Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kolk sem pa jaz priden danes x:o)x mogoče bi pa kar servis odprl x:Dx cel dopoldan nekomu šraufam avto, edino moj ne pride na vrsto :xx!: kovačeva kobila :vragec:

Včeraj sem se izognil žuru in končal v prijetni družbi x:)x , čajčki, masaža x:px žal sem bil maser, čeprav bi mi pasalo, da me kdo premečka :vio:

Danes pa spet sinkopa žur :farb: reggae in obujanje spominov na Sočo x;)x kao netipični študentski žur :o|o: mogoče to pomeni, da bodo clean & sober :eek:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Pofočk x:Xx Poboži vsem, ki so vas bacili in virusi položili v posteljo. Selenca, Pikapika, Misty in vsi ostali....

Sem danes mislila, da se me je lotila **ptičja gripa** sem bila nekaj čudna, ponoči me je zeblo, glava k tv k sm se zbudila, kašljala kot stara astmatičarka... ampak se nisem dala ugnat v kozji rog, sem takoj vojno napovedala slabemu počutju :vragec:

Prebrala knjigo Sakib v šusu, napisal Nenad Veličkovič, se nisem nehala režat od začetka, do konca x:Dx ovo je ovde Balkan. Sem si šla še eno takoj iskat od istega pisatelja.

Pol dneva se ukvarjala s posušenimi cotami in skoraj spet padla v film **nimam nič za oblečt** :sori: za velikost omare, bi morala pa zaprosit za prizidek, če lahko dozidamo.

Mick drugič k se boš peljal v Lj. pripelji talarje, jih bomo v stroj vrgel, pol pa prideš iskat čiste, te bo ceneje pršlo, kot pa da Astra pride pomivat x:px

Ah, se grem naprej sama s seboj ukvarjat :inocent: da naum tle težila, čeprav je že Astra lepo napisala, komu pa čmo težit, če pa ne tukaj? x:Xx

Lep dan vsem

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

biu ucheri astrodisco.....chist na hudo.... x:)x x:)x x:)x

glavna zvewzda vechera seveda aakhut....(nova frizurca pa barva x:o)x :hepko: x:o)x )

biu hec na konc k sm opremo pospraulu, pa so me 4 pichkice chakale... x:px x:px x:px

pol pa zberi... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

pa se pol izkazal, de ni treba zbirat....je mela ena dost velik flet za vse... x:Dx x8Dx x:px

dons sm frej, jutr pa mal bl sofisticirana muska x:)x

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tjakaj x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Najboljš mi je, ker je konec dela, za danes. So bli tamali v vrtcu čist divji. Zdej bom pa fejst uživala v miru, brez hrupa.

xDDx .

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Hej folk haj! :palec:

sem ze nazaj, blazotno enih stvari sem zrihtala, kje vse nisem bla!! x^x x8Dx

(jesss, :switz:, ene stvari sem tolk casa odlasala, pa vse na en mah spedenckala xsuperx).

pa se pri frendici sem bla (mi je dala kar 3 minice, sam mam na sumu, da dveh ne bom mogla zapet x:Dx).

Tko da, akcija...

Pred tem sem vse pospravila, zrihtala tud doma vsega boga, pa ene birokratske zadevce, superca (aja pa se racune sem placala pa se k frizotu sem se narocila, sam sele v ponedeljek, ker jutri nima frej, jaz pa v petek ne).

pa se lepo vreme je blo.

se na trg mi je ratal pridt.

strahotno disim po enem parfumu, ki sem ga probala pri frendici (nisem si pa zapomnila, kaj za en, saj nic hudga, ker mi ne pase... niti mal se z mano ne zlije, cist off da ga mam, v bistvu, pa ful je mocen... no ja... xDDx saj se bo hit razdisal).

kok mam svinjski avto.... :|||

no edin to mi ni ratal - do pralnice pridt pa tankat nisem sla.

Vceraj zvecer sem pa mal rune 'studirala', ko ni blo nic pametnega po tv-ju, tle so pa spal pa nisem hotla tapkat, knjiga je pa brezvezna (eno brezvezno knjigo sem zacela brat)... pol sem pa mal rune chekirala. kok je zanimiv... xscratchx

sem nasla ene texte clo, ki sem si jih 1x sprintala z neta, sem ze pozabila da mam sploh to...... in eno tako fajn vreckico platneno sem nasla (sam skoda ko pise tim gor, moram si svojo sesit - joj, sam ne znam sivat, bom kar na roke, bo se najbolj simple)...

zdaj bom sla pa kuhat, kako juho najbrz, sam se cote obesim.

jess, kupila sem ananas!!!!!!! x8Dx

Upam da me ne bo zashopal za bezgavkami (ker drugac pa shizim, zato sem tud 'tvegala' in ga kupila').

sem kar dobre, koncno mal pri energiji spet (no ne se cist, ampak, cist nekaj druzga kot par tednov minulih).

Mejte se vi tud fajn, jaz grem pa dalje prckat! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo, konc šihtka :onfire: x:px ,

Pol sredinga posta mim, sploh ni nobene panike s temle, gre tik tak mim. No da se bom šla loh prej, pa potem x:o)x , zjutraj mela 59,3 kg. Se prav od prejšnjega četrtka 4 kg dobila x:o)x . V bistvu se mi zdi špasna ta moja teža, mi procentualno kar precej niha gor dol, 4 kg pr 60ih ni tok mejhn procent. No utak, to jaz gledam sam kot zanimivost, post se grem bl da moj želodček vsaj 1 dan na teden mal zadiha x;)x .

Mejte se še naprej...

Pujsa, kaj so to LNF blogi?

Nič lažjega, pojdi z mano x:o)x

In odblogirala je domov x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

***vse tri minice lohk zapnem!!! (eno sicer komy x;)x x:px - in to tanajlepso, najkrajso, crno, gladek zamet - no vse so zametne (sam drugi dve sta iz rebrastega), ena je rjava, hec, me zanima ce bom nosila, hud kroj, beneton, sam mal mi je predolga >)

jesss, tasiva mi je tud prav, ceprav tko ozka zgleda, zgleda da sem tolk fit! x;)x x8Dx

pa se eno srajcko mi je dala, tako zeleno, ful dbest material, sem bla pa glih tko oblecena, da sem jo sam oblekla in kot da bi jo ze imela...

(kikel se mi pa ni dal probavat, sem na uch presodila, da mi bodo prav, morda preozke pa mal predolge x:px x:Dx - mam rada zlo mini).

o kul... pa se maram zhamet.... x8Dx x8Dx

joj kolkrat men crkne zarnica, ko luc prizgem (pravi mitja da zato, ker tko 'divje prizigam' x:Dx x:px - sam je hec, ko res najveckrat pr men jo raznese al pa kaj tacga, s tem mam pa ze skoz fore)..

ker zdajle je crknila oz. poknila (*narahlo eksplodirala* xDDx)... pa nic ni prizgano, da bi rekla, kao napetost... nic, racunalnik v drugi sobi...

hec. :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men včeraj zjutraj kr obe v veži (če komu tule, meni, tedensko)... pa blazinico na prsti imam občutljivo (kaj pa šlatam vroče ponve...).

jst še kr uživam v družbi enga dečka :2src: in v vročici sredinega dneva...

hehe Pujsa, ja sem vroča, verihot x:Dx :vragec:

aja Marsa, kul za minike, jaz pa lahko samo ob tem zavijem z očmi pa rečem, kje so tisti dobri stari časi ;)

japajade selene, a nisem vidla morske fotke al kaj?

men pase minica, ker mi jih pase nosit, ker nisem za kaksno opletanje okol nog. :D

Picasso

japajade selene, a nisem vidla morske fotke al kaj?

men pase minica, ker mi jih pase nosit, ker nisem za kaksno opletanje okol nog. :D

a si mogoče noge videla x:Dx

kr klikni na mojo fotografijo ;) pa še to, jaz sem tko gibajoča v kg da to ni res...

mater mi jazz paše :2src:

Sej štala je v tem, da tud jaz nisem za kakšno opletanje okrog nog... rešitev - hlače ;)

Tai-chi a moj, ja neverjetno, včasih ni treba v hribe ali na morje, včasih te tole pričaka na sprehodu ;)

vem sam vcas sem jih sita. :|||| (hlac)

to sem pa ze od majhnega - minice... xDDx

(pa kot otrok ne razmisljas o dobrih nogah al pa ne, pac, namest kratkih hlac...).

saj ni sam v nogah stos.. ceprav je se kar... sam, saj majo vse zive babe minice, pa tud ce nimajo ne vem kaksnih nog, so lohk cist sexy in dbest (prishep: tipom se itak zdijo noge dobre ze sam da so kolkor tolk gladke in - da so - mislim, kozha pa to, oblika vidna - vcas kak frnd za kaksno, ki ima noge kot dile, rece, u kaksne dobre noge... x?x xrolleyesx - pa sem to postekala)...

Picasso

mene boli k.... kaj je tipom seksi, fajn sem se počutla v miniki, zdej se pa ne več...in ja, naveličana hlač. mater sem še pred petimi leti nosila krila da so komaj rit pokrila :) u kva sem se spomnila.. grem zadnjič za eno v belih hlačih, urejena, frizurca tipi top, naličena, nidani, potem se mi pa pogled ustavi na zadnjici in nogah - o moj bog, bulasto vse, čez hlače... včasih pa res ne vem, al sem sam jaz tko kritična do sebe al kaj...

vsega po malem... ker si sama pozorna bolj na to (varianta - ti si velik bolj kriticna pri seb, ki nimas skor nic v primerjavi z, recimo), drugic je pa 'folk cist brez sramu' kot je vedno rekel moj ex svak.

men se zdi po eni strani... mal off, vcas clo res skor neokusno, sam po drugi pa, pismu, zakaj pa ne bi bil tak kot mu pase, ce mu dol visi, ce mu speh visi. xDDx a ves....

vcas se mi kar fajn zdi, ko vidim kako staro bakico v kakih kratkih hlacah, s supergami, z zhilami in vsem... pa si misli - pa kaj?

a naj svicam pol skoz v enih *primernih* oblacilih?

tko da, po eni strani pa spostujem jajca, da kdo nosi, kar mu pASHE. xyesx

(*ceprav je res, da men ne pase met recimo necesa, v cemer se ne pocutim dobro, kar pa se ne, ce mi ne pashe x:px)

Picasso

Marsa, vem kaj misliš in velikokrat podam pohvalo ali pa mi je kul... je nekaj žensk tule v mestu katere so pri 70 fulll mladostne

samo mlada deklica, fulll urejena, hlače po najnovejši modi... in verjetno v svojih očeh enkratna

sem delala v butiku in ni šans da bi takrat določene prepričala, da bi lepše in boljše stale ena cifra večjih kavbojk, ni šans...

ok, predsvojimpragomnajpomedemprvo ;)

Helou

Za danes sem že oddelala svoje, prebrala nekaj Harrya, potem pa počasi na fitnes x:)x

Nekam slabo spim zadnje čase, se zbujam in takole... danes sem celo spala 9 ur, pa še zdej kar zeham in skoraj zaspim vsake toliko. Hja, je že zimsko obdobje - veliko spanja x^x medvedji spanec xDDx

Zdej grem pa kr mal pakirat... čimprej moram v škatle spakirat svojo sobo, da se bom lahko čimprej preselila :vio: :palec: komej čakam, upam da že nasl. teden

Mejte se lepo xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

ma ne vem selene kaj se sploh ti obremenjujes... xrolleyesx :o|o:

(*ceprav, saj stekam, mam jaz tud 100 napak in pomanjkljivosti, pa ce tko svetloba, mal tko, pa tko... x:px xDDx)

Picasso

jst sm pa pršla mal prej domov, direkt iz gim. sm šla na predavanje o varnosti pri delu ( xcivx ) in se je kr zavlekl ja.... zdej grem pa zabušavat... učer sm se brez veze cel dan piflala slovenščino na konc pa prfokse ni blo ... in to zvem zjutri! :vragec: dons se mi pa še ne da nč delat trenutno... čeprov bo treba tud dons še piflat.... :o|o:

Minice :2src: ..jaz sem jih že odložila, letos poleti!!!..(da se ja vidi vse na gole noge)..pa me je spet pičilo, kao saj na morju pa lahko... :inocent: ..no, potem pa tut na poti na morje...i tako dalje... x:Ix

Cosma

x:Dx x;)x

Astra

Per aspera ad astra

mah... vse je tolk butast...

sem tud sama polna nekih nasvetov in vse tole, vsakemu recem butast, da se obremenjujes, pol pa recem - joj v teh hlacah sem pa tolk debela. x:o)x

cist bedast... ce nisem debela..

sam, glih to hocem rect, smo kriticni pac...

vidis po hlacah, mal kaj tezje zapnes itd. (*joj me je spomnila lejka zadnjic na meetingu - cist pozabila!!! x?x da moram nasit blagec na knof... ne stekam, valjda zato ker ni vec poletje pa mam vedno majico spodaj al kaj... skratka, na novih hlacah moram nasit ono spet... kok to trpijo prsti.. joj saj res, moram mal pocakat, ker je tole moje *obdobje*, da se ne prespikam cist, ranim, iglo zabodem skoz noht al kaj tacga x:Dx xrolleyesx - ko sem ze glih tak stor. :D)...

skratka, brez veze. :) :P

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...