cashy 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 kak šiht :xx!xsem prebral neko obdukcijsko poročilo, kaj bogemu svežemu truplu obdukcijski zdravnik vse naredi...preveri vsako malenkost, vsako mogoče tkivo, vsak milimeter telesa od las do stopal, stehtajo vsak organ...prou noro . Zadnjo minuto šihta, ko bi lahko že nehal, pa me je kar nekaj gnalo naprej, sem v fascikle vlagal mape, ki ležijo visoko, in zanje potrebujem lestev...gledam v kater fascikel moram vložit mapo, premaknem lestev z očmi na pravem fasciklu, stopim nanjo, ne da bi pogledal, kam stopim...lojtra se mi je zaprla, ne, da bi videl, prevagal sem se, in z robom treščil v radiator, na katerem je bila steklena posoda, polna čaja. Razbil, sem jo z lestvijo, se porezal po prstu, česar nisem videl, ker sem imel roke polite s čajem, dokler, nisem imel že vseh krvavih hlač....Taka je bila zadnja minuta šihta Menda naj bi to prinašalo srečo, ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Cashy, a s ti za Marso začel ponavlat, a? Piham na prstka...lohk bi blo huj, si celo glavo odnesel! Joj, kreh, kreh...na trenutke že ful dobr kašlam, pol pa spet ne....skos bi mogla met cevko v grlo napelano in pit topu čaj. drek. Pa še v knjižnco in na pošto morm. Sitnoba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2005 Avtor Prijavi Deli 9. november 2005 o fak Cashy!!! ja, sve u svemu - dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 saj vem, da imaš prav, nea...sam meni grgranje ne sede....in kljub temu, da vem, da je žajbelj v večjih količinah hudo vprašljiv, mi je takrat pitje čist zares pomagalo....in sem bla v 1dnevu ok.sam kaj ti študiraš? pa hvala za vse podatke....sem že zasledila, da si opisovala te zdravstvene zadeve.... farmacijo, pa tkole malo povem , če slučajno vem, drugače so pa zdravilne t+ratsline moja strast, Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 a veste katera je najlepša roža za Zmaga Jelinčiča-ni uspel naredit pafija-? PREOBJEDA= Aconitum napellus,ena najbolj strupenih rastlin, pa hkrati zelo lepih, še boste kej po hribih hodil, raste na višini Velike planina, in tukaj se vidi da so živali bolj pametne , o kje smo še mi , ker vedo da je strupena in jo ne jejo, je pa zlo lepa take modre cvetove ma, pa zlo velika je, strupenega Jelinčiča privlačijo strupene rastlien ................malo heca ne škodi Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Cashy, da neš na obdukciji končal, če boš take delal...... Jst pa še kar crnčim, dans un dan in noč k ne bo miru. No ja, saj še kar gre, sam včasih mi mal slab rata, k pomislim kolk lajfa preživim v službi........ Bemu, pa že itak velik prehiter vse to laufa zame, kdo bo pa folgal sam v tem lajfu postorit vse kar bi si želel..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Bemu, pa že itak velik prehiter vse to laufa zame, kdo bo pa folgal sam v tem lajfu postorit vse kar bi si želel.....jst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ...kul. Men se zdi, da nit bliz 1/2 nem pršu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Pikica, takale topla sapica pa res prijetno dene prstku Marsa, so se tvoje ureznine že pocelile? btw, a je bilo v tedenski napovedi kaj slabega napovedano za tiste, k preveč delajo? In Mick, kar počasi, eno po eno stvar naredi...pa to tiste, ki se ti zdijo najpomembnejše, ne tiste, ki so najnujnejše...nič ti ne bo ušlo, vse delo te počaka ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ...ti zlobca cashysta, ti...... Mah, če pa to vse povezano.......če ni dela, ni keša, če ni keša, ni izpolnjevanja želj, svobode itd. Mah, ko neb blo tako, bi jst delo do smrti pustu čakat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Mick, začni prakticirat sex na delovnem mestu: vsedeš se na stol, daš noge na mizo in gledaš, kako se ti jebe za delo! Jem joto...mi bo zele pomagu, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 2 uri na faksu minili, da sploh nisem dojemala.. dbest, zjutraj na prvih vajah ugotovila, da v bistvu kar znam subjuntivo, ko sem bila 100%, da nimam pojma. In se mi ful fajn zdi Pa ugotavljam, da se dejansko pozna tole moje gledanje TVEspana, kadar mam čas.. Tko, ful lažje zdaj začnem govorit, sem kar mal not padla v jezik.. Ko sem imela prvi mesec ful krizo in si nisem upala ust odpret Bla v knjižnici, dobila 2 za španščino (po moje bosta kar fajn), pol pa tam med brskanjem naletim na Moravio, sem se na Marso spomnila in vzela še Prezir, da vidim to čudo...Pelala Tristana na sprehod, zdaj mi pa tle na pol na tipkovnici leži in prede ko zmešan Minice.. sem zanč šla na uno snemanje v usnjeni, pa žabe črne spod.. in dobila kompliment, da mam ful lepe noge se mi je čist noro zdelo, ker mam dejansko precej krive... No, za moj okus, itak Sam res, sploh še kakšne škornje napačne dolžine zraven obujem, pa je precej čudno videt.. Drugač pa jaz skor do konca pubetete nisem minike gor dala poleti, mam eno brazgotino na kolenu in me je ful motilo.. dokler nisem dojela, da noben ne opazi sploh.. Pa tud če, pač.. to sem jaz. Drugač mam ful rada minike, tud ne maram, da mi kej okol nog opleta.. Aja, hrana ej, še dobro, da mam tko kul prebavo, po vsej logiki bi zdajle morala bit že pujsek. (nič osebnega, Pujsa ).. skoz sam jem pa spim... Grem na faks, po dveh urah ratam lačna, pridem domov jest, grem spat, ker sem še utrujena, pol vstanem in sem spet lačna Kriza.. Pa it na faks ni neko strašno fizično delo, da bi ful energije porabljala Ma ja, itak nimam tehtnice tlele v LJ, tko da se ni kej sekirat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Mick, začni prakticirat sex na delovnem mestu: vsedeš se na stol, daš noge na mizo in gledaš, kako se ti jebe za delo! Hehehe, pol bo nekdo sprakticiral seks na men......odjeb z delovnega mesta. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 cashy...pobožek še od mene, lahko bi se precej bolj tragično končalo... Spet dobila pod nos, da ne znam uživat s tem, kar imam :xx!: ..menda bo res nekaj na tem ...sem ravno danes zjutraj slišala pesmico..penso positivo...no, pa dajmo... Gospod pa danes športno popoldne, še dobro, da sem nehala špinačo kuhat... ..najprej bil na strelišču(no, sam za šankom), potem gre na bowling( našel nadomestnega igralca, sam bo dirigal s šanka)...zvečer pa pride baje še na tenis, sam ker nima opreme zraven, bo prišel sam kaj spit... i tako prolazi dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 cashy jz pa končno eno oreng turo prelaufala. mami je kriva hehehe... kwa je pa celo pot o teku nakladala. pol sm pa kr tekla pa tekla. večk k 4km... tm okol 5 bi lahk blo. sam kaj k nimam metra na nogah. zakon! tko zdej pa še plonkce narest. al pa vsaj zapiske prebrat. pa bom jutr plonkce delala. pa dubla še en ful kjut dariu za rd spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 sestrin sin bo še danes sprjet na pedo psihiatrični oddelek na Vrazovem trgu....pri celih 14ih letih je resno razmišljal o samomoru...meni se dobesedno srce trga živim njegovo bolečino oz. tisto, ki je bila včasih moja Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 mana spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 mana ... Mystica, tebi pa veliko sreče! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 sestrin sin bo še danes sprjet na pedo psihiatrični oddelek na Vrazovem trgu....pri celih 14ih letih je resno razmišljal o samomoru...meni se dobesedno srce trga živim njegovo bolečino oz. tisto, ki je bila včasih mojaSe človek zamisli a (been there, done that ... tko kot PREVEČ ostalih najstnikov dan danes, sej se nihče ne zaveda vsi sam forsirajo pa te pritiskajo do roba dokler ne moreš niti enega koraka več nazaj narest in končaš v prepadu medtem ko drugi sebično živijo naprej - včasih še veseli da so te pahnili :xx!Bo kul Mana dokler je na pravi poti Mystica - prebrala za psičko, full mi je žal eni ljudje tolk hitro obupajo, se mi zdi da včasih pustijo da živali vodijo njihovo življenje in ne obratno. Seveda, vsak prišlek rabi čas, da se vnese v familijo in to ni samo en teden, dva...včasih je cel mesec - če si tam s in se trudiš, prebiješ še keri tolk visok zid! Ma so mi bedni taki izgovori, psiča je treba ven peljat redno, 3x na dan muc pa je lahko doma ane, itak je obveznost - larifari se ne štekata mačk se izogne psu če mu ni gud bit v njegovi družbi, sem videla preveč familij kjer imajo psa in celo več mačk ali obratno pa živijo brez problema pod eno streho. 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Zivjo!Pa je minilo Ni kaj za porocat, ker sem samo hodila iz enega predavanja na drugega. Drug teden pa kolokvij iz matematke Pa saj bo. Mi je pa ful vsec, vse je tako razumljivo pri tem studiju Aja, bila sem na Alamut predstavi. Noro. Ni zaman dobil toliko pohval. Igralska zasedba je bila 1A. Me je zelo zanimalo kako bodo to izpeljali, glede na to, da je v knjigi veliko razmisljanj, monologov, pa so super Pozeli tudi ogromen aplavz, ki se kar ni nehal V glavnem vsa cast! Aja sivilja mi je naredila oblekce, ki so mi pisane na kozo...dobila tudi kar nekaj pohval Dnevnika sicer nisem brala, ampak Mysti??? kaj je pa bilo tocno? Kar nazaj Definitivno so prehitro obupali po tako kratkem casu. Upam, da bos kmalu dobila novega dobrega lastnika pisi mi kaj lp usem Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Evo, dost neta za dons.. Sem si prpravla še une pol banjce Maxima in grem brat Cinco horas con Mario.. Lep preostanek večera želim P.S. A ma kdo mogoče obnovo Iliade po poglavjih kje napisano? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Kakšen lep film na HRT 2... ker to???... a kaxen od Van Damma??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 pišuka e...kaj vse se dogaja..najprej cashyju en popih...selene, marsa in aliana...na minice... astra...sam še logistika laufa... mana.... michelle...rasturašmick...držim pesti, da ti uspe tud žvet vmespika pikica...super ikonca...da o nasvetu ne govorim mystica...da bi uspelo bila na rekreaciji....edina zabavna reč zadnje čase you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ...vi me definitivno zabavate...sam u 3d pa vseeno nismo skoz skupaj ...šit, ne znam sam od kompjuterja žvet.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Evo, še zadnjič žaljbelj zgrgrala, zdej pa grem...mislm, da se je kašelj umiril, sam zdej me pa grlo začenja bolet...ampak sm vzela bonbone s sabo, pa sok, tko da...držte pesti, da nom krehala v eter. Se pridm pol pred spanjem še pofočkat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts