vprašala in tisti,ki to zna naj mi odgovori na privat x:)x .Zanima me,kako ulaga olive,točen postopek od pobiranja pa do ulaganja v kozarce :sick: :!:

Jaz se jezim? :eek:

:inocent: x8Dx

Jaz se. Bemu, pa taka navodila za sestavo pohištva........ :bomb: :wacko: Ki pa še je posoda pol...... xcivx x:Dx

Me prav zanima kak se majo škorpije x;)x x:)x

K. Čapek

Grrrr, ni res...... navodila so že kul, sam montaža pa je glede na material in obliko prava umetnost ....... :o|o: :xx!: Pa to ni res......pa un samošraufajoči šraufinciger bi rabu...... x:px

K. Čapek

Grrrr, ni res...... navodila so že kul, sam montaža pa je glede na material in obliko prava umetnost ....... :o|o: :xx!: Pa to ni res......pa un samošraufajoči šraufinciger bi rabu...... x:px

pa saj ni treba vsega na en dan, še za jutri pusti x;)x , da ti ne bo dolgčas x:Dx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

+.....pa un samošraufajoči šraufinciger bi rabu...... x:px

pa samostojechikurc

pa samopotrpezhljivo babo

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

To mam. x;)x x:px Ti ne? Jebi ga, boš že mel..... x:)x Če ne prej v naslednjem življenju...... xcivx x:Dx

babo zhe...babo :vio:

sam...zdej she kurca rabish x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

pa saj ni treba vsega na en dan, še za jutri pusti x;)x , da ti ne bo dolgčas x:Dx

Ah, ne mrem......k se nečesa lotim nimam mira dokler ni narjeno in to tk k se spodob..... x;)x xnckrivx

Haj umetnica, glih nek dan, če ne celo dans, sem te "pogrešil" x;)x x:)x

K. Čapek

... živjo... x:)x

čuden dan :o|o: ... zjutraj čist nenormalna gužva na cesti (aja! - menjava energije po 9KI)...morast vreme, ljudje v zbornici vsi nekam makaronasti in nataknjeni (aha! sej sm vedla, da vsi berejo marsino napoved! xcivx x:px xDDx )... tamali tud nič kaj za stvar, matematika dons ni bla ravn favorites one... prejle me je še mama poklicala in vprašala, če je kakšna luna la kaj... x!x :eek: xcivx ... včasih so se po tleh metali doma, zdaj me pa kličejo in tole sprašujejo... swašta...

... slučajno ujela na E+ Neisho... matr, kolk mi je ta punca všeč x8Dx :palec: ... ne sam, da dobro muzko dela, ampak da je pri teh letih taka integriteta :palec: :palec: :palec:

... tamali so dons oddali svoje naloge... odstotki in ploščine in obsegi likov.... kakšne stvaritve :2src: x8Dx :palec: ... kakšna vprašanja so si izbrali za anketo in obdelavo podatkov... ste vedeli, da vas pogrešajo?... da jim hišni ljubljenčki veliko pomenijo zato, ker so nežni in ljubeči in jim vračajo ljubezen?... da ne verjamejo v paniko o ptičji gripi?... in da so njihove sanjske hiše zelo zanimivih tlorisov, vse pa večje od 150 m2, vse z bazenom in razgledom na naravo...

... gume bo treba zamenjat :o|o:

* umetnica, helou, long time no see x:Xx :palec:

ja, tko nekak ... noben si recimo ne želi živet v kakšni leseni mali hišici, noben ne vid svoje sanjske hiške preproste, majhne kraške al kaj takega, kaj šele, da bi si kdo želel stanovanja v bloku... jap, to so sanje naših 13 letnikov... vsaj teh 24-tih...

sprehed odpadel zaradi vremena (dež)...

kupla sm si kavbojke pa ene čevle v espritu...ql...se malo cartam

ja ful sm zmatrana ja, jutri nazaj na fax

spet bi kam šla...še predn sm dam prišla sm že sanjala kam bi pičila...

ah ja...bed je meni v lajfu x:o)x

slike sm pogledela, pa niso tko ql k sm pričakovala...

ma mi je bilo bedno potovati z agencijo :xx!: :xx!: :xx!:

prvič in zadnjič...sam večji darmar nardim...bi celo turčijo na glavo obrnila

turki?...hja...sploh ne tko bed k sm mislila...

x:Ix

morva se odselt od tuki...

smo meli take družinske trenutke na potovanju...jejhata jejhata...še par dni bi ostal pa bi se poklali...

tko sta nervozna, da grejo men kocine pokonc k sam bliz stopim...pa tko sta fajna, najboljša, edina...vsi ostali so bli pa sami lojzeki težki

ah ja :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

pa tko sta fajna, najboljša, edina...vsi ostali so bli pa sami lojzeki težki

ah ja :xx!:

Uh, so lojzeki taki..... :xx!:

Ratal! :hepko: Zdej še sam....mizca, pogrni se. x:px xDDx

K. Čapek

evo me, spet mal naokrog x:Dx

O, glej jo! :palec: x:Xx

fajn ko uletis okol! x8Dx

... da jim hišni ljubljenčki veliko pomenijo zato, ker so nežni in ljubeči in jim vračajo ljubezen?... da ne verjamejo v paniko o ptičji gripi?...
xokx

ce bi vsi prfoksi tko znal gledat svoje ucencke. x:Xx :palec:

oni pa jim dajo one naloge in ciao.... program itd.

redko so se nad mano navdusevali prfoxi, ce nisem verjela v razne panike. x;)x x:o)x

*

uh sem zmatrana...

mela sestank, hotla it kar dam, tolk govorjenja me je izcrpal, no vseen zavila na sco meeting in mi jasno ni zal, prav lustn smo se zgovarjal.... x8Dx x:Xx

se vedno disim po silkinem parfumu, roka je OK.

fajn blo videt punce, pa lepo, ko je Onix uletel pozdravit. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Končno doma x:o)x dan bil krasen in nadvse zanimiv, posebno sco meeting

Kolk luštnih lunatk na kupu x:)x

Mel sem manj minut časa kot je bilo zbranih lunatk, tko da se tud spoznal nismo :sori: me je prijelo da bi kar odpoved dal x:Dx

Marsa, te bom za party 19.11. še opomnil kak dan prej x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

daaaaannnnn....jp....je blo fajn na meetingu....danes mal primanjkljaja v spanju.... x^x .... x;)x

mejte se.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Da se pofočkam še jaz!

Včeraj je bilo po oni ljudski "tresla se gora - rodila se miš". Po enomesečnem najavljanju, kaj vse bo povedano na Astroklubu, smo dobili samo malo hinavščine pa OS bodo tukaj spet pela. :vragec:

Bi bilo bolje, če bi šel v Dravlje malo Škorpijonke pozdravit. Samo ob pol enajstih je blo za kaj tacga malo pozno ... :xx!:

Je pa res, da je Anka pripravila prav zanimivo temo o mrkih, lunacijah in to. Presenetljivo fino! :palec:

Lep dan vsem!

xDDx

Jutrček x:o)x Vidim, škorpije & se mele ful fajn, nič čudnega po zasedbi sodeč :palec: x:)x

Imam jutranji ritual......kofi, čik, lnf..... xDDx In se segrevam na delovno temperaturo. x:o)x Pa dans sm tak fajn opicanjen, da se bi kar pohvalu mal najrajš...... xcivx x:Dx Ajd, prijeten dan vam želim. :palec:

K. Čapek

Jutrček x:o)x Vidim, škorpije & se mele ful fajn, nič čudnega po zasedbi sodeč :palec: x:)x

Imam jutranji ritual......čaj, banana, lnf..... xDDx In se segrevam na delovno temperaturo. x:o)x Pa dans sm tak fajn opicanjena, da se bi kar pohvalla mal najrajš...... xcivx x:Dx Ajd, prijeten dan vam želim. :palec:

:inocent: x:o)x x:Dx

se mi ne da še enkrat pisat x:o)x

usnjena minica, jakna, škornji... eno reklamco delamo x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...