Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...sej sm napisal faks, al ne?

sm ja...če pa ne pol pa pardon x:Ix

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

seleneeeee....pobož.... x:Xx

bla na razmigavanju...kolk paše....avto bo do petka pr mehaniku...šit ...dans mi je fotr avto posodu...zlata duša...od unga karambola zadnjič je treba zdej odbijač menjat...pa jasno, da so pol ugotovili, da tud nosilce...je bil udarec kr tapravi...no tako...zdej bo pa ta teden kavbojski sistem....js brez avta...hih.... :switz:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hej x:)x

Kupila sem mesečno karto za fitnes. In sem zadovoljna x^x mi je všeč... In prav super se počutim :palec: Najprej je bil seveda hec, ko sva s kolegico poskusile pogruntat vse tiste zapletene mašine x:Dx ampak zdej kar gre... jutri pa imava še date z osebnim trenerjem hehe xDDx me prav zanima.

Danes sem bila na faksu... prav poseben feeling je tkole ob 7h zjutraj it na vlak, ki je totalno poln... in pa šibanje po ljubljani tja do aškerčeve :vio: privoščila sem si manjši šoping x;)x

Zdej sem pa zmatrana... in bom šla kar spat počasi... no, v bistvu brat - dobila sem 6.knjigo Harrya v angleščini... spet je čist napeto. Čist not padla... x:Ix x:)x Harry je zakon. Itak. Kje je potem šele študijska literatura....

Do konca tedna pa vsak dan delam... sej po svoje fajn...

Lepo se mejte vsi skupej!!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

...sej sm napisal faks, al ne?

sm ja...če pa ne pol pa pardon x:Ix

Ma ja, seveda si, jst sem sam površno in mal žleht x:px sprva prebral..... :OoO:

Zdej se končno prblžn izkašlavam...ušesa me bolijo. :xx!: Beeeeeed....do jutr morm bit k rožca. x:Dx

Fluimukan si kup.Za lažje izkašljevanje. Men pomaga. Raztopiš v vodi in spiješ. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

don je pa biu še en tak zanimiv dan kot včeraj x:Dx

učenje, učenje, učenje, x:Dx

se mi rahlo frčka x:Dx

še dva dni bo tko ja... po moje me bodo na konc že v pole odpelal x:Dx x:Dx x:Dx

jutr se morm pa ob 6h zbudit da se naučim še sociiologijo... slovenščino za celo konferenco sem kao skoz dala ta popoldne muhahahaha

sej vem d mi je prov k se nism učila med počitncami... vem ja! :vragec:

ampak kruto... še cajta se nism mela znašat nad mojim djembetom... zdele je pa že prepozn

x:px sej pomoje dons k sm še kolkr tok normalna upoštevam to... če mi bo jutr zapasal, tolčt po bobnu ob 11 zvečer, pa ne vem več kok se bom kej ozirala na sosede... že zdele se komi zadržujem x:px

Zdej se končno prblžn izkašlavam...ušesa me bolijo. :xx!: Beeeeeed....do jutr morm bit k rožca. x:Dx

nared si fiziolosko raztopino (zavri dva centimetra vode al pa tri, not daj scepec zdrave soli... pocakaj da se shladi, najdi kaksno flashko s kapalko in si daj v nos) - bo delovalo tud na usesa. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sam ušes mam čist kul....nč zamašen. :o|o: Sam gru me mal boli. :xx!: Pa mal se sama seb smilm. :o|o: Ampak sam en mičkn. x:)x xsrcx Hvala, k se matrate. x;)x xsrcx x:Xx

:detelca: xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx da boš jutr k xflowx

uhl pa tudi mene boli...že par dni...je kr enkrat not počlo tko, da sm u jok padla na potovanju...od takrat pa na vsake tolk slišim k bi imela oblogo gor pa boli mal... xrolleyesx

k sm pršla z avijona še ceu dan bl ne k ja slišala

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:onfire: kolegica rodila končno.......punčko x:px sicer s carskim, 11 dni čez rok......važn da je vse ok....sej otročku je blo not baje še čist fajn, sam dohterji niso več hotli čakat....ka mislite, men je to mal mim, no.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja sam so neki uštel k so računal, klima not je bla čist ok, mali ni nč falilo, sam dohterjem se ni dal več čakat.....to mi je mal čudn

drgač pa itak fajn, jo šibam pogledat jutr, srčico :2src:

Bora

Todika, najbrz je ze prav! Cestitke prijateljici! :palec: xvrtcx

ja sej vem.....dohterji že vejo ka delajo....vsaj naj bi vedli.......sam tak smotan občutek mam okol tega....že k mi je rekla do bo verjetno carski, me je kr streslo....ne znam opisat, tak grozn filing, tk da mi je odleglo ful k sm zvedla da je vse ok :palec:

Bora

....avto bo do petka pr mehaniku...šit ...dans mi je fotr avto posodu...zlata duša...od unga karambola zadnjič je treba zdej odbijač menjat...pa jasno, da so pol ugotovili, da tud nosilce...je bil udarec kr tapravi...no tako...zdej bo pa ta teden kavbojski sistem....js brez avta...hih.... :switz:

:eek: ... a pol je bil vseen karambol? :sori:

Dum spiro, spero.

evo me aj em ap....sej nism normalna x:Dx ma morm tolk stvari uštimat da je spanje čista zguba cajta x:o)x kofetka sm ruknla, čist naspidirana dons x:px sej ne vem ka mi je, verjetno je kej narobe z mano, mogoč me kaka zahrbtna duševna bolezn hakla :inocent:

nasplošno skoz neki dogaja, mira nč, se ena stvar urihta pa kaka druga pizdarija xrolleyesx

pa ni dab glih jamrala, sm nekak izredno zadovolna s sabo te dni.....sama seb se tok fajn zdim, d best, prov noro rada se mam x:Dx se mi zdi da sm carica na vseh področjih x^x x:o)x upam da se še gdo strinja z mano :inocent: :vio: k ni lih fajn bit osamljen v miselnosti x:Dx

ajd mejte se, js grem razturavat :switz: zna bit da bom še boga z neba sklatla x:Dx

Bora

daannnnn.....čist drug jutranji urnik po tanovem...pa saj ne bo dolgo....obeta se jasno vreme...skor ne morem verjet....drgač pa še zmer zaspaaannnnnaaaaa....če pa hodim prepozno spat....se bo treba v red spravit...

:eek: ... a pol je bil vseen karambol? :sori:

haj oona! ja, bil. sam nič takega. ena gospa se zaletela v avto od zadaj in sicer na rdeči luči semaforja. u bistvu je prbila v avto za mano, tega reveža je pa pol mal neslo naprej. nekaj zvitga pleha in nobenmu nič. edin gospod je imel težave z vratom...upam, da mu je bolje

kaj pa ti počneš lepega?

mejte se!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sreda - prazna skleda x:Dx x;)x x:Dx

Sreda je dan za post x:px x:Dx , za svinjski x:o)x . zaenkrat mi kar gre x:Dx x:o)x .

Dons za spremembo vstala par minut prej, blo treba x:Dx, ob 3.30 :zoro: , tko da po vsej verjetnosti grem spat skupaj z unimi zajčki Cik cak, ko si umijejo zobčke xDDx .

Pol Ljubljane prelazla že, tko izpadlo, sej načeloma mi paše, četudi sred noči,ampak sem imela eno težavico, parkljevko namreč :wOOt: . No saj že od nekdaj ne sledim modnim trendom, tko da se ptičje gripe, ki je in ne bojim, me je pa parkljevka zadnjič, ko sem šla teči (mal več kot en teden nazaj, me je nekaj v kolenu). Pa je mal tečno hodit, če je dalj časa, pa če se razboli stopnice navzdol xrolleyesx . No sem za vikend počivala in sem mislila, da je O.K, pa vse kaže, da še ni. Tko da ta ma da se pozdravi zdaj tole xflirtx :detelca: .

Selene, xgoldfishx xcrossfingx za tvojo vročino, upam, da si bolje, pa saj jaz ti že od nekdaj govorim, da si vroča deklinica :onfire: , pa mi ne verjameš x;)x .

Naj se vam vsem naredi en svinjsko simpatičen dan, pa 666 x:Xx za :vragec: , ko bo dvignil polknčka x8Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:xx!: Kumi živa. :xx!: šla sm spat spet cela zavita...itak se mi je bledl ponoč, da mi je Marsa pošiljala ful mailov...kva mi moriš v sanjah? :vragec: x;)x Joj, joj, joj...pol sm kumi vstala, se oblekla k medvd...zgledala sm tud prbližn tko (kapa, šal do oči, bunda) x:Ix in hajdi v službo. Valda mi avto ni hotu vžgat...mu tud motročk ne dela kadar je Pikc bolančkan, zgleda. :inocent: Jooooooooooj, najraj bi ležala, se filala s čaji in spala. No, sej bo, vsaj mčkn se lohk izkašlam. Ušesa mam pa itak z vato zabasana. :o|o:

Ok, lep dan vsem, pa predvsem zdrav! xsrcx

kreh, kreh ... :ill:

Boga Piky... sej veš, čajčka pa počivat.. x:Xx

Jaz sem se pa tko komaj iz postelje spravla.. xcivx Grem na faks mal pogledat.. pa v knjižnico..

* pa ne grem s tabo v kino, dokler se čist ne pozdravš, ker ne rabim zdele nobenih virusov ;) Tko da.. se kar potrud! x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...