Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...tud tebe reši sam še žajbljev čaj z medom in limono....pit ves dan po malem....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

to je sicer res...ampak iz nekega čudnega razloga, je v žajblju fajn...ampak s poudarkom na MALO... x;)x

...itak se mi je bledl ponoč, da mi je Marsa pošiljala ful mailov...kva mi moriš v sanjah? :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:px cist navalila... x:px

*

ahoj vsi! :palec:

zdej pa dost! :vtz: dons pa akcija, mam take plane da je za znort! x:Dx

FB! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha valkira, naenkrat bo ura 12, 13 in bom spet prepozna za vse - saj ves, tlakovana z nameni al kako je ze.. x;)x x:px xrolleyesx

sam ne! x!x xyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

če bo odvajalna...boš bingljala kje drugje.... x:Dx

iz preventivnih razlogov se sploh ne javim v članstvo.... :vragec:

to je sicer res...ampak iz nekega čudnega razloga, je v žajblju fajn...ampak s poudarkom na MALO... x;)x

Hojla, da vam malo svetujem, med se ne sme segret na več 40 stopinj/temperatura vročega čja je pa še bistveno več, zato počakajte da se čaj malo ohladi), ker se v njem učinkovine pol uničijo, tiste, ki so seveda občutlijie na temperaturo, drugič, vitamin C samo poveča imunski sistem, in trtjič, n fajn veliko žajblja pit, ker vsebuje TUJON-strupen alkaloid, ki deluje tudi tertogeno(ni za nosečnice),ampak ga le grgramo in potem izpljunemo ven, to je bilo vprašanje na izpitu iz rožic, :8): xsrcx

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Hojla, da vam malo svetujem, med se ne sme segret na več 40 stopinj/temperatura vročega čja je pa še bistveno več, zato počakajte da se čaj malo ohladi), ker se v njem učinkovine pol uničijo, tiste, ki so seveda občutlijie na temperaturo, drugič, vitamin C samo poveča imunski sistem, in trtjič, n fajn veliko žajblja pit, ker vsebuje TUJON-strupen alkaloid, ki deluje tudi tertogeno(ni za nosečnice),ampak ga le grgramo in potem izpljunemo ven, to je bilo vprašanje na izpitu iz rožic, :8): xsrcx

saj vem, da imaš prav, nea...sam meni grgranje ne sede....in kljub temu, da vem, da je žajbelj v večjih količinah hudo vprašljiv, mi je takrat pitje čist zares pomagalo....in sem bla v 1dnevu ok.

sam kaj ti študiraš?

pa hvala za vse podatke....sem že zasledila, da si opisovala te zdravstvene zadeve.... :palec:

Ja, to glede meda vem, da ne smeš v vroč čaj in zmer sikam folku, k smo na pijači, pa kdo hoče prec not med dat, da ne sme! :vragec: x:Dx

Žajbl sm grgrala včer, tud vem, da baje ni za pit, čeprov sm ga pol eno šalco z medom in limono... spet ne kašlam leo... :xx!: prot večeru je pa bolš. joj, upam, da nom dons krehala na radiu, sam ne bom rekla, da ne morm, pa če se tud svet podre. :vtz: x:px

Aja, sm pozabla napisat, da so me s ta druge službe kr sami poklical in mi ni treba prit, k ni dela. :onfire: Se grem k r dam cajtata. x:px

Spet bolnišnica na lnf, vidim. :sori:

Punce, mal se v roke vzet in predvsem odležat zadeve. ne pozabit, da je bolezen velikokrat znamenje, da preveč hitimo in se moramo malce ustaviti.Privoščite si kak dan bluza v postelji, mal se posmilite same sebi, saj nam se že... x;)x

Upam, da ste prerasle občutek, da morate biti heroji za vsako ceno.In nihče ni nepogrešljiv, vsaj za dan, dva.

pobože vsem krehastim in smrkastim x:Xx

Amis x?x ...tist "dan brez avtomobila" je že mimo, ne veš tega? x;)x

mickeni, če mi daš kak pir, ti pridem drugič jaz posodo pomit x:px 8 sam saj veš, jaz štajerka, en pir ni zadosti x;)x )

nekaj sem se uoblinila zadnje čase :o|o: :xx!:

Naš Jan ima danes spoznavni večer za maturantski ples, spoznavni zato, ker so sami fantje na šoli, pa bodo zdaj združili dekliške in fantovske šole, da si najdejo soplesalce.A čem pripovedovat, kake zganja? xrolleyesx

je pa organizator in ponosnež...luna v levu seka x:Dx ...s seboj pelje sestro in njene 3 prijateljice, da bo že tja prišel obkrožen s puncami... x:Dx ...povrhu pa menda pride iz lj njegov naj prijatelj, da bo tam stal z njim in mu dajal moralno podporo... x:Dx

Kopalnica zasedena do nadaljnega xrolleyesx ..pa mislim, da je že vse atijeve dišave sprobal, da vidi, katera seka, kot se je izrazil... x:Dx

Nič, mejte se...in pozdravite se x!x

Astra

Per aspera ad astra

mickeni, če mi daš kak pir, ti pridem drugič jaz posodo pomit x:px 8 sam saj veš, jaz štajerka, en pir ni zadosti x;)x )

Astra

:eek: ...kaj tista 8 pomen tam.....8 pirov? :wOOt:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hahaha, smotke x:px :vragec: x:Xx No ja, mata prav, po 8 pirih si x8Dx , pa še možnost za 69 se poveča..... :vragec: x:Dx Al si to mislila letnik tipov k ti leži? xcivx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...