Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Aliana Hehe Valkira, to mam pa sam za posebne prilike..... Mah ne, mam nek sestanek pol, pa sm se po kar nekaj časa mal bl opicanil.....pa najljubši parfum, najljubšo uro, pa tko.......za gud filing Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Pa prid še ti na sestanek..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 spila kofi, skor sm ž pršla k seb, moj je me je skor celo noč mrcvaru zdej pa počas kako cunjo nase navlečt, pa par številk poklicat, grem ene avte pogledat pol..........ah ja pestri dnevi, dobr da mam dopust mick če boš gdaj še kako reč sestevljov, kr mene poklič sm majstr.....k že vsi djedi odpovejo, ti js zmečem skup bilokako pohištvo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Todika bom......k bom pojstlo kupu. K je pol treba ornk preverit, al je dober sestavljena..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Mick, kje je sestank? Joj, bolana sm. :xx!: Sm bla ponoč zavita v šal, pa flis čez, pa s kitajsko mastjo namazana, da b se mal prej vn spravl...dons vsaj prbližn lohk kašlam. No, sej, kr nej se spedena ta tedn, da mam naslednga mir, k gremo v Prago! Jutr sm spet na radiu! Kumi čakam, upam, da nom mela tak ''sexi'' glas zarad prehlada. Morm se nafilat z vitamini pa kakim daleronom. SEJ BO! A ne, Valkira? Aja, še neki vam morm po mejlu poslat, babe...bom kuj letela. Lep dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Todika bom......k bom pojstlo kupu. K je pol treba ornk preverit, al je dober sestavljena..... vela.......bom itak z mojmu pršla k rabim zravn enga črnca za fizično delo js sm sam glavca lohk ti jo pa sprobama tud pol, ni blema KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Pikica......v Maribori Todika , ti ti žlehtnoba, kak si me zdej.... Valkira, nič hudega, jst tud sramežljiv, poznam filing, pa sm tko zlo razumevajoč in uvidevn, brez skrbi..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 jutr te pa mogoče še clo jz poslušam. sicer si mal pozn za moj ritem... ampak... MORM te slišat dons sm na pou poklapana... nisem dost spala. drgač pa ok. pa še kle so fajn, me dons nč ne matrajo.super blo včeri!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ojla pika pikica...mogoče se boš pa le odločla za uno varianto z žajblom, pa čeprav je okus bolj tako tako.... eh, vsi ste nekam opicanjeni danes.... bla prejle na terenu...se mi kr vse smeje....to je tako, kot če te spustijo z aresta.... ...pa končno nekaj pametnega za delat...oz. tazga, k se pol tud nardi in ne sam bluzi o tem.... aiwa poklapana....ma ne no.... xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Amis, sam zate bom, k pridem dam, zgrgrala celo šalco čaja...by the way, na misel mi je pršu en vic. A veste, kakšna je razlika med drekom in drisko? Drisko lahko grgraš! A sm mal neokusna, a? To zato, da se boste končno zbudil eni. Pa da nov tok mrk dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 morgen... bemu.....dons spet matineja od astro-disco-ta.... pa ceu fuk od enih sestankou... pa mogoche che bo kej cajta frizer umes pade..... meu model v nedeljo neke odfuk ideje za frizuro no.....bomo vidl....she zmeri se lohk zabrijem zdele pa najprej....ahhhhh.....jutranja kavica..... zlomk....tralalaino seveda vseh 777 -ou na oni najsimpatichnejshi rilec tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Amis, sam zate bom, k pridem dam, zgrgrala celo šalco čaja...by the way, na misel mi je pršu en vic. A veste, kakšna je razlika med drekom in drisko? Drisko lahko grgraš! A sm mal neokusna, a? To zato, da se boste končno zbudil eni. Pa da nov tok mrk dan. js upam, da bo zate...in se ti grlo spravi v red. sej ne vem, veš pika pikica....smo tolk različni, da kar enmu pomaga, drugmu mogoče ne. je pa mene tale žajbelj zadnjič na jadranju rešil. dodala sem mu malo medu in limone.....in ga po malem pila ves dan. občutek v grlu, se je drastično hitro izboljševal......evo...en vic poveš...in tle pr nas posije sonce.....ko bomo naslednjič meli šmrkavo vreme....ti sledi ugrabitev.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Pol pa upam, da bo čimprej šmrkavo, da me kdo čimprej ugrab...pa dej kakšnga ornk deca pošl pome! Ja, sej žajbl ponavad pomaga, sam jst pozabm po 1 letu, da je to treba narest. Bom, bom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 bom pogledala kaj je ostalo od ustreznih primerkov..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Pikica,a boš zdej ti Marsino napoved na radiu brala Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Amis...ti kar išči. Mystica...morš prec za mano ponavlat, a? Sam jst sm na žalost v službi. :xx!: Kreham pa k zmešana. Enga zdravilnga zate...upam, da te nov še bl nalezu? Pomlad...kaj pa vem, pol lohk folk masovno v depresijo pade, k so zadne čase planeti tok grdo razporejeni. Bom pa resno razmisnla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Kreham pa k zmešana. Vi zmeshani kaj drugache kashljate? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 mystica...to je sam zato k včeraj nis pršla... ...zdej pa brez heca...pocajtaj se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Vi zmeshani kaj drugache kashljate? zlomk....tralalaA to samga sebe sprašuješ? Zakaj se pa vikaš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 A to samga sebe sprašuješ? Zakaj se pa vikaš? glede na to, da sem citiral tebe....mash pravi mass v glavikako neki tole shele na radiu zgleda zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 glede na to, da sem citiral tebe....mash pravi mass v glavikako neki tole shele na radiu zgleda zlomk....tralala Tko nekak, najbrž, kokr, k s ti totalka zadet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Tko nekak, najbrž, kokr, k s ti totalka zadet. zhe....zhe.....samo.....mene potem zadetost mine... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Tudi, če bi res hotela, ne bi imela prevoza. Pa tud, nimam tam med škorpijami kaj delat. Ke res nimam nič škorpijonskega v sebi. tole ni dober izgovor...tam mimo tvojga službovskega kraja se js peljem...kar se pa sco tiče...nismo ble čist same sco....pa lahko te kakšnega sco štosa navadmo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Jutro. No, pa sem pristala na bolniški. Sem upala, da bo šlo tole mimo, pa ne gre. :xx!: :xx!: Kašljam za vola ubit. Pa zunaj se je končno sonce pokazalo, jst pa v posli. Če kašljaš je zelo pomembno al maš suh kašelj al sluzast, če maš suh, potem so dobre vse droge(mišljeno posušen rastlinski material) z sluzmi, ker sluzi prekrijejo sluznico in preprečijo njeno draženje, to so nap. islandski lišaj, slezov čaj, , če maš pa kašelj, pri katerm izločaš obilno sluz, rabiš pa ekspektoranse, ki redčijo to sluz in olajšujejo izkašljebanje, npr, sladki koren, trpotec,komarček, super je prav Prsni čaj , ki ga grgraš,prijetnega okusa, pa vsebuje vse te zdravilne rastline, če si hripav so super tablete z islandskimlišajem, mensezdi da se reče Islamoos, neki tazga, sem probala, so take gumjaste, rjave, skoraj brez okusa, samo zelo učinkovite proti hripavosti, če te pa grl res boli, moraš pa vzet neki kar dlujeko t anestetik, sicer ne bom delal rekla za neki, kr jaz tud nimam nč od tega, so pa res fajne te teblete Angal, zadnč jih je kupu brat, ker ga je full grl bolel, pa je rekel,po je že res.............. Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 helou, evribodi Sem si mal tečna, ker me ni sem gor, potem pa za nazaj prebiram...in vidim, koliko zamujam. Očitno drži, kar je zadnjič en frend rekel...včasih si bila rokerca, zdaj pa si še sam šlafrokerca Misti en pobož , se je pri Marsi videlo, da pomagajo...pa Pikici tudi... Marsa, kaj pa bananin olupek???...no ja, sam da si boljše...do naslednjič tečno, da sem sama sebi tečna, bi raj bila drugim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts