Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Ksenija ima novo frizuro, drugačno, mi je všeč. Mi je všeč, ker posluša moje pripombe, ampak še vseeno malce po svoje naredi, ker ve, da mu je to dovoljeno.

Mi je žal, da nisem bila včeraj v vaši škorpijonski družbi...mala me preseneča, ful samostojna v tem š. letu s samimi lepimi ocenami...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj ni take sile s tem vstajanjem, se navadiš na tak ritem, pa je, pa pač zvečer prej dol padeš, kasneje kot po 22h, mam redko kdaj še odprta polkna x:o)x .

Dons mam branje v planu, pa mogoče Cyberčka skrtačim. Ga je treba večkrat, da se vozeljčki ne naredijo.

Sicer se moram pa považičkat, da sem pridna ratala, da tibetančke delam spet zjutraj, me je izučilo zadnjič, ko me je v križu usekal, pa ne mislim raznih simbolov maltretirat, da mi podpirajo lenobo x:Dx. Tko da se počutim boljš, tko in tko - da počnem, kar se namenim. Jutr je pa spet sreda - dan za post x:o)x x8Dx . se bom šla uno PREJ x:o)x in POTEM xzobkox . Se bom res za štos stehtala, da vidim. Sicer me ne briga, JSt dam bolj 1 dan dopustka želodcu, sam tko čist, za foro xzobkox .

Dons dobila eno presenečenje, plakat s podpiskom meni dragega pevca x:px :palec: , pa še Za Pujso (sevede ta drug ime - moj vsakodnevni nick) x:px x:Dx :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Selene, :palec: x8Dx

(blagorcek, se ze 1 mesec spravljam, pa se mi ni dal okol lazit pa mochit tam, ko sem bla vsa boga, pa se casha nisem imela, morda se ta teden spravim)..

Pujsa, to je tecno s temi nicki... ker ce ime, pol pa ono prejsnje.... tezko recem pujsa, sem se drugac navadila, zdaj pa kar nekaj tretjega... x:o)x me pa vedno zmede.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ti zihr paše, bom........., upam da ne tako :eek: , ampak tako :8): :palec:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Jupiiii, net mi dela!

Ta pru, k sm gor pršla. sm šla brat dnevnnik in skor crknla od smeha...marsa je INDIJANČKE pila! :lol: ITALIJANČKI so to. x;)x x:Dx Prov smešn blo. :palec: Upam, da si bolš, pa maca tud! xsrcx

Kreham še zdej...ne, a res? :eek: Sam, hvala bogu, sm doma. Nism še žajbla zrihtala...sej bom. Glavo bi si mogla umit, k ne morm taka okol letat, pa vem, da ste neki govorl, da ni kul takrt, k si bolan? Ma, klinc gleda...za lepoto je treba potrpet! x;)x

Ok, grem mal netat okol. x:px

x:Xx

Jupiiii, net mi dela!

Ta pru, k sm gor pršla. sm šla brat dnevnnik in skor crknla od smeha...marsa je INDIJANČKE pila! :lol: ITALIJANČKI so to. x;)x x:Dx Prov smešn blo. :palec: Upam, da si bolš, pa maca tud! xsrcx

Kreham še zdej...ne, a res? :eek: Sam, hvala bogu, sm doma. Nism še žajbla zrihtala...sej bom. Glavo bi si mogla umit, k ne morm taka okol letat, pa vem, da ste neki govorl, da ni kul takrt, k si bolan? Ma, klinc gleda...za lepoto je treba potrpet! x;)x

Ok, grem mal netat okol. x:px

x:Xx

a ti ni delal net?

a te nisem ze gor vidla?

aja, spet to, a nisi ze vceraj rekla, da so ble frke?

ja, thanx, sem boljs, mimi tud, spi na svezih poustrih (:xx!:), sam je nimam srca dol metat... x:Xx

x:Ix x:o)x aja.. saj oni se je vcer tud smejal. :inocent:

ves kako je, jaz ko 1x ne vem pri dveh stvareh, se skoz zatika, pa sopa sem pa tja, pol nikol ne vem....

morda zato, ker ne vidim smisla, pa si pol ne zapomnim - indijancek al pa italijancek - nic od tega ne asociira na pivo. :P :D

a to je Italijancek torej? :8):

2 dcl piva?

kaj pa je pol 3 deci?

in kaj pa je liter?

se vedno superca?

aja, a to sploh se obstaja? x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ni včer un ta naspidiran kelnar razlagu za vsak deci posebej kako se reče? Sam tam bolj na drugi strani mize, tko da nisem uspela ujet... :inocent:

Mal sem se pred TV vrgla, 2 urci in mam odst za nadaljne 3 tedne :xx!: kr neki od televizije in od vseh 60 al kok programov.. edin kul je TVE, pa se tist sam zato, k se lahk učim zravn..

A gre kdo namest mene v knjižnico in mi knjige na dom prinese? :inocent: Men se tok ne da hodit nikamor... Nažrla se špinače.. Po moje bom šla kar spat za eno uro, pa pol, ko se mal promet umiri...

Pa mačka moram nekak prepričat in mu kremplje poztrižt... Sem spet vsa popraskana :o|o:

* yes, uspelo v enem šusu :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

A ni včer un ta naspidiran kelnar razlagu za vsak deci posebej kako se reče?
po mojem se je mal norca delal iz mene. x:o)x

je rekel, da deci je pa albancek al kuko. :P

sam ni bil zoprn (kot je bil mal namig), je prec uletel pa mi chik przgal, ko sem se ozirala za ognjem. x^x

3 deci je pr nas na kmetih "trobrzinc"

x:Dx

a veš kaj je Musollini špricer? xcivx

3brzinc! :D

Pojma nimam? :irs:

nekaj dzaznega najbrz? :P

Picasso

pišem diplomsko , poslušam Michaela Bubble-ja in žlampam mate čaj, in se relaksiram na tem famoznem luninem netu, a ni fajn, folks? x:Dx x:)x
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

sem mislila, da si čez okno pogledala in videla mojo bombastično frizuro x:Dx tko, zdej grem pa v posteljo, se mi je zdelo, da sem neki čudna, si zmerim temperaturo, pa preveč kaže, ful preveč (in dobra stran tega, knjigica me čaka ;))

pišem diplomsko , poslušam Michaela Bubble-ja in žlampam mate čaj, in se relaksiram na tem famoznem luninem netu, a ni fajn, folks? x:Dx x:)x

xokx x;)x

a diplomsko? pridna. :palec:

in dobra stran tega, knjigica me čaka ;))
xokx

le daj, res... jaz si nisem vzela za pocitek pa vse tole, pa se mi je tko dolgo vleklo.

pocajt! :detelca:

Picasso

ja selene pocajti se, da boš uničla te famozne toksine, ker ko ti vladajo, pol v naših preljubih možgančkih preko endorfinčkov prestavjo temperaturo na višji nivo, in pol naši možgančki mislijo, da ima naše telo nižjo in hop že zrihtajo, da se ta teperatura izenač in to tako, da nas začne trest, ker s tme proizvajamo toploto, no in ko mi te toksinčke zadavmo, uničmo, niso naši možganči več pod njihovim vplivom in začnejo mislet z svojo glavo :inocent: , znižajo temperaturo v termostatu na tapravo, pa še nm rečejo, da se začnemo potit, švicat in tako znižamo temperaturo n anormalno, to folks je paogeneza telesne temperature, da bote enkrat zastopl, .....čajčki kot so lipa , lipovec(to ni moški spol, kot bi nekdo pomislil, ampak povsem druga vrsta, ampak o tem enkrat drugič) in bezeg pospešujejo potenje, kar pa tud vsaka vroča tekočina , če jo spijemo al pa ica, tako da veste xsrcx

patogeneza sm mislila......hvala Marsa, sej veš enkrat je treba, sej pravjo, kaj lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri, al pa Carpe diem-izkoristi dan za zabavo al karkoliiiiiiiiiiii x:Dx

ja namesto da bi ležala tule bluzim in poslušam radio (o pesmica zame ravnokar)

grem Tibetančke nardit (sem se zatipkala pa napisala Tobitančke :)) vonj eukaliptusa (kakorkoli se že napiše ) se širi po stanovanju. Ugotavljam da je mogoče za moje razpoloženje krivo tole

Mercury Conjunction Venus x:Dx pa nisem rekla, da v slabem...

Oooo, zvezdica spet "sveti" na lunci x:)x :palec: indijančkasto italijančkasta Marsa x:o)x - ustrežljiv kelner, ne :vragec: x:Dx ; Selene Ježkica :8): ; oho Pujsa tibetančki, post, pa le od kterga pevca to dobla? :inocent: ; halo, pikica, pravo malo pivo je na štajerskem 0,33 l xcivx ; Nea diplomska pa to :palec: ...iz česa? :inocent:

No, grem jst zaj k "hišnim" opravilom...... xzobkox

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:OO!:

Ne, sam ena hitra pospravljalka bo padla ..... :8): Pa spisek opravil si morm nardit, k se mi jih velik nabralo......pol pa mi še najbl rata, če si nardim spisek pa pol kljukice delam.... xnckrivx x:o)x xDDx

K. Čapek

x8Dx .....ma ja, no, če pa :att: ne maram pomivanja posode. x:Dx Pa saj sn se že nekak prvadu, ni blo druge. :o|o: Ma bo Mick, če bo vse po sreč, v kake pol leta mel več placa pol pa tud pomivalni stroj..... :hepko: Sicer pa se mi je itak fajn zdelo, da je večina bentila zarad ljudi, jst pa zarad posode......mam rajš skrbi s posodo k z ljudmi. x^x x:o)x

K. Čapek

sej pravjo, kaj lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri,

ja, saj, to rpavjo, ja... xscratchx ... :o|o: x;)x x:Dx

indijančkasto italijančkasta Marsa x:o)x - ustrežljiv kelner, ne :vragec: x:Dx

vesde ce sem pa taka dama... x:Xx x:o)x x;)x xcivx

Ahoj!

sem ze nazaj.

kaksna turoba je zunaj, pa vse vec pleha je tule spodaj, zdaj moram skor vsakic na parkiriscu parkirat (in ne tik pod bajto), je cist naguzvano vse.... :o|o: :xx!:

moja zelja: bi mela namest rancha s konji en velik plejs nepregleden, namest konjev pa avte razlicne, pa bi sla enkrat z enim na 'jezho', drugic pa z drugim, kok bi blo dobr... njannnnnnjoooooooonnnnnnn.....

enga ikspetka, eno hondico (saj res, kje pa je kaj ribica Katja? :8):), eno trojkico tako sportno, mazdico ono tamalo kabrio eno..... al pa bi mela skor rajs tuarega namest x5... xscratchx...

joj kok bi blo sponsko.

to bi mi bil tud tak rajcek... v takmu je ziher moj fotr zdaj. xsrcx

Picasso

dan je potekal v stilu "faksodzoredomraka" x:o)x

sm že nazaj...vtirjena sem...čiha-puha, čiha-puha, tutut-t-t-t-u-u-u-u (matr sm duhovita dons) x^x

mal me baše tale zaostank, pa bi šla rada v petek na uno delavnico pa nimam celega vikenda frej (tale turčija je šla pošteno na račun študija) in mi je res hudo, ker sm rekla dragemu, da greva skupi :sori:

ful sm neki preveč umirjena in premal zagrenjena in sploh ne bruham nobene kisline okoli sebe...zdej me je sam strah, da se ni kanal moje nejevolje zamašil (tko k pri slepiču) in da nau prišlo do vnetja, zastrupitve notranjih organov...

xrolleyesx

šalo na stran... x:o)x

dons sm na poti na fax in nazaj razmišljala o tem kaj jaz sploh hočem v lajfu (pa ne tko balastno k v kakem briđidđons romanu) ampak tko v smislu, da jaz sploh nebi delal...nč tazga biznisvumen in to...mislim, ne da sm zdej lenuhinja 1klase, apak tko...

me neb nič motilo kr kruzat okol, al pa npr neko lončarsko obrt kje na konc sveta odpret...

jaz sploh nimam pojma kj bi rada...pa bi počas že mogla vedt... :eek:

zbasala sem vase kr sm našla (ponesreč še črve v krhlih :xx!: ) in ravno razmišljam o novem pohodu na naš hladilnik, ki ga bom total zjagala, če bo šlo tkole naprej (odpri-zapri, odpri-zapri, odpri-zapri)

neki morm še prevest pol bi pa na 1 kozarček prauga refošk skočla x!x

če bom pridna...mogoče

sončkeeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

sem vas pogrešala-a-a-a-a-a-A-A-Aa-a-a-a-AAAAAAA

x:Xx x:Xx x:Xx :love: :flowerface: xvrtcx xflirtx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...