aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 tečno, da sem sama sebi tečna, bi raj bila drugim... Astra how lucky we are.... wb... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ooo how nice...astra is back...vsaj malček....pobož tud tebi astra....pa kakšnega ugrizni...zihr pomaga... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 kreh, kreh...suh kašl. :xx!: Kumi čakam, da dam pridm, se nalijem z žajblem in se spokam v postlo, smilt sama seb. astra, hvala...pasu pobožek. Še 4 ureeeeeeeee :xx!: joj, joj, joj...kašl, spel se! Sej jutr bo že krasno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Amis Včeraj sem se vrgla namerno v eno deep razpoloženje, sem morala esej napisat...me je mala spomnila, da ga bo treba počasi oddati..( sem ji skritizirala njenega, pa je rekla, pa ti boljše napiši, moj oven v meni pa...seveda bom, zdaj pa mam :xx!: ) No, razpoloženje je ostalo, papir pa ostal prazen... :xx!: no, pa se spomnim na lnf, lahko grem sem težit na kake finte me moji mečejo ...kdo je zdaj tisti, ki je pameten v naši bajti Včeraj zaspali, ker jih nisem zbudila...pa nekaj penim okoli,če še niso slišali za budilko ..pa tamala pravi, mami, če pa se jaz ne maram zbudit ob budilki...je tako lepo slišat zjutraj tvoj glas, ko rečeš...lubica, vstani počasi, nov dan je pred tabo... pol pa mama rakica čist okol pade in z veseljem vstaja vsako jutro prva, tut če ji ni treba... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 pišuka, astra...to pa menda res lahko sam rakice nardite....moja sestra tud dokaj v tem slogu deluje.....o sebi ne bi....sem sco.... ne ostane ti druzga, kot da razpoloženje spraviš na papir...pol bo list poln...ti pa ok.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Kera fajn finta ...jst bom pa naši mami rekla, če bo treba posodo pomit: Mami, dej raj ti, ker je tko prijetno jest s krožnika, k so ga tvoje nežne roke pomile. A mislte, da bo palilo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...ti pa ok.... ne more bit astra okpol bo morala nehat tezhit....pa zgubi zhivljenski smisu zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 zlomk zlomkasti..... dobrodošlivklubu.press.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 A mislte, da bo palilo? Bo, če je rakica ne more bit astra okpol bo morala nehat tezhit....pa zgubi zhivljenski smisu utraženjunovogsmilaživota.press Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Bo, če je rakica utraženjunovogsmilaživota.press Astra smila? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...to pa se zgodi, če ti gre pir po glavi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...to pa se zgodi, če ti gre pir po glavi... Astra najprej PA-pir napolni... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Napolni, napolnjen...ufff kere asociacije... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Napolni, napolnjen...ufff kere asociacije... Astra na-polno.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Torej za odganjanje tečnobe ni finta v papirju ampak polnjenju.. Viš, kako človek pride do rešitve, hvala za lnf... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Torej za odganjanje tečnobe ni finta v papirju ampak polnjenju.. Viš, kako človek pride do rešitve, hvala za lnf... Astra glede na pregovorno modrost, da PAPIR VSE PRENESE.....bo tut tvojo technobo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 Marsa, te bom za party 19.11. še opomnil kak dan prej vazhi. Pikica,a boš zdej ti Marsino napoved na radiu brala Marsa, kaj pa bananin olupek???...no ja, sam da si boljše...do naslednjič O haj stara! ja, do naslednjic. ej sam ene gnile banane sem mela, cist zdrizaste, pa tud, saj ne mroem vsega stlacit gor - ja, ful je boljs. ..pa tamala pravi, mami, če pa se jaz ne maram zbudit ob budilki...je tako lepo slišat zjutraj tvoj glas, ko rečeš...lubica, vstani počasi, nov dan je pred tabo... pol pa mama rakica čist okol pade in z veseljem vstaja vsako jutro prva, tut če ji ni treba... ejj, mene mat vcas ni znala nekak... ni znala dobr na moje strune igrat, SAM! x!xkako me je zbujala prijetno, se zdaj se spomnim.... s takim prijetnim pojocim glasom, aleeenka, vstanckaj... al neky tacga... tko da se je glas pocasi prikradel do mene, bozajoce, to mi je blo tolk dobr, jasno milijardkrat boljs od kake drdrajoce budilke. * vso noc bruhala al brisala Mimin bruhanje al zvijala nogo pa do stropa jo metala, ker me je krch grabil. cist ded dons. cist... vsaj mal sonca je posijal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 marsa...tebi je blo slabo al mimi al obema....? pobož v vsakem primeru.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 obema, najprej sem sla jaz ene 4x bruhat, pol pa slisim se mimi, pol sem pa vsa zelena se mimino kozlanje cistla ob 5h zjutraj al kdaj... :||| thanx, , saj je kar ok ze, no ne se cist, sam ni mi nic slabo al kaj tacga...mal kislega zelja sem pojedla pa limonado sem si nastimala, zdj bom sla sele kavo skuhat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Hehe, gemblala navsezgodaj Pol pa šibala na faks, kao da vsaj pol predavanja ujamem, tam kot besna iskala parking, pridem na faks - predavanje odpadlo :xx!: Kličem 4 ljudi, noben nima časa za kofi Pa šla nazaj v avto in domov. Grem si tele tone pudra s face dol spravt, dons mi prav nič ne paše met na obrazu.. občutljivček.com.. Pa frej cel dan, dve predavanji odpadeta, tretjega bom pa verjetno kar spustila, dvomim, da se mi bo dal nazaj letat.. V knjižnico bi pa lahko šla... O, Astra http://community.the-underdogs.org/smiley/happy/wave.gif WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ej, sori ...še dobro, da smo ble sam na pijači in še to z mero....drgač bi si še mislila, da te je kera hotla zastrupit....sam res....a kar tako se te je lotilo....štala. držim da se čimprej pocajtaš...ker to leto jih maš pa tumač.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 thanx, a ne, saj sem sam 4 indijancke al kaj je ze spila...sam mroda so bli ze topli, odkrila sem, da ne prenasam toplega piva. fak mimi ravnokar spet bruha! pol se mi pa se men kar zelodec obrne, ko pucam tisto... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 ja, thanx, sam ne vem kaj bi blo, ker nisem nic jedla, razen 10 piskotov pri frendu (ki jih sicer ne jem), morda je blo to, sam ne vem zakaj pa pol mimi... :|||no saj sem napisala v napovedi, da bomo se bolj zastrupljal oz. hitreje zastrupil, morda pa je kaksno rozo grizla al kaj tacga al pa sam zarad kepe dlak..... ker se je zdaj ze veckrat zgodil, da je bruhala, ob tem, da je sicer dobrega pocutja, zdrava in ok videza in nic ne tozhi in to... morda je, ko je jesen, sam to, da ji bolj izpadajo dlake in se ji pac veckrat zataknejo (ker to se mucam kar cesto lohk dogaja). ej bejbe ce bi morala dons ob pol sestih vstat, tko kot nekateri, bi me blo konc.sem se prav spomnila na aiwo in amis in vse, ki zgiodaj delate.....ojoj... se zdaj sem mal boga, kaj sele tko zgody... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ej bejbe ce bi morala dons ob pol sestih vstat, tko kot nekateri, bi me blo konc.sem se prav spomnila na aiwo in amis in vse, ki zgiodaj delate.....:||| Ta prva asociacija bi mogla bit najboljs svinjska ura 04.15 Sicer pa upam, da si že razstrupljena . Pa za Mimico Jaz pa zrihtala ta nujno v službi, sem že približno na tekočem , tko da bo cajta še kaj tule za poškljocat . 666 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 saj vcas je vedno bla. vceraj smo se o tem pogovarjal z aiwo in amis glih, pa tud zato. skratka, svaka cast! ja, saj je boljs, zdaj se psiholosko pripravljam, da se spokam ven, mam ene par opravkov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts